bananowedziecko 18.03.11, 15:52 Chciałam się was zapytać co myślicie o tych butach, bo waham się czy ich sobie nie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chcebycchuda Re: co myślicie o tych air maxach 18.03.11, 16:08 Mi się nie podobają , wgl nienawidze air maxów . są ohydne dla mnie . I to nie to że Cię obrażam czy coś , ale po prostu wyraziłam tu swoje zdanie . Jeśli chcesz kupić jakieś buty , to może zastanów się nad trampkami : ) . lub dunkami . może coś ci wpadnie w oko . Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko Re: co myślicie o tych air maxach 18.03.11, 19:32 chcebycchuda napisał(a): > Mi się nie podobają , wgl nienawidze air maxów . są ohydne dla mnie . > I to nie to że Cię obrażam czy coś , ale po prostu wyraziłam tu swoje zdanie . > Jeśli chcesz kupić jakieś buty , to może zastanów się nad trampkami : ) . lub d > unkami . może coś ci wpadnie w oko . każde zdanie się dla mnie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: co myślicie o tych air maxach 18.03.11, 19:39 Typowy but, jaki można znaleźć na stopach większość nastolatek. Szału nie ma, ale jeśli Ci się podoba, to po prostu sobie kup. Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: co myślicie o tych air maxach 18.03.11, 19:41 powiem tak bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 18.03.11, 19:45 nie na mój gust . ale skoro Ci się podobają to kup. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: x__x 18.03.11, 21:32 Zdecydowanie nie mój styl, no ale jeśli Ci się podobają, to kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot Re: co myślicie o tych air maxach 18.03.11, 21:33 Trochę zbyt krzykliwe jak dla mnie, no i cena też powalająca. Poza tym podobne nosi co druga nastolatka...Zupełnie nie mój gust. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. fajne ;) 18.03.11, 21:41 ale to są buty do kosza xd a skoro trenuje koszykówkę to mi się podobają ale drogie ... jak chcesz kupuj ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko waham się bo 449zł, bo są lepsze w takiej cenie. 19.03.11, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
truskaax3 Re: co myślicie o tych air maxach 19.03.11, 12:37 nie , nie i nie , nie podoba mi się ani kolor i mają wysoką podeszwę , jak dla mnie to kit . Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia714 Re: co myślicie o tych air maxach 23.03.11, 17:23 Nie lubię takiego rodzaju butów. Kolory też trochę dziwne. Jeżeli ci się podobają to je kup. Każdy ma inny gust i styl. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: co myślicie o tych air maxach 23.03.11, 17:28 nie podobaja mi się . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
born.to.dance Re: co myślicie o tych air maxach 23.03.11, 17:34 Są świetne, sama zamierzam sobie kupić, chociaż może niekoniecznie kolorowe, myślałam raczej o białych z kolorowymi dodatkami np. takich poza tym z tego co wiem to są mega wygodne, ja np. potrzebuję do tańca i wiele moich znajomych którzy je mają polecaa. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: co myślicie o tych air maxach 23.03.11, 17:40 Jak na cenę to są beznadziejne . Ale tak to w tłumie ujdą . Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: co myślicie o tych air maxach 24.03.11, 13:14 takie sobie jak dla mnie. ale ważne żeby tobie się podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 24.03.11, 21:07 mój kolega robił dzisiaj na nie zrzutke , bo musi mieć swoje 100 zł , a reszte mu tato dopłaci. a tak ogólnie , nie podobają mi się i nie widzę w nich nic niezwykłego oprócz ceny! -.- Odpowiedz Link Zgłoś