anja_ 15.04.11, 21:10 oprócz bycia w szkole i spania + jeśli się nie podoba, to klikaj koszyczek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice087 ___________________________ 15.04.11, 21:15 czytam książki, słucham muzy, oglądam tv, jestem na zakupach lub w koleżankami, odpoczywam Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Re: ___________________________ 15.04.11, 21:16 alice087 napisał(a): > czytam książki, słucham muzy, oglądam tv, jestem na zakupach lub w koleżanka > mi, odpoczywam lub "z" koleżankami XD Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 15.04.11, 21:20 Czytam, słucham muzyki, uczę się lub po prostu robię coś pożytecznego. Moje życie nie ogranicza się tylko do komputera... Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 15.04.11, 21:26 Leżę w łóżku słuchając muzyki, oglądam tv, bawię się z kotami, zdarzy się, że poczytam książkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 15.04.11, 21:26 Oglądam telewizję albo się uczę, odrabiam lekcje Leżę sobie na łóżku,słucham muzy przez słuchawki . Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 15.04.11, 21:34 haha ja caly czas siedze przy komputerze ale jak nie, to tv, albo jestem w kuchni w poszukiwaniu czegos do żarełka, no albo sie ucze (ale to w ostatecznosci xd) Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Nie chadzam do szkółki. 15.04.11, 21:33 Ma urlop dziekański, weekendy mam wolne (studiuję zaocznie) z tego powodu, więc oprócz pracy i spania to chyba jak każdy: muzyka, książki, filmy, jakiś wypad ze znajomymi. Bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
buuum ___ 15.04.11, 21:38 jak jest ładna pogoda to sie na dwór wyjdzie, tak to muzyka, lekcje ostatecznie, telewizja....różnie, zawsze sie coś nowego wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 15.04.11, 21:46 Czytam, szkicuje, spotykam się z przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 15.04.11, 22:51 Czytam książki, słucham muzyki, oceniam dzisiejszy dzień, spotykam się ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze. 15.04.11, 22:51 Czytam książki, słucham muzyki, oceniam dzisiejszy dzień, spotykam się ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia25 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 16.04.11, 00:22 spotykam sie ze znajomymi imprezuje,chodze na zakupy,czytam książki i czsami coś do sql zrobie np lekcje :d Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 16.04.11, 15:04 Idę się gdzieś powłuczyć z koleżankami. Kąpię się hehe xd . Uczę się. Czasami oglądam rozmowy w toku i sąd....... Wykonuje prace z malarstwa ( min. 5 ) co tydzień...lub robię po prostu coś przyjemnego co sobię wymyślę Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 16.04.11, 15:08 Spotkania z kumpelami, tv, książki, muzyka, lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
asia013 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 16.04.11, 15:24 oj dużo rzeczy... oglądam tv, spotykam się ze znajomymi ,pilnuje młodszego brata, chodze na zajęcia taneczne, Odpowiedz Link Zgłoś
dulcecita Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 17.04.11, 12:59 Uczę się Oglądam telewizję Odrabiam prace domowe Idę na spacer z psem Sprzątam Jestem u rodziny Spotykam się z koleżanką Rozwiązuję krzyżówkę Chodzę sobie po podwórku Rysuję/ Robię jakieś prace ręczne Leżę i słucham muzyki Jeżdżę rowerem Jem To chyba by było na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 20.04.11, 22:58 włóczę się bez sensu ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 20.04.11, 23:04 czytam książki, słucham muzyki, rysuje,oglądam tv, chodze na spacery, ogólnie włóczę się z dziewczynami itd. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki hemm 20.04.11, 23:10 huśtawka, spacer, jakieś wypady do sklepu itp, TV - jak widać pełen full wypas. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejnezmiany Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 01:12 czytam, odrabiam lekcje, gadam z mamą, przymierzam ciuchy, ide na spacerek, cwicze, jem Odpowiedz Link Zgłoś
pigwa123 Peace 21.04.11, 06:18 hm.... muszę przyznać ,że bardzo często siedzę przed komputerem . a jak już najdę czas wolny to zazwyczaj łażę gdzieś z psem i koleżanką . Oderwie sie też na 2 godziny i słucham muzyki huśtając sie na hamaku .Rzadko kiedy oglądam Tv, te Reklamy zaczynają nudzić i denerwować Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 07:58 Czytam, wychodzę na dwór, słucham muzyki, rysuję, uczę się, oglądam TV, i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 08:49 co robię? hm, większość czasu po szkole (niestety) spędzam przed komputerem. ale wzięłam się za siebie i wychodzę na dwór, żeby poskakać na skakance i jeździć na rowerze. poza tym czytam, trochę się uczę. boję się, że mogę mieć cukrzycę, to nie jest już śmieszne, że codziennie między godziną 15:30 a 17:00 śpię, gorzej widzę, jestem ciągle ospała. a to są główne objawy cukrzycy. Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 08:53 Czytam książki, jestem na orliku, na zakupach Odpowiedz Link Zgłoś
innanzwszyscy Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 09:16 Wychodzę na dwór i spędzam czas z przyjaciółmi lub jeżdżę na rolkach i rowerze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 09:40 czytam, oglądam, słucham muzyki, wychodzę na dwór ze znajomymi piszę opowiadania :3 Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 21.04.11, 09:45 Spotykam sie ze znajomymi, czytam, ide sobie sama na spacer, jade do cioci, czy kajś tam. xd Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: # 21.04.11, 10:16 ym, ciężko powiedzieć, bo teraz wszystko robię w komputerze. :< ale tak to słucham muzyki, gotuję, czytam, chodzę pobiegać, do parku, robię fotografie, piszę, spacery, spotkania z przyjaciółmi, czyli coś jest. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 11:45 jestem z koleżankami, czytam książki, oglądam tv. Odpowiedz Link Zgłoś