paula22o8 17.02.11, 16:41 Znacie ją? Jeśli tak, co o niej myślicie? Jak dla mnie jest niesamowicie utalentowaną aktorką. A co do strojów... nieco ekscentryczne, jednak dzięki nim pokazuje samą siebie. Czekam na wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka_myslnik O! 17.02.11, 19:45 Zadziwia mnie fakt, że na Kotku powstają wątki o dobrych artystach! Sama bardzo ją lubię i uważam, że świetnie gra. Myślnik Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Helena Bohnam Carter 17.02.11, 19:51 Jest wspaniałą aktorką. Znam ją głównie z takich mrocznych produkcji, ale wiem, że spisuje się świetnie w każdym filmie co widać po nominacjach do nagrody po filmie "Jak zostać królem". Podziwiam ją szczerze... Odpowiedz Link Zgłoś
ginny11081981 Re: Helena Bohnam Carter 26.02.11, 16:54 Uwielbiam ją za rolę Bellatrix w Harrym potterze! I za rolę w "Jak zostać królem" Jest naprawdę świetną aktorką. Jeśli chodzi o rolę Bellatrix, to ja nie umiałabym tej postaci zagrać, bo jak to sama Helena określiła "Bellatrix jest psychopatką" Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Helena Bohnan Carter 17.02.11, 23:16 niesamowita. oryginalna. niezależna. utalentowana. zaczęłam ją lubić za duety z Deppem, ale później już sama zdobywała punkty uwielbiam za panią Lovett Odpowiedz Link Zgłoś
desert_flower Re: Helena Bohnan Carter 20.02.11, 18:34 Znam ją i uważam ,że to bardzo utalentowana aktorka . Jej styl jest ... oryginalny. I to właśnie przez te stroje ją lubię najbardziej . Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaaa Re: Helena Bohnan Carter 21.02.11, 17:32 Jest świetna, jej gra w np, Potterze jest wspaniała. Super aktorka i nie robi wokół siebie tyle szumu. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 21.02.11, 17:59 kilka filmów z nią widziałam... dobra aktorka . Odpowiedz Link Zgłoś
missmurder Re: x__x 21.02.11, 18:24 Jest jedną z moich ulubionych aktorek Gdzieś czytałam wywiad bodajże z Johnny'm Depp'em. Mówił tam, że dzisiejsze kino uważa widzów za głupich, bo wszystko przekazuje słowami, a prawdziwy aktor potrafi wyrazić coś samą mimiką twarzy i gestami, czy coś w tym stylu. Nie pamiętam, czytałam to dawno xD W każdym razie, Bonham Carter zalicza się do tych nielicznych aktorów, którzy właśnie mogliby nic nie mówić, albo mieć strasznie oklepane teksty, a i tak by się to podobało Po prostu ona kiedy gra robi to całą sobą. ,,Jest" daną postacią. Dlatego właśnie, nie jest aktorką do jednego filmu/serialu. Jest tak ,,inna" w każdej produkcji, że chętnie ją angażują, mimo iż gra bardzo charakterystyczne role. Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best ostatnio nawet mi się spodobała 21.02.11, 18:41 jest bardzo utalentowana Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacina Re: Helena Bohnan Carter 21.02.11, 18:57 jest dobrą aktorką w mojej opinii. świetnie zagrała w jak zostać królem. była jednym z czynników które spowodowały że spodobał mi się ten film Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Helena Bohnan Carter 23.02.11, 17:25 Jest jedną z moich ulubionych aktorek.Moim zdaniem jej gra aktorska jest rewelacyjna. Uwielbiam oglądać z nią filmy,a jeżeli jeszcze w filmie gra z J.Depp'em to jest fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: Helena Bohnan Carter 23.02.11, 18:02 Znam. I sądzę, że jest świetną aktorką Odpowiedz Link Zgłoś
love.rock.girl Re: Helena Bohnan Carter 26.02.11, 16:46 Ona jest genialna. Oryginalna, jest ponad ogólnie przyjętą modę itd. Ma wielki talent aktorski. Uwielbiam jej rolę Bellatrix w Harrym Potterze Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: Helena Bohnan Carter 26.02.11, 16:53 nie znam jej , ale raczej musi być bardzo utalentowana skoro ma takie same nazwisko jak najlepszy raper na świecie Lil Wayne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Helena Bohnan Carter 26.02.11, 17:01 jest bardzo dobrą aktorkę. znam ją przede wszystkim z Harrego Pottera, oprócz tego widziałam 'Enid'. mam zamiar obejrzeć 'Jak zostać królem', tylko muszę znaleźć czas ; ) poza tym Helena jest związana z Timem Burtonem, przyjacielem Johnnego Deppa, więc to jest, tak jakby, krąg moich ulubionych aktorów : ) Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Helena Bohnan Carter 26.02.11, 17:03 aaa, jeszcze sobie przypomniałam, że oglądałam przecież 'Alicję w Krainie Czarów', 'Planetę małp' i 'Charlie w fabryce czekolady'. musiałam wejść na filmweb, pamięć już nie ta :d Odpowiedz Link Zgłoś
lady_famous Re: Helena Bohnan Carter 04.03.11, 23:31 idealna Bellatrix Lestrange ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki *Bonham xd 05.03.11, 00:05 tak, często gra u Tima Burtona, którego ubóstwiam Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: Helena Bohnan Carter 27.03.11, 21:03 Myślę, że jest dobrą aktorką, chociaż widziałam ją tylko w paru filmach Sweeney Todd, Alicja w krainie czarów i Harry Potter Odpowiedz Link Zgłoś
rokokoo . 27.03.11, 21:16 no, powiem , że dobra aktorka , w dodatku ostatnio zagrała w wielu fajnych filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy Re: Helena Bohnan Carter 24.05.11, 13:43 Mega super babka Kocham ją i jej gre, za to, ze nie lansuje się urodą, tylko prawdziwym talentem, ahhh... 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś