klaudia_24 Re: Skrót od Twojego nick'a. 15.02.11, 19:29 k- koleżeńska l- leniwa a- ambitna u- uparta d- dynamiczna xd i- i dobra . X DDD a- ... _ - _ 2-2 3-3 Odpowiedz Link Zgłoś
lonelie_ Re: Skrót od Twojego nick'a. 15.02.11, 19:58 l - lubiana o - ostra n - naturalna e - ekstrawagancka l - luzacka i - inteligentna e - ekstrowertyczna { że taka wybuchowa i wgl . } _ - mam czasem pauzę, czyli zawiasa ;pp heheh.. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Skrót od Twojego nick'a. 15.02.11, 20:03 t - towarzyska r - rozważna u - urocza f - ... l - lubiana a - ambitna to sobie poprawiłam samoocenę... Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Skrót od Twojego nick'a. 15.02.11, 20:23 m- modna a- ambitna j- ? k- kreatywna a- asertywna Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Skrót od Twojego nick'a. 15.02.11, 20:26 c - cyniczna ;3 a - ambitna t - trochę zakręcona ;d e - elegancka XD r - romantyczna xd i - inteligentna o,O xdd n - nwm ;d a - .... Odpowiedz Link Zgłoś
dulcecita Re: Skrót od Twojego nick'a. 15.02.11, 20:37 d-dobra u-uczciwa l-leniwa c-cicha e-energiczna c-ciepła i-inteligentna t-tolerancyjna a-ambitna Odpowiedz Link Zgłoś
paniczekoladowa Re: Skrót od Twojego nick'a. 15.02.11, 20:42 p - porządny a - ambitny n - nerwowy i - inteligentny c - całuśny z - zazdrosny e - empatyczny k - koleżeński o - opiekuńczy l - lojalny a - apodyktyczny d - dobry o - odważny w - wrażliwy a - arogancki Odpowiedz Link Zgłoś
domelciaxdd Re: Skrót od Twojego nick'a. 16.02.11, 06:19 d-dobra o-oryginalna m-miła e-..emigrantka(prawie) l-leniwa c-ciepła i-inteligenta;pp(ale aż tak bardzo to nie;p) a-ambitna Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Skrót od Twojego nick'a. 16.02.11, 09:27 całuśna hojna obowiązkowa cierpliwa odważna lojalna ambitna twarda egoistka x [?] Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Skrót od Twojego nick'a. 16.02.11, 10:11 j-jeb.nięta[pozytywniexd] o-oryginalna n-naiwna a-ambitna s-sympatyczna o-optymistyczna f-fantastyczna a-anarchia [o.o xdd] n-nowoczesna k-komiczna a-a Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Skrót od Twojego nick'a. 16.02.11, 20:38 j - jeb*nięta ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu xd ) e - egoistyczna, elokwentna, energiczna, elegancka s - szczera, stuknięta, stanowcza, słodka, szalona s - to co wyżej i - inteligentna ( haha, skromna jeszcze powinno być powyżej xd) c - cyniczna, jedna z najbardziej charakterystycznych cech a - ambitna ( słyszałam, że cierpię na przerost ambicji ), arogancka, apatyczna k - kreatywna, komunikatywna a - to co wcześniej u - uparta, strasznie upatra, urocza l - leniwa i - do inteligencji dodam jeszcze ironiczność ( chyba nie ma takiego słowa, ale każdy wie o co chodzi) t - tolerancyjna, tak wiem, to moja wielka zaleta i jestem z tego dumna z - złośliwa, zabawna, zboczona Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_x Re: Skrót od Twojego nick'a. 17.02.11, 13:09 K - kochająca O - odpowiedzialna L - lubiana O - optymistka R - różna O - osamotniona W - wygadana A - ambitna X - Xtajemnicza Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 17.02.11, 17:25 N - naiwna. E - egoistyczna. W - wredna. B - beznadziejna. O - okrutna. R - romantyczna. N - nieogartnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
indianaa Indianaa 17.02.11, 18:19 I - inteligentna N - nerwowa xd D - dojrzała I - Inna A - ambitna N - niezwykła A - artystyczna A - amazing xD Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Skrót od Twojego nick'a. 21.02.11, 19:28 s - słaba l - leniwa o - obrzydliwa d - dramatyczny k - kłótliwa i - impulsywna p - pamiętliwy o - optymistyczna r - rozważna a - asertywna n - niewielka e - ekscentryczna k - kiczowata Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 paja96 24.02.11, 13:19 P- poprostu perfekcyjna! ;P A- apodyktyczna J- jedyna w swoim rodzaju A- ambitna 9- nieprzewidywalna, osóbka o dwóch obliczach (obrócisz i masz "6" ) 6- liczba diabła, bo najwyraźniej mamy podobne geny (wiadomo, 96- mój rocznik ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki majne 24.02.11, 13:38 r- rozważna i - inteligentna k - kurduplowata, hahah nie wiem xd ale mam 165 tylko, więc k - koleżeńska k - kochająca rocka i - irytująca Odpowiedz Link Zgłoś
papatka0611 Re: Skrót od Twojego nick'a. 24.02.11, 14:13 p - przyjacielska a- ambitna p- pomocna a- apodyktyczna t- trochę dziwna ;p k - koleżeńska a- .... nie znalazłam słów do pozostałej literki a trochę ich tu było Odpowiedz Link Zgłoś
paranoid16 Re: Skrót od Twojego nick'a. 24.02.11, 14:21 P- pomysłowa A- ambitna R- rozrzutna A- artystyczna N- nerwowa O- oryginalna I- inteligentna D- drażliwa 1 6 Odpowiedz Link Zgłoś
fantvd Re: Skrót od Twojego nick'a. 24.02.11, 17:17 F yyyyy...fantastyczna A ambitna N niecierpliwa T tolerancyjna V hmmm. ....nie mam pojecia co to moze byc D dociekliwa Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ . 24.02.11, 20:28 m - materialistka a - ambitna g - genialna (?) i - interesująca c - Odpowiedz Link Zgłoś
iza95 Re: Skrót od Twojego nick'a. 24.02.11, 20:36 Czy ktoś zna gre Akademia Mody ? jak tak to prosze napiszcie do mnie na Priv. Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres cesautres 24.02.11, 21:07 c - czekoladowa e - elegancka s - sympatyczna a - asertywna u - urocza t - truskawkowa r - rozentuzjazmowana e - ekscentryczna s - super xd Odpowiedz Link Zgłoś
loves_vampire11 Re: Skrót od Twojego nick'a. 24.02.11, 22:49 L- leniwa O- Oschła (zależy dla kogo, ale czasem) W- Weredyktyczna (rzeczownik - Weredyk) E-Entuzjastyczna S- Szalona V- Wolna A- Ambitna M- Miła (przeważnie ale jak ktoś mnie wkurzy to pożałuje) P- Pomocna I- Irytująca (czasem) R- Radosna E- Energiczna Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: Skrót od Twojego nick'a. 24.02.11, 23:08 c-czarująca i-inteligentna a-as s-słodziutka t-tolerancyjna k-koleżeńska o-obiektywna k-kochana r-romantyczna e-emocjonalna m-miła i-igiełka k-kocham was Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Skrót od Twojego nick'a. 25.02.11, 00:33 K- kochający C- Cierpliwy J- ... B- ... Odpowiedz Link Zgłoś
martus_117 Re: Skrót od Twojego nick'a. 12.03.11, 00:46 M- Miła A- Asertywna R- Rozsądna T- tolerancyjna U-... S- może trochę Samolubna Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa ;] 18.03.11, 18:51 H - huligan A - ambitna N - nastrojowa I - ironiczna S - sympatyczna I - interesująca A - atrakcyjna (?) A- atomowa (?) A Odpowiedz Link Zgłoś