Dodaj do ulubionych

Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już macie ?

16.04.11, 17:33
Pochwalcie się jesli tak . I gdzie go macie . ? Co przedstawia . ?
A jesli nie , to czy chciałybyście miec . ? I gdzie . ? I jaki wzór . ?

Aaa , i jeszcze co mnie nurtuje : Czy wytatuowalybyscie sobie całą rękę , tak jak ma np. Matt Pokora . ?
Załaczam zdjęcie dla lepszego zobrazowania sytuacji . ;p
i.pinger.pl/pgr369/04a361db0016acdf4d717f3d/Matt+Pokora.jpg
Obserwuj wątek
    • kingella24 Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 16.04.11, 17:46
      Nie mam i w przyszłości nie zamierzam mieć. Jak ja bym wyglądała mając 60 lat??? sciana
    • estrellaa Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 16.04.11, 19:20
      nie mam . nie wytatuowałabym sobie całej ręki ale taki mały czemu nie ? gdzieś obok kostki ..
    • rilanja Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 16.04.11, 19:22
      nie mam ale chciałabym mieć na wewnętrznej stronie prawego nadgarstka , a wzór t może napis lub kwiat
      • donia.19 Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 16.04.11, 19:25
        nie mam, ale bardzo bym chciała smile np. gwiazdę taką jak ma Bill lub napis na ręce .smile
    • iga18 Nigdy w życiu nie zrobię 16.04.11, 19:29
    • pauliska1212 Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 16.04.11, 19:30
      nigdyyy .
      to z czasem się przecież blednie i brzydko wygląda.
    • doggy Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 16.04.11, 19:55
      podobają mi się tatuaże. kiedyś sobie zrobie, czemu nie. ;D
    • outcast Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 16.04.11, 20:05
      chciałabym tatuaż, mam zamiar sobie zrobić ( oczywiście w odpowiednim wieku ) chciałabym kilka małych ptaszków na ręce < klik > bardzo mi się to podoba < żeby nie było nie pożyczyłam tego pomysłu od honejjjj, taki wzór podoba mi się od bardzo dawna. Jeśli chodzi o tatuowanie całej ręki to nie wiem czy bym się odważyła, raczej nie.
    • maadz. Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 16.04.11, 21:44
      nie mam, ale zamierzam sobie sprawić na osiemnaste urodziny, czyli tatuaż jest już tuż już... najprawdopodobniej będzie to napis w języku angielskim, ale jeszcze się waham między małym serduszkiem smile
      • cikicikita Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 21.04.11, 21:46
        mialam ze 2 lata temu henna , ale zrobie sobie , bynajmniej mam zamiar prawdziwy.podoba mi sie taki tatuaz jak ma miley cyrus na palcu , to serduszko. albo też na nadgarstku np cos po chińsku czy japońsku. albo na dole na plecach , wiecie oco mi chodzi ? takie jakby roślinki.
    • bella469 Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 16.04.11, 21:48
      Nie mam i na razie nie chcę, ale w przyszłości chcę sobie zrobić.Może moje motto ( jeśli takie wymyślę) albo coś.Ale gdzie to nie wiem.
      A co do wytatuowania sobie całej ręki to nie nie nie.
      • jessicakaulitz Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 16.04.11, 21:56
        Jeszcze nie, ale w przyszłości mam zamiar zrobić sobie kilka, już nawet planuję w jakich miejscach i jaki wzór, bądź napis ; ) Tatuaże są prześliczne^^
    • my.versace Never! 17.04.11, 09:09
      Nigdy w życiu! To jest głupota.
    • klaudia_25 Nigdy! 17.04.11, 20:25
      Popisz się niezmywalnymi markerami i uzyskasz ten sam efekt! To jest jakis ludzki wymysł - głupota!
    • mweezy . 17.04.11, 20:50
      Nie mam tatuażu, ale muszę przyznać, że od jakiegoś czasu zastanawiam się nad jakimś dyskretnym np. na szyi, za uchem, na kostce albo na nadgarstku przedstawiającym nutkę. Myślę, że dyskretne tatuaże wcale nie muszą szpecić, a wręcz przeciwnie - są urocze.
      • laney. Re: . 17.04.11, 20:56
        Chociaż nie mam nic do tatuaży, to raczej sobie nie zrobię wink
        Całej ręki nigdy w życiu bym nie walnęła, ale jakiś mały, dyskretny... cool
        • maniaczka. .' 18.04.11, 10:53
          Mam zamiar sobie zrobić na 16 -naste lub 18 -naste urodziny tatuaż . Nie taki na całą rękę tylko taki mały dyskretny . Marzy mi się napis 'Monster ' , 'Dream' na nadgarstku . Nie przejmuje się ,że będę go mieć do końca życia . Dzieci i wnuki dowiedzą się ,że wiele błędów popełniłam i oni z moimi genami też popełnią.
    • mejbelajn. Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 21.04.11, 21:02
      Zrobię sobie na stówkę, identyczny jak podała outcast, ptaszki na ręce. Chociaż.. Z drugiej strony ku...cy już dostaję, bo ja zaplanowałam już ten tatuaż dawno temu, a teraz ta cała "HANI" też chce taki i w ogóle bardzo popularny się zrobił.. wrr.
    • january29 Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 21.04.11, 21:09
      Chciałabym pacyfkę na lewym nadgarstku i storczyka na kostce oraz jakiś fajny wzór na karku.
      • hopeandsmile Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 21.04.11, 21:14
        chciałabym mieć parę małych tatuaży, na nadgarstku, karku, łopatce oraz kostce c;
        co do wzoru nie mam jeszcze pomysłu.
        • koloorowa. Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 22.04.11, 21:10
          ja chce mieć takie motto, na fajnym miejscu ;d
    • asia013 Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 21.04.11, 21:21
      ja nie mam ale za kilka lat chciałabym sobie zrobić=) no ale nie taki na całą ręke ale np. taki mały na kostce albo za uchem;p podobają mi się też takie małe napisy nisko na plecach jeśli wiecie o co mi chodziwinkwinkserce
    • nickiminaj Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 21.04.11, 21:36
      chciałabym mieć na dwóch całych rękach tatuaże.
    • rysiabb Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 21.04.11, 21:50
      Ogólnie to planuje i to nie jeden big_grin co do całej ręki to musiałabym to dobrze przemyśleć ale nie popieram robienia tatuaży małych bo z czasem zrobi się z nich tylko ciemna plamka. Moim zdaniem każdy tatuaż powinien coś symbolizować, a nie że zrobię sobie np. motylka bo jest fajny... uncertain<br />
      a co do pauliska1212 to po to się chodzi poprawiać tatuaż żeby nie zbladł. <br />
      Pozdrawiam smile i jak ktoś będzie już jakiś miał to niech się pochwali zdjęciem smile
    • lace Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 21.04.11, 21:50
      Nie mam. Może w przyszłości jakiś mały tylko ze mną jest taki problem, że jestem strasznie zmienna i potem pewnie żałowałabym, że zdecydowałam się na taki wzór a nie inny. Mam kilka pomysłów na tatuaż.
    • morphine_ Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 21.04.11, 21:58
      Chciałabym mieć jakiś napis na szyi , xD
      Nie, nie oszpeciłabym tak ciała jak Mat
    • pofu Re: 22.04.11, 16:37
      Gdy będę już pełnoletnia , to pomyślę nad tatuażem-nutką za prawym uchem wink .
      Ale jak na razie nie czas ..

pozdro kwiat .
      - POfU -
    • 5 Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 22.04.11, 18:24
      Nie planuję, aczkolwiek jeśli miałabym zrobić, to wybrałabym miejsce łatwe do ukrycia. Tatuaż musiałby mieć głębsze przesłanie, które byłoby aktualne przez całe życie.
    • madalena Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 22.04.11, 18:30
      oj tak zrobiłabym sobie, na nadgarstku lub na szyi. jaki wzór to nie wiem.
    • demus Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 22.04.11, 18:32
      Obecnie nie mam tatuażu . Miałam robione tylko kilka razy z henny ale prawdziwego nie miałam. Ogólnie wole takie lekkie tatuaże w jakimś miejscu ale takie żeby miały jakieś znaczenie smile Na niektórych mężczyznach świetnie wyglądają takie tatuaże na rękach itp. ale przesadnie na całym ciele to według mnie juz nie wygląda ładnie. Jak będę już pełnioletnia to planuje małą nutkę , która by oznaczała muzyke bo znaczy dla mnie wyjątkowo dużo (za uchem) lub lecącego ptaka (na biodrze) symbolizującego wolność itp. tongue_out Co do Matta Pokory wygląda całkiem fajnie wink
    • sylwia714 Re: Zrobiłybyscie sobie tatuaż , lub może już mac 22.04.11, 19:40
      Jak skończę 18 lat to na pewno sobie zrobię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka