Dodaj do ulubionych

Japan Style

06.02.11, 15:01
Co sądzicie o ubraniach z Japan Style?
Bo ja mam zamiar sb nakupować trochę rzeczy, ale nie jestem co do nich pewna. I jeszcze ta cena.. niektóre rzeczy są po 2-3 zł (+ 25 zł przesyłka) Jeśli był by to porządny ciuch to by chyba był droższy, prawda? Ale ja tam nie wiem.. doradźcie!
Obserwuj wątek
    • ladyy13 Re: Japan Style 06.02.11, 15:25
      Ja dres kupiłam z Japan Style i powiem ,że Zajebisty .! big_grin Wszyscy mi mówią : " Alee fajny ! Gdzie kupiłaś ? wink " A teraz zamówiłam tą marynarke kiss Teraz tylko czekam ,aż przyjdzie smile Uprzedzam tylko , że troszku się czeka , ale i tak warto poczekać , a potem mieć swój piękny ciuszek xD

Ja polecam ciuchy z Japan Style kiss brawo

Pozderko kwiat ladyy13
    • aguskaa_ Re: Japan Style 06.02.11, 15:40
      ja tam nie wiem smile ale pewnie jakość będzie do kitu
    • kukii Re: Japan Style 06.02.11, 19:03
      Ktoś coś jeszcze wie?
    • xfrotkax Re: Japan Style 06.02.11, 19:49
      większość ubrań z Japan Style jest świetna! Te kolorowe sweterki i ekstra bluzy a o sukienkach już nie mówię. Cudo. Ja też na początku nie byłam pewna co do nich bo cena mnie tak samo intrygowała jak ciebie( no bo jednak co za tanie to szajs) No ale koleżanka zamówiła sobie komplet z dresu za (razem) 50 zł i muszę przyznać że materiał jak każdy inny no nie taki gruby polarowy czy coś ale taki normalny dresowy. Słyszałam jednak że przesyłki stamtąd często nie docierają( w końcu z Japonii ,nie?) I się gubią . No ale koleżance doszły . Oczywiście miesiąc trzeba poczekać.
    • zjem_ci_kota Re: Japan Style 06.02.11, 19:55
      Kupiłam bluzkę, ale troszkę skurczyła się w paraniu xD
      Mam jeszcze sukienkę "w drodze", bo czekam na nią od września -.-
      Ale ogólnie to polecam big_grin
    • avril1028 Re: Japan Style 06.02.11, 20:35
      wole już na wyprzedaże po sklepach polować niz internet
      choć zakupiłam płaszyk z japan style i jest jak najbardziej okey

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka