Dodaj do ulubionych

Pomóżcie!!! Zazdrość!!! :///

16.02.11, 20:59
Mój brat poznał dziewczynę w wieku 16 lat. potem się rozstawali i wracali do siebie, ale przez ok. 2 lata nawet nie wiedziałam kim ona jest, on nic o niej nie mówił, bo zawsze wychodził niby "do kolegi". On teraz ma 19 lat i jego dziewczyna przychodzi do nas bardzo często. w sumie to na początku nic do niej nie miałam, a nawet była OK. Ale ostatnio coraz częściej źle się z tym czuję. On przy niej traktuje mnie jak dziecko i nasze relacje też zaczęły się psuć (późno zaczęliśmy się dogadywać, ale było dobrze, a teraz...). Teraz wyrzucam to z siebie, a ona jest u niego. przychodzą do siebie codziennie i my wcale nie gadamy. Mam jeszcze młodszego brata i on czuje to co ja uncertain To zabrzmi egoistycznie i może i jestem egoistką, ale kocham go i nie chcę żeby ktoś go skrzywdził lub popsuł nasze więzi. nie gadałam z nim o tym i ciąglę udaję że jest dobrze... Co o tym sądzicie? Wy też macie takie problemy?
Obserwuj wątek
    • activee Re: Pomóżcie!!! Zazdrość!!! :/// 16.02.11, 23:03
      Dziewczyno ile ty masz lat? 7? Kiedyś też będziesz miała chłopaka z którym będziesz spotykała się codziennie i nie będziesz uważała że twój brat może być oto zazdrosny.
    • a... Jaa... 17.02.11, 12:10
      bym z nim pogadała. Powiedziała jak się czujecie z młodszym bratem. Jeżeli starszy brat was kocha to na pewno postra się swoje zachownie zmienic wink Powodzenia wink
    • fano__x . 17.02.11, 12:48
      musisz zrozumieć, że twój brat już jest dorosły i może robić co chce, musisz to zaakceptować skoro jest szczęśliwy z tą dziewczyną. smile
    • nick_jonas_jb Re: Pomóżcie!!! Zazdrość!!! :/// 17.02.11, 13:06
      POGADAJ Z NIM SZCZERZE smile
    • anahi011 Re: Pomóżcie!!! Zazdrość!!! :/// 17.02.11, 13:15
      ja nie mam takich problemów bo jestem jedynaczka wink
      powinnaś pogadać z bratem smile
      on napewno nie wie co czujecie i nie odtrąca was celowo wink
    • madzia2710 Re: Pomóżcie!!! Zazdrość!!! :/// 17.02.11, 13:36
      Ja i moja siostra
      Wcześniej,
      Teraz,
      I już zawsze...
      ... Nienawidzimy siebie nawzajem.
      Nigdy jej nie lubiłam i nigdy nie czułam do niej tego, co ty do swojego brata.
    • kasiula1997 ... 17.02.11, 13:42
      rozumiem cię i to w 100%. to nie jest zazdrość tylko po prostu boisz się stracić bliską ci osobę. najlepiej pogadaj z bratem. a jeśli to nic nie da to z mamą. bo on może mieć cię w dupie bo będzie mu zależało na tym, żeby być z tą dziewczyną. a prędzej posłucha mamę. nie możesz udawać że jest dobrze. bo on się nie zmieni skoro widzi, że tobie i bratu to pasi. mówię ci, najlepiej to z nim pogadać i powiedzieć mu, żeby było tak jak kiedyś, albo żeby przynajmniej zwracał się do ciebie z szacunkiem, albo żebyście czasem spędzali wspólnie czas. uwierz mi, będzie dobrze! kiss
    • rikkki hem 17.02.11, 14:27
      nie mam takich problemów. jednakowoż uważam (żeby zabrzmiało elokwentnie xd) nie no żart! big_grin tak czy inaczej myślę, że twoje zachowaniu jest trochę egoistyczne, ale rozumiem że kochasz swojego brata. życie idzie na przód i czasami trzeba się rozstawać bliskimi, chociaż się tego naturalnie bardzo nie chcę. pogadaj z bratem, powinno się to samo ułożyć, a jak nie to trudno taka jest kolej rzeczy. mój brat już ze mną nie mieszka i też czasami tęsknie, ale nic więcej nie mogę zrobić uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka