Dodaj do ulubionych

Jaka klasa ?

09.03.11, 20:01
Hej ;]
chciałam was prosic o poradę . idę teraz do gimnazjum i nie wiem do jakiej klasy iśc.
matematyczno - fizyzna odpada,sportowa też.
chciałabym iśc do teatralno-filmowej albo do ogólnej.
którą bardziej polecacie?? big_grin
Obserwuj wątek
    • adeely. Re: Jaka klasa ? 09.03.11, 20:02
      fizyczna *
    • trufla Re: Jaka klasa ? 09.03.11, 20:09
      Zależy co bardziej cię kręci...
    • creyzola Re: Jaka klasa ? 09.03.11, 20:12
      ` no chyba o tym to musisz sama zadecydować . przecież nie będziemy Ci tu wybierać klasę do jakiej będziesz chodzić . Nie znamy Cię w ogóle, nie znamy Twoich zainteresować i wgl..
      • kari116 . 09.03.11, 20:16
        https://rob.nu/wp-content/uploads/2009/09/facepalm7.jpg
        jak mamy ci pomóc, skoro nie znamy twoich zainteresowań itp? na ta chwile bym ci powiedziała, abyś poszła do ogólnej.
    • hiperpoprawna Re: Jaka klasa ? 09.03.11, 20:16
      Teatralno-filmowa jest straszna w zwykłych gimnazjach.
      Ogólna - jest ok, mniej przedmiotów smile
      Mat-fiz - bardzo się przyda w przyszłości, no ale jeśli cię to nie interesuje to beka.
    • klaudiau11 Re: Jaka klasa ? 09.03.11, 20:36
      Ja bym poszła do takiej w która jest związana z muzyką, albo teatrem .
      • partyinthe_usa Re: Jaka klasa ? 10.03.11, 21:37
        Pfff ja Ci niestety nie pomogę, w moim prywatnym gim nawet nie ma podziału na jakieś klasy: po prostu, Iabc, IIab, IIIab (w I ABC bo wiecej ludzi poszło..)..nie pomogę Ci smile.
    • blondzia Re: Jaka klasa ? 10.03.11, 21:46
      Decyzja należy do ciebie ale skoro czujesz ,że sobie poradzisz na tej teatralnej to idź do niej big_grin Ogólna to dziadowska jest ja jestem i głupio jest sad
      • anja_ Re: Jaka klasa ? 11.03.11, 18:41
        u mnie są tylko klasy ogólne w gimnazjum i jest fajnie, dlatego że uczę się każdego przedmiotu i dopiero teraz wybieram przedmioty, które są mi bliższe i w trzeciej klasie wybieram profil w lo.
    • kara4454 Re: kara4454 11.03.11, 18:50
      wow ja nie mam klasy teatralno i coś tam dalej xd
      ja jestem na infie-matmie
      • kara4454 Re: kara4454 11.03.11, 18:51
        kara4454 napisał(a):

> wow ja nie mam klasy teatralno i coś tam dalej xd
        > ja jestem na infie-matmie

a i bardziej polecam tą teatranlą bo do ogólnej chodzą same lamusy co nic nie umieją
    • cally Re: Jaka klasa ? 11.03.11, 19:00
      Prawda jest taka, że w gim te profile to jedna wielka ściema. Wszystkie klasy sa takie same, czyli ogólne.
    • areska3 Re: Jaka klasa ? 11.03.11, 19:11
      Ja mam podobny problem , też idę do gimnazjum i zastanawiam się nad dwoma klasami . Moim zdaniem powinnaś zastanowić się czy interesujesz się teatrem , czy nie masz konkretnych zainteresowań . Jeżeli twoją pasją jest aktorstwo to wybierz teatralno - filmową , a jeśli nie ogulną . Ja zastanawiam się między ogólną ( tam idzie moja najleprza przyjaciółka ) i obcojęzyczną ( interesuję sie językami ).wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka