23.02.11, 16:05
Wybieram się na dość profesjonalną sejsję zdjęciową ze znajomą cioci która jest fotografem . Chciałabym jakieś stylizowane fotki . Mam podać tematy ? pomożecie ?pls serce
Obserwuj wątek
    • ewa12 Re: Fotki 23.02.11, 16:22
      Pomóżcie , błagam !serce
      • glam_skarpeta Re: Fotki 23.02.11, 17:04
        tematy,czyli że jaki miałby być temat sesji tak?
    • miastowa. Re: Fotki 23.02.11, 17:20
      ja bym wybrała sesję taką zwykła czarną białą tylko na twarz , żeby jeden elemnt np usta miała na czerwono i wszystko czarno białe a usta taka ostra czerwień
      albo sam biało czarny .

albo coś w stylu retro

lub poczekaj aż bd ciepło to w plenerze w lesie / na polu , w zbożu / w mieście / na torach / na wsi / na plaży ( o ile mieszkasz nad morzem ) na dachu w zależności od upodobań serce
      • ashley001 Re: Fotki 23.02.11, 17:25
        szaro biala albo mocno kolrowa albo w takiech sukni od księżniczki a buty to trampki
        i taka mina że ta sukienka jest glupia i jeszcze taka korona albo z mikrofonem mocno rokowa
    • caterina97 Re: Fotki 23.02.11, 19:32
      tak jak dziewczyny powyżej - z tym kolorowym elementem, rock. albo taka słodka dziewczynka, krótkie kolorowe spodenki, kucyki, lizak w kształcie serca, trampki xd
      • pauliska1212 Re: Fotki 23.02.11, 22:26
        skoro idziesz na sesję z prawdziwym fotografem to chyba on będzie cię bardziej ustawiał i wybierał tematykę zdjęć (tak myślę)
        a jak już to weź jakieś klasyczne.
    • mejbelajn. Re: Fotki 24.02.11, 17:21
      Postawiłabym na minimalizm, klasykę.
    • katyk pin up, rockabilly 24.02.11, 22:41
      przereklamowane i oklepane jak inne tematy, ale przynajmniej ładne c:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka