Dodaj do ulubionych

Obozy 2011

23.04.11, 12:13
Zapewne większość z nas chce spędzić wakacje po za miejsce zamieszkania wraz z rówieśnikami. Świetną do tego okazją będą obozy. Jednak wybór tego jedynego, który najbardziej odpowiada naszym zainteresowaniom, jest trudny. Wiele firm oferuje kolonie o tej samej tematyce np. Obóz fotograficzny. Dlatego proszę was o radę jaką firmę wybrać? W tym roku chciałabym pojechać na obóz zagraniczny. A ty? Z jaką firmą jedziesz i o jakiej tematyce? A może masz już doświadczenia z lat ubiegłych?
Obserwuj wątek
    • xxxdemuskaxxx atas 03.05.11, 00:58
      ja jadę do Londynu z Atasem z kumpeląwink (pierwszy raz)
      stresuje się trochę ale mam nadzieję że będzie fajnie;DD
    • jane_ Re: Obozy 2011 03.05.11, 13:08
      jadę do bułgarii z jaworzyną, na obóz nietematyczny - po prostu słońce i dobra zabawa.
      byłam już wcześniej na 837456982 takich imprezach, więc stresu nie ma.
    • bizzbee Re: Obozy 2011 03.05.11, 18:30
      Raczej do Bułgarii z Harctura. Tak wiem, to biuro ma tragiczne opinie. Dla mnie to dobrze. Nie zrozumiecie: )
    • klaudia10621 Tuuuu.! A napewno nie pożałujesz jak zajrzysz. 03.05.11, 21:09
      według mnie mam spore doświadczenie związane z jazdą na obozy , kolnie ,.
      Na obozy jeżdżę co roku od skończzenia 3 klasy podstawowej , wtedy zostałam wypchnieta przez mamę , po pierwszym powiedzialam ze nigdy wiecej nigdzie nie pojadę a jednak , to nastawienie się zmieniło . w tym roku chyba po raz 5 pojadę z mojego ukochanego biura Almatur , masz tam bardzo dużo ofert , i w Polsce i na Zagranice , W tym roku stawiam na nic nie robienie czyli rekreacja nad jezriorami konkretniej Pasym , na fotograficznym byłam rok tomu , dało się przeżyc , ale czasem zajęcia stawały sie męczące , i żeby czegoś się tam dowiedzieć trzeba było mieć lustrzankę . -,- jeżeli chcialabys jakiś innych informacji napisz do mnie na gg - 11710949
    • mulinia Re: Obozy 2011 07.06.11, 13:51
      Do tej pory byłam na obozie z dyskotekami, konnym i językowym. Z tego co wiem, to spoko są taneczne, survivalowe i inne. Sportowe to jak kto lubi, czasami potrafi tam być niezły rygor. Ogólnie zerknij sobie na stronę travel solutions to jest biuro internetowe, maja ogromną ilość obozów tematycznych w ofercie z różnych biur podróży. Na pewno dobierzesz sobie coś cenowo i tematycznie. Papa ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka