Dodaj do ulubionych

Lumpeksy ;D

10.02.11, 17:38
Hej, mam pytanie : co sądzicie o lumpeksach .? Ubieracie się tam czy brzydzicie się .? Ja osobiście wpadam tam raz na miesiąc i ostatnio wypatrzyłam świetny sweterek z Espirit i to jeszcze z metką .! wink
Wypowiadajcie się .
Pozdro ;P
Obserwuj wątek
    • grafikowa_ ; ) 10.02.11, 20:07
      Tak jak Ty czasem się wybiorę i praktycznie nigdy nie żałuję. Bo jeśli dobrze się poszuka i znajdzie się jakiegoś dobrego lumpa, to można wyjść z ładnymi ubraniami z prawdziwych firm ^^ Więc ja uważam, że to nic złego. Nie brzydzę się, bo wiadomo, że trzeba wybierać rzeczy, które są dobrej jakości. Nie zmechacone, rozciągnięte itp. A później wyprać i rzeczy jak nowe a za o wieeele niższą cenę smile
      • nikki712 Re: ; ) 20.02.11, 23:06
        Nic dodać nic ująć big_grin
    • caterina97 Re: Lumpeksy ;D 10.02.11, 20:16
      nie chodzę, nie ma u mnie nigdzie w pobliżu...
      • magdalenka2008 Re: Lumpeksy ;D 10.02.11, 20:48
        przedtem sie brzydziłam, ale teraz chodzę moze nie często ale zdarza się zaglądnąć. Podoba mi sie to że ciuchy są tanie i co najważniejsze masz pewność że jak wyjdziesz na ulice to nikt takiej rzeczy nie będzie miał smile
    • madzia2710 Re: Lumpeksy ;D 10.02.11, 20:19
      Nie kupuje, ale nie mam nic przeciwko. Można na serio znaleźć bardzo firmowe rzeczy.
    • sopwil / 10.02.11, 20:23
      Nie kupuję, ale nic do nich nie mam.
      Gdybym znalazła coś fajnego, to na pewno bym kupiła. smile
      • diamond_girl12 Re: / 10.02.11, 20:31
        Nie kupuję, ale nie ,,przeszkadzają'' mi .
    • xxxnikusxxx +. 10.02.11, 20:45
      Nigdy nie byłam, zresztą nie mam szczęścia i zdrowia do szukania fajnych ciuchów w wielkich kupach.
    • innocence_ Re: Lumpeksy ;D 10.02.11, 20:45
      Nigdy tam nie chodziłam i jakoś mnie do tego nie ciągnie.
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 10.02.11, 20:50
      nie chodzę , ale mam znajome co chodzą i nieraz mają takie ciuchy , że w życiu bym nie powiedziała że z lumpeksu smile
    • dosia321 Re: Lumpeksy ;D 10.02.11, 21:07
      Nigdy nie byłam;p wstydzę się, a wog boję jakiś chorób czy coś. wole nie;p
      • loves_vampire11 Uwielbiam ; D 10.02.11, 21:14
        Nie mam za dużo kasy a uwielbiam robić zakupy ; p
        Nie brzydzę się, znajduje tam takie ciuchy że normalnie musiałabym zapłacić za nie fortune ^^ a tak płace grosze ; p
        Ja osobiście byłam dzisiaj ; p kupiłam sobie 4 bluzki i bolerko ; )
        I może jutro pójde bo w mojej okolicy są świetne lumpki xd
        Nie boje się żadnych chorób. kupujesz pierzesz i jest boooosko ;*
        Mam manie grzebania w takich ciuszkach z kumpelą ;x
    • baberosalie Re: Lumpeksy ;D 10.02.11, 21:13
      czodzę czasami i muszę przyznać że wyłowiłam sporo ciuchów oryginalnych marek xD. I chodź nie lubię tam chodzić, bo nie przepadam za ściskiem i ''wygrzebywaniem'' ubrań, a najlepiej bym się czuła jakby to juz było wyprane i estetycznie powieszone na wieszaczkach to czasem naprawdę można znaleźć cos ciekawego.wink)
      • goofy. Re: Lumpeksy ;D 10.02.11, 21:21
        Kiedy byłam mniejsza chodziłam z mamą do lumpeksów praktycznie codziennie. Teraz od czasu do czasu wpadam tam z przyjaciółką bądź mamą. Ostatnio znalazłam tam bardzą ładną bluzkę za 5 zł. ;>
    • aguskaa_ Re: Lumpeksy ;D 10.02.11, 21:33
      u mnie w pobliżu nie ma lumpeksów. daaawno tam nie kupywałam, ale jestem pewna, że gdyby było tam coś, co by mi się spodobało - byłoby w mojej szafie. smile
    • kararock Re: Lumpeksy ;D 10.02.11, 21:39
      rzadko zaglądam, ale czasami można tam znaleźć naprawdę cudowne rzeczy wink
      • sysiek4444 Re: Lumpeksy ;D 10.02.11, 21:44
        Nie chodzę, byłam pare razy bo kolezanka chciała. kupiła śliczną bluzkę.
        mimo tego nie lubię tam chodzić. nie mam szczęścia do znalezienia fajnych ciuchów w takich kupach.` jak to powiedziała , któraś z poprzedniczek.
        • domaa Re: Lumpeksy ;D 10.02.11, 21:54
          chodze, teraz zadziej ale chodze.
          Moja mama se kiedys kupila kamizelke ze skory niezniszczona za 4 zł surprised
        • asica_ Re: Lumpeksy ;D 12.02.11, 14:56
          od czasu do czasu mam pełno fajnych czarnych podkoszulków z lumpeksów nigdzie w normalnych sklepach nie mogę znaleźć tak dobrej jakości smile
        • koniara8 Re: Lumpeksy ;D 13.02.11, 11:47
          Lumpeksy są spoko. Można wygrzebać naprawdę niezłe cudeńka za śmiesznie niską cenę. Niektórzy sprzedawcy naprawdę się tam na firmach nie znają, a to lepiej dla kupujących. Prawie nowa bluzka D&G za piątka na przykład wink Wolę sobie kupić w lumpeksie 6 firmowych bluzek niż jakąś tandetną nową chińską bluzkę za tę samą cenę wink

That's all. cool
    • dorothy. Re: Lumpeksy ;D 10.02.11, 21:53
      Do lumpeksów namówiłam pół klasy,i teraz robimy sobie w soboty wycieczki wink
    • anja_ Lumpeksy. 11.02.11, 16:20
      Moja szafa głównie składa się z ciuchów z sh. Robiąc zakupy w lumpkach wydaję mało pieniędzy za dużą ilość ubrań. Second-hand, w którym kupuję jest porządny. jest przymierzalnia, ubrania ładnie powieszone na wieszkach, cennik, angielska/amerykańska rozmiarówka, - więc z przyjemnością zaglądam do takich sklepów.
    • kontrastowa Re: Lumpeksy ;D 11.02.11, 16:25
      Nie kupuje : ) Ale nie mam nic do ludzi, którzy tam kupują smile
    • buntowniczkaxd . 11.02.11, 21:11
      nie wiem, jakoś nie mogę chodzic w ciuchach po obcej osobie O.O
      ten zapach... i w dodatku nie wiadomo co oni robili z tymi ubraniami aj O.O
    • love.rock.girl Re: Lumpeksy ;D 11.02.11, 21:15
      czasami zdarzają się fajne rzeczy
      znalazłam kiedyś taki świetny sweter zapinany z Terranovy
    • lena_ Re: Lumpeksy ;D 12.02.11, 10:19
      hm.. na pewno można tam znaleźć różne fajne rzeczy. poza tym takie szperanie wśród ubrań też jest fajne : D
      akurat ja do nich nie chodzę, ponieważ u mnie w mieście na serio nic w nich nie ma.
    • enigmatic91 Re: Lumpeksy ;D 12.02.11, 14:39
      Ja mam mieszane uczucia co do lumpeksów . Wszystko tanie , lecz trzeba się napracowac i znalesc coś fajnego i porządnego w tej wielkiej kupie xD, choc w czasie letnim to nawet w markowych sklepach też się robią kupy zwłaszcza podczas wyprzedaży , wszystko na podłodzę i wgl ..
    • glam_skarpeta A więc: 12.02.11, 14:40
      Lubię lumpeksy, często tam kupuję. Trafiają się fajne ciuchy po niskiej cenie no i ma się pewność ,że nikt nie będzie ubrany tak samo jak ty .
    • marchwk Re: Lumpeksy ;D 12.02.11, 14:45
      są u mnie w mieście ze 2, może więcej. ale beznadziejne. nic ciekawego.
    • great69 Re: Lumpeksy ;D 12.02.11, 14:47
      Czasami chodzę z siostra wink
      Można kupić coś fajnego czasami orginalnego za małą cenę . big_grin
    • inka13 Re: Lumpeksy ;D 12.02.11, 19:38
      Rzadko, ale zdarza się .. ; )
      • you_ Re: Lumpeksy ;D 12.02.11, 23:17
        Czasami coś tam kupię ; D Ostatnio mama znalazła mi dwie śliiiiczne bluzy w lumpeksie ! Wcale nie zniszczone i do tego z H&M obie wink Każda kosztowała 7 zł . Kupując je w H&M wydałaby o wiele więcej ! serce
        • blondi_girl Re: Lumpeksy ;D 12.02.11, 23:22
          Ja tam nie mam nic do lumpeksów, wiem, że można tam znaleść naprawdę fajne rzeczy za grosze, ale ja jak zwykle nic nie umiem fajnego znaleść ;/
    • rokokoo . 12.02.11, 23:22
      lumpeksy - cóż za świetne miejsce,doprawdy.
      dwa sweterki z h&m, jeden z zary, jeden z marks&spencer. jeszcze jakieś inne może nie firmowe ale równie śliczne. a! jeszcze jeden z new look.
    • miss_mimi094 re: 12.02.11, 23:53
      ostatnio byłam i kupiłam sobie cudowne chusty ! cudeńko !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka