Dodaj do ulubionych

Wychowawca i nauczyciel wf. Problem .;p

02.02.11, 15:21
Mój nauczyciel WF jest także moim wychowawcą . Na lw gada tylko o sporcie ,oceny z zachowania wystawia na podstawie tego czy jeździmy na zawody i jak się zachowujemy na wf . Nie mogę pogadać z chłopakiem bo mówi że jetem kochliwa i się dopytuje czy z nim chodzę . ;/ Ostatnio wszystkich klas się pytał czy któryś z chłopaków ze mną chodzi . Mówi że my dziewczyny na wf tylko poprawiamy włosy , jakoś tam się źle ubieramy wg . niego . Myślimy tylko o chłopakach zamiast zajmować się nauką. sciana ( Przez dwa lata miałam innego wychowawce i jakoś nie przeszkadzało że inna dziewczyna miała chłopaka )
Co mam zrobić ? Miałyście podobny problem ? uncertain
Obserwuj wątek
    • kinia12.11 Re: Wychowawca i nauczyciel wf. Problem .;p 02.02.11, 15:33
      Cóż , ja takiego problemu nie miałam , ale na twoim miejscu na jego pytania ,czy chodzę z jakimś chłopakiem , odpowiedziałabym ,że to nie jego sprawa , a poza tym mam tyle lat ile mam i mogę być kochliwa big_grin
    • cherry.creme Re: Wychowawca i nauczyciel wf. Problem .;p 02.02.11, 15:41
      Moim zdaniem powinnaś pogadać z wychowawcą w cztery oczy. Wytłumacz mu, że przeszkadzają Ci jego komentarze, że nie widzisz w swoim zachowaniu nic niewłaściwego czy odbiegającego od normy. Zapytaj, co mu przeszkadza w Twoim zachowaniu, przemyśl to na poważnie, czy czasem nie ma racji.

Nauczyciel też człowiek, powinien zrozumieć.

• sel_dem ignoruj albo 02.02.11, 15:50
        się postaw. tylko no wiesz , nie w chamski sposób .

• minkaandselena Re: Wychowawca i nauczyciel wf. Problem .;p 02.02.11, 18:37
        Moim zdaniem powinnaś pogadać z wychowawcą w cztery oczy. Wytłumacz mu, że przeszkadzają Ci jego komentarze, że nie widzisz w swoim zachowaniu nic niewłaściwego czy odbiegającego od normy. Zapytaj, co mu przeszkadza w Twoim zachowaniu, przemyśl to na poważnie, czy czasem nie ma racji.

Nauczyciel też człowiek, powinien zrozumieć.
    • green_alien Re: Wychowawca i nauczyciel wf. Problem .;p 02.02.11, 15:57
      Po pierwsze : Nauczyciel jest nie w porządku, jeżeli wystawia oceny z zachowania na podstawie jeżdżenia na zawody, ale dobrze, że wystawia je za zachowanie na WF-ie.
      Po drugie: Lekcje nie są po to, by sobie gadać i flirtować z chłopakami, chyba że robisz to na przerwie(wtedy nie ma prawa się czepiać)
      Po trzecie : Ubiór na WF to jedynie jakieś dresowe spodnie i bluzka z rękawkami (nie na ramiączka), więc jeżeli tak się ubieracie, nie ma prawa wymagać innego stroju.
      Po czwarte : to czym się zajmujecie to wasza sprawa. Nie ma prawa zabronić wam gadać z chłopakami, to nie szkoła dla zakonnic uncertain
      Twój nauczyciel jest przewrażliwiony, ale możecie również się zastanowić, czy wy jesteście wobec niego w porządku. Nie bronię żadnej ze stron. Pozdrawiam i dziękuję, jeżelli przeczytałaś moje wypociny tongue_out
    • olusia_kc Re: Wychowawca i nauczyciel wf. Problem .;p 02.02.11, 16:10
      Może Pójdź z tym do dyrka.. Może on ci pomoże...

smirk
    • corba 02.02.11, 18:45
      Moja wychowawczyni sie ciagle czepia do niektórych dziewczyn z klasy , że mają chłopaków . -,-
      To chore, niech sie odczepi, to nie ich życie i wgl .
    • mweezy . 11.02.11, 19:20
      Ja na twoim miejscu porozmawiałabym o tym z tym rodzicem, który chodzi do ciebie na wywiadówki. Namów swoje koleżanki, które mają takie samo zdanie na temat tej sytuacji jak ty, aby również powiedziały o tym swoim rodzicom. Niech poruszą ten temat na wywiadówce, może to pomoże, bo prawdę powiedziawszy to chyba najlepsze wyjście.
      • anja_ Re: . 11.02.11, 19:46
        moja wychowawczyni myśli, że chodzę z kolegą. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ;xx
      • karolcia909 Re : 12.02.11, 11:22
        Slwuś , tu dominisia < stefcia > z rl. xd
        znasz mnie no nie ?!
        , noo.i ja ci powiem tylkoo zę onn jest pojeba*y !
        po co on sie do nas wpierd*la ?!
        Kuurde, to są nasze prywatne sprawy i sie nie powinien mieszać, a niee kuur*a !
        ŻAL mi go , na serio . ; /
        , Kuurde ,ma swooją żoneee to niech sie z nia iidzie dymać a nie sie do nas wpier*ala . ; /

sciana
    • pauliska1212 Re: Wychowawca i nauczyciel wf. Problem .;p 14.02.11, 23:03
      olej.
    • kristie02 Re: Wychowawca i nauczyciel wf. Problem .;p 19.02.11, 15:59
      Ja bym nie wytrzymała i walnęła w mordę angry ! Co gostka obchodzi czy masz chłopaka angry !
    • kristie02 Re: Wychowawca i nauczyciel wf. Problem .;p 19.02.11, 16:04
      U mnie w szkole jest tak: dziewczyny i chłopaki mają WF osobno, dziewczyny z panią, a chłopcy z panem. Jest wszystko OK. Zaproponuj Dyrowi/Dyrce coś takiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka