jonatte_ 12.04.11, 18:58 Drogie Kotowiczki! Otóż, że nie znalazłam takiego wątku, chciałabym Was zapytać, który piłkarz według Was jest najlepszym piłkarzem na świecie? A który jest najprzystojniejszy? Według mnie Messi gra najlepiej. To co on robi z piłką jest po prostu magiczne. No i przystojny również jest. A Wasze upodobania? Wypowiadajcie się! * jeżeli wątek był, podaj chociażby link, gdyż jest zainteresowana Waszymi opiniami. jonatte_ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.bieberka Re: Piłkarze. 12.04.11, 19:01 Nie cierpie piłkarzy, więc nie bd sie tu wypowiadać -.- Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 29.08.11, 15:17 Kocham pilke nozna i nie lubie oceniac i niszowa sprawa jest dla mnie wyglad pilkarzy. Lubie ich za to jak graja Lubie Kake, Lewandowkiego, Messiego np. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Lionel i tylko on ;) 29.08.11, 15:22 Żaden Ronaldo nie dorasta mu do pięt! Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Piłkarze. 29.08.11, 16:05 Leo Messi i David Villa. Dwóch piłkarzy, których kocham nad życie Odpowiedz Link Zgłoś
nnaattaallaa Re: Piłkarze. 29.08.11, 16:36 Wiadomo, ze Messi, poza tym to wszyscy piłkarze Barcelony są mmm... Uwielbiam patrzeć na ich grę. Odpowiedz Link Zgłoś