Dodaj do ulubionych

Kotkowe konkursy

13.03.11, 18:39
Hej dziewczętawink
Od niedawna zauważyłam jak wiele osób na kotek.pl ma świetną inwencję twórczą, niektórzy ładnie rysują inni malują, a jeszcze inna grupa osób robi zaje*iste zdjęcia.
Zatem zadaję wam pytanie: czy fajnie by było jak by kotek robił ''artystyczne konkursy'', np. jak to było z Bieberem, a nie tylko coś napisać??kwiat

Może ktoś dzięki tym konkursom odkryje swój talent, który głębił się gdzieś głęboko w nas??
Obserwuj wątek
    • milk.a . 05.07.11, 18:11
      Odświeżam..
      • lilii_95 Re: . 05.07.11, 18:28
        fajny pomysł. ciekawe jaki temat dałby kotek.
        • gaba97 Re: . 09.07.11, 18:31
          Nom fajny, ciekawe czy bym się "odkryła" wink.
    • meggi_13 10.07.11, 20:03
      Jestem jak najbardziej za wink

przynajmniej cos ciekawego i pozytecznego, a nie tylko notki o wiecie kim -.-
      • cullen_ka jestem za 11.07.11, 13:32
        Popieram!!!!!!!!!!
        brawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawo:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
    • gabi_989 Re: Kotkowe konkursy 11.07.11, 14:51
      Na prawdę fajny pomysł ..smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka