Dodaj do ulubionych

Co byście zrobiły ?

10.02.11, 20:38
Więc tak, zaprosił mnie kolega na pizze tak pogadać...
Chciałabym iść. Ale to by było nieporządku względem mojego chłopaka...
Nie wiem co by sobie pomyślał.. ten kolega jest z klasy mojego chłopaka ale ja tak mi się zdaje że on nie wie że chodzę z jego kumplem..

Nie wiem co mam zrobić..
Pomóżcie..
Obserwuj wątek
    • lolisia_xdd Re: Co byście zrobiły ? 10.02.11, 20:42
      ja porozmawiałbym z chłopakiem. w sensie tym twoim. (; powiedz mu o tym i zapytaj się co o tym sądzi. wiesz możliwe, że ten kolega po prostu cię polubił, ale możliwe jest też to, że chcę cię odbić albo odegrać się na tym twoim chłopaku. xd sama nie wiem. pogadaj z chłopakiem. ja sama raczej bym nie poszła.
    • keejsza Re: Co byście zrobiły ? 10.02.11, 20:44
      ja bym pogadała ze swoim chłopakiem i powiedziała mu co i jak.
    • xxxnikusxxx +. 10.02.11, 20:48
      A może idźcie we trójkę?
    • roxana09 Re: Co byście zrobiły ? 10.02.11, 20:49
      zapytaj swojego chłopaka czy nie miałby nic przeciwko . tongue_out
    • forever_alone Re: Co byście zrobiły ? 10.02.11, 20:57
      jw. musisz pogadać ze swoim chłopakiem wink
    • majoolowa Re: Co byście zrobiły ? 10.02.11, 21:04
      Jeżeli to tylko kolega, to Twój chłopak nie powinien mieć żadnych ale. To, że z nim jesteś nie oznacza, że nie możesz iść na pizzę albo spotkać się ze zwykłym kolegą wink
      • selciaaa Re: Co byście zrobiły ? 10.02.11, 21:11
        spytaj swojego chłopaka ale jeszcze mogłabyś temu koledze powiedzieć że z nim chodzisz ja bym tak zrobiła
    • aguskaa_ Re: Co byście zrobiły ? 10.02.11, 21:54
      musiałabyś najpierw powiedzieć temu koledze, że jesteście razem z tamtym chłopakiem. no żeby wiedział, że nic więcej ma nie robić . ;d
      no i powiedz lepiej to twojemu chłopakowi, bo kłamstwo ma krótkie nogi. smile
    • alicjaaa Re: Co byście zrobiły ? 10.02.11, 22:07
      Pogadaj ze swoim facetem. Gdybys poszla z tamtym na pizze nie mówiąc mu o tym to on dowiedzialaby sie od kogos innego i wtedy o zgrozo po tobie...
      Powiedz mu to. Umów się na pizze, przy czym przyjdziesz z chlopakiem swoim i weźmiesz swoją kumpelę. Może mu się spodoba i będzie podwójna randka tongue_out
    • nikawika Re: Co byście zrobiły ? 11.02.11, 20:17
      idź z nim na pizzę, ale powiedz że masz chłopaka.
    • mejbelajn. Re: Co byście zrobiły ? 11.02.11, 20:37
      Ja bym na pewno poszła, pogadała jak z kumplem i powiedziała o swoim chłopaku. To tylko kolega.. z tego co piszesz.
    • pauliska1212 Re: Co byście zrobiły ? 11.02.11, 20:39
      moim zdaniem nie powinnaś iść, bo twój chłopak może sobie pomyśleć , ze ze sobą kręcicie.
      wytłumacz temu chłopakowi co cie zaprosił, że masz chłopaka i to byłoby nie fer wobec niego gdybyście się spotkali.
    • buntowniczkaxd . 11.02.11, 20:43
      ale on chce isc z tb na tą pizze tak po przyjacielku jak z normalną koleżanką czyy... ?

jeśli tak - to idź, ale uprzedź chłopaka
      jeśli nie - nie idź, masz już chłopaka i zajmij się nim : *

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka