paramore4live Re: Skrót od Twojego nick'a. 19.03.11, 17:03 P - paramore maniaczka ; ** A - ambitnaa R - rozrywkowa A - asz . miło popatrzeć ;D M - mądra ;D O - oryginalna R - romantyczna ;D E - ... 4 - ... L - leniwa I - inteligentna . V - ... E - ... na "e" jakoś nie umiałam znaleźć ; / Odpowiedz Link Zgłoś
paramore4live Re: Skrót od Twojego nick'a. 19.03.11, 17:06 P - paramore maniaczka ; ** A - ambitnaa R - rozrywkowa A - aż . miło popatrzeć ;D M - mądra ;D O - oryginalna R - romantyczna ;D E - ... 4 - ... L - leniwa I - inteligentna . V - ... E - ... jeszcze raz bo tam był błąd ; / Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Skrót od Twojego nick'a. 19.03.11, 17:18 d - dziwna. xD i - inteligentna a - ambitna m - miła o - oryginlna n - normalna d - ... _ g - ... i - ... r - rozrywkowa l - leniwa 1 - ... 2 - ... Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Skrót od Twojego nick'a. 21.03.11, 17:32 s-sympatyczna a-agresywna n-niepowtarzalna d-dzika.lol. xd r-rozbrajająca . xd a może rozbierająca. xd o-optymistyczna l-luzacka. xd a-ambitna x- WTF ? walnięta pozytywnie. xd d-denerwująca Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Skrót od Twojego nick'a. 21.03.11, 17:43 N - niesamowita O - optymistyczna R - rezolutna R - radosna M - miła? A - ambitna L - leniwa N - nadpobudliwa A - atrakcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Re: Skrót od Twojego nick'a. 21.03.11, 18:08 MileyMiley. M - marzycielka I - inteligentna L - leniwa E - emocjonalna Y - kreatYwna. No i od nowa to samo. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: Skrót od Twojego nick'a. 21.03.11, 18:13 P-Pomocna S-Spokojna O-Oczojebna T-Taka i owaka A-Ambitna Odpowiedz Link Zgłoś
ejjj_ty_xd Re: Skrót od Twojego nick'a. 21.03.11, 18:27 E - energiczna J - jakaś J - jebnięta ;D J - j..........? _ T - taka :p Y - yeti kurde _ x- xD D - debilka i tyle.;D Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Skrót od Twojego nick'a. 21.03.11, 18:46 b - brawurowa y - yyy... _ - ... m - miła o - oryginalna o - osobliwa n - (nie)normalna l - lekkomyślna i - igrająca z ogniem (?) xD g - gadatliwa h - hojna xD t - tolerancyjna Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Skrót od Twojego nick'a. 21.03.11, 18:56 E - ekstrawagancka ? S - samokrytyczna T - tolerancyjna R - .. E - elegancka L - leniwa . ;d L - leniwa x3 A - ambitna A - apodyktyczna Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Skrót od Twojego nick'a. 21.03.11, 19:02 Pomysłowa Oryginalna Leniwa Asertywna, gdy trzeba 16 raczej nie przetłumaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Skrót od Twojego nick'a. 22.03.11, 17:35 p- przeciętna i- irytująca m- marudna p- pesymistyczna (czasami ) u- uparta s- sceptyczna i- ironiczna a- ambitna (ale rzadko xd) boze wiekosc negatywnych cech mi wyszla ładnie ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
selly38 Re: Skrót od Twojego nick'a. 29.03.11, 20:12 selly38 s - sympatyczna (mam nadzieję) e - elokwentna (może) l - leniwa (tylko czasami) l - lubiana (ale zdecydowanie nie przez wszystkich) y - ... 3 - ... 8 - ... Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Skrót od Twojego nick'a. 29.03.11, 21:17 y - yyy...? o - oryginalna r - rąbnięta? k - kochająca i - indywidualna e - elokwentna Dobra, dobra, pisałam, co mi przyjdzie do głowy, nie oszukujcie się, to nie jest zgodne z prawdą Odpowiedz Link Zgłoś
farnoholiczka Re: Skrót od Twojego nick'a. 31.03.11, 19:37 farnoholiczka-fajna,ambitna,ruchliwa,nowoczesna oraz histeryczna oraz lubiana i często zaczepiana (trochę cech pozmyślałam) Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Skrót od Twojego nick'a. 27.04.11, 14:36 n- normalna e - eee... s- super s- ... y-... Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Skrót od Twojego nick'a. 27.04.11, 14:43 n - normalna, nudna e - energiczna s - super s - szczera y -... 96- rok mojego urodzenia xD Odpowiedz Link Zgłoś
alexa_ndra Re: Skrót od Twojego nick'a. 02.05.11, 20:43 a - arbuz l - lemoniada e - ekologia (eee... ) x - [brak] a - ambicje n - nokaut d - dom r - reanimacja a - akrobatyka : |] Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Skrót od Twojego nick'a. 02.05.11, 21:58 r - romantyczna e - ekscentryczna m - marzycielka e - elokwentna m - mądra b - bezkompromisowa e - enigmatyczna r - radosna i - inna n - nienormalna a - ambitna Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Re: Skrót od Twojego nick'a. 02.05.11, 22:01 J- ... A- asertywna N- nieobliczalna V- vendetta I- ironiczna E- epicka (nie wiem co to znaczy ) R- radosna Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: Skrót od Twojego nick'a. 08.05.11, 21:36 trudno mi napisać bo mam deedee ; ) ;d Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Skrót od Twojego nick'a. 16.05.11, 15:58 S - sumienna T - tatatataaa xddx R - rozumiejąca A - ambitna N - normalna G - gadatliwa (czasami) E - emm R - rrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Re: Skrót od Twojego nick'a. 16.05.11, 16:12 k- kłopotliwa a-ambitna a-................ j- jajcarska u-........... l- lubiana Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Skrót od Twojego nick'a. 16.05.11, 16:18 c - ciekawska h - hamska? a - ambitna r - radosna l - lubiana o - oryginalna t - tolerancyjna t - tajemnicza e - ekstrawagancka Odpowiedz Link Zgłoś
horselife. Re: Skrót od Twojego nick'a. 28.05.11, 21:51 h - hałaśliwa o - oryginalna r - realistyczna s - sympatyczna e - energiczna l - lubiana i - inteligentna , ironiczna f - fajna e - extra x D . trudne to było nawet x D . Odpowiedz Link Zgłoś
kociara990 Re: Skrót od Twojego nick'a. 16.05.11, 16:19 k-kochana o-odlotowa c-cyniczna i-interesująca a-ambitna r-rozbrajajaca a-agresywna 990-ni ma Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Skrót od Twojego nick'a. 16.05.11, 16:33 W - wesoła E - energiczna R - romantyczna xD C - ciepła xD I - inteligentna ( tiaaa i to jeszcze jak) A - ambitna 3 - ;3 2 - nie wiem... 1 - nie wiem... Tu także... Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: Skrót 16.05.11, 17:24 V i tu mam problem A - ambitna M - miła P - pomyslowa I - inteligentna R - radosna E - elokwentna S - szczera F - fajna? chyba A - asertywna N - naturalna Odpowiedz Link Zgłoś
lupitka30 Re: Skrót od Twojego nick'a. 16.05.11, 17:31 L-leniwa u-uparta p-pomysłowa i-inteligentna t-troskliwa k-kochana a-agresywna Odpowiedz Link Zgłoś
frytaa16 Re: Skrót od Twojego nick'a. 23.05.11, 20:46 F-fajna R-radosna Y tu się chyba nie da.. T-troskliwa A-ambitna A-asertywna Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Skrót od Twojego nick'a. 26.05.11, 17:05 jedząca? utalentowana XD lamusowata krzycząca ambitna nie ogarniam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinke13 Re: karolinke13 29.05.11, 11:00 k - kłutliwa a - ambitna r - roztrzepana o - oryginalna l - leniwa i - inna niż wszystkie n - nieznośna k - kochająca y - yyy... yeti 1 - 199? 3 - ulubiona liczba nie za bardzo wiedziałam co wymyślić Odpowiedz Link Zgłoś
kakurenbo Re: Skrót od Twojego nick'a. 09.07.11, 22:38 k - kontaktowy a - arogancki k - u - uroczy. xD <i skroomny~!> r - romantyczny. e - n - niemiły, czasem. b - o - Odpowiedz Link Zgłoś
glorianadias Re: Skrót od Twojego nick'a. 12.07.11, 12:21 g-gó...ara l-leniwa o-oryginalna r-radosna i-inteligentna a-ambitna n-niespotykana a-aniołek d-dołująca i-ironiczna a-artystka s-samotna Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Skrót od Twojego nick'a. 12.07.11, 21:36 s - samotna ? _ NIGDY ! i - inteligentna m - mała - raczej wysoka , ale tam xD s - serious Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Skrót od Twojego nick'a. 04.09.11, 20:37 miła inna leniwa empatyczna y - Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Skrót od Twojego nick'a. 13.09.11, 16:46 w - wariatka a - aniołek m - małomówna p - pozytywna i - indywidualistka r - rockowa e - eee....... 13 - .... Odpowiedz Link Zgłoś
drabina Re: Skrót od Twojego nick'a. 13.09.11, 16:54 d - dynamiczna r - .. a - ambitna b - .... i - intelektualna xd n - niesamowita a - ... mój nick mnie rozwala xd. Odpowiedz Link Zgłoś