claudia17 07.04.11, 15:52 Cześć. Mam przygotować na polski wywiad z jedną sławną osobą, ale nie wiem kogo wybrać. Kogo byście mi doradzili. Tylko proszę nie o odp. typu Doda. Chciałabym kogoś innego. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sysiek4444 Re: Znani. 07.04.11, 15:59 ale fajnie. myślę, że fajnie by było z Adamem Małyszem. akurat skończył swoją karierę... Ewą Farną, Wojewódzkim haha. xd , hmm nie wiem kto jeszcze. masz dużo możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
love_vampires Ale ci zagraniczni czy polscy ? 07.04.11, 16:02 Ja tam bym wybrała wywiad z Eminemem xDDD Ale wybierz tego kogo lubisz , nie bój sie nie wyśmieją Cię -,- -Pozdro ; D Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka235 Re: Znani. 07.04.11, 16:07 ale ty chcesz kogoś z zagranicy czy z Polski.?? może być np. Łozo ten z afromental a z zagranicy to np. Taylor Swift Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 ktoś ze świata mody czy coś...albo... 07.04.11, 16:21 nie wiem czy czytasz magazyny typu instyle czy coś takiego ale tam są często wywiady ze znanymi aktorami...mogłabyś przeczytać powymyślać swoje pytania i odpowiedzieć na nie za pomocą przeczytanego tekstu... Odpowiedz Link Zgłoś
claudia17 Re: ktoś ze świata mody czy coś...albo... 07.04.11, 16:26 akurat nie czytam takich czasopism. Zastanawiałam się nad Ewą Błaszczyk i jej fundacją, Adamem Małyszem<tak jak ktoś podpowiadał> i Evą Minge. Ale trudno pytania wymyślić, bo moją polonistka uprzedziła, że mają być pytania, nie typu "Jak zaczęła się twoja kariera" ale takie jakieś "głębsze" jakieś przemyślenia itp. Jak ktoś ma pomysł na pytanie to też bym prosiła . PS Dzięki za pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
claudia17 Re: Znani. 07.04.11, 16:22 obojętnie.... czy polscy czy zagraniczni.. Tylko mi najbardziej zależy na tym, aby to była osoba coś reprezentująca, nie tylko jakaś "diva". Coś na wzór Jan Paweł II. Ale dzięki za porady ;] Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 coś reprezentująca??tutaj...:) 07.04.11, 21:41 nie wiem czy ciebie to interesuje ale możesz zrobić o postaciach o których można wiele powiedzieć i one nie robiły jakiejś tam kariery przez którą zasłynęły...zasłynęły dzięki swej odwadze i temu że w najtrudniejszych chwilach,w chwilach śmierci nie wyparli się Boga i pozostali mu wierni...generalnie mówię tutaj o bł.ks.Jerzym Popiełuszce i bł.Karolinie Kózkównie.oboje zginęli śmiercią męczeńską.o Karolinjie mogę powiedzieć ci tyle że była bardzo młodą dziewczyną kiedy została zamordowana.pewnego dnia kiedy była w domu do jej drzwi zapukał niemiecki oficer.Karolina uciekała przed nim przez bagna,pola i las.Zginęła bo nie chciała oddać swego dziewictwa-dlatego ten niemiec ją zabił w lesie.ona pozostała wierna Bogu do końca swego życia.więcej o niej możesz poczytać w internecie.o bł.ks.Jerzym nie powiem ci niestety nic bo tak naprawdę nie za dużo wiem o nim.ale w internecie też znajdziesz...myślę że pomogłam...daj znać... Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Znani. 07.04.11, 18:25 Adam Małysz, Ewa Farna, Magda Gessler, Beata Tyszkiewicz ;d Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 >>>> TU!!!!!!!!!!!!!!!!!<<<<< 08.04.11, 14:49 Ja btym napisała o redaktor naczelnej Amerykańskiego Vogue Annie Wintor, albo Wielkiej projektantce Donatelli Versace. Uwielbiam je Odpowiedz Link Zgłoś
january29 Re: Znani. 14.04.11, 17:14 Może Marylin Monroe albo Elvis Presley, John Lennon? Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Znani. 14.04.11, 17:31 Moze Kuba Wojewodzki? Strasznie charyzmatyczny i inteligentny facet, sadze, ze powienien sie nadac Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_alex Re: Znani. 14.04.11, 18:14 poleciłabym Ci jakąś ambitną osobę, np. Woody'ego Allena, Meryl Streep, a jeśli już kogoś z polskiego kina, to np. Jerzego Stuhra albo Agnieszkę Holland. . Odpowiedz Link Zgłoś