ladies_frutti 05.03.11, 16:47 Jestem ciekawa jakie Wy wybrałyście gimnazja? I czy wybieracie rejonowe czy inne? Ja myślę nad Staszicem. PS: Chodzi mi tylko o osoby, które idą do Warszawskich gimnazjów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caterina97 Re: Gimnazjum - Warszawa 05.03.11, 19:46 moja ciocia chodziła do Staszica , teraz chodzi do 2 liceum - też Staszic . ale żeby się tam dostać musisz mieć cholernie dobrą średnią i nie mniej niż 5 z matmy , wiesz o tym , prawdaa ? ; p ja chodzę na Szolc - Rogozińskiego . rejon miałam Lokajskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti Re: Gimnazjum - Warszawa 05.03.11, 21:56 Wiem, ale to moja rejonówka ^^ Ale myślę czy może nie iść na Twardą... Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Gimnazjum - Warszawa 06.03.11, 12:55 moja koleżanka poszła na Twardą i mówiła, że jest nawet ok. aa jak rejon to fajnie, bo to b . dobra szkoła ; ) a na Szolca nie chcesz ? : P tu jest fajnie : D Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti Re: Gimnazjum - Warszawa 12.03.11, 20:55 Moja przyjaciółka się wybiera na Tarchominie do jakiejś dwujęzycznej, a ja tam sobie nie poradzę. A najgorsze jest to, że u mnie w klasie jest 18 osób, a z dwóch klas (mamy tylko tyle) z idących do Staszica była by jedna, niezbyt duża klasa. A tu 5 klas po 30 osób Odpowiedz Link Zgłoś