Dodaj do ulubionych

obóz.........

16.02.11, 18:59
hej, słuchajcie jest sprawa. Chcę jechać na obóz gdzieś nad polskie morze. Wiecie może gdzie jest jakieś fajne miejsce, gdzie nie pilnują za bardzo(w sensie, żeby opiekunowie się niczym nie przejmowali i możesz robić co chcesz?).Ważne jest to zeby opiekunowie nie pilnowali. A jeszcze jedno mam 15 lat wiec niech będzie taki przedział wiekowy, a nie jakieś maluchy. jak wiecie to piszcie>
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: obóz......... 16.02.11, 19:16
      Opiekunowie wszędzie będą was pilnowali, bo taka jest ich praca. Przykro mi. Jeśli chcesz jechać na imprezy, to nie jedź na kolonię, tylko zorganizuj się ze znajomymi smile
    • super_star Re: obóz......... 16.02.11, 19:20
      OMG trafiłaś na specjalistkę w sprawach kolonii i obozów, jak chcesz coś wiedzieć to napisz na priv ^^ w tym roku jadę 8 czy 9 raz kocham obozy
    • super_star Re: obóz......... 16.02.11, 19:22
      hmmmm katsumi nie ma racji, my robiliśmy co chcieliśmy, chodziliśmy na dyskoteki, wyłaziliśmy przez okna na plażę i co tam jeszcze ... haha jak jest czas wolny to przez jakieś 2h możesz łazić po mieście i nikt cię nie pilnuje. Ale to za granicą, w Pl przeważnie opiekunowie chodzą z grupą, za granicą mamy oddzielnych przewodników
    • super_star Re: obóz......... 16.02.11, 19:24
      pamiętam , że jakieś 7 lat temu byłam w Kołobrzegu 3 tygodnie, mieszkaliśmy w domkach i było zajefajnie, mimo iż miałam wtedy 9 lat, a 3/4 obozu 16,18
    • selena666 ANGORA?! 16.02.11, 19:24
      To jest obóz tak ok. od gimn.... jest trochę drogi na 18 dni do rewala....jest drgi ale ty piszesz tam gazety sprzedajesz je mówisz audycje w radio i wogóle....jest tam exxtra ..na serio polecam..ja tam się wybieram smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka