paulka. 06.02.11, 17:52 Co myślicie o tym serialu?? Moim zdaniem to jest podobne do ''BrzydUli''. (Lubiłam ją, ale taka ''druga część'' jest nudna.).. jest to samo biuro, niektórzy aktorzy..i wgl. Ja chcę ''Majkę''!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahi_portilla Re: Serial ''Prosto w serce'' 06.02.11, 18:03 Hmm, polscy producenci nie mają pomysłów na dalsze seriale. Oglądałam orginalny serial, a to przy tym to zero ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Serial ''Prosto w serce'' 06.02.11, 18:15 nie oglądam nie podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Serial ''Prosto w serce'' 06.02.11, 18:25 a ja to oglądam, jest ciekawe. c : ciekawsze od majki. według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
angel44 Re: Serial ''Prosto w serce'' 08.05.11, 10:34 Oglądam,nawet fajne Ale majka też była fajna Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Serial ''Prosto w serce'' 06.02.11, 18:22 takie sobie jest, wolałam jak leciały telenowele np. Gorzka Zemsta lub Rubi ogólnie zagraniczne są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Serial ''Prosto w serce'' 06.02.11, 19:33 te seriale to dno, nuda i tandeta. ja się nie dziwie że mucha leci na bobka Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk007 Re: Serial ''Prosto w serce'' 06.02.11, 19:39 ja bardzo lubię ten serial wszyscy mówią że podobne do brzyduli, że tutaj też zaczyna się od szukania pracy ale tak przecież jest w serialach, z których Polska czerpie pomysły... Ja mam pewien sentyment do oryginalnej wersji JESTEŚ MOIM ŻYCIEM dlatego ten serial przypadł mi do gustu. Gra aktorów bardzo dobra oprócz Muchy. Jeśli wszystko będziecie porównywać do siebie to nic wam się nie będzie podobać! W końcu w każdym serialu dzieje się to samo Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Serial ''Prosto w serce'' 06.02.11, 19:41 Nie oglądam żadnych szajsowatych serialików na TVN, wszystko zerżnięte od takich strasznie ciągnących się i nudnych telenowel (nie pamiętam już z jakiego kraju). Wszystko to samo: pokrzywdzona przez los dziefcynka (najczęściej biedna, z rozbitej rodziny) znajduje pracę w jakimś biurze, które ma zawsze taki sam wystrój. Ale nieee, to nie może byc byle jakie biuro. Tam MUSZĄ wykonywac projekty. No i w tym biurze musi byc zawsze jakiś super dżezi sexi szef, i musi miec jakąś lachę która owej dziefczynki nie będzie lubic. I w końcu, dziefcynka odbije facetowi lachę, i będzie git, serial się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Serial ''Prosto w serce'' 06.02.11, 19:44 a ja to lubie . : ) jak dla mnie bez porównania do Majki .. Tamto to był dopiero shit .. Odpowiedz Link Zgłoś
easy_me Re: Serial ''Prosto w serce'' 07.05.11, 10:50 ten serial jest spoko;]] obsada i fabuła super, tylko szkoda, że trwa tak krótko Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Serial ''Prosto w serce'' 06.02.11, 19:51 Dla mnie Brzydula,Majka i Prosto w serce to jedno i to samo.Ta sama historia,nawet to samo biuro co było w Brzyduli teraz jest też w Prosto w serce. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Serial ''Prosto w serce'' 06.02.11, 20:08 serial lubię. nic takiego, ale te pół godziny dziennie można poświęcić.C: Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkowa Re: Serial ''Prosto w serce'' 10.02.11, 15:14 nie lubię go i jeszcze ta Mucha, widać niektóre polskie seriale na prawdę stać na niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: Serial ''Prosto w serce'' 10.02.11, 15:30 Mi się wydaje, że to całkiem fajny serial. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina88 Re: Serial ''Prosto w serce'' 10.02.11, 17:46 Strasznie przypomina mi brzydule dodatkowo aktorzy prawie tacy sami jak tam .. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Serial ''Prosto w serce'' 10.02.11, 17:51 Mi się podoba ten serial. Brzydule kochałam ale to też jest fajne, a Majki to nie oglądałam... Odpowiedz Link Zgłoś
agnis Re: Serial ''Prosto w serce'' 10.02.11, 19:15 Mi się tam podoba, juz lepsze niz ta Majka, ale brzyduli nie pobije to byl naj serial. Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta To wygląda tak: 10.02.11, 19:27 Biedna biedulka zrąbana przez życie ,która nie ma ojca,matki bądź obojga rodziców, ma depreche bo bidulka z bidulkowa nie wie co robić. I w jakiś owysz sposób bidulka z bidulkowa dostaje pracę w wypasionym biurze, leci na swojego krejzi ,szefa ,który już jest zajęty przez jakąś babkę z wyższych sfer . Biedulka znieść tego nie może i się załamuje. Rzuca pracę, ale jednak bidulka powraca. Bidulka ma romans z szefem, laska tego szefa się o tym dowiaduje, knuje spisek przeciwko bidulce, bidulka się nie daje, szef zrywa ze swoją babką i jest z bidulką . THE END! I tak był w BrzydUli, Majce i Prosto w --> serce. Bay ! Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Serial ''Prosto w serce'' 10.02.11, 19:28 A ja wolę bardziej niż Majkę Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka oni to samo... 10.02.11, 19:34 robią co z poprzednimi serialami, tylko , że niektórzy są innymi aktorami. bo np. bobek... no prosze was -.-' . Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka97 Re: Serial ''Prosto w serce'' 10.02.11, 19:43 Masz rację jest podobne do '' BrzydUli'' ale jest w 100% lepsze od ''Majki'' I przyznam , ze podoa mi sie ten serial i oglądam go codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Serial ''Prosto w serce'' 10.02.11, 21:46 a ja wolę brzydulę ;p no i już wolę ten aktualny serial niż majkę. a tak btw. wszystkie te 3 seriale są do siebie podobne. jest kobieta, szuka pracy, i zakochuje się w szefie. czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
antuanette1 Re: Serial ''Prosto w serce'' 11.02.11, 15:04 ale taka już prawda, że wszystkie seriale oparte na latynoamerykańskich formatach są do siebie podobne kiedyś było to samo, tylko że główna bohaterka nie pracowała w biurze, a była pokojówką a zarys fabularny dokładnie taki sam. mnie się ten serial podoba tak do pooglądania na co dzień, lubię Muchę w tej roli. a tak w ogóle to widziałyście to? tacyjakty.tvn.pl/ można "wystąpić" w reklamie tvn-u - fajne mają pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
shunra Re: Serial ''Prosto w serce'' 11.02.11, 16:48 Oglądałam kilka odcinków z nudów i nie przypadł mi do gustu. Bardzo łatwo przewidzieć jak dalej potoczą się losu bohaterów. Plus za to że chociaż są jakieś polskie seriale ( niektóre są bardzo dobre) inne niż tasiemce typu "Na wspólnej" w których wszystko się zdarzyć może a wszyscy przeżywają piękne miłości mają pieniądze i ciągle wdają się w nowe romanse i tak bez końca sami sobie tworzą problemy . =^.^= http://shunra7.mondozoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Serial ''Prosto w serce'' 11.02.11, 21:51 z tych 3 seriali Majka, Brzydula i prosto w serce wybieram Majkę była świetna, taka pozytywna. Prosto w serce mnie nie przekonuje. denerwuje mnie Mucha i Bobek. Odpowiedz Link Zgłoś
pysieek Re: Serial ''Prosto w serce'' 11.02.11, 21:57 oglądałam ''Brzydulę'' i oglądam ''Prosto w serce'' oba seriale są banalne, ale wolałam Ule, a ''Majki'' wogle nie oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
milkkaa Re: Serial ''Prosto w serce'' 06.05.11, 20:22 Powiem szczerzę, że uważam, że jest to dno i wodorosty, oczywiście nie chcę obrazić osób, które lubią ten serial, ale ja osobiście za nim nie przepadam, chyba, że nie ma co w TV, to wtedy jestem skłonna obejrzeć go, ale inaczej nikt mnie nie zmusi. Za Majką też nie przepadałam, na początku nawet nawet była, ale z tą cytologią to przesadzili, ponieważ nie jest możliwe, żeby przypadkowa dziewczyna została zapłodniona (!), to wszystko jest ściśle sprawdzane, więc jest to jak dla mnie głupota. Najbardziej z tych wszystkich seriali podobała mi się "Brzydula". Odpowiedz Link Zgłoś