angeeels 02.02.11, 22:34 Cześć, od niedawna zauważyłam że bardzo szybko robią mi się tłuste włosy, wieczorem o 19 : 00 wyglądają jakbym na nie olej wylała.. Myję włosy codziennie koło 20 , 21 .. I to nawet jak nie mam w-f POMÓŻCIE!!!!! JAKIŚ domowy sposób??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sashka13 Re: WŁOSY = TŁUSTE ?! 02.02.11, 22:40 Możliwe, że nagle zaczęłaś myć je codziennie, więc włosy się do tego przyzwyczaiły i coraz szybciej będą robić się tłuste. Proponuję przestać myć je codziennie, żeby je odzwyczaić od takiego trybu. Odpowiedz Link Zgłoś
theriotgirl Re: WŁOSY = TŁUSTE ?! 02.02.11, 22:41 Może wypróbuj jakiś specjalny szampon? Każdy fryzjer powinien doradzić Ci coś dobrego. Nie mam takiego problemu, więc nie wiem, co jeszcze mogę Ci poradzić. Może myj włosy rano? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: WŁOSY = TŁUSTE ?! 02.02.11, 22:46 sashka13 ma racje ! też tak miałam kiedyś .. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: WŁOSY = TŁUSTE ?! 02.02.11, 22:49 masz albo będziez miała ferie. nie trzeba się szykować do szkoły. to umyj je co dwa trzy dni i to rano, najlepiej myj je szamponem do włosów normalnych, albo do wszystkich rodzai włosów, niezaleznie jakie masz, to pomaga, mam ten sam problem, bo przyzwyczaiłam swoje do mycia codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina88 Re: WŁOSY = TŁUSTE ?! 02.02.11, 22:59 Ja tam mam zwykła włosy i używam z rzepy . Naturalny zwykły szampon . Nie narzekam na niego wypróbuj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
zalegalizowana .. 02.02.11, 23:12 ja też mam tłuste włosy. Myje je codziennie i już próbowałam je od tego odzwyczajic i nic to nie dalo. Kup sobie szampon do włosów przetłuszczajacych sie i jakąś odżywkę Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: WŁOSY = TŁUSTE ?! 02.02.11, 23:21 myj włosy rano, a nie wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
videl_gohan Re: WŁOSY = TŁUSTE ?! 03.02.11, 07:59 Ja też tak mam i myje włosy rano przed szkołą wtedy przynajmniej w szkole wyglądam jak człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
minka95 Re: WŁOSY = TŁUSTE ?! 03.02.11, 08:17 To nie ma nic wspólnego z tym jak często myje się włosy.... To jest indywidualna sprawa...zaczęłaś dojrzewac i tak zachowuje się teraz Twoja skóra....mam taki sam problem i chociaż raz na jakiś czas robie 3-4 dniowe przerwy nic to nie daje i tyczy się to skóry twarzy jest tłusta (przynajmniej nie musze używac kremów) .... po prostu trzeba to przetrwac...kiedys minie.....chociaż pomogła mi zmiana szamponu ale to było krótkotrwałe.... Wiadomo że jeżeli z dnia na dzień zaczęłaś my włosy codziennie... to może byc to powód do przetłuszczania się.... Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: WŁOSY = TŁUSTE ?! 03.02.11, 16:34 jak je przyzwyczaiłaś do tego że myjesz je codziennie to się nie dziw . Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: WŁOSY = TŁUSTE ?! 04.02.11, 17:35 Przecież dojrzewasz ! Ja mam tak samo nie przejmuj się ! ;P Odpowiedz Link Zgłoś