adeely. 09.03.11, 20:01 Hej ;] chciałam was prosic o poradę . idę teraz do gimnazjum i nie wiem do jakiej klasy iśc. matematyczno - fizyzna odpada,sportowa też. chciałabym iśc do teatralno-filmowej albo do ogólnej. którą bardziej polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
creyzola Re: Jaka klasa ? 09.03.11, 20:12 ` no chyba o tym to musisz sama zadecydować . przecież nie będziemy Ci tu wybierać klasę do jakiej będziesz chodzić . Nie znamy Cię w ogóle, nie znamy Twoich zainteresować i wgl.. Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 . 09.03.11, 20:16 jak mamy ci pomóc, skoro nie znamy twoich zainteresowań itp? na ta chwile bym ci powiedziała, abyś poszła do ogólnej. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperpoprawna Re: Jaka klasa ? 09.03.11, 20:16 Teatralno-filmowa jest straszna w zwykłych gimnazjach. Ogólna - jest ok, mniej przedmiotów Mat-fiz - bardzo się przyda w przyszłości, no ale jeśli cię to nie interesuje to beka. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: Jaka klasa ? 09.03.11, 20:36 Ja bym poszła do takiej w która jest związana z muzyką, albo teatrem . Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa Re: Jaka klasa ? 10.03.11, 21:37 Pfff ja Ci niestety nie pomogę, w moim prywatnym gim nawet nie ma podziału na jakieś klasy: po prostu, Iabc, IIab, IIIab (w I ABC bo wiecej ludzi poszło..)..nie pomogę Ci . Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Jaka klasa ? 10.03.11, 21:46 Decyzja należy do ciebie ale skoro czujesz ,że sobie poradzisz na tej teatralnej to idź do niej Ogólna to dziadowska jest ja jestem i głupio jest Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Jaka klasa ? 11.03.11, 18:41 u mnie są tylko klasy ogólne w gimnazjum i jest fajnie, dlatego że uczę się każdego przedmiotu i dopiero teraz wybieram przedmioty, które są mi bliższe i w trzeciej klasie wybieram profil w lo. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kara4454 11.03.11, 18:50 wow ja nie mam klasy teatralno i coś tam dalej xd ja jestem na infie-matmie Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kara4454 11.03.11, 18:51 kara4454 napisał(a): > wow ja nie mam klasy teatralno i coś tam dalej xd > ja jestem na infie-matmie a i bardziej polecam tą teatranlą bo do ogólnej chodzą same lamusy co nic nie umieją Odpowiedz Link Zgłoś
cally Re: Jaka klasa ? 11.03.11, 19:00 Prawda jest taka, że w gim te profile to jedna wielka ściema. Wszystkie klasy sa takie same, czyli ogólne. Odpowiedz Link Zgłoś
areska3 Re: Jaka klasa ? 11.03.11, 19:11 Ja mam podobny problem , też idę do gimnazjum i zastanawiam się nad dwoma klasami . Moim zdaniem powinnaś zastanowić się czy interesujesz się teatrem , czy nie masz konkretnych zainteresowań . Jeżeli twoją pasją jest aktorstwo to wybierz teatralno - filmową , a jeśli nie ogulną . Ja zastanawiam się między ogólną ( tam idzie moja najleprza przyjaciółka ) i obcojęzyczną ( interesuję sie językami ). Odpowiedz Link Zgłoś