luckygirl952 05.03.11, 19:13 Mam do Was pytanie Jakie czytacie gazety? Chodzi mi o jakieś fajne magazyny dla młodzieży Nieraz mam ochotę poczytać coś lekkiego, zachodzę do kiosku, a tam pustki... same gazety typu Bravo, Popcorn itd. Możecie mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawaiikimie ^-^ 05.03.11, 21:32 Ja kupowałam do niedawna Twist, ale teraz przerzuciłam się na ELLE i Avanti, no i czasem jak mam jeszcze kasę to Glamour. Tyle, że rzadko, stać mnie na 3, więc co miesiąc ELLE i wybieram Glamour i Avanti. xd Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: moze Twist 05.03.11, 19:40 Glamour, ewentualnie Joy. No ale jeśli chcesz poczytać coś naprawdę ambitnego i światowego, to kupuj Vogue, bez zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
maja920 Re: gazety 05.03.11, 19:39 ja czytam bravo girl twist dziewczyne i czasem jakąs inną jeszcze np trzynastke jak jest fajny prezent Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa Re: gazety 05.03.11, 19:42 Ja nie czytam żadnych gazet "dla dziewczyn", bo one tylko mózg lasują. Mam nieco odmienne preferencje: National Geographic (Polska, UK); Focus, Focus Ekstra (czasem); Focus Historia (czasami); wszystkie z serii 21 Wiek; gazety fotograficzne typu: Fotografia&Aparaty cyfrowe chociażby. Czasem Victor gimnazjalista, ale to takie niby powolne przygotowywanie do egzaminu (II kl). Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: gazety 05.03.11, 20:19 Ja czytam coś typu "Tylko Rock" (albo podobny tytuł), i jak jest coś fajnego to Avanti. Od dawna nie czytam tego gówna jakim jest Bravo, Popcorn, Fun Club itp. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: gazety 05.03.11, 20:21 ja : glamour , polityka , national geographic , joy , avanti , polityka , wprost . czasem elle , in style , hot , vogue . z młodzieżowych twist , dziewczyna poza tym to czytam metro Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: gazety 05.03.11, 20:42 Ja czytam Bravo, Glamur, Joy. Zwłaszcza polecam Glamur i Joy, to świetne gazety Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: gazety 05.03.11, 20:54 dla sprostowania - vogue'a się nie czyta tylko ogląda. : ) ja kupuję focusa (naprawdę polecam!), czasami elle. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 05.03.11, 21:31 popcorn bo nie ma u mnie machiny ani terazrock. Odpowiedz Link Zgłoś