ewa12 23.02.11, 16:05 Wybieram się na dość profesjonalną sejsję zdjęciową ze znajomą cioci która jest fotografem . Chciałabym jakieś stylizowane fotki . Mam podać tematy ? pomożecie ?pls Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glam_skarpeta Re: Fotki 23.02.11, 17:04 tematy,czyli że jaki miałby być temat sesji tak? Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Fotki 23.02.11, 17:20 ja bym wybrała sesję taką zwykła czarną białą tylko na twarz , żeby jeden elemnt np usta miała na czerwono i wszystko czarno białe a usta taka ostra czerwień albo sam biało czarny . albo coś w stylu retro lub poczekaj aż bd ciepło to w plenerze w lesie / na polu , w zbożu / w mieście / na torach / na wsi / na plaży ( o ile mieszkasz nad morzem ) na dachu w zależności od upodobań Odpowiedz Link Zgłoś
ashley001 Re: Fotki 23.02.11, 17:25 szaro biala albo mocno kolrowa albo w takiech sukni od księżniczki a buty to trampki i taka mina że ta sukienka jest glupia i jeszcze taka korona albo z mikrofonem mocno rokowa Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Fotki 23.02.11, 19:32 tak jak dziewczyny powyżej - z tym kolorowym elementem, rock. albo taka słodka dziewczynka, krótkie kolorowe spodenki, kucyki, lizak w kształcie serca, trampki xd Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Fotki 23.02.11, 22:26 skoro idziesz na sesję z prawdziwym fotografem to chyba on będzie cię bardziej ustawiał i wybierał tematykę zdjęć (tak myślę) a jak już to weź jakieś klasyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
katyk pin up, rockabilly 24.02.11, 22:41 przereklamowane i oklepane jak inne tematy, ale przynajmniej ładne c: Odpowiedz Link Zgłoś