Dodaj do ulubionych

Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze?

15.04.11, 21:10
oprócz bycia w szkole i spania wink

+ jeśli się nie podoba, to klikaj koszyczek.
Obserwuj wątek
    • alice087 ___________________________ 15.04.11, 21:15
      czytam książki, słucham muzy, oglądam tv, jestem na zakupach lub w koleżankami, odpoczywam
      • alice087 Re: ___________________________ 15.04.11, 21:16
        alice087 napisał(a):

> czytam książki, słucham muzy, oglądam tv, jestem na zakupach lub w koleżanka
        > mi, odpoczywam

lub "z" koleżankami
        XD
    • trufla Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 15.04.11, 21:20
      Czytam, słucham muzyki, uczę się lub po prostu robię coś pożytecznego. Moje życie nie ogranicza się tylko do komputera...
      • anja_ @trufla: 15.04.11, 21:23
        niczego takiego nie sugeruję c;
    • oliiviia . . . 15.04.11, 21:21
      gram w kosza, idę gdzieś ze znajomymi, czytam.
    • iga18 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 15.04.11, 21:26
      Leżę w łóżku słuchając muzyki, oglądam tv, bawię się z kotami, zdarzy się, że poczytam książkę..
    • blondzia Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 15.04.11, 21:26
      Oglądam telewizję albo się uczę, odrabiam lekcje smile
      Leżę sobie na łóżku,słucham muzy przez słuchawki .
      • pimpusia Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 15.04.11, 21:34
        haha ja caly czas siedze przy komputerze big_grinbig_grin ale jak nie, to tv, albo jestem w kuchni w poszukiwaniu czegos do żarełka, no albo sie ucze (ale to w ostatecznosci xd)
    • yourbadream Nie chadzam do szkółki. 15.04.11, 21:33
      Ma urlop dziekański, weekendy mam wolne (studiuję zaocznie) z tego powodu, więc oprócz pracy i spania to chyba jak każdy: muzyka, książki, filmy, jakiś wypad ze znajomymi. Bez rewelacji.
    • buuum ___ 15.04.11, 21:38
      jak jest ładna pogoda to sie na dwór wyjdzie, tak to muzyka, lekcje ostatecznie, telewizja....różnie, zawsze sie coś nowego wymyśli.
    • lace Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 15.04.11, 21:46
      Czytam, szkicuje, spotykam się z przyjaciółmi.
    • ladies_frutti Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 15.04.11, 22:51
      Czytam książki, słucham muzyki, oceniam dzisiejszy dzień, spotykam się ze znajomymi.
    • ladies_frutti Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze. 15.04.11, 22:51
      Czytam książki, słucham muzyki, oceniam dzisiejszy dzień, spotykam się ze znajomymi.
    • anusia25 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 16.04.11, 00:22
      spotykam sie ze znajomymi big_grin
      imprezuje,chodze na zakupy,czytam książki i czsami coś do sql zrobie np lekcje :d
    • linda Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 16.04.11, 15:04
      Idę się gdzieś powłuczyć z koleżankami. Kąpię się hehe xd . Uczę się. Czasami oglądam rozmowy w toku i sąd....... Wykonuje prace z malarstwa ( min. 5 ) co tydzień...lub robię po prostu coś przyjemnego co sobię wymyślę wink
      • diamond_girl12 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 16.04.11, 15:08
        Spotkania z kumpelami, tv, książki, muzyka, lekcje.
    • asia013 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 16.04.11, 15:24
      oj dużo rzeczytongue_out... oglądam tv, spotykam się ze znajomymi ,pilnuje młodszego brata, chodze na zajęcia taneczne,cool
    • dulcecita Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 17.04.11, 12:59
      Uczę się
      Oglądam telewizję
      Odrabiam prace domowe
      Idę na spacer z psem
      Sprzątam
      Jestem u rodziny
      Spotykam się z koleżanką
      Rozwiązuję krzyżówkę
      Chodzę sobie po podwórku big_grin
      Rysuję/ Robię jakieś prace ręczne
      Leżę i słucham muzyki
      Jeżdżę rowerem
      Jem tongue_out

To chyba by było na tyle...big_grin

• pauu26 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 20.04.11, 22:58
      włóczę się bez sensu ze znajomymi.
      • nexus Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 20.04.11, 23:04
        czytam książki, słucham muzyki, rysuje,oglądam tv, chodze na spacery, ogólnie włóczę się z dziewczynami itd. ;]]
    • rikkki hemm 20.04.11, 23:10
      huśtawka, spacer, jakieś wypady do sklepu itp, TV - jak widać pełen full wypas.
    • kolejnezmiany Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 01:12
      czytam, odrabiam lekcje, gadam z mamą, przymierzam ciuchy, ide na spacerek, cwicze, jem big_grin
      • pigwa123 Peace 21.04.11, 06:18
        hm.... muszę przyznać ,że bardzo często siedzę przed komputerem .
        a jak już najdę czas wolny to zazwyczaj łażę gdzieś z psem i koleżanką .
        Oderwie sie też na 2 godziny i słucham muzyki huśtając sie na hamaku .Rzadko kiedy oglądam Tv, te Reklamy zaczynają nudzić i denerwować devil
    • wercia321 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 07:58
      Czytam, wychodzę na dwór, słucham muzyki, rysuję, uczę się, oglądam TV, i to wszystko
    • flo. Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 08:49
      co robię?
      hm, większość czasu po szkole (niestety) spędzam przed komputerem. ale wzięłam się za siebie i wychodzę na dwór, żeby poskakać na skakance i jeździć na rowerze. poza tym czytam, trochę się uczę.

boję się, że mogę mieć cukrzycę, to nie jest już śmieszne, że codziennie między godziną 15:30 a 17:00 śpię, gorzej widzę, jestem ciągle ospała. a to są główne objawy cukrzycy.
    • laleczka. Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 08:53
      Czytam książki, jestem na orliku, na zakupach smile
    • innanzwszyscy Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 09:16
      Wychodzę na dwór i spędzam czas z przyjaciółmi lub jeżdżę na rolkach i rowerze ;D
    • coldprincess Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 09:40
      czytam, oglądam, słucham muzyki, wychodzę na dwór ze znajomymi piszę opowiadania :3
      • klama_kcmil # 21.04.11, 09:45
        Spotykam sie ze znajomymi, czytam, ide sobie sama na spacer, jade do cioci, czy kajś tam. xd
        • lovebug Re: # 21.04.11, 10:16
          ym, ciężko powiedzieć, bo teraz wszystko robię w komputerze. :<

ale tak to słucham muzyki, gotuję, czytam, chodzę pobiegać, do parku, robię fotografie, piszę, spacery, spotkania z przyjaciółmi, czyli coś jest. smile
    • klaudsons klaudsons. 21.04.11, 10:21
      A ja lubię czytać;P I wychodzic z paczkabig_grinDD
    • caterina97 Re: Co robisz, kiedy NIE siedzisz przy komputerze 21.04.11, 11:45
      jestem z koleżankami, czytam książki, oglądam tv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka