Dodaj do ulubionych

Galerianka

26.03.11, 17:38
Ciekawi mnie czy spotkaliscie sie kiedys z propozycja od mezczyzny sex lub zrobienie loda=kasa? co na ten temat myslicie? czy w trudnej sytuacji zgodzilibyscie sie na taki uklad? dlaczego nie lub dlaczego tak?
Wypowiadajcie siewink
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Galerianka 26.03.11, 17:50
      W życiu, w życiu bym się na takie coś nie zgodziła.
      • marcella_ Re: Galerianka 26.03.11, 18:19
        nigdy w życiu.
      • teqiulla nie 29.03.11, 20:26
        tego typu sprawy mnie obrzydzają, mieszkam w niedużym mieście, nigdy mi się to nie zdarzyło.
    • keisha12 NIEEE!!! 26.03.11, 17:54
      W życiu bym się na takie coś nie zgodziła! A po za tym, zacznijmy od tego że mam 13 lat...confused
    • hiperpoprawna Re: Galerianka 26.03.11, 18:10
      Ja znam takie dziewczyny, świata nie widzą po za galerią, zawsze wychodzą z nowymi ciuchami, a najbogatsze nie są.
    • secrets nie! 26.03.11, 18:16
      nie mogłabym się sprzedać!
      • made_in_italia Re: nie! nigdy ! 26.03.11, 18:19
    • xjuustysx Re: Galerianka 26.03.11, 18:57
      NIGDY, przenigdy. Cenię swoje ciało, które nie jest maszyną do zarabiania pieniędzy. To brak szacunku dla samej siebie! Ja mam w klasie taką jedną...widać to od razu. białe kozaczki, same markowe ciuchy. Powtarza klasę 2 raz, a ze szkoły odbiera ją facet około 20-25 lat w krawacie . Witają się całując a rzy okazji łapie ją za pewną cześć ciała, na oczach nauczycieli i reszty dzieciaków
      • pamilly Re: Galerianka 27.03.11, 15:10
        to jest uwłaczające
        osoby które tak robią bo to 'łatwa kasa" nie mają szacunku dla siebie
    • stfu never! :x 27.03.11, 15:22
    • by_moonlight Re: Galerianka 27.03.11, 20:30
      Nigdy. Nie mam szacunku do dziewczyn, które w ten sposób "zarabiają" na siebie. A później jest jakże ogromne zdziwienie, gdy na teście ciążowym pokazują się dwie kreski (nie jestem pewna - chyba dwie;]), bo zazwyczaj są to wytapetowane "nastki", które nie mają szacunku do siebie samych. Nie, nigdy bym się na coś takiego nie zgodziła, nigdy nie brałabym takiej opcji pod uwagę, uważam to za bezmyślność.
      • princii Re: Galerianka 27.03.11, 20:43
        Nigdy, chociaż sporo chodzę po galeriach, jednak nie narzekam na brak kasy.
        Kiedyś podszedł do mnie i koleżanek , gościu (na oko 25 lat) i powiedział, że jeśli chcemy to nie musimy tylko bezsensu paradowac po sklepach, bo on może nam coś zasponsorowac....wiadomo, nic za darmo..devilsciana
    • klama_kcmil # 27.03.11, 20:45
      Mnie nikt nigdy niczego takiego nie proponował. Nie zgodziłabym sie, nawet w trudnej sytuacji.
      • donia.19 Re: # 27.03.11, 20:47
        nikt nigdy mi czegoś takiego nie proponował.. i nigdy bym się na to nie zgodziła .! nawet jakbym nie miała kasy uncertain masakra scared
        • myszqa13 ja to robię cały czas...:) 05.04.11, 09:30
          nie no żart...;]...ale gdyby mi ktoś coś takiego zaproponował to nigdy przenigdy w życiu bym się nie zgodziła...to wieeeeeelka głupota...chcę pieniądze??to mogę rodziców zawsze poprosić albo zabrać ze swoich...to gigantycna głupota...brak szacunku do siebie i swojego ciała...oglądałam kawałek tego filmu(w sensie że Galerianki) i jak to zobacyłam to stwierdziłam że to debilki są...inaczej się ich nie da nazwać...
    • jonasfan Re: Galerianka 27.03.11, 20:46
      To znaczy zależy.. Bo mój kumpel mi to zaproponował ale tylko tak dla zabawy...
      A tak na poważnie, to nie.
      • domaa Re: Galerianka 28.03.11, 07:21
        NIE ! NIGDY W ŻYCIU !!!!!!!! scianascianascianascianasciana
    • ladies_frutti Nigdy. 29.03.11, 22:06
      Mam szacunek do samej siebie i bez względu na sytuację, nie zostałabym dziwką.
    • whiplash. Re: Galerianka 30.03.11, 11:39
      nigdy w życiu ! to by oznaczało brak szacunku do własnej osoby uncertain
    • marsjanka115 x__x 30.03.11, 11:57
      Nooo XD hah ale na forum .
    • shadow_95 Re: Galerianka 30.03.11, 11:59
      juz bym wolała mieszkać w kartonie na ulicy...
    • rikki Re: Galerianka 01.04.11, 22:11
      nie, nie otrzymałam nigdy takiej propozycji.
      i nie, nie zgodziłabym się. nigdy w życiu.
      nie potrzebuję żadnych sponsorów. O.o
      szczerze mówiąc... żal mi takich ludzi. ; ))
    • kristie02 Re: Galerianka 03.04.11, 19:29
      Znam taką jedną osobę... Jej młodsza siostra choruje na raka. Rodzina nie ma pieniędzy na operację i... no wiecie co. W takim przypadku nie wiem co bym zrobiła. Ale chyba też nie. Jeśli chodzi o robienie tego dla nowych ciuchów to Brrr! W życiu!
    • akira Niestety tak 05.04.11, 00:18
      Proponowano mi różne niemoralne rzeczy, ale Akira zawsze grzecznie (albo i niegrzecznie) odmawiała; )
    • calley Re: Galerianka 05.04.11, 01:09
      nie , nie spotkałam się .
      i nie zgodziła bym sie.
    • morelka11 Re: Galerianka 05.04.11, 08:08
      Nie spotkałam się z czymś takim,że ktoś mi proponuje sex za kasę i nie chcę się z czymś taki potkać uncertain Jak byłam bym w trudnej sytuacji finansowej to i tak by nie poszła do łóżka za kasę shock
    • letty O fu! 05.04.11, 08:15
      naprawdę bym odmówiła! normalnie żal! z takich dziewXyn!
    • monik4 Re: Galerianka 05.04.11, 08:20
      ale głupie pytanie ;d
    • czarna_. Nigdy 05.04.11, 08:43
      Za żadne skarby! Nawet jeśli ktoś nie ma kasy, narodzie, przecież są inne sposoby na zarabianie pieniędzy! Galerianki same pozbawiają się swojej godności i nie darzą własnej osoby szacunkiem. Przynajmniej tak to wygląda z mojego punktu widzenia.
      A gdyby mi jakiś koleś wyskoczył z takim tekstem, to normalnie musiałby później zbierać zęby z posadzki.
    • lupitka30 Re: Galerianka 05.04.11, 16:46
      oczywiście że nie...xd nawet gdybym była kompletnie spłukana hehe po prostu nie chciałabym się zeszmacić tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka