marsowy_odlot 23.04.11, 19:20 Witam Echelonki po raz 3!!!!! ps. bez piwa nie wpuszczam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cullen_ka Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.05.11, 13:57 :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Kto przebije?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
estranged. Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 01.06.11, 09:44 klaudusss napisał(a): > jeju.... już 3...... :pi > wo::piw > o: Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:21 kurna nie zdąrzyłam na odliczanie a w limicie jest ze 2500 moze być a tam jest 2498 i już nie mozna pisać ;/ za FKE3 Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:21 Dobra to powitanie było głupie Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa3ostm Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:23 ja dodałam ostatniego posta?!?!?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa3ostm Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:25 kto dodał bo komp mi się scina Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:24 kurde..... brak mi słów.... za Święta Trójcę i FKE3!!! Żeby te 'stare' nas nie zostawiały, i żeby nie przybywało fg! No i oczywiście, żeby było nas więcej Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:22 :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:24 za dwa miesiące będzie FKE 4 ;p 2492 ! XD Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:25 prezent na święta Kotek nam powinien dać specjalną hmm.. kategorię? Tak to można nazwać Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:25 I odznake za wytrwałość Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:26 ramen zgadzam sie z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:27 Wiecie co, jednak czas spędzony z Wami na poprzednich FKE i FKE2 to nie był czas stracony!(co najwyżej przepity) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:28 Tylko żeby już nikt nas nie zostawił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:28 albo powiększyć limit postów Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:29 Witam Kochane Siostry !! To już KE3!!! Nie mogę uwierzyć !!! Żebyśmy i te "stare" i "nowe" wytrwały do KE20000000000 Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:33 Hej, piszemy do kotka żeby zrobili nową emotkę? będzie się nazywałam <pierogis> albo z takimi orderami będziemy chodzić i obok piwo Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:30 spóźniłam się na odlicznie! ja Was nie zostawię, z kim będę pić? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:32 Ludzhie jah ja Whas Kocham! toszeczke za duszo wypiam aśnaebaam Odpowiedz Link Zgłoś
11lika11 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 24.04.11, 21:45 :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:31 Mi się wyświetla, że ja dodałam ostatniego posta. Awww, szkoda, że chester nie wykonała swojego tajemniczego "planu" Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:33 No szkoda Ja też Was nie zostawie Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:34 Zakładajcie twittery!! juz tam jest kilka osób, np. ja, klauduss, green_alien, paramorehayley i chester Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:43 Och spóźniłam się... 3 jak 3 naszych ojców ... Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 19:49 zdradź nam ten swój szatański plan Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 20:08 Kurde , już 3 . Przez sprzątanie nie odliczałam z wami . chester- jaki był ten plan ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 20:54 aghhhh ! ominelam odliczanie no wlasnie chester jaki byl twoj genialny plan ? Mozesz go jeszcze zrealizowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 21:08 chester mów co to za plan był ^^! Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 21:53 maaaatkoooo! moja pierwsza mysl to :"ku...! zapomnialam o odliczaniu!" druga to: "sucze. nie poczekaly na mnie ; d" witam na fke3 !!! wreszcie <3 uswiadomilam sobie, ze ten post jest ostatnim jaki pisze w wieku 14 lat! ; o Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 21:56 @mab czyli mam Ci życzyć wszystkiego marsowego? Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 22:03 @mab wszystkiego marsowego jak urodzinki mijaja ci jak na razie? Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 22:05 Głosowałyście już ? Na Shannimala of course Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 22:17 Jak zwykle sie spóźniłam na odlicznie @mab, wszystkiego marsowego co dostałaś / dostaniesz ? FKE3 :d niemożliwe jak ten czas szybko leci Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 22:42 mab wszystkiego marsowego Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 23.04.11, 22:49 Wpadłam na dość dziwny pomysł, ale postanowiłam się nim z Wami podzielić. Wiem, że jest jeszcze czas, ale jak Tomo będzie miał urodziny to może coś przyszykujemy? Każda z nas, no chyba, że mieszkacie blisko siebie to coś razem. Nie wiem, np. rysunki, marsowe zdjęcia, nagrania, no wiecie o co chodzi. Poźniej to połączymy i wstawimy gdzieś gdzie chłopaki mogli by to zobaczyć. Podpiszemy jakoś, żeby było wiadomo, że to od nas. Tak, wiem poniosło mnie, rozmarzyłam się Wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss 100 lat ;** 23.04.11, 22:43 Wszystkiego Marsowego mab green, jasne, że głosowałam na naszego Shannimala ;** Za mab! Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: 100 lat ;** 24.04.11, 08:41 glosowalam! oczywiscie! dziekuje! ;*** wlasnie, tomo ma we wrzesniu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: 100 lat ;** 24.04.11, 08:55 no we wrześniu. Wszystkiego najmarsowszego mab Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: 100 lat ;** 24.04.11, 08:56 Tak, 3 jak dobrze pamiętam. Dziś o 5 musiałam wstawać... Jak tam święta? Aaa i nie zapomnijcie Vivy oglądać. To dziś chyba? wypada dzisiaj pić tak w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: 100 lat ;** 24.04.11, 09:14 Pić zawsze wypada . Ja też musiałam wstać o 5 i nie oglądnę vivy , bo jade do babci a kiedy będzie tego powtórka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: 100 lat ;** 24.04.11, 09:32 Znalazłam to: poniedziałek g.11:00, wtorek g. 13:00, środa g. 21:00, czwartek g. 13:00, piątek g. 20:00, sobota g. 18:30 Przyznam, że skopiowałam z poprzedniego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 .... 24.04.11, 10:05 Spoko, ostatnio postanowiłam robić dobre uczynki Póki co zaczynam od takich naaajmniejszych Kojarzycie ile jest wersji teledysku do ABL? Myślałam, że jedna, ale teraz juz sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: .... 24.04.11, 10:10 Nie wiem ile jest wersji no więc właśnie. Ile ? 100 lat Mabb Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: .... 24.04.11, 10:18 Hej siostrzyczki Ja dzisiaj wstałam o 8.45 i na 11 przychodzą do mnie i goście, i pierwszy raz ze wszystkim do tego czasu się wyrobiłam! aż zdążyłam sobie na chwilkę tu zajrzeć Jeszcze raz Wes... wróć! Marsowych Świąt a co to ABL nie wiem ile jest.... ja myślałam, że dwie.... a pić, to zawsze wypada Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: .... 24.04.11, 11:07 a ja wgl myslalam, ze jest jedna wersja ; d ale okeeeej ; d nie dostalam nic marsowego ; < w sumie... to cos jaredowego ... blackberry. omg. nie potrafie go rozkminic ; / Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: .... 24.04.11, 11:25 @mab zazdroszcze. Ja mam swoją Avile i mam jej już dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: .... 24.04.11, 12:03 dostałaś blackberry?! ale Ci zazdroszczę..... ja sobie za niedługo będę musiała sprawić jakieś nowe dziecko.... Brat będzie miał komunię, to trochę mi odpali, a resztę będę musiała uzbierać wrr... mam gości nie lubię z nimi siedzieć, bo gadają o jakiś pierdołach.... fuck! kto mnie stąd zabierze? muszę się napić! a właśnie! zrobiłam pisanki ;D jedną z triadą i glifami, jedną Jaredową, jedną Shannonową i jedną Tomową ;DD mój wujek jak zobaczył to zaczął się śmiać i od razu poznał, i każdemu wyjaśnił co to oznacza może na koncercie uda mi się go zmarsować Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: .... 24.04.11, 13:33 Blackberry ? Zazdroszcze, ja mam delphi, który mnie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: .... 24.04.11, 13:47 Witam witam nienawidze tych świąt!!!!!!!!! Wszystkiego marsowego mab, wybacz ze tak późno, ale dopiero teraz włączyłam kompa Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: .... 24.04.11, 16:55 Tez nienawidze tych swiat u mnie w domu zamiast sie wszyscy cieszyc to juz jest wielka afera od rana ja pie.... Mam nadzieje ze wasze Swieta sa lepsze (: Morelka pomysl fajny ale mozesz bardziej wytlumaczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: .... 24.04.11, 17:42 właśnie oglądałam ten program na Vivie i pierwsze co mi przychodzi na myśl to: jaki kretyn jest z tego całego tede?! ************ *********** * ************** * **** * ************* nie znać Jareda Leto??? ****** ********* * ********* Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: .... 24.04.11, 17:45 ta cala lista to jakis zart tak wszystkich krytykowali a oni kim sa. wkurzylam sie to ogladajac Odpowiedz Link Zgłoś
ziuuta Jared na Vivie. 24.04.11, 18:07 Też oglądałam Zdziwiłam się, że Tede go nie znał. Mrozu i Wojtek Łuszczykiewicz go znali i mówili o requeim, a Marina się rozmarzyła. Wojtek powiedział, że jak będzie miał lepsze piosenki to nawet boski Justin ustąpi mu miejsca Tylko za ciula nie wiem o kim gadał. O Bieberze czy o Timberlaku? I (Łuszczykiewicz) jeszcze gadał o jego ulubionych piosenkach: no ta. no. i ta wiesz. a druga to tamta przed tą. no i tamte. Tego typu gadka I ulubioną piosenką Mariny jest FY. Krótkie streszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Jared na Vivie. 24.04.11, 18:16 ale szczerze, to się zdziwiłam, że 3 miejsce mu dali w końcu na Vivie chyba nigdy nie puszczali żadnej ich piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Jared na Vivie. 24.04.11, 18:27 Moi okrutni rodzice oglądali coś w telewizji i nie mogłam oglądać Ale jutro obejrzę. @rozowelizaki to było tak na szybko wymyślone. Myślałam żeby tak każda z nas dała coś od siebie, jakieś zdjęcia naszych marsowych lub zmarsowanych rzeczy, nagranie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Jared na Vivie. 24.04.11, 18:52 domaluje sobie brodę, wyprostuje włosy i zrobię na granie, w którym powiem: zapraszam na toRwaR Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Jared na Vivie. 24.04.11, 19:03 wlasnie, milenka, madry pomysl ; d nie no! masakra z tym telefonem ; / ciesze sie ale aly czas trzymam sie za kieszen i nie potrafie go do konca rozkminic ; / ; d ej, no. oni [ polskie gwiazdy ] musza zawsze narzekac na lepszych, zdolniejszych, slawniejszych. to jest taki ich sposob na podniesienie swojego ego. pojebane ; o Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: Jared na Vivie. 24.04.11, 19:05 milenka skoro ty namalujesz brode ja chce miec wasa taki ala alfonso i jeszcze powinnysmy trzymac piwo bo to taki nasz symbol haha xD Odpowiedz Link Zgłoś
estranged. Re: .... 01.06.11, 09:46 > właśnie oglądałam ten program na Vivie > i pierwsze co mi przychodzi na myśl to: jaki kretyn jest z tego całego tede?! > ************ *********** * ************** * **** * ************* > nie znać Jareda Leto??? > ****** ********* * ********* Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 24.04.11, 19:04 Heh masz racje piwko jest najważniejsze xD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 24.04.11, 19:11 No niezły pomysł Przypomniało mi się jak kiedyś to oglądałam i się wkurzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 24.04.11, 19:35 Jeju !! Mamy 3 wątek Ale się ciesze :pp Nie no nie wiem co mam pisac. Na rozpoczynacie 2 watku walnęłam takie piękne przemówienie , ale teraz nie mam czasu :pp Wszystkiego MARSOWEGO mab ;D No i ja marzę o Blackberry ale mam tylko Nokie C3 ;p To taka w połowie Blackberry według mnie xd No i oglądałam na Vivie to i jak dla mnie było zajebiście śmiesznie xd Ale jak Marina podniecała się Jaredem to myślałam, że rzucę w nią pilotem ! I jak mogłyście mnie nie poinformować o 3 foprum ! :pp Czekałam, aż na tamtym coś sie pojawi,a tu wchodzę na kotka na główna a tam 3 forum ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 24.04.11, 20:18 ja oglądałam vive i cieszyłam się, że Jay na 3 miejscu, bo właśnie w tej zacofanej polskiej telewizji Marsów nie puszczają dobra, ja napiszę później, bo jest konfa i nie mogę się skupić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 24.04.11, 20:47 Wszystkiego Marsowego mab! Też chcę Blackberry I tak w ogóle Marsowych Świąt Siostry! A z tą laską co mnie fg nazwała to już sobie poradziłam, bo to była tzw. "oceniająca" blogów, a nazwała mnie tak, bo mam na swoim blogu w nagłówku Jareda. Ale kit z nią, sama pewnie jest xD Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 24.04.11, 20:48 Udało mi się oglądnąć vivę , weszłam do domu ktoś tam jeszcze był , a potem słyszę , że ktoś prosto z marsa , zaczęłam się cieszyć jak głupia. Szkoda tylko , że te 'gwiazdy' , nie wiedziały kto to , albo kojarzyły go Requiem . Miałam dziś średnio marsowy dzień .Oczywiście na obiedzie babcia i ciocia zaczęły , na mnie sie drzeć , że nie jem mięsa i musiałam zjeść . Teraz jest mi niedobrze . Potem kuzyn puścił radio w komórce i jakaś stacja mu słabo odbierała , a ja do siostry , to po marsjańsku i próbowałyśmy zrozumieć co tam gadają . Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 24.04.11, 21:12 matko, lovesick, strasznie przykro mi z powodu tego miesa ; / tez musialam dzisiaj zjesc swiecone ; o Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 24.04.11, 21:23 wspoczuje wam dziewczyny mi jakby rodzina kazala jesc mieso to by sie dzialo dzisaj moj tata cos zaczynal ten temat i go szybko skonczyl Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 24.04.11, 21:52 @mabmouldheel święcone mięso? ;d ja jadłam kawałek kabanosa, nawet był jadalny. a z mięsa jadam tylko drób. ; ) wow. pierwszy raz było ciekawie u mojej babci. nie zauważyłam, że przesiedziałam tam 5 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
11lika11 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 24.04.11, 22:56 Laski !! Żyjecie ?? : > : > <3 Pijcie lepiej a nie !! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 24.04.11, 23:22 Fuck!!! Tnie się kochane gg i nie widzę Waszych wiadomości, a Wy moich THIS IS KURWA WAR GG!!!! ja spadam dobranoc kochane napiję się tu, bo na gg nie mogę ;// Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa3ostm perwsza... 25.04.11, 06:29 jezu lany poniedziałek na rękach napisałam sobie this is war a nikt nie chce się lać...j Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 =) 25.04.11, 08:33 To już 3?! Kurna, ja to zawszę coś przegapię. Nie nadążam za wami Tradycyjnie pijemy marsowa3ostm:dopiero początek dnia Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: =) 25.04.11, 10:25 ja kochane Was opuszczam..... jadę do rodzinki.... mogłabym wziąć lapka, ale wolę nie ryzykować, bo lany poniedziałek i jeszcze małe dzieci mam nadzieję, że jak wrócę to sobie popiszemy na naszym kochanym gg :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: =) 25.04.11, 12:32 No to miłych odwiedzin Kurde, pewnie nikogo nie będzie na naszym forum. Jak ktoś obecny nie da znać. Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: =) 25.04.11, 12:32 psota_21 napisał(a): > No to miłych odwiedzin > > Kurde, pewnie nikogo nie będzie na naszym forum. > Jak ktoś obecny nie da znać. niech da znać* Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: =) 25.04.11, 13:07 @lovesick, współczuję. Mnie naszczęście rozumieją, że nei chce jeść mięsa i nie kazują Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: =) 25.04.11, 13:14 mi kazuja w swieta! . i wgl ojciec mnie oblal z samego rana butelka wody ; / Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: =) 25.04.11, 13:19 Współczuje mab Dzisiaj nieszczęśliwie oberwał mój monitor,ale przynajmniej byłam sucha. A jak tam po świętach? Jeszcze jedziecie gdzieś do rodziny czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: =) 25.04.11, 13:28 Ja jestem sucha ale jeszcze nic nie stracone siedzę w domeczku, a środę niestety do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
pyss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 25.04.11, 13:44 witaj! a mam takie pytanko głosujecie na 30 stm w battle of the fans? przeszliśmy już do 3 rundy jestem z nas taka dumna Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 25.04.11, 14:17 Oczywiście, że głosujemy Ja jeszcze sucha jestem No i nie miałam jak obejrzeć znowu Vivy! Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ ;p 25.04.11, 15:31 uuu, KE3 co do vivy, to nie oglądałam, może to nawet lepiej, nie zepsuję sobie świąt. obejrzę pewnie jakąś powtórkę w tygodniu. a tak poza tym, to u mnie lany poniedziałek na całego. z bratem tak się zlaliśmy, że trzeba było się ze wszystkiego przebierać normalnie cali mokrzy byliśmy. wszytko szło w ruch; butelki, szklanki i nawet wiadra a, no i tatę zlałam no i na szczęście zdrowa już jestem, uff Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: ;p 25.04.11, 17:04 ja wróciłam od rodzinki i nie było tak źle ja aż tak zlana nie byłam, ale za to mój brat..... jak się z kolegą do niego dorwaliśmy to nie ma przebacz a najwięcej oblana to zostałam przez 1,5 rocznego synka mojej kuzynki nie ma nikogo? :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: ;p 25.04.11, 17:05 ja już odwiedziłam wszystkich, których miałam, a teraz się chowam w domu, bo jestem pewna, że gdzieś na ulicy czatują na mnie z wiadrem chyba na serio zrobię coś dla Tomislava muszę cos wymyslić tylko co jest z Chester? ja chcę poznać ten jej niezrealizowany plan Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ;p 25.04.11, 17:17 siema siostry.... ja własnie wróciłam od siostry, maskara jest kto na gg?<br /> ja wam zazdroszcze "polania" miałysmy z koleżankami zrobić niezłą bibe na lany poniedziałek, ale niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: ;p 25.04.11, 17:55 Mój lany poniedziałek jest jakiś taki... suchy i nudny. W ogóle dziwne te święta. A plan chestera był taki, że założyła jakieś konto na kotku i chciała z niego założyć FKE3 Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: ;p 25.04.11, 18:26 jej. pamietam, ze jak bylam mniejsza to tata obudzil mnie i powiedzial, ze zaniesie mnie do lazienki zebym umyla zeby. no i zaniosl mnie na rekach a w lazience wrzucil mnie do wanny pelnej wody ; / Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: ;p 25.04.11, 18:38 hahah!! zaniesie księżniczkę, żeby zęby umyła a tutaj nie ma!!! ja pamiętam kiedyś to były lane poniedziałki.... nie było 'dzieci' 'rodzice' wszyscy razem się lali, latali po całym domu, aż wszystko pływało,a teraz raz oblany i do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 25.04.11, 18:43 może na tym forum coś ogarne bo w poprzednich dwóch to za dużo tego było ;d Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 25.04.11, 20:19 co Wy tak z tymi piwami ? ;d btw. siema, ale błagaam Was, niech 3 część będzie ostatnią, bo nie ogarnę. (; Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 25.04.11, 20:27 ostatnią?! mam nadzieję, że będzie ich z 1000000000000000000! :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 25.04.11, 20:30 dokladnie. ze sto ; d ja dzisiaj nikogo nie oblalam ; / ale liczy sie, ze ZOSTALAM oblana. ciekawa jestem czy marsi obchodza takie swieto.. pewnie niee .... Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 25.04.11, 20:33 hm, jak kto woli, róbcie ile chcecie. d; Odpowiedz Link Zgłoś
didi16 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 25.04.11, 20:35 O i jest FKE 3 . A może być ich mnóstwo ! Im więcej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss FUCK!!! 25.04.11, 21:47 fuck!!! fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-13.html?poll620=again&scrollTo=poll620 THIS IS KURWA WAR JACYŚ KOLESIE NA S!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: FUCK!!! 25.04.11, 22:04 Ej! Oni przegrywali o 4%! Co oni sobie robią! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: FUCK!!! 25.04.11, 22:27 dobra, sparawa z głosowanie sie wyrównała możemy uuż spokojnie głosować, prowadzimy 50.12%(poświeciałam pół godziny, ale Yeaaaah!) fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-13.html?poll605=vote&scrollTo=poll605&ml=0 Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa3ostm Re: FUCK!!! 25.04.11, 23:38 my:50.38% oni:49.62% VVVVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa3ostm Re: FUCK!!! 25.04.11, 23:44 50.33 JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO BĘDZIECIE ORGANIZOWAĆ POGRZEB... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: FUCK!!! 26.04.11, 00:12 co to ma być?! zaraz będzie kolejny zgon..... Odpowiedz Link Zgłoś
ziuuta Re: FUCK!!! 26.04.11, 10:25 50.37% THIS IS KURWA VOOOTEEE! piwo to nasze paliwo: pijemy, będzie więcej siły. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: FUCK!!! 26.04.11, 10:32 My: 50,40 % oni: 49,60 % nie tak źle ale cały czas nie dobrze. Votee !!! Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: FUCK!!! 26.04.11, 10:34 NIE WKURWIAĆ MNIE BO ZABIJE TE SUKI NA SSSS... WALKA THIS IS KURWA SHINEDOWN musze się napić Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: FUCK!!! 26.04.11, 10:35 KURWA 50.42% A na początku marsi mieli taką przewagę . This is KURWA war and we KURWA win. !! Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: FUCK!!! 26.04.11, 10:38 Pijemy, pijemy to nam doda sił! Głosujcie ile się da[/b] Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: FUCK!!! 26.04.11, 11:37 Jest lepiej, ale nie najlepiej My mamy 51.10 a oni 48.90 Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: FUCK!!! 26.04.11, 11:37 51.10% 48.90% nie możemy spaść!!! musimy wytrzymać ten jeden dzień i 12h!!!! THIS IS KURWA WAR!!!!!!!!!! :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: FUCK!!! 26.04.11, 11:48 Napiszcie o tym na blogach, może ktoś zagłosuje Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: FUCK!!! 26.04.11, 11:56 O MOFO, już FKE 3!? Pięć dni mnie nie było, a te już się tak rozpisały! Jak tam wasze święta? Co ciekawego u was słychać? ;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan :) 26.04.11, 12:04 Święta były wspaniałe. Szkoda, że takie krótkie Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: :) 26.04.11, 12:07 To jest właśnie wada Wielkanocy, że tylko 2 dni ale jakie! cóż porabiacie? też macie wolne? Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: :) 26.04.11, 12:29 Jutro szkoła Ech, ja muszę spadać. Miłego marsowania wam życzę Psla tych co dopiero przyszły: fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-13.html?poll605=vote&scrollTo=poll605&ml=0 pożegnalne piwo Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :) 26.04.11, 12:58 a u mnie ziiimnooo ! siedze w domu i glosuje ; d Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: :) 26.04.11, 13:03 hah a ja byłam na zakupach i kupiłam sobie spodnie Takie fajne :pp No i już się biore za głosowanie ;> THIS IS FUCKING KURWA WAR !! Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Re: :) 26.04.11, 15:36 FKE3.. Szalejecie... Przez to głosowanie się was boje... Groźne jesteście.. ;p Ale nic... Głosujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: :) 26.04.11, 15:39 Przyznam się, że ja nawet nie znam tego zespołu Może słyszałam ich piosenkę, ale nie kojarze ich Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa3ostm Re: :) 26.04.11, 15:51 LLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII koło 5 % przewagi !!!!!!!!!11:piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: :) 26.04.11, 16:03 a właśnie wczoraj wieczorem stwierdziłam, że fani tego czegoś na S przypuszczą atak. moja cholerna intuicja ale już jest lepiej a wiecie że w Irlandii jest rzeka i miasto o nazwie SHANNON jadę tam na wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: :) 26.04.11, 17:43 Ja w wakacje za pewne skupię się na muzyce i rozwalę swoje uszy słuchawkami ... XD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: :) 26.04.11, 17:49 mam nadzieje, że będą marsowe wakacje jejku... ja dzisiaj mam taki młyn, a w ogóle od kompa nie odchodzę... nie miałam nawet czasu żeby zjeść obiad!!! muszę wziąć się za lekcje... :ifwo: Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: :) 26.04.11, 17:53 My jedziemy 17 na wycieczkę do Grecji i w jedna stronę jedzie sie 25 godzin i na szczęście mam marsowa koleżankę to w autobusie się będzie nieźle działo :pp Wgl jestem pewna w 100 % że będę ieć Marsowe wakacje ;pp Już ja sie o to postaram Odpowiedz Link Zgłoś
didi16 Re: :) 26.04.11, 17:53 Do wakacji jeszcze 2 miesiące a już je zaplanowałam. Ehh ... Dawno nie piłam Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: :) 26.04.11, 17:58 Myslałam, że nie dożyję do dzis, ale jak widać się myliłam. Moi koledzy mnie zawiedli i było ich stać TYLKO na worki z wodą. Zadzwoniłam do koleżanki po posiłki, więc nic mi nie jest. Ja nie mam jeszcze planów na wakacje. W weekend majowy może coś wymyśle. Na pewno muszę zaliczyc jakiś koncert albo lepiej festiwal, to na bank, miał być Opener, ale teraz to juz sama nie wiem. GŁOSOWAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: :) 26.04.11, 17:59 ja zbieram na mp4, bo się boje że mi tych 20h do Włoszech nie wytrzyma ... Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: :) 26.04.11, 19:04 Ja w wakacje jadę w sierpniu na obóz teatralny. I na resztę wakacji nie mam planów , miałyśmy z koleżankami iść gdzieś w pola spać pod namiotem , ale wątpię , żeby coś z tego wyszło . Od czwartku będę nosić okulary , bo dzisiaj byłam wybrać oprawki . Ja nie chcę !!! Będę jak głupia wyglądać . Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: :) 26.04.11, 19:08 nie martw się lovestick ja okulary noszę od małego. moje wakacje? dwa tygodnie z rodzicami w Świnoujściu a tak to pewno będę siedzieć w chacie i uczyć się grać na gitarze albo może rower. No i mój demoniczny plan przefarbowania włosów na czarne z czerwonymi końcówkami z Jay z FY Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: :) 26.04.11, 19:17 Ja też farbuję , ale tylko końcówki na czerwono , albo smerfowo . Dzisiaj siedziałam u mamy w zakładzie a tam na takiej karacie z kolorami był czerwony , smerfowy i pomegranate , ja w taki zaciesz a mama nie wiedziała o co chodzi i powiedziałam , że chcę na któryś z tych kolorów się przefarbować i zaczęła się śmiać . Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: :) 26.04.11, 19:20 Moja mam stwierdziła, że mi się na mózg rzuca Prawie mi nie uwierzyła Powiedziałam jej, że ma się cieszyć, że nie chcę różowego irokeza (wiem, wiem pomegranate) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: :) 26.04.11, 19:27 Ja już zafarbowałam to co miałam Ja czekam na wyjazd do Włoch, mam dwie marsjanki w klasie więc nie będzie nudno, ale samych wakacji się boję. Mam nadzieję, że będą choć trochę marsowe Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: :) 26.04.11, 19:26 TĄ RZEKĘ ZNALAZŁAM JA, @RAMEN! :p Co do włosów: też miałam mieć takie, jak Jay w FY, ale mojej mamuśce nie bardzo podoba się pomysł farbowania włosów na ciemny kolor Twierdzi, że nie mogę mieć ciemniejszych, bo będę źle wyglądać ale co tam, czerwone końcówki i tak sobie walnę! dziewczyny, jest jakaś marskonfa może? Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: :) 26.04.11, 19:33 ALE DZIĘKI MNIE, MOJEMU ZAKATARZONEMU NOSKOWI, KASZELKOWI I ILUSTROWANEMU ATLASOWI ŚWIATA! Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: :) 26.04.11, 19:35 Matko , dużo tych Shannonów. pl.wikipedia.org/wiki/Shannon A Tomo to Sushi. www.tomo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: :) 26.04.11, 19:47 @lovesick, a nie chcesz soczewek ? jutro do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: :) 26.04.11, 20:13 ja soczewki nosze już od 2 lat i polecam Na prawdę warto No i ja też chce na festiwal ;d Na coke najbardziej ;p No chyba że opener, ale to jeśli bd w tym czasie na wakacjach u kuzynki nad morzem ;d Jej chłopak tam pracował, więc wszystko byłoby darmowe :pp W szczególności piwo :pp Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: :) 26.04.11, 20:14 ramen, spotkamy się w Świnoujściu i całą rodzinkę jedziemy do haitsu (ale się opalimy!!!), do didi, z mab do jej rodziców, wpadacie do mnie i gdzie jeszcze? ja na jutro muszę przeczytać hobbita przeczytałam 30 stron.... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :) 26.04.11, 20:40 dzięki że mi przypomniałaś klaudusss że ja też musze czytać FUCK! Witam nową Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa vote 28.04.11, 06:53 Wpadłąm przed szkołą żeby przypomnieć: KLIK Głosujemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan :D 26.04.11, 21:31 a ja jestem w trakcie czytania "Wody dla Słoni"... nie wiecie czy @haitsu przeprowadziła się na stałe czy jak... dawno nie pisała na FKE... Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: :D 26.04.11, 21:38 ja pewnie 90% wakacji spędze u babci ale mam już piosenki marsów tam na kompie więc będzie marsowo od 3 dni nie piłam musze nadrobić Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: :D 26.04.11, 21:52 Widziałyście co ten Jared piep**y?! tak nie może być jeden gada jedno, a drugi drugie zdenerwowałam się.... i muszę się napić :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :D 26.04.11, 22:53 wtf, klaudusss?! w wakacje pewnie wroce do rodzicow i bede chodzila do szkoly jak w poprzednie i w poprzednie ; / zapraszam, zapraszam ; d kiedys zaczynalam czytac hobbita ale .. zmieni.lam zdanie ; o Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: :D 27.04.11, 11:46 @klaudusss: ? dziewczyny, szalejemy i jedziemy do Sandomierza! xD ale ja się zapytowywuję: zabierzecie mnie ze sobą? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: :D 27.04.11, 14:19 @klaudusss: ?? Wiecie, że Jared będzie reklamował niwe zapachy Hugo Boss - Hugo Just Different oraz Hugo Man ? Wiem z facebooka Elle Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :D 27.04.11, 14:25 Klaudusss chyba chodzi o to, że jay powiedziała że MOŻE NIE BYĆ KOLEJNEJ PŁYTY! chyba się naćpał Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: :D 27.04.11, 14:28 Co to znaczy, że może nie być kolejnej płyty!? Niech on mnie nie załamuje... Głosować bo przegramy! fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-13.html?poll620=vote&scrollTo=poll620&ml=0 Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :D 27.04.11, 14:28 fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-13.html?poll620=vote&scrollTo=poll620&ml=0 dziewczyny! głosujemy bo przegrywamy Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa3ostm Re: :D 27.04.11, 14:37 kto to jest ten zespół na s jakieś gó... pie... za chwilę się powiesze.. FUCKFUCKFUCKFUCK Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: :D 27.04.11, 14:37 No ona sobie chyba jaja robi ? Skad masz te informacje ? Głosuje cały czas i za każdym razem wyświetlają mi sie inne wyniki ..;p Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa3ostm Re: :D 27.04.11, 14:46 nawet jeśli nie wygramy to bede z nas dumna .........BO JESTEŚMY JAK MIGOCZĄCA GWIAZDA NA NIEBIE-coś ala foremka kiedy była jurorką w ma talent CO JA KURW.A PIERDO.LE NO KURW.A MAĆ!!!!!!!!!! JA SIĘ NIE PODDAM JAKIEMUŚ GÓWNIANEMU ZESPOŁOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: :D 27.04.11, 14:59 ej no to sie zmienia tak w nocy jak już spimy co to tylko polska głosuje ;/?? Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: :D 27.04.11, 15:08 miało być ze ON sobie chyba jaja robi :pp Na bank wygramy Jesteśmy zajebiste a oni nie Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: :D 27.04.11, 15:14 Jay gada jakby się najadł grzybków o.O płyta będzie, mówię wam. musi być. przekupimy go pierogami i zostaniemy światowymi bohaterkami głosujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa3ostm Re: :D 27.04.11, 15:43 LŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KKKKKKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYGRYWAMY ALE I VOTE Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :D 27.04.11, 16:01 zapragnelam teraz pachniec jak hugo boss ; ddd Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: :D 27.04.11, 16:41 łykniem bo odwykniem :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: :D 27.04.11, 17:11 chodziło mi dokładnie o to co napisała marsowy_odlot! zaraz będę miała focha na Jay'a i w ogóle przestanę słuchać tego co on gada! Przechodzi on chyba kryzys wieku średniego ale pokładam nadzieje w Shanimalu i Tomo, że kopną go w ten głupi łeb i przestanie gadać takie głupoty! nie wiem jak Wy, ale ja kupuję sobie te perfumki muszę się napić, bo czeka mnie nauka z WOS-u i wiecie co?! moja sytuacja jest zaje.bista! do 16 maja zostały mi 4 dni na poprawki Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: :D 27.04.11, 17:47 kurna ledwo sie wolne skończyły a już nauka lekcje kartkówy sprawdziany i już mnie wkurza ta szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: :Forum Kotkowego Echelonu 3 27.04.11, 18:32 Wiesz, mi nie tylko ty tak. Ja mam do narysowania spóźnione stacje drogi krzyżowej i się wzoruje na Tomislavie ... Odpowiedz Link Zgłoś
didi16 Re: :Forum Kotkowego Echelonu 3 27.04.11, 19:12 Tomislav najlepszym wzorem ja Jezusua, no chyba, że masz zdjęcie zarośniętego Jareda Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: :Forum Kotkowego Echelonu 3 27.04.11, 19:16 Prawie umarłam przy historii. Czuję się jakbym sama brała udział w powstaniach i walczyła o niepodległość Ja perfumy kupię tacie w prezencie, oczywiście za jego pieniądze Osobiście nie lubię się pryskać zapachami "for man" Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: :Forum Kotkowego Echelonu 3 27.04.11, 19:38 Morelka, ja też ich nie lubię ... to na pewno nie są zapachy dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: FUCK!!! 01.06.11, 08:48 hej jestem tu nowa więc witam was wszystkich ejj no! przeganiają nas! Echelonie postarajcię się trochę! mamy niecałe 4% do nadrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 22.05.11, 17:02 Fajnie! Ao co chodzi z tym Kotkowym Forum Echelonu 3. Też chcę się przyłączyć!!! !!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Włamali mi się na konto! 05.05.11, 17:34 Wiecie co... żal!Ktoś powpisywał żałosne opisy za mnie... Nie jestem pokemonem! Jak odwiedzaliście mój profil to nie ja pisałam te opisy!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haitsu. XD 27.04.11, 19:36 Prawdopodobnie na stałe. Ale tak w ogóle to cześć! U nas 12:35 i gorąco jak cholera. Dawno nie pisałam. Prawda. Dużo pracy w szkole miałam (nad plakatem). Ale postaram się pisać częściej : ) - haitsu. Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: XD 27.04.11, 19:43 Ja kupię tacie na mega spóźnione urodziny perfumy Jay'a Marsowy dzień Zmarsowałam notesik i kapsel od tymbarka Zmazałam napis i narysowałam glify Muszę jeszcze zrobić taki z triadą Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: XD 27.04.11, 20:03 Moja matko Tomisławo jak ja Cię dawno tu nie widziałam haitsu musisz teraz pić i nadrabiać zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: XD 27.04.11, 20:30 no ja mam nadzieję, że zostaniesz i także naomi, o której też dawno nie było słychać nadrabiajcie zaległości, nadrabiajcie :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: XD 27.04.11, 21:05 Wreszcie wstawiłam to zdjęcie! Tylko po co jak mój aparat robi okropne zdjęcia i zawiesza komputer... Zaczynamy wygrywać Słyszałyście coś o jakimś DVD oprócz TIW Deluxe? Ostatnio grafike przeglądałam i zobaczyłam coś takiego. Poszukam coś o tym ale chciałam się dowiedzieć czy Wy wiecie coś o tym i czy można to kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: XD 27.04.11, 21:46 omg! nienawidze meskich perfum bo dla mnie kazdy jest taki sam ; d ale! czego sie nie robi dla j. ?! witaj haitsu!! ; @ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: XD 28.04.11, 08:19 yeah!!!! wygraliśmy!!!! aż muszę to opić! :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo:: Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: XD 28.04.11, 09:28 z kim teraz gramy? ;> THIS IS KURWA FUCKING WAR NO MATTER WITH WHO Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: XD 28.04.11, 11:54 teraz walczymy( już finał!) z linkin park i afer brigde czy jakos tak nie obchodzi mnie ta nazwa szczerze mówiąc, jestem zbyt szcześliwa Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: XD 28.04.11, 13:52 uwielbiam męskie perfumy <3 a szczególnie playboya d; Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: XD 28.04.11, 14:47 Wy tu o perfumach gadacie, a o piwku się zapomina ... Odpowiedz Link Zgłoś
inna_xd wtf?xd 28.04.11, 14:52 Ale wątek zarąbisty po prostu . może piwko , heeeęę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: XD 28.04.11, 15:01 czy u was też jest tak cholernie gorąco jak u mnie? (@ramen, jak odpowiesz, że tak, to Ci oczy wydłubię xD) ;D a ja myślę, jak zmarsować sobie jakąś bluzkę na zlot umówiłam się z koleżanką, że co sobotę o 9 będziemy jeździć na rowerach, a potem biegać, więc będę wiedziała, co to szkoła przetrwania, Echelonie Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: XD 28.04.11, 15:45 Jezu .. :d Kocham LP, ale Marsów bardziej . A co do Perfum to może kupię je tacie bo on lubi każdego rodzaju perfumy :pp Ale chyba nie powiem mu, że one sa trochę zmarsowane, bo nie byłby zadowolony Haitsu weź nie zaniedbuj już nas :pp Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: XD 28.04.11, 15:50 Perfumy może kupię, ale mój ojciec ma tendencje do nadużywania ich, czyt. chce mnie chyba udusić, bo zawsze jak wchodzę po nim do łazienki, to mną zarzuca, tyle tego w powietrzu jest xDD a jak ich nie chce, to dam Leonowi (mój pies xD) i będę się do niego ciągle przytulać xD pudełko, ofkors, moje! Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: XD 28.04.11, 15:53 haha A ja nie mam psa to nie wiem kogo bd psikać Ale dam je ojcu to bd sie do niego tulić na całego bo bd pachniał jak Jaredos a w dodatku są w podobnym wieku więc git :pp Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: XD 28.04.11, 16:33 mój tata też jest w podobnym wieku, chociaż bliżej mu do Shannona Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: XD 28.04.11, 15:56 fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-16.html?poll622=vote&scrollTo=poll622&ml=0 będę zmuszona zdradzić Echelon! Przykro mi... LP 4Ever Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan ;) 28.04.11, 16:57 a ile tak wogóle kosztuja te perfumy ? ja uwielbiam meskie perfumy, ale na chłopakach a nie na mnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;) 28.04.11, 16:58 fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-16.html?poll623=vote&scrollTo=poll623&ml=0 aaaa !!!!!!!!!! GŁOSOWAĆ ! GŁOSOWAĆ ! GŁOSOWAĆ ! Widziałyście ile przegrywamy THIS IS WAR Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: ;) 28.04.11, 17:05 Mój tato też nadużywa... Jak by się dowiedział, że są chociaż trochę marsowe to by oszalał. Każde marsowe zakupy to tekst w stylu "No co tyyy... zwariowałaś? Tyle kasy na coś takiegooo..." Głosujemy! Czy mi się zdaje czy znowu wpadają tu przypadkowe osoby na piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: ;) 28.04.11, 17:07 chyba tak FKE dla Echelonu, Księżyc dla Księży (tu pozdrawiam księdza Arkadiusza z mojej parafii -.-). Z tym głosowaniem to jest coraz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ;) 28.04.11, 17:23 kurde, trzeba głosować ile się da. am robotę na najbiższe 6 dni Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: ;) 28.04.11, 17:44 fucking amazing day!!! kurde... taki Marsowy, że hej! widziałam w telewizji 2 teledyski Marsów i uwaga!!! THIS IS WAR i CTTE ale jestem szczęśliwa przy TIW rzuciłam się na kolana 2x CTTE, 4x K&Q, 1xhurricane, 1xABL, 1x TiW happy! zaraz muszę się za lekcje wziąć i za głosowanie Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ;) 28.04.11, 18:17 Jak fanki LP będą tak dużo głosować to im się skończy limit ;d I my wkroczymy do ataku Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: ;) 28.04.11, 18:18 Uwielbiam LP ale normalnie mam na nich focha! I jak, wiecie coś o tym DVD? Mi pokazuje się tylko TIW Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: ;) 28.04.11, 18:22 Czy wszyscy fani, z którymi walczymy nie śpią i są cyborgami, jak mój infromatyk!? xD Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ;) 28.04.11, 18:25 Za każdym razem głosuje na Marsów to widzie, że LP ma już o 0.01 głosa więcej Oni nie śpią, nie jedzą, nie chodzą do kibla i tylko głosują. Andrzej z komixxów wymieka Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: ;) 28.04.11, 18:38 Głosuje się co ile? Bo ja jak oddam głos, to mam, że mogę "vote again". Swoją drogą, jak JA głosuję, to widzę, że Marsy mają coraz 0 tą jedną setną mniej... = < Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: ;) 28.04.11, 18:47 chyba można tak co chwilę do wyczerpania jakiegośtam zapasu xd Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ;) 28.04.11, 18:48 chester, zdradzasz nas! ja cię chyba zabiję ale najpierw się napije Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: ;) 28.04.11, 18:50 Może to kwestia różnicy czasowej... Jak fani LP pójdą spac, to obudzą się fani 30 STM i Echelon i będzie takie wymijanie... : } Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: ;) 28.04.11, 19:15 Martwię się o to głosowanie ... no dobra jest na moją Chesterową korzyść ... Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;) 28.04.11, 19:54 "oj tam, oj tam" (moje ulubione słowa) nie ma wyboru ... Tylko marsi. szczerze, ja tam nie lubie LP ... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: ;) 28.04.11, 20:18 gdyby to głosowali SAMI fani LP, to na pewno nie mieliby nad nami takiej przewagi, ale niestety Marsi mają antyfanów, którzy się na nas mszczą i głosują na innych, chociaż mogą ich nawet nie lubić.... nawet fani tego na S powiedzieli, że się zemszczą.... Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: ;) 28.04.11, 20:33 Zemszczą? Za co? Że Marsi mają więcej fanów z internetem?! I tak daleko zaszli. Poza tym jeszcze 6 dni. Damy radę, a jak nie to przecież nie znaczy, że jesteśmy gorszymi fanami od tych ludzi z podziemia (LP mają jakies tam swoje Underground czy coś) Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;) 28.04.11, 20:47 zemścić. @morelka ma racje. za co niby ?? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: ;) 28.04.11, 20:59 za to, że ich fani przegrali z nami ale mam ich gdzieś trzymajcie za mnie jutro triady, bo mam masę zaliczeń.... Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ;) 28.04.11, 21:05 trzeba głosować to sie zmieni a fani tego na s są jacyś dziwni, zeby sie mścic od razu;/ dziś byłam na sali samobójców z siostrą, zajebisty film jeszcze nie jestem sobą a kuba powinien dostać oskara za tą role a w ogóle to dziś nie piłam Odpowiedz Link Zgłoś
didi16 Re: ;) 28.04.11, 21:13 Trzymamy za Ciebie triady Klaudusss . A co do głosowania, to my też zostańmy cyborgami ! Będziemy mogły głosować 24h na dobę Muszę łyknąć Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ;) 28.04.11, 21:21 trzymam kciuki klaudusss, triady nie moge, bo triada to moje serca a serce jakoś tak dziwnie trzymać.... Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: ;) 28.04.11, 21:23 Jutro piątek i znowu wolne... Więcej czasu na głosowanie i picie! Aaa i dzis jadłam pierogis Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Re: ;) 28.04.11, 21:34 Siostry pijemy i głosujemy!! Bo piwo to nasze paliwo Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: ;) 28.04.11, 21:39 Nie wiem jak Wy, ale jak ja głosuje to po moim jednym głosie się co chwila zwiększa się procent głosów na Marsów I to czasem nawet o 0.10 po jednym głosie Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: ;) 28.04.11, 21:55 U mnie też tak Echelon po drugiej stronie sie obudził chyba Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: ;) 28.04.11, 21:57 No to morelka dajemy i dojdziemy do LP albo nawet i wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: ;) 28.04.11, 21:58 Acha az sie z tej okazji napije I tak w ogole jutro mam zakonczenie roku szkolnego i w ogole calozyciowej edukacji xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ;) 28.04.11, 22:01 morelka, ja tez miałam pierogi głosujemy, głosujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ;) 28.04.11, 22:50 love_rock to fajnie masz ^^ my jeszcze 56 dni i wakacje wygramy, trzeba myśleć pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel !!! 29.04.11, 00:21 love_rock, gratulacje ;*** chester.. a wez sie nie odzywaj nawet xppp przynajmniej nie o glosowaniu xd mozesz tylko pic ; d teraz przydalyby sie jakies fg, ktore glosowalyby dzien i noc zeby 'boski jared' wygral ;x Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: !!! 29.04.11, 08:04 @love_rock, fajnie masz a wybierasz sie na studia. ? Dajcie link do glosowania bo gdzieś zgubiłam i nie mgoe głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: !!! 29.04.11, 09:03 fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-16.html?poll623=vote&scrollTo=poll623&ml=0 Odpowiedz Link Zgłoś
zmarsowana_mama Re: !!! 29.04.11, 11:31 Witam, po dłuższej nieobecności. Miałam trochę do nadrobienia z czytaniem. Dołączam się do głosowania. I tradycyjne no myślę, że jak na tak wczesną porę to starczy tego Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: !!! 29.04.11, 12:45 ba ja się nie napiję, bo muszę być trzeźwa i kuć jak debil angielski o.O Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: !!! 29.04.11, 13:10 Hah, a ja dostałam rolę na koniec roku szkolnego, która idealnie do mnie pasuje Spóźnialska xd Ah... jak ja uwielbiam spóźniać się na lekcje... ale na wakacje nie mam zamiaru się spóźniać, wręcz odwrotnie. Ale i tak muszę się w wakacje uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: !!! 29.04.11, 13:28 A ja jestem narratorem w jakimś przedstawieniu i dodatkowo też gram jedną uczennicę Nie umiem roli, a powinnam umieć dwa tygodnie temu xD Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: !!! 29.04.11, 13:43 a ja robie sobie wakacje juz od 19 czerwca ; d !!! kate wygladala PRZEBOSKO !!! widzialam caly slub na telebimie na picadilly circus ii powiem wam, ze takich tlumow to ja w zyciu nie widzialam ; o Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: !!! 29.04.11, 14:07 Widziałam kawałek w telewizji i trzeba przyznać, że naprawdę ładnie wyglądała Dziewczyny z klasy opowiadały mi, że dzisiaj ich nauczycielka na gegrze zabrała do auli i oglądali sb ślub xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: !!! 29.04.11, 14:15 Ja bym chyba uciekła jak bym się dowiedziała, że mój ślub będzie tyle ludzi oglądało xD Ale ja jestem "normalna" i mnie nie chcą w telewizji pokazywać. Chociaz raz im się zdarzyło! Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: !!! 29.04.11, 14:16 chester, eee? nauczyłam się już tego, czego miałam się nauczyć, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: !!! 29.04.11, 14:58 ja też miałam dziś przedstawienie. Graliśmy je 3 razy. Wyszło mi okej, choc raz sie pomyliłam :pp No ale całe 5 godzin stałam i nogi mi odpadają ;;p Normalnie jak głosuje to wynik praktycznie sie nie zmienia, ale dalej wale :pp Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: !!! 29.04.11, 15:00 @laney trzeba się przyzwyczaić że nigdy nie wadomo o co chodzi chesterowi mi jak zwykle się nudzi ale nie chce mi się nic robić Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: !!! 29.04.11, 15:12 chyba tak mi też się nudzi... jakieś pomysły na zabicie znienawidzonej nudy? (oprócz filmików, bo nie mam dźwięku! ) Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: !!! 29.04.11, 15:35 filmiki bez głosu i próbuj odgadywac, co kto mówi. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: !!! 29.04.11, 15:36 @mab, a Ty dalej w Anglii ? Mogłaś wbić się na impreze do Williama i Kate , ale jeszcze nie za późno na pewno świętują. Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: !!! 29.04.11, 15:48 @leanne: lepiej nie, bo jak coś wymyślę, to Jared mnie znajdzie i zabije xD wiem, że to zabrzmi po fg'owemu, ale to byłaby piękna śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: !!! 29.04.11, 15:53 wybujałe fantazje się zdarzają. ja na szczęście takich nie mam, no ale cóż. xd Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: !!! 29.04.11, 15:58 elo ludzie.... pozwolę sobie zaspamować, ale zobaczcie co znalazłam na głównej na kwejk.pl: kwejk.pl/obrazek/62480/30stm.html T(ri)ADA! Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: !!! 29.04.11, 15:57 mab-Właśnie, wbij się na wesele! Tylko skombinuj im jakiś prezent np.kinder czekoladę A tak w ogóle - Heloł No i piwo Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: !!! 29.04.11, 16:29 this is ku... war!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ku... war Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 ja pier...link mi wcieło :P 29.04.11, 16:30 psota_21 napisał(a): > this is ku... war!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-16.html?poll623=vote&scrollTo=poll623&ml=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: !!! 29.04.11, 16:30 wreszcie LP traci głosy! My w szkole oglądaliśmy trochę ślubu pani od geografii chciała mab wbij na weselę i puść coś marsów xDD Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: !!! 29.04.11, 16:36 nie żeby coś było, ale ja się cieszę, że my zyskujemy, nie z tego, że LP traci. : D dzisiaj poszłam po szkole do koleżanki; ona ma w pokoju taki rowerek do cwiczeń, ja taka ucieszona sobie tam wsiadła, patrzę na licznik, a pod licznikiem nazwa firmy -MARS- : D Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: ! ; * 29.04.11, 17:40 wth? ; o no.. kurcze, zapraszali mnie kilka razy na to wesele i wgl ale im powiedzialam, ze nie moge bo nie bedzie mnie w kraju ; d sztywniaki z nich. marsow nie sluchaja xd ;< ja chce zostac zona harrego! chce miec taki slub! i chce zostac ksiezniczka! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: ! ; * 29.04.11, 19:17 kurde... ludzie lubią wpadać do nas na piwko a ja nie oglądałam ślubu! foch.... zaraz wbijam na stronki popatrzeć jak Kate wyglądała, bo pierwsze co to muszę odwiedzić Was i zobaczyć ile pijecie nikogo nie ma na gg, czy to moje się zrypało? Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: ! ; * 29.04.11, 19:29 Ja też nie oglądałam ślubu Kate i Williama. Musze obejrzeć powtórkę o północy . fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-16.html?poll623=vote&scrollTo=poll623&ml=0 przegrywamy , no głosować . ! Wreszcie weekend . Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa3ostm Re: ;) 30.04.11, 20:36 jak ja głosuje to jest coraz więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa3ostm Re: ;) 30.04.11, 20:38 remisujemy z lp juoppppppiiiiiiiiiiii poszli spać? Odpowiedz Link Zgłoś
ash195 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 29.04.11, 19:24 Heh moja nauczycielka od geografi też chciała oglądać ale niestety miała z nami lekcje Kate wyglądała ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
ash195 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 29.04.11, 19:26 Czy macie może jakieś pomysly na imię dla psa(suczka)??? Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 29.04.11, 19:31 ash195- nie mam pomysłu , ja mojego króliczka (samiczka) nazwałam Mylo . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 29.04.11, 19:48 teraz nic mi nie przychodzi do głowy, ale daj jakieś Marsjańskie ;PP yeah! nasze kochane chłopaki zgarnęli nagrodę za hurricane! zważyli nagrodę głupki kochane Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 29.04.11, 20:06 a ja wyjezdzam na majówke i nie bd mogła głosować niestety Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 29.04.11, 20:12 Ave ludzie znowu mnie kilka dni nie było, ale teraz mam TYDZIEŃ WOLNEGO więc nadrobie Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 hałhał 29.04.11, 21:23 milenka-Ave,ave ash-też nie mam pomysłu,ale mój pies nazywa się Klucha, a drugi Pucha Niezbyt piękne imiona,ale oj tam . Odpowiedz Link Zgłoś
didi16 Re: hałhał 29.04.11, 21:45 Co do imion też się nie udzielam. Nie jestem najlepsza w nazywaniu . Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: hałhał 01.05.11, 11:29 Ja swojego psa nazwałam Leon zmęczona dwudniowym przekopywaniem stron z imionami dla psów, Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: hałhał 01.05.11, 11:32 Ja swojego psa nazwałam Leon zmęczona dwudniowym przekopywaniem stron z imionami dla psów. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: hałhał 29.04.11, 21:46 no ja nie wiem może nazwij ją Shajto .. Hahhaha jak to brzmi ;p Jakby ktoś nie zjarzył to polączenie imion Chłopców :pp No i co do głosowania to bd ciężko .. Jak już ktoś mówił to Andrzej z komiksow wymięka przy fanach LP :pp Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: hałhał 29.04.11, 21:54 O, Rocki to fajne imię. Może być i dla suczki i dla psa. Ale głosujcie ludziska,już nam niewiele brakuje ,żeby dogonić LP!!! Piwo nam doda sił! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: hałhał 29.04.11, 22:09 To chester tyle głosuje na LP! Jeszcze się przyznaje! Ale jest lepiej niż ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: hałhał 29.04.11, 22:16 No, lepiej,coraz więcej głosów. Jeszcze ich prześcigniemy Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: hałhał 29.04.11, 23:39 Hej i Ave xD Moja suczka sie nazywa Lola i juz tyle glosuje ze mnie zablokowalo ahhg. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: hałhał 30.04.11, 00:16 yeah! 34.59% 30 Seconds to Mars Alter Bridge 30.92% Alter Bridge Linkin Park 34.49% Linkin Park głosujemy, głosujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: hałhał 30.04.11, 08:18 fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-16.html?poll623=vote&scrollTo=poll623&ml=0 Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 kurde, czemu linki mi nie wchodzą?! 30.04.11, 08:20 Chciałam dać dla tych co dopiero przybędą,żeby wiedzieli gdzie głosować Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: kurde, czemu linki mi nie wchodzą?! 30.04.11, 09:45 moj pies nazywal sie wolf ; d moze ... raito? po japonsku swiatlo ; o albo maiko? jeeeej glosujemy, glosujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Kurdemol ;p 30.04.11, 10:10 Wieczorem głosowałam cały czas i oglądałam pamiętniki to szło. A teraz znowu jak głosuje to ani drgnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Re: Kurdemol ;p 30.04.11, 10:46 Moja koleżanka miała psa który nazywał się Chelsea... Echelonki głosujemy... Bo te wredne procenty nie chcą się zmieniać.!! Odpowiedz Link Zgłoś
ash195 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 10:52 dzięki za propozycję imion heh decyzję zostawię rodzeństwu niech oni coś wymyślą Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 11:12 tracimy ;<<< WAR, KURWA.. WAR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 11:26 sory dziewczyny, ze mnie tu nie było, ale ku... mam wirusa na nowym kompie i to narazie tym sie interesuje wybaczcie, zaraz zacznę głosować, niech tylko sprawa wróci do normy Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 11:46 głosować, głosować,głosować! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 12:27 hej siostry co tam słychać? jakie macie plany na weekend majowy? ja zaraz muszę sprzątać Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan aaaaaaaaaa!!!!!!!!! 30.04.11, 12:33 widziałam wczoraj na MTV ROCKS This Is War szkoda że tylko pół, ale sie liczyy Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: aaaaaaaaaa!!!!!!!!! 30.04.11, 12:38 gossip_girl-trzeba to oblać A co do majówki to nudy. Jutro chyba na jakieś zakupy pojadę,a później grill. Czyli nudy .. klaudusss-jesteśmy z tobą w (też nie lubię sprzątać) Jak skończysz masz zaraz wracać! Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: aaaaaaaaaa!!!!!!!!! 30.04.11, 12:58 Popieram, ja się zastanawiam z siostrą komu oddać drogie perfumy męskie. Kupiła je swojemu chłopakowi ale zerwali i te perfumy tak sobie leżą w kącie ... hmm ... jeśli chodzi o mnie to formatuje kartę pamięci telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: aaaaaaaaaa!!!!!!!!! 30.04.11, 13:25 ja mam zamiar pobiegać dzisiaj ;d kontycje może jakąś wyrobie . Mam juz muzyke na tel ustawioną ;p wiadoma że marsów Odpowiedz Link Zgłoś
watsonemma Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 13:34 idę do przyjaciół na grilla, ale to dobiero jutro. a dzisiaj będę słuchać Marsów i cieszyć się wolnością: Odpowiedz Link Zgłoś
lizakowastar Re: ... 30.04.11, 13:40 ja też zaraz biorę się za sprzątanie, no, ale wieczorem jadę do kina, więc ciężka praca się opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: ... 30.04.11, 13:47 A ja nie wiem co będę robić bo mnie po wczoraj niesamowicie nogi bolą Dawno tyle nie biegałam. Kiedyś biegałam po kilkanaście kilometrów, kurcze, trzeba się wziąść za siebie A więc weekend mam już w takim razie zaplanowany Niew iem jak głosowanie bo nie mogę teraz wejść, ale mam nadzieję, że Marsi wygrywają Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: ... 30.04.11, 14:34 a ja juz rano pobiegalam ; d przegladam jakies plyty i szukam ciekawego anime ; o zna ktos cos oprocz death note? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ... 30.04.11, 14:39 @mab, jesli chodzio o anime, to polecam Awatara:Legende Aanga, może troche mało anime, ale scenariusz fajny ja nie musze sprzątać Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: ... 30.04.11, 14:56 Ja już mam posrzatane i byla burza u mnie... No , ale już sie skończyła i wracam do głosowania A co do weekendu to nie wiem ;p Ale coś sie na bank wymyśli ;d Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: ... 30.04.11, 16:01 to głosowanie jest jakieś zrąbane. jak głosuje na marsów , to nic się nie dzieje lub na lp przybywa -.- Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: ... 30.04.11, 16:41 odlot, dziekuje ;* na pewno obczaje ; d no wlasnie.. to glosowanie .. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: ... 30.04.11, 16:44 Do dupy to głosowanie, gdy oddaje głos to nic się nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Hejloł, czemu echelon świeci pustkami ? 30.04.11, 17:26 ja planuje czytac ksiązke i filmy ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 no 30.04.11, 17:34 jednak ktoś jest Siemka gossip A jak tam głosowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 17:37 to głosowanie jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 18:23 Ale zobaczcie, naszym największym "wrogiem" jest LP, najpierw mieli ponad 40% a teraz coraz mniej. Co prawda ten trzeci zespół nas dogania, ale Marsi są i tak lepsi, więc może wygramy. Ale sobie to pukładałam... Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 18:29 A najbardziej wkurzające jest to ,że połowie kotkowego echelonu skończył się limit i nie mogą dalej głosować Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 19:12 Fuck! Przegrywamy! Ja się tak nie bawię Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 19:57 Jesteśmy pierwsi..!!! Musimy to teraz utrzymać!! Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 20:42 głosujemy głosujemy I widzę, że Naomi wróciłaś ;> Ciesze się :pp Brakuje mi ludzi z pierwszego forum kotkowego echelonu Za naomi i głosowanie, ze jestesmy Pierwsi Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 20:50 ejj, głosujemy. : D w must be the music będzie teraz Arletta Rzepiela, jak ją pokazywali w skrócie, to miała koszulkę 30 stm, : D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 30.04.11, 20:51 Ciekawe co zaśpiewa ta dziewczyna z Must Be The Music co ostatnio śpiewała This Is War Niech to głosowanie się już skończy bo jesteśmy akurat na pierwszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Must be the music 30.04.11, 21:47 ona zaspiewała piosenkę Linkin park Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Must be the music 30.04.11, 21:52 sucz.. chyba nie wiedziala o glosowaniu xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Must be the music 30.04.11, 22:08 u mnie dzisiaj były przyjaciółki i same zrobiłyśmy sobie ognisko nie trzeba było wzywać ani strażaków, ani mechaników zaraz zabieram się za głosowanie i Echelon zawsze budzi się na wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Must be the music 30.04.11, 22:11 Ale miała chociaż koszulke z 30STM. Też chcę taką! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Must be the music 30.04.11, 23:30 Ja chyba pie...e w kalendarz... nie uwierzycie co mi sie dzis stało... na kompie przez dionek uzbierały mi sie 3 trojany i wirus chyba teraz juz ok, ale i tak sie boje ze cos popsułam Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Must be the music 30.04.11, 23:59 bieeeedny odlot ; o !!! nie bedziesz miala jak z nami pisac jak zepsujesz! ; d Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: Must be the music 01.05.11, 07:51 odlot:Lepiej niech jakiś fachowiec pomoże, bo ci komputer całkiem jebnie. Wiesz, z tymi wisusami to różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 AAAAA!!!!!!!! 01.05.11, 08:07 Spadamy na drugie ! fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-16.html?poll623=vote&scrollTo=poll623&ml=0 Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Fuck Yeah 01.05.11, 10:10 Jesteśmy pierwsi znowu Odlot według mnie tez powinnaś wezwać fachowca, bo może ci całkiem paść system :p Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: Fuck Yeah 01.05.11, 11:16 Tera to ani marsi ani LP nie prowadzą tylko to gó... co zostało ... grrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ania12626 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 01.05.11, 22:37 wygrywamy co prawda tylko o 0.6 ale dalej głosuje 30 Seconds to Mars 34.15% Alter Bridge 34.09% Linkin Park 31.76% i chcę powiedzieć,że jest to mój pierwszy post i mam nadzieje,że niejedyny więc witam wszystkich :piwo Odpowiedz Link Zgłoś
ash195 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 01.05.11, 11:27 TO głosowanie jest walnięte Nic głosów nie przybywa idę się napić Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 01.05.11, 12:15 Dzień dobry to głosowanie jest mega, mega, mega walnięte!!!! :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 01.05.11, 12:20 I cholernie się cieszę, że NOTH będzie kolejnym singlem, i że chłopacy myślą o teledysku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 01.05.11, 12:53 a będzie?! jeszcze dziś nie przeglądałam bloga B&K, więc nie wiem ale zajebiście aż się napiję Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Fuck yea ! 01.05.11, 13:00 Takie sprawy trzeba oblać :piwo::piwo::piwo: Raz na rok kupiłam bravo(wstyd,ale warto było). Tam są zawieszki na telefon z marsami . Jupi... :piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Fuck yea ! 01.05.11, 13:59 Będzie teledysk?! Właśnie się wczoraj zastanawiałam dlaczego nie ma video clipu do NOTH. Rekord pobiłam! dziś już 4 razy z rzędu przesłuchałam całą ABL xD I zrobiłam niezły rozpie...w pokoju. Min. potargałam tapetę Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Fuck yea ! 01.05.11, 14:15 @morelka, to serio nieźle msiał wyglądać twój pokój Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: Fuck yea ! 01.05.11, 14:47 Nie mogę się doczekać klipu! Sądząc po tekście i po Hurricane będzie ostro Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Fuck yea ! 01.05.11, 15:18 :o Ale czad;d Ja już chce jakies oficjalne potwierdzenie tego Nie no mega .. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Fuck yea ! 01.05.11, 16:23 One night of the hunter One day I will get revenge One night to remember One day it'll all just end, oh ja chce teledysk Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Fuck yea ! 01.05.11, 16:39 Chciałam się przywitać. Rzadko tu bywałam,bo dopiero poznawałam marsów , marsowałam się i wgl. Teraz jestem gotowa wstąpić do Echelonu. Co mam zrobić,żeby oficjalnie zostać marsjanką? Ochrzcicie mnie ? Mam złożyć jakąś przysięgę? Zjeść marsa? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Fuck yea ! 01.05.11, 17:14 @song, nie potrafię Ci tego wytłumaczyć. Ty to po prostu czujesz gdzieś tam w środku, to jest cholernie niesamowite, że nawet nie wiem jak to opisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Fuck yea ! 01.05.11, 17:18 Ave Właśnie co wstałam (nie żebym zawsze tak długo spała, nie wyobrażajcie sobie, byłam wczoraj/dzisiaj na osiemnastce u kolegi). Ciesze się z NOTH, of course song, musisz duuuuuzo wypić, ale ja muszę przystopować Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Fuck yea ! 01.05.11, 17:19 Aaaa. O to chodzi. Myślałam ,że jakoś dziwnie pachnę i to czuć przez monitor... Mam zrytą banię ,bez komentarza . Ale i tak zjem marsa, choćby z okazji zmarsowania.Chciałbym się z wami podzielić Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Fuck yea ! 01.05.11, 19:02 Co do pytań o mój pokój to... zaczęło się od zrywania rysunków i tak jakoś wyszło, że aż zerwałam trochę tapety i zaczęłam malować markerem po ścianie Ale spoko, niedługo i tak będę mieć nowy pokój więc źle nie jest. No i zgadzam się, Echelonem trzeba się czuć. Ja osobiście nawet nie potrafię komuś wytłumaczyć jak to jest i co to jest. Jedynie z osobami takimi jak ja umiem o tym rozmawiać, np. na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Fuck yea ! 01.05.11, 19:35 Pozwolę sobie zacytować-"Echelonem trzeba się czuć. To nie organizacja do której możesz sie zapisać.Promujesz zespół, słuchasz ich muzyki interesujesz się nim." , ktoś pytała jakiego mam antywirusa-mam AVG free, takie gó..., ale czego oczekiwać a pozatym unieszkodliwiłam te trojany, więc chyba ok jest Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Fuck yea ! 01.05.11, 20:12 Zapamiętam ten cytat,Sorry za moją niekompetencje,ale się wyrobię marsowy odlot-Też miałam ten program. Racja gów*no. morelka-A jaki będziesz miała kolor ścian w pokoju? Też niedługo zmieniam i nie wiem na jaki kolor malować. Macie pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Fuck yea ! 01.05.11, 20:22 Tekst linka nie wyszło wstawienie obarazka może teraz się uda z linkiem Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Fuck yea ! 01.05.11, 20:54 @song walczę o czarno-fioletowy pokój, ale moim rodzicom nie do końca to pasuje, więc jeszcze nie wiem. Ja mam Nortona niemieckiego i polecam Mam pytanie, gracie na jakimś instrumencie? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Fuck yea ! 01.05.11, 21:07 Ja nie, ale jak będę starsza zacznę się uczyć na pianinie(jak zarobię kasę na to pianino) A co do koloru to wybiorę chyba beżowy. Każdy inny po czasie by mi się znudził,a beżowy jest taki neutralny,że się nigdy nie znudzi. A, czarno-fioletowe ściany będą wyglądały pięknie,tylko musisz mieć dużo światła w pokoju,bo zrobi się ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Fuck yea ! 01.05.11, 21:50 Ja gram na gitarze i od września pianino Nie wiecie gdzie moge znaleść jakieś dodatki do pokoju i akcesoria z flagą Wielkiej Brytanii i wogóle z Wlk. Brytanią związane ? Szukałam na Allegro, ale nie wiem za bardzo co wpisać, a kocham Wlk. Brytanie i chiałabym może jakieś akcesoria z flagą Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Fuck yea ! 01.05.11, 22:01 Racja.. Aby byc Echelonem to trzeba to po prostu czuć. ja tez remontuje pokoj i bd miała turkusowo brązowe ściany no i ten obrazek juz dawno dawno mam na telefonie :p Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Fuck yea ! 01.05.11, 22:05 www.kotek.pl/kotek_forum/02,3057,124791499,124791499,Czy_ktos_z_Was_nauczyl_sie_sam_grac_.html pomożecie? I bardzo przepraszam za spam ale zależy mi na tym Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re:Kolor ;d 01.05.11, 22:07 też chce przemalować pokój ale nie wiem na jaki kolor może pomożecie ? ;> od razu pisze że mam mały pokój Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re:Kolor ;d 01.05.11, 22:34 GŁOSUJEMY!! fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-16.html?poll623=again&scrollTo=poll623 Odpowiedz Link Zgłoś
ania12626 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 01.05.11, 22:41 wygrywamy co prawda tylko o 0.6 ale dalej głosuje 30 Seconds to Mars 34.15% Alter Bridge 34.09% Linkin Park 31.76% i chcę powiedzieć,że jest to mój pierwszy post i mam nadzieje,że niejedyny więc witam wszystkich piwopiwopiwo: Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 01.05.11, 23:15 kto ma facebooka temu się spodoba : kwejk.pl/obrazek/66029/keep,calm.html może się napijemy? za to wasze przemalowywanie pokoi itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 01.05.11, 23:29 a tu na miły koniec dnia: nonsensopedia.wikia.com/wiki/30_seconds_to_mars dobranoc, chyba Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 01.05.11, 23:52 ja mam 3 ściany beżowe, a jedną fioletową i fioletowe dodatki i takie tam widziałyście czat? haha ja leżałam ze śmiechu ;pp pazurki Tomo i Jay'a ;DD i jeszcze co Shann odwalał.... debile kochane Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: przegrywamy z alter brige 0,1 % 02.05.11, 10:02 Teraz o jakieś 10% Ale jak reszta dziewczyn wejdzie na kota to nadrobimy. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: przegrywamy z alter brige 0,1 % 02.05.11, 10:23 nadrobi sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: przegrywamy z alter brige 0,1 % 02.05.11, 10:30 niepozorne to after bridge [?] ! kurcze ;< ja mam rozowe sciany w pokoju [ wscieklo-rozowe xd ] ale prawie ich nie widac bo sa obklejone plakatami i stronami z gazet takich jak elle i vogue ; d Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: przegrywamy z alter brige 0,1 % 02.05.11, 12:25 Ja mam zielono - różowe więc wiem o co łazi. W sumie są strasznie brudne przez lata użytkowania i zaklejone w części plakatami ... :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: przegrywamy z alter brige 0,1 % 02.05.11, 12:35 ja mam zakaz przyklejania plakatów na ściany (( a z głosowaniem, to nadrobimy wieczorkiem jakie plany macie na dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: przegrywamy z alter brige 0,1 % 02.05.11, 12:47 Ja mam takie słoneczne, lubię je Co do planów: do mnie zaraz ramen przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ash195 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 02.05.11, 13:14 Ja mam ściany w pokoju zielone, ale chciałabym zmienić na kremowe/ beżowe. A plany na dzisiaj to brak planów Odpowiedz Link Zgłoś
11lika11 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 02.05.11, 14:00 hej kochane <br /> <br /> Pijemy pijemy !! Odpowiedz Link Zgłoś
11lika11 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 02.05.11, 14:03 :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::p Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 02.05.11, 15:11 :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
song Fuck! 02.05.11, 15:17 Już nam nie wiele brakuje! fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-16.html?poll623=again&scrollTo=poll623 Do roboty drogie panie! Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Fuck! 02.05.11, 16:28 a ja jutro w nocy wracam do domu ; d musze nadrobic zaleglosci w szkole i prawdopodobnie pojde w piatek ; x matko.. tak bardzo nie chce isc do szkoly!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 !fucking-wywalony-w-marsa czat 02.05.11, 16:56 ave lejdis widzę, że rodzinka nam się powiększa i bdb napiję się z wami, dzisiaj już mogę ale fucking-wywalony-w-marsa był ten czat, lałam się przez 15 minut i ciekawe ile mają jeszcze tych animalsowych czapek Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan aaa! przegrywamy :( 02.05.11, 18:39 Marsi : 32,93 % to coś na A : 32,90 % Linkin Park: 34,17 % Musimy wygrać !!!!!!!!!!!!!!!! Dajcie link do tego czatuu ? Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: aaa! przegrywamy :( 02.05.11, 18:55 proszę www.ustream.tv/recorded/14413678#utm_campaign=twitter.com&utm_source=14413678&utm_medium=social nie panikować, tylko głosować Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: aaa! przegrywamy :( 02.05.11, 19:59 e , tam wygramy. koło 22 znów będziemy pierwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: aaa! przegrywamy :( 02.05.11, 23:15 przegrywamy ale głosuje cały czas ! nie damy za wygraną Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: aaa! przegrywamy :( 03.05.11, 09:02 powiem krotko : jebac to. jestesmy i tak NAJLEPSI i chlopcy tez! Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: aaa! przegrywamy :( 03.05.11, 11:51 ale racja ;d jestesmy najlepsi ;p No i czatt wymiata ;d Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: aaa! przegrywamy :( 03.05.11, 12:23 Oni i tak są najlepsi Jej. Ale idioty z nich Ten czat to geniusz normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: aaa! przegrywamy :( 03.05.11, 12:26 Yeah!!! jesteśmy najlepsi i tak!!! i mamy w dupie pozostałych!!! jebać to! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: aaa! przegrywamy :( 03.05.11, 12:37 święte słowa klaudusss JESTEŚMY KURWA ZAJEBISTE! I NASI KOCHANI IDIOCI TEŻ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: ; d ;3 <3 03.05.11, 12:50 obejrze sobie ten czat ;d wiadomo że jesteśmy najlepsi ! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: ; d ;3 <3 03.05.11, 13:17 jesteśmy wyjebani w Marsa i nic tego nie zmieni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: ; d ;3 <3 03.05.11, 13:21 hahah nie da się tego lepiej podsumować Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ; d ;3 <3 03.05.11, 14:13 Zajebiście zajebiści! Patrzcie co znalazłam przeglądając poczekalnię :klik Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan singiel. 03.05.11, 14:44 Mam pytanie co do singla. Teraz to bd night of th hunter. co chciałybyście na nastepny? ja Alibi Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: singiel. 03.05.11, 14:55 Hm... Echelon! xDD Alibi, Search and Destroy, Vox Populi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: singiel. 03.05.11, 15:03 ja chcialabym vox populi ; d i to bardzo ; d Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: singiel. 03.05.11, 15:15 heh. ja do Vox Populi mam wizje teledysku Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: singiel. 03.05.11, 15:26 ja bym chciała...chyba stranger in the strage land o tak, to by było ostre Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: singiel. 03.05.11, 16:17 jako kolejny singiel chciałabym S&D Bankowo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: singiel. 03.05.11, 16:17 O i Strangera też, masz rację, Odlot ;D Ja miałam wizję do NOTH Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: singiel. 03.05.11, 17:12 Ja bym chciała S&D. I chyba muszę sanki wyciągać bo u mnie duuuzio śniegu Odpowiedz Link Zgłoś
didi16 Re: singiel. 03.05.11, 18:13 @song: witam w zastępach naszej armii Ja chciałabym zobaczyć Alibi albo Stranger In A Strange Land. To by było coś genialnego A teraz Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: singiel. 03.05.11, 18:20 Jak by u mnie padał śnieg to był rozjeb*ała głowę o cement Nienawidzę śniegu! Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: singiel. 03.05.11, 18:33 Ludziska, co możemy zrobić, żeby znowu wbili do Polski? U mnie to jedyna możliwość, żeby jechać na koncert Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: singiel. 03.05.11, 19:01 współczuje Wam z tym śniegiem.... ja też go nienawidzę ja też chcę koncertu w Polsce!!! fuck! czy my musimy mieszkać w takiej dziurze zabitej dechami? ja chcę do didi! albo haitsu, albo do którejś z Was, jeśli mieszkacie za granicą!!! ja nie piję dużo, bo dzisiaj piłam kawę, a niektóre z Was wiedzą co się dzieje ze mną po niej Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: singiel. 03.05.11, 19:03 Tak, śnieg... też go nienawidzę ;/ Ja mam 2 opcje jesli chodzi o koncerty-Polska lub Niemcy. W Polsce jakoś Marsów nie zapowiadali a w Niemczech grają w te wakacje kiedy mnie nie może tam być A od wczoraj boję się słowem odezwać na ich temat bo moja mama poważnie powiedziała, że mam coś nie tak z głową i moja "fascynacja" przerodziła się w chorą obsesje. Wrr... rodzice mnie ograniczają Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss głosowanie 03.05.11, 19:12 słuchajcie, nie wiem, czy to działa, ale nie zaszkodzi spróbować. chodzi o głosowanie zaznaczacie Marsów z trzymanym CTRL klikacie 'Vote'. Podobno głosy liczą się podwójnie, a wcisnąć Ctrl nie zaszkodzi i teraz zabieramy się do głosowania! jak się zbierzemy razem, to coś wskóramy. Więc VOTE, VOTE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: głosowanie 03.05.11, 19:24 Gdziekolwiek by był koncert w Polsce to bym pojechała Mam błogosławieństwo od mamy Napiszemy do Marsów, że jak nie zagrają w Polsce to będzie FF (foch forever) Szantaż wszechczasów Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: głosowanie 03.05.11, 19:34 Wiecie co, jak nie zagrają w Polsce to naprawdę będzie przypałowo, tego lata graja dosłownie wszędzie, w całej Europie (nawet na Litwie, w Estonii, Bułgarii, o ile db pamiętam to na Cyprze albo na Malcie, a o takich krajach jak Niemcy czy Francja nie wspominając). Mam świadomość tego, że to zalezy tez od nas, bo najlepiej jakby ich zaprosili na któryś z festiwali, ale jeżeli chcą (a przecież "kochają Polskę, Polaków i pierogis") to przyjadą na swój koncert. Czeka, czekam, czekam. Jak to ktoś ładnie powiedział: "Póki oddycham, mam nadzieję". a co do singli to jakbym miała wybierac to chciałabym albo Alibi albo S&D, a najbardziej to liczę jednak na tworzenie nowej płyty, a nie promowanie starych singli Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: głosowanie 03.05.11, 19:43 Ja bardzo żałuje, że w zeszyły roku słuchałam innej muzyki niż teraz Bo na Coke'a to poleciałabym na jednej nodze. Muse - uwielbiam, Panic! at the Disco - bardzo lubie, 30 Seconds to Mars - Ja też liczę na nową płytę ale wolę spokojnie poczekać na coś dobrego niż na nową płytę robioną z przymusu. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: głosowanie 03.05.11, 19:56 No, ale to nie tak, że to czy przyjadą zależy tylko od nas. Oni nie wybierają "Pojedziemy TU, TU, TU, a TU nie ". To Polskie jakieś organizacje jakieś tam zapraszają zespoły... Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: głosowanie 03.05.11, 20:11 kiedyś widziałam skany z jakiegoś wywiadu i Jared powiedział, że jak tylko dostają zaproszenie to przyjeżdżają. to był stary wywiad długo przed coke'iem. coś wtedy gadał o rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: głosowanie 03.05.11, 20:35 bo to zależy od właśnie polskiego rządu czy czegośtam. W każdym bądź razie to chore, że nasze szczęście zależy od jakiś cholernych polityków! Może napiszemy coś do parlamentu? U mnie, niestety Niemcy odpadają Polska - cała, nawet drugi jej koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
laney. ;D 03.05.11, 20:45 Ten CTRL chyba naprawdę coś daje, bo normalnie jak głosuję, to po kilku razach im "przybywa", a teraz od razu Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ;D 03.05.11, 20:49 wiecie co... Marsi są niedoceniani! Własnie czytałam artukuł, że lady gaga pobiła rekord bo ma najdrozszy teledysk (10 milionów) a to przecież chłopaki mieli droższy... może to taka błahostka, ale trzeba walczyc o marsowe prawa Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: ;D 03.05.11, 20:56 Właśnie, ich był najdroższy Dobrze pamiętam, że do FY? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: ;D 03.05.11, 21:10 taką gagą zawsze bd się podniecać , a o marsach nigdy nic nie powiedzą -.- nawet nie ma na co liczyć. mi to ctrl nic nie daje tylko % nam się zmniejszają jak naciskam ctrl ;p a co do teledysku to marzyłam o 'night of the hunter' i marzenie się spełniło Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: ;D 03.05.11, 21:22 a mi przybywa z tym CTRL :p No i racja, że Marsi są bardzo niedoceniani. Ale może to i dobrze, bo bd mniej FG. A gdyby pisali o nich w takich gazetach jak BRAFO GERL to byłaby plaga FG :p A tego chyba nie chcemy ;p I ja też marzyłam o Night of the hunter i S&D no i o Stranger in a strange land A któreś z tych na bank bd brane pod uwage Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ;D 03.05.11, 21:41 no widzicie. raz marsów docenili, na 4funtv i nawet pokazali FY w biały dzień! był to ranking najdroższych teledyków Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ;D 03.05.11, 21:53 ja marzyłam o teledysku do NOFH i jeszcze marze o teledysku do vox populi SIASL ale wole zeby nagrywali 4 płyte niż kręcili teledyski Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: ;D 03.05.11, 22:01 ja się nawet cieszę, że nie słuchają ich wszyscy tak jak Gagi, bo jesteśmy wtedy niepowtarzalni i nie ma właśnie masy fg Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 12:28 Dzień dobry kochane czy tylko ja mam dzisiaj wolne? zaraz idę do babci namawiać ją na pierogis! eh.. a później trzeba się uczyć zostały mi tylko dwa dni szkoły do 16 maja.... dzisiaj musimy głosować! Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 12:43 a ja przylecialam dzisiaj ; d i mi sie to pieprzone glosowanie nie otwiera. omfg! ; / Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 13:47 mab-Witaj z powrotem w kraju bocianów i pierogis!(czyli w Polsce) Większość z was ma fajnie, mnie rodzice nigdy na żaden koncert nie puszczą No chyba,że będę starsza (tak o 4 lata!) to dopiero wtedy będę mogła jechać! Grrrrrrr.... Gów.niane 13 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 13:55 też pechowa 13?? piwo, tak na początek dnia i dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 14:14 ja mam wolne do pon PRZEGRYWAMY SIEDMIOMA % Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 14:18 O, czyli nie jestem jedyną 13? Wczoraj mi wyłączali prąd chyba z 20 razy, myślałam, że ich tam pozabijam przy tych kablach Widziałam wczoraj na vive jakąś reklame czegoś tam co ma być w niedziele o 17 (chyba już o tym mówiłyśmy kiedyś?) i widziałam Jareda a Jared=30STM więc może zobaczymy Marsów... Tylko nie wiem czy to nie powtórka czy coś. Wiem, że widziałam reklame Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 14:15 przed tym glosowaniem nie mialam pojecia co to jest to alter bridge; o a tu ciagle pna sie do gory a my co chwile tracimy ;< smutne ;/ matko.. mam tak duzo zaleglosci, ze nie wiem jak ja sie do piatku wyrobie ;< Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 14:31 muszę się przyznać, że też nie znałam tego Alter Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 14:41 Czemu ma ktoś tu wolne do poniedziałku ? Ja nie znałam tego Alter i moje życie było piękne, teraz już wiem kto to (po nazwie tylko) i wszystko się zmieniło. Wrogowie Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 14:59 no wiem, ale żeby aż tak dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 14:59 za dwa latka mnie to czeka ale to jeszcze już drugi dzień nie mogę się uwolnic od jednej piosenki, podzielę się z wami moją obsesją www.youtube.com/watch?v=QPabKxzcy6o Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 15:18 Nie ma to jak piwko, ja wczoraj nie miałam prądu i jeszcze telefons mi się rozładował! Cały dzień bez marsów! Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 15:20 Nie wypiję, ja nie 13 A było się później urodzić... Łeb mi odpada, a tu chemia do zrobienia, nauczyć się na sprawdzian z historii (CHOLERNE ŚREDNIOWIECZE!) i napisać biografię na polski... Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 15:20 a za mna od 3 dni chodzi Adele. Someone like you ; d nie moge sie uwolnic xd Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 15:26 ja tak miałam z Adele niedawno, tylko za mną chodziło "Set fire to the rain" Odpowiedz Link Zgłoś
laney. ^^ 04.05.11, 15:35 A za mną od jakiegoś czasu chodzi płyta "Vices & Virtues" Panic! At The Disco. Lekka, przyjemna, optymistyczna, poprawia humor, daje energię Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 15:37 ja też mam 13 a w ogóle to już wole zeby LP wygrało niż to na a bo ich nie znam a LP lubie Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 15:47 a ja mam juz gdzies kto wygra ;p kogo piszesz biografie ;> ? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 15:56 mi gra w głowie planetary GO! od kilku dni i dobrze, to mnie nakręca Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 16:04 Planetary GO ! Właśnie o kim biografie ? Za mną chodzi od tygodnia "Peter Bjorn and John - Young Folks" Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 16:18 a ja mam ciągle w głowie my chem-mama Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 17:39 fuck! ja za chwilę poćwiartuję się na kawałki!!! jutro mam spr z WOS-u i historii dzięki mojej kochanej klasie.... i jeszcze wypracowanie z polaka o hobbicie(yhm... przeczytałam;/) i z historii!!!! fuck!!!! weźcie mnie zabierzcie stąd!!! pliiissss.... za mną nic nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 17:45 no to klaudusss jedziemy na marsa ^^! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 17:55 Mnie też weźcie! Jutro sprawdzian z niemca, wypracowanie z histy, zadania z matmy i polaka. Nie wyrabiam ...A , muszę mieć jebany pasek na świadectwie(rodzice...),więc muszę kuć A tak bym chciała z wami się bardziej zapoznać. Nikt kogo znam nie lubi marsów tylko lovvvvciają Srelenkę Nawet moja przyjaciółka Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:02 rozumiem cie, moja naj przyjaciółka (jezeli ją w ogóle moge tak nazwać) lovvcia bejbera i gadała mi kiedyś ze potrafi sie gapić na jego plakat i sie rozbeczeć Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:10 Ałć, Bieber jest chyba gorszy od Sreleny ,także współczuję . Z resztą nie wiem co się dzieje z ludźmi. Ostatnio moja przyjaciółka stała się taka,hmm....wredna? Zarozumiała?Tak,to dobre określenia. I wgl zaczyna mnie olewać,narzeka na to jak wyglądam(moja sprawa jak się ubieram, nie muszę błyszczeć cekinami nie?) . Jaką i ją stracę to chyba się załamie psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:10 song napisał(a): > Ałć, Bieber jest chyba gorszy od Sreleny ,także współczuję . > Z resztą nie wiem co się dzieje z ludźmi. Ostatnio moja przyjaciółka stała się > taka,hmm....wredna? Zarozumiała?Tak,to dobre określenia. I wgl zaczyna mnie ole > wać,narzeka na to jak wyglądam(moja sprawa jak się ubieram, nie muszę błyszczeć > cekinami nie?) . Jaką i ją stracę to chyba się załamie psychicznie Jak i ją stracę * Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:11 Biografię Małgorzaty Musierowicz współczuję wam takich znajomych. ja swoich skutecznie staram się leczyć, jeśli im odwali i zaczną słuchać szitu: albo mówię wprost, co myślę i wjeżdżam na ambicję, albo zrywam kontakt, jeśli nie jest to ktoś naprawdęnaprawdęnaprawdę fajny. ogólnie nie rozpoczynam znajomości z tego typu ludźmi - teraz szukam Echelonów. Dobrze, że mam w swoim gimku chociaż kilku Ech, powiem wam, że z chemią, to nawet ja dzisiaj poległam A jutro sprawdzian z historii... Dupadupadupa, mam na to olew. Mam dobre oceny z histy, więc mogę wrzucić na luz I że tak zapytam: jaki przedmiot najbardziej lubicie, a który jest tym znienawidzonym? Ja zdecydowanie wolę humanistyczne, chociaż ze ścisłych dobrze idzie mi matma i chemia. Nie cierpię zaś fizyki - diabeł wcielony. No i mimo tego, że human to moja mocna strona i lubię uczyć się języków, to jestem odwiecznym wrogiem niemieckiego, należąc do tych ludzi, którzy sądzą, że po niemiecku wszystko brzmi jak nakaz rozstrzelania. Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:14 @song: Jeśli oleje Cię, bo ubierasz się nie tak, jak się jej podoba i nie odpowiada jej Twoje zachowanie mimo, iż masz prawo być sobą, to nie powinnaś się martwić, że straciłaś "wielką-życiową-przyjaźń", naprawdę. Trochę się w tej kwestii znam, bo "przejechałam" się na wielu ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:22 laney-Masz rację. Ale najbardziej denerwującym faktem jest to,że w tej dziurze gdzie mieszkam są SAME pokemony, jp albo Bóg wie co jeszcze. Może znajdę normalnych kumpli w liceum ,ale to dopiero za 3 lata...Póki co-chrzanię to. I dzięki, za twoje słowa trochę mi dodały otuchy. Ła co do przedmiotów to najgorsza jest,była i będzie matematyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:17 ja chyba n najlepsza z przedmiotów ścisłych jestem chociaż nienawidze fizy bo mamy pojebaną babe nienawidze jeszcze histy i bioli bo to jest nudne i nic nie umiem ale chyba lepsza hista bo przynajmniej mamy fajnego faceta i da sie ściągać a z bioli nie...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:31 ja lubię .. yy .. chwila .. musi być jakiś przedmiot jaki lubię .. może .. może .. angielski? nie ucze się nigdy na angielski więc może tak ; d olej taką 'przyjaciółkę', song. nie mogłabym się przyjaźnić z kimś kto tak by mnie traktował. okej, tez nie traktuję ludzi tak jak chciałabym żeby mnie traktowali ale jakoś ze mną wytrzymuja więc to chyba moi przyjaciele. ? ; o song, masz jeszcze nas ; d ;* Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:40 Wiem, mam was i cieszę się,że mogę porozmawiać z normalnymi ludźmi . Ale i tak spróbuje ją "nawrócić",choć i tak gó... z tego wyjdzie,ale próbować zawsze można. A i nie piszcie "song" bo to brzmi tak bezosobowo Najlepiej po ksywie-aleks. Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:42 @song, pamiętaj, że lepiej nie mieć ani jednego przyjaciela niż mieć jednego fałszywego. Myślę, że w Twojej "dziurze", jak to nazwałaś, na pewno znajdzie się ktoś fajny, wart chwili uwagi. Zobaczysz, że wszystko, co Ci mówimy, okaże się racją, dlatego proponuję dopuścić do siebie każdą możliwość. Sama, chociaż powinnam nienawidzić całym sercem eks-przyjaciół, to serdecznie im dzisiaj dziękuję, bo dzięki nim uodporniłam się na rozczarowanie, ból, uczucie porażki. W ogóle, czy w dzisiejszych czasach można ufać nawet najlepszemu przyjacielowi? Człowiek trochę "cofnął się" pod tym względem w ewolucji, bo znów musi mieć oczy szeroko otwarte, przeżyć w dziczy XXI wieku, być gotowym na atak nawet ze strony najbliższych i być gotowym, aby samemu atakować w razie potrzeby. Takie jest przynajmniej moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:48 laney-Może by się znaleźli ,ale jakoś nie łatwo takich znaleźć.Ale kiedyś się na pewno się znajdą. "Jak nie dziś to jutro".Mam nadzieję ,że każda z nas jeśli jeszcze nie ma to będzie miała takiego prawdziwego przyjaciela. Pijmy za to Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:52 Jasne, że tak, każdy kiedyś odnajdzie własną duszę - czy w przyjaciółce, czy w przyjacielu, w mężu, w żonie, może własnych dzieciach. Rany, ale dziś filozoficznie brzmię. Pijemy, pijemy! :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 ... 04.05.11, 18:52 Ja miałam niby taką suuuper przyjaciółkę ale mnie zostawiła bo miałam wyższą średnią na koniec roku Teraz mam 11chester11 i co ciekawe ona też niby się przyjaźniła z tamtą Jacy ludzie potrafią być fałszywi... Ja dopiero teraz mogę powiedzieć "mam przyjaciółkę". Ale niestety muszę wyjechać i wiadomo, że trochę to osłabnie Ja w klasie mam praktycznie samych marsowych antyfanów oprócz 2 osób więc to forum i gg to prawie jedyne miejsca gdzie mogę opowiedzieć otwarcie o tym co naprawdę jest dla mnie ważne. Juz nawet moi rodzice się jacyś dziwni zrobili i gadają tylko o szkole i o końcu roku. Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: ... 04.05.11, 18:54 Moja mama ma akurat zdrowe podejście do Marsów, a tata cieszy się, że nie słucham właśnie takich rzeczy jak Dżastin Biber i inne, pożal się Boże, gwiazdeczki. Moja rodzicielka zgodziła się na to, abym pojechała na koncert, jeśli będzie w Polsce Powiedziała, że w jak w Polsce, to mnie sama nawet do Warszawy zawiezie, a wierzcie mi, mam spory kawałek do stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ... 04.05.11, 18:55 Życie jest po prostu ZJEBANE . Przynajmniej dla nastolatek, później to jakoś się ułoży. Jej, jakie to marsowe forum jest dzisiaj poważne Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:53 nieufałabym sobie na miejscu moich 'przyjaciół' .. ; / nie żebym była jakaś strasznie okropna ale ja im nie ufam. ja ich lubię. to jest sukces jak na mnie. ale właśnie oni mnie nauczyli żebym w razie konieczności ratowała sama siebie. oni by tak zrobili. myślę, że w jednej chwili mogłabym ich zostawić. a łzy na koniec gimnazjum będą z mojej strony jak najbardziej .. fałszywe. nie dlatego, że jestem fałszywa ale jak kogoś lubię, staram się nie sprawiać mu przykrości i nie mówię tego co myślę. okej.. zwierzeń ciąg dalszy ; ddd Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Bum szakalaka 04.05.11, 18:53 to co powiedziała laney to świeta prawda. Nic dodac nic ując.Wgl Lan co ty masz dziś takie jakueś " dni mądrości " :pp Aleks szczerze ci powiem... olej takie osoby .. Sama za sobą mam kilka cudownych przyjaźni i wiem co mowie. Zawsze kogoś znajdziesz.. Niestety nikt nie ejst niezastąpiony i musimy z tym żyć;p No i za mna chodzi od kilku dni Move (if you wanna ) Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: Bum szakalaka 04.05.11, 18:58 Powiem Ci only, że sama się na tym łapię dzisiaj Chyba tak euforycznie wpływa na mnie wymarzona piątka ze sprawdzianu z geografii, który zdawałam dzisiaj ustnie. Czemu istotne jest to, ze ustnie? Jestem człowiekiem, który bardzo się denerwuje odpowiedzią ustną. Siedziałam na tym krzesełku przy biurku nauczycielki i a to nerwowo pocierałam dłonie, a to nogi mi podskakiwały... Kiedyś, jak odpowiadałam z kartkówki też z geografii to pani do mnie: "Weź przestań się denerwować, bo nawet mi się udziela!" Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Bum szakalaka 04.05.11, 18:58 Właśnie, Lan powinnaś dzisiaj dostać jakiś marsowy order . Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 18:56 ja mam trochę inne zdanie, dla mnie prawdziwy przyjaciel to największy skarb po słońcem, mam wielu znajomych, ale przyjacielem mogę nazwać tylko jedną osobę, i życie bym za nią oddała. Znamy sie od przedszkola i chociaz chodzimy do szkół w różnych miastach, utrzymujemy konakty i spotykamy się tak często jak tylko możliwe a co do przedmiotów to najbardziej lubie ścisłe, w końcu chodzę do klasy o profilu bio-chem-fiz (jak widać moża przeżyć będąc w takiej klasie mimo tego co wszyscy mówią) i chcę iść na medycynę Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 19:01 mądrości godne tajemniczych wywodów shannona.. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan .... 04.05.11, 19:10 Co do przedmiotów: @laney., zgadzam się, że wszystko co po niemiecku brzmi jak nakaz rozstrzelania czy jak to tam pięknie ujęłaś. Uwielbiam - kocham wręcz angielski bo uważam, że to jedyny przydatny w moim życiu przedmiot któego muszę się uczyć w szkole... Nienawidzę matmy, fizyki, chemi, geografi, wf (co dziwne bo cała klasa go kocha), biologi, niemieckiego rzecz jasna. Co do przyjaciół:<br /> Uważam, że na tym forum mogę się naprawdę wyżalić i porozmawiać z osobami na tematy, które lubię, choć tak naprawdę chyba za bardzo się tu nigdy nie wyżalałam. @song, olej. Musisz przetrwać Ja mam 'przyjaciółki', które tylko czasem uważam za prawdziwe przyjaciółki. Może to dziwne choć mówie na nie 'przyjaciółki', ale nigdy się im nie wyżalam ani wiem, że raczej tego nie zrobię. Tak samo z powierzeniem im jakiegoś sekretu ważnego. Nie zrobiłabym tego bo wiem, że kiedyś mogą to wykorzystać przeciwko mnie jak kiedyś przestaniemy być przyjaciółkami. Wiem coś o tym, bo kiedyś popełniłam taki błą w życiu i ważną dla mnie tajemnicę powierzyłam wtedy 'przyjaciółce', któa potem to rozgadała i nie było fajnie. Nadal jest wrogiem dla mnie, choć były momenty przejściowe. Więc morał dla mnie z tego taki, że jako prawdziwego przyjaciela takiego na 100% będę uważać kiedyś męża (jak będę mieć ) i uważam za przyjaciół najbliższą rodzinę. Mam nadzieję, że kiedyś jednak będzie ktoś kogo naprawdę nazwę przyjacielem. I w sumie jeszcze powiem, że jakoś lepiej mieć mi jednego przyjaciela niż grupkę takich, którzy nie wiem, czy naprawdę mnie lubią... Ależ się rozpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 19:01 @only: Lan, Lan, Lan... fajnie @milenka2822: Ja myślę o medycynie albo o prawie, ale cóż, mam jeszcze czas, w końcu dopiero jestem w gimku ;D Aleks: dzięki, ale bez przesady Jak mogę pomóc, to chętnie, szczególnie jeśli wiem, że potrafię. Wtedy nie pomóc o już dla mnie grzech Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 19:05 @mab: Shann byłby dzisiaj ze mnie dumny xD Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: pobudka!!!!!!! 04.05.11, 19:08 Ech,muszę was opuścić... Nara i do jutra, jak będziecie Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan ..... 04.05.11, 19:12 Kurde, wcieło mnie w środek więc ejszcze raz wklejam, bo chce żebyćcie przeczytały moje wypociny Co do przedmiotów: @laney., zgadzam się, że wszystko co po niemiecku brzmi jak nakaz rozstrzelania czy jak to tam pięknie ujęłaś. Uwielbiam - kocham wręcz angielski bo uważam, że to jedyny przydatny w moim życiu przedmiot któego muszę się uczyć w szkole... Nienawidzę matmy, fizyki, chemi, geografi, wf (co dziwne bo cała klasa go kocha), biologi, niemieckiego rzecz jasna. Co do przyjaciół:<br /> Uważam, że na tym forum mogę się naprawdę wyżalić i porozmawiać z osobami na tematy, które lubię, choć tak naprawdę chyba za bardzo się tu nigdy nie wyżalałam. @song, olej. Musisz przetrwać Ja mam 'przyjaciółki', które tylko czasem uważam za prawdziwe przyjaciółki. Może to dziwne choć mówie na nie 'przyjaciółki', ale nigdy się im nie wyżalam ani wiem, że raczej tego nie zrobię. Tak samo z powierzeniem im jakiegoś sekretu ważnego. Nie zrobiłabym tego bo wiem, że kiedyś mogą to wykorzystać przeciwko mnie jak kiedyś przestaniemy być przyjaciółkami. Wiem coś o tym, bo kiedyś popełniłam taki błą w życiu i ważną dla mnie tajemnicę powierzyłam wtedy 'przyjaciółce', któa potem to rozgadała i nie było fajnie. Nadal jest wrogiem dla mnie, choć były momenty przejściowe. Więc morał dla mnie z tego taki, że jako prawdziwego przyjaciela takiego na 100% będę uważać kiedyś męża (jak będę mieć ) i uważam za przyjaciół najbliższą rodzinę. Mam nadzieję, że kiedyś jednak będzie ktoś kogo naprawdę nazwę przyjacielem. I w sumie jeszcze powiem, że jakoś lepiej mieć mi jednego przyjaciela niż grupkę takich, którzy nie wiem, czy naprawdę mnie lubią... Ależ się rozpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: ..... 04.05.11, 19:18 Może jestem dziwna, ale dla mnie rodzina to najlepsi przyjaciele. Szczególnie mama. Jestem z nią bardzo zżyta i wiem, że mogę jej o wszystkim powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: ..... 04.05.11, 19:24 @laney moja mama się za taką uważa... To znaczy mówi, że moge jej wszystko mówić itd, ale ostatnio (to chyba było wczoraj ) zrozumiałam, że moi rodzice są dla mnie tacy skłonni kiedy im się chce, ale nie powiem, dużo dla mnie robią i raczej nie nażekam i myślę, że urodziłam się nawet w dobrej rodzinie. Kurcze, ale dziś poważne jesteśmy... Ja dziś nie piłam Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: ..... 04.05.11, 19:31 Ja mam do niej naprawdę zaufanie, ona ma zaufanie do mnie, więc mnie jakoś specjalnie nie ogranicza np szlabanami. jak napisałaś "skłonni" to mi się jeden chłopak z mojej szkoły przypomniał xD Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ..... 04.05.11, 19:26 mam idealny cytat na team takich 'przyjaciół' :let's kill tonight ja jestem przykładem córeczki tatusia z ojcem tworzymy nieraz konspiracje przeciw mamie dobra ale ją tez kocham bo mi pierze, prasuje, sprząta. ogólnie mam dobry kontakt z rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ..... 04.05.11, 19:36 ja mam tą "przyjaciółke" która lovvcia bejbera i wiem ze jak jej powiem jakąs tajemnice to nie wygada ale i tak nic jej nie mówie Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: ..... 04.05.11, 19:40 Z sekretami trzeba bardzo uważać, co wiem po własnych doświadczeniach. O pewnych rzeczach nie mówi się nawet najlepszym koleżankom. Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ..... 04.05.11, 19:37 @laney. niedługo to w powiesisz taki transparent przed moim domem Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ..... 04.05.11, 19:42 Wiecie co dziewczyny. uwielbiam takie poważne rozmowy czuje się jak dorosła (hahaha)... Musimy rozmawiać tak częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ..... 04.05.11, 19:51 Taaak Dorosła przez kilka postów, a potem lecę dalej bawić się lalkami Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: ..... 04.05.11, 19:55 Dorosłość dorosłością... A jak jesteśmy dorosłe... TO PIJEMY! Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: ..... 04.05.11, 20:07 Też miałam fałszywych przyjaciół , nieźle się na tym przejechałam i teraz nie ufam ludziom i jestem skryta . I chyba tylko tutaj mogę otwarcie o wszystkim pisać , bo chyba tylko wam ufam . Fajnie się tak dorośle pisze , czuję się taka mądra . Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: ..... 04.05.11, 20:09 a ja nie chcę być dorosła! chociaż za półtoraroku skończe 18, to chyba jedynym przejawem mojej dorosłości bedzie to, że będę mogła sobie legalnie wypić piwo dla mnie zajebiście jest być dzieckiem, mieć świadomość, że odpowiedzialność za mnie mają rodzice, ze mogę np. zabalować bez tak naprawdę żadnych konsekwencji, a ja nie potrafiłabym brać wszystko na poważnie, mieć nad wszystkim opiekę, nawet w związki nie angażuję się na maksa przeraża mnie ta cała dorosłość a na "poważne tematy" dzieciaki potrafią rozmawiać lepiej niż dorośli serio dobra, koniec tego pie...męta ciekawe jak poszła loverock matura z polaka? zmykam nie cieszcie się, i tak was jutro odwiedzę Odpowiedz Link Zgłoś
ash195 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 20:26 Masakra ja mam jutro kartkówkę z chemii z cukrów a kompletnie nic nie umiem. A dotego kartkówka z religii z tajemnic różańca św. i drogi krzyżowej Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 20:29 A ja mam religię po eee... chyba miesiącu bo nasz ksiądz rzadko kiedy jest w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
ash195 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 20:34 Moja katechetka zawsze jest w szkole(prawie) Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 20:32 a ja mam jutro wolne ash195 wspolczuje tej chemii, boje sie jej. xD muszę poprawić w poniedziałek sprawdzian ze stezenia molowego Odpowiedz Link Zgłoś
ash195 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 20:36 Heh ja też się chemii boję ale mam nadzieję, że coś troszku napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 20:36 A ja się tak jakoś żywo czuje bo zaliczeniu tego wszystkiego w zeszłym tygodniu czy kiedy to było Wreszcie spokój.Ale trzymam za Was triady. Przegrywamy w głosowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
ash195 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 20:41 A co do przyjaciólek toteż nie posiadam bo u mnie w szkole to same jakieś jp,plastiki lub imprezowiczki którym tylko w głowie chłopcy/alkohol! Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 20:38 Ja miałam mieć jutro kartkówkę z religii z Księgi Wyjścia , na szczęście pan przełożył ją na poniedziałek . Musze poprawić jutro z chemii , żeby mieć piątke na koniec roku ,ale tego nie rozumiem. trzymajcie za mnie triady . Odpowiedz Link Zgłoś
ash195 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 20:43 Ok będe trzymać,a wy trzymajcie za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ziuuta Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 20:57 Wracam po długiej przerwie na forum Ja na szczęscie nic jutro nie mam, za to w piątek sprawdzian z bioli Muszę wykuwać, bo od tego zależy ocena na półrocze. Trzymajcie triady Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 21:05 ja mam jutro kartkówkę z fizyki ;o nic nie umiem ;x właśnie.. z wami mogę pogadać. na konferencjach bardziej bo niewiadomo w sumie kto to wszystko czyta na kocie xd mam chyba jedną przyjaciółkę. kuzynkę. tyle . ; o dawno nie piłam... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 22:23 kurde.... taka rozmowa mnie ominęła? no nie..... song miałam ostatnio bardzo podobną sytuację.... moja najlepsza przyjaciółka za którą mogłabym wskoczyć w ogień, i która była dla mnie naprawdę, naprawdę cholernie ważna, zaczęła mnie nagle olewać, szukać nowych 'przyjaciół', i wszystkie wspólne plany poszły się jebać.... było mi po prostu przykro, że mnie olewa.... pogadałyśmy i jest lepiej, ale już nigdy nie będzie tak jak było w podstawówce, i pierwszej klasie gim.... Dla mnie prawdziwi przyjaciele są cholernie ważni i wolę mieć jednego prawdziwego niż masę fałszywych, i może to dziwne, ale nie mam jakiejś potrzeby, żeby mieć mnóstwo znajomych. Mi wystarczą moje przyjaciółki I ja żałuję, że ten czas, te lata tak szybko lecą.... mam 15 lat i wiem, że to takie beztroskie dzieciństwo powoli dobiega końca i trzeba będzie podejmować poważne decyzje.... to smutne.... a do co do kontaktu z rodzicami, to mam raczej lepszy kontakt z mamą, ale z tatą też mam lepsze dni i ja nie wiem co to znaczy mieć szlaban. Rodzice mają do mnie zaufanie za co jestem im wdzięczna ja jutro mam spr z wosu, historii i powinnam oddać dwa wypracowania, których nie mam liczę na cud..... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 22:31 Klaudusss, wiesz jaka była moja sytuacja... ale juz troche lepiej....Każda z nas miała, ma lub bedzie miec jakieś problemy z przyjaciółmi, to nieuniknione(fuck!) nie bede pisac wykładów, inni mnie wyprzedzili ale piwem się podziele.... Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 04.05.11, 23:04 ja też mam dobry kontakt z rodzicami. zawsze jak się żegnamy na lotnisku to jest mi straszniemegaokropnie przykro ;< z mama lepiej niz z tata ale no .. jestem w końcu dziewczyną, nie? ; d też nie chcę byc dorosła.. nie chcę żeby wszyscy oczekiwali ode mnie, że będę odpowiedzialna, poważna, stateczna etc. nienawidze tego jak ludzie sie zmieniają. chcę polecieć na marsa albo do nibylandii i mieszkać z michaelem aka. piotrusiem panem i nigdy nie dorosnąć.. wszystkie te moje 'przyjaciółki' udają dorosłe a tak na prawdę są mniej dojrzałe niż ja ; / Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 09:03 KURWA Marsi przegrali w głosowaniu wygrali Alter Bridge . Ale i tak daleko zaszli . Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 13:19 Szkoda, że Marsi przegrali Chyba byliśmy na 2 miejscu. A mi po dopiero 2 tygodniach przyszedł marsowy długopis... Plus jest taki, że zapłaciłam za 1 a mam 2 Niedługo ma być promo... Tylko nie orientuję się jeszcze gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 13:51 JA pie...! zablokowali blog boxerki&kate! co za chamstwo..... Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 14:13 co?? ja rano wchodziłam Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 14:16 innego końca świata nie będzie ja tam codziennie wchodzę co za debil to zrobił???? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 14:55 ja pierd0le!!! co za inteligentny człowiek to zrobił?! przecież ja dnia nie przeżyję bez ich bloga! rano jeszcze na niego wchodziłam.... o.o sorki za słownictwo, ale jak mogli to zrobić?! kurde... być w domku o tej godzinie- bezcenne i jak to Alter coś mogło wygrać?! ale i tak wiecie co powinniśmy robić Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 15:05 tak zupełnie zboczę z tematu Marsów, ale MCR będzie w Polsce!!! ja chcę tam być!!! (( Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 15:19 Ja tak ich za bardzo nie słucham Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 15:21 Ja tam muszę być bo będzie ze mną źle jak się tam nie znajdę. Co do dorosłości chciałabym być dorosła bo mając 14 lat nie mogę wszystkiego np. sama iść na koncert ... Ale fajnie być w moim wieku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 15:27 Hej dziewczyny jakie mnie tematy ominely Wiem ze to moze zabrzmiec samolubnie ale jakos mi lepiej wiedzac ze nie jestem jedyna ktora nikomu nie ufa oprocz swojej mamie (choc czasami tez nie do konca) a z moim ojcemy to relacje co raz gorsze. Ja to jezeli cos mi na codziennie nie wychodzi to sie zaglebiam w serialach lub ksiazkach i o wszystkim przez chwile zapominam. I ku... nie moge ze przegralismy ze zespolem o ktorym jeszcze nigdy nie szlyszalam a potem probuje wejsc na blog i z 50 razy odswiezalam strone zeby w koncu zadziala a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 15:46 o ku... mcr w polsce?!ku... i nie pojade bo nie mam z kim ;/ ja sie nie przejmuje tym ze przegralismy i tak jestesmy najlepsi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 15:57 też nie pojade zapewne ;/ Kurde bardzo bym chciała jechać na nich ;o Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 16:02 dobra za 4 lata se pojade i na mcr i na marsów i na co jeszcze tylko bd chciała ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 16:11 ja może pojade na MCR, zobacze jeszcze powtórze jeszcze raz, bo jakos nie zwróciłyście uwagi: MARSI ZAGRAJĄ DLA MTV UNPLUGGED!!!! ja się cieszę jak cholerka, że sobie posłucham ich akustycznej płyty Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 16:12 Ja chce jechać na MCR , ale nie ma szans , żebym pojechała bo nie mam z kim . Więc nawet taty nie pytam czy mogę jechać , ale muszę uprosić rodziców żebym pojechała na Zlot Echelonu w Krakowie . Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 16:31 Łaaaa wreszcie dodaję wypowiedź Wszystko przeczytałam, więc mogę się wypowiedzieć Czasu nie miałam, no ba matura, a nawet dwie. Jak mi poszło? Polak nawet, ujdzie w tłoku, ale matma to ku... co to miało być? Jakaś masakra! Jak na poziom podstawowy to była za trudna!!! Zaraz się wezmę za podliczanie punktów, bo się boję, że splamię honor rodziny i będę musiała pisać jeszcze raz w sierpniu , a szczerze nie chcę (nikt by nie chciał). Wcześniej to niezłe tematy do rozmowy miałyście Mam nadzieję, że znowu takie tematy będą, bo mnie teraz ominęły. Szkoda, że Marsi przegrali w głosowaniu, ale teraz jest na frontmana i głosuje ciągle i już sporo % urosło Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 16:37 @milenka ja zwróciłam uwagę, nie martw się i również jestem zadowolona I jak oni mogli usunąć TEGO bloga?! A jak pierdoły o Bieberku piszą to jest dobrze... Przecież one świetnie prowadziły bloga Na MCR też bym chciała jechać tak jak i do Krakowa jednak ja to mam tyle możliwości...(oczywiście piszę to z ironią) Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 16:45 Ja zrobię wszystko żeby być na tym koncercie !!! Super, że Marsi zagrają MTV Ucoś tam (nie wiem jak to się pisze ) Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 17:10 oni nie usuneli tego bloga tylko ZABLOKOWALI ze coś z regulaminem bla bla bla.... ja też chce na mcr! o czywiści nie ma co prosić mamy, bo nie mam z kim jechac Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 17:10 A co to za koncert będzie? Co do MCR - będą na Coke'u? Kurde, szkoda, że nie pojadę. Wątpię, żeby mnie mama puściła w tym roku na jakikolwiek inny koncert niż Marsów Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 zlot 05.05.11, 17:10 a już myślałam, że nikt moich postów nie czyta chyba trzeba się modlić żeby Boxi i Kate założyły nowego bloga i jak dorwe tego kogoś, kto usunął ich starego bloga to nie ręcze za siebie nie wiem kto to, ale lepiej niech się przygotuje na atak Echelonu! (właśnie głosowałam w nrd, a tak jakiś nowy kawałek tego całego Alter Bridge, może warto ich poznac) dlaczego ten zlot jest organizowany w tym samym czasie co Opener??? jak by był w innym terminie to na 99% bym przyjechała, chociaż do krakowa mam 8 godzin jazdy, to znam miasto bdb, 100 razy lepiej niż Warszawe, a do tego mój chrzesny tam mieszka, więc nocleg bym miała załatwiony gdyby coś z Openerem nie wypaliło to przyjadę Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: zlot 05.05.11, 17:29 Właśnie dziś słyszałam, że zadania na maturze były okropne Też mogę Cię przytulić I robiłyśmy z chesterem robota na technice i nazwałyśmy go Echelon xD Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: zlot 05.05.11, 17:32 Dziewczyny, kochane jesteście ! Policzyłam te głupie punkty i zdam Ale tak ledwo... Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Włamali mi się na konto! 05.05.11, 17:37 Wiecie co... żal!Ktoś powpisywał żałosne opisy za mnie... Nie jestem pokemonem! Jak odwiedzaliście mój profil to nie ja pisałam te opisy!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ash195 Re: zlot 05.05.11, 17:37 Ja niestety też na CLF nie pojadę bo nie mam z kim Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: zlot 05.05.11, 17:46 a w ogóle mam takie pytanie mieszka ktoś w łomzy lub blisko niej?? Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: zlot 05.05.11, 18:08 Ja też nie. Ja tak wgl to chyba mieszkam daaaleko od Was Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: zlot 05.05.11, 18:15 A mieszka któraś z Was w woj. kujawsko- pomorskim? Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka1 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 05.05.11, 18:32 Też piję ,a co mi tam : D Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan ... 05.05.11, 18:36 ja mieszkam w małopolsce. Czmu nie w Warszawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: ... 05.05.11, 18:43 Ja również mieszkam w Małopolsce i nienawidzę tego zadupia gdzie mieszkam . Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: ... 05.05.11, 18:56 A ja na Dolnym Śląsku...Od wakacji w Monachium. Ale wolałabym zostać tutaj, mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: ... 05.05.11, 18:58 rozrzuciło nas troszkę ; d ach, loverock, na pewno zdasz! modliłaś się do mędrca tomo? o.O kurczę. nie ma mnie całe wakacje i na żaden festiwal nie pojadę ;< Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: ... 05.05.11, 19:19 ja cos wykombinuje i może pojade ;d ja mieszkam na Pomorzu Odpowiedz Link Zgłoś
leanne koncert 05.05.11, 19:39 ja mam takie pytanko... ten koncert będzie puszczany w tv w najbliższym czasie? : ] Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: koncert 05.05.11, 19:41 piszesz o MCR na OWF? jak tak, to nie wiem. ale raczej w najbliższym czasie, to chyba nie. przynajmniej ja kojarzę, że były powtórki zeszłorocznego gdzieś na początku roku. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: koncert 05.05.11, 19:44 a tak w ogóle, to kto się wybiera na MCR? bo ja tak i bardzo się cieszę trzymam kciuki, że te, które tez chcą, będą mogły jechać Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: koncert 05.05.11, 19:47 na koncert raczej się nie wybiorę, ale i tak się cieszę jak oni mogli zablokować blog B&K?! chamstwo. a to, że jest to naprawdę dobry blog to już nie pomyślą Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: koncert 05.05.11, 19:48 mam na myśli koncert mtv unplugged 30 STM. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: koncert 05.05.11, 19:54 oby był w tv !! a ja oczywiście nie jade tak jak nie jechałam na marsów bo oczywiście nie mam z kim !! Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: koncert 05.05.11, 19:54 mi chodziło o koncert MCR ;p a na ich stronie nie ma żadnej daty tego koncertu unplaugge (czy jak to tam się pisze xD) Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: koncert 05.05.11, 20:17 jej już nie wiadomo kto o czym pisze xd a ja mam dwie wycieczki w maju, a szczerze mówiąc to nie chce mi sie na żadną jechać i moze zamiast tego rodzice by mi pozwolili pojechać na mcr tylko ze i tak nie miałabym z kim .. Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: koncert 05.05.11, 20:31 ale wolę nie przeginać ; d rodzicom cały czas truję o koncercie marsów i chyba nie znieśliby jeszcze mcr xd Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: koncert 05.05.11, 20:38 Ja mam do trucia 2 koncerty, MCR moi rodzice, a raczej ich portfele by nie znieśli! Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: koncert 05.05.11, 20:59 A ja powiedziałam, że mogę nawet opłacić bilety i paliwo, żeby tylko mnie zawieźli do tej cholernej Warszawy. MUSZE ! O właśnie chce żeby to MTV U.... było w tv Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: koncert 05.05.11, 21:10 Ja jestem przyzwyczajona do tego, że mnie omijają tego typu rzeczy... Ale mam nadzieję, że to się w najbliższym czasie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: koncert 05.05.11, 21:37 mnie też zawsze omijają i już sie wkurzyłam na to i chce jechać na te wszystkie festiwale i koncerty ale nie mam z kim!chyba sie powiesze Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: koncert 05.05.11, 21:41 ja nie mam z kim a po drugie moi rodzice sie nie zgadzają ! juz nie wytrzymuje . Ale jeszcze rok i bd mogła sobie jeździć gdzie chce Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: koncert 05.05.11, 21:52 Przyznam, że nigdy nie byłam na żadnym prawdziwym koncercie, tylko na jakiś tam... za 5 zł wow Kombii albo Doda bo jakiś festyn. Na festiwalu też nie byłam, ale nie, ja uważam, że jestem w takim wieku kiedy jest czas na koncerty bo co, będę mieć 40 lat i pójdę na koncert Marsów i będę skakać jak głupia?! Poza tym oni już będą na emeryturze wtedy Tyle, że pojadę do Niemiec i co? Będę musiała oglądać na żywo jakieś niemieckie g.ówno albo nic. Chyba nigdy nie będę mieć tyle szczęścia co ci którzy jadą sobie na każdy koncert kiedy, i na kogo chcą...Tak, wiem, marudze ale ostatnio mam takie dni na marudzenie. Ale spoko, jak będzie 30STM to się wszystkie razem jakoś zmówimy Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: koncert 05.05.11, 22:21 heheh ;D ja się szarpnęłam, że zafunduję bilety i paliwo do Pragi... noi musiałam kupić bilet wujaszkowi, a teraz na paliwo ciułać i jeszcze hotel ;P ale na mcr może pojadę. rozmawiałam z babcią i się zgodziła, ale teraz muszę sobie znaleźć towarzysza Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: koncert 05.05.11, 22:24 a! no i chyba najważniejsza kwestia- spytać się rodziców o zgodę Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: koncert 05.05.11, 22:25 morelka ja tak samo nie bylam powinnysmy klub zalozyc i love_rock na pewno dobrze poszlo Ja jak przyjezdzam do Polski to do Gdanska w tym roku mialam jechac na T in the Park ale dupa Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: koncert 05.05.11, 22:38 hmm ja byłam na paru koncertach ale takich grup jakich nie słucham ;d Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: koncert 06.05.11, 12:43 Witam dzisiaj nie poszłam do szkoły, bo źle się czuje, ale od rana piekę z mamą ciasta w 2h upiekłam 4 może otworzę restaurację z Tomo, z tym, że to ja będę gotować, bo wiem, że do szarlotki potrzebne są jabłka zaraz sprzątanie..... i jeszcze dzisiaj muszę się spakować na wycieczkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: koncert 06.05.11, 13:36 @klaudusss ile razy sprzątasz w tygodniu? Moje plany na dziś to... tak właściwie to nie mam planów. Może z nudów coś wymyślę chociaż dzis chyba mi się nie będzie nudzić Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: koncert 06.05.11, 13:48 Dołączam się do pytania morelki. Ja też raczej będę leniuchować, rzecz jasna z marsami i na marsie! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: koncert 06.05.11, 13:51 yyy.... w poniedziałek, środę, czwartek, teraz sprzątam, jutro będę też sprzątać ;D praktycznie codziennie coś sprzątam, bo takich mam bałaganiarzy w domu a czemu się pytacie? Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: koncert 06.05.11, 14:00 Ja się pytam bo często piszesz, że musisz sprzątać Ja nie lubię sprzątać, robie to raz na 2 tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: koncert 06.05.11, 14:03 ja też nie lubię sprzątać, ale nie mam wyjścia włączam zawsze Marsów na całą parę i do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: koncert 06.05.11, 14:18 No to życzę miłego sprzątania Niech Mars będzie z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 blog 06.05.11, 15:28 ludzie !!! blog Boxi i Kate nadal jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: koncert 06.05.11, 15:30 ja sprzątam raz na tydzień jeśli mam ochote ;d Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: koncert 06.05.11, 15:48 całe szczęscie ze juz odblokowali tego bloga!!!! a na koncert nie mam z kim jechać to niesprawiedliwe(gadam jak jakiś pojeb) za sprzątanie! Odpowiedz Link Zgłoś
ash195 Re: koncert 06.05.11, 15:53 Niestety na MCR też nie pojadę bo nie mam z kim . Żal dowiedziałam się że do okulisty będe musiała się wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: koncert 06.05.11, 16:03 znacie moze jakąś fajną powieść młodziezową taką zebym mogła album zrobić?? a co do blogu to w końcu już sie bałam ze go nie odblokują Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: koncert 06.05.11, 16:27 Zgubiłam link Podacie ktoś link do bloga? Super, że odblokowali, bo właściwie one tam piszą o wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: koncert 06.05.11, 16:29 jared-leto-30-seconds-to-mars.blog.onet.pl/ a ten kwejk był na głównej??? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: koncert 06.05.11, 16:31 no to jeszcze jeden kwejk z głównej kwejk.pl/obrazek/72377/ukraina.html Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: :) 06.05.11, 18:53 @11chester11 jak nie wiadomo o co chodzi to znaczy, że chodzi albo o piwo albo o pierogis Odpowiedz Link Zgłoś
haitsu. Re: koncert 06.05.11, 19:05 Wczoraj MCR obczaiłam w Bostonie : D Było zajebiście. No i widzimy się 17 czerwca w Warszawie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: koncert 06.05.11, 19:57 drugi kwejk cudowny czajcie to. w zeszłym roku dużo gadali o orange warsaw festival i puścili kilka koncertów w telewizji na tvn mam nadzieję na chemików w telewizorku a sprzątam wtedy gdy bałagan opanowuje mój pokój tak, że nie moge się do niego dostać Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: koncert 06.05.11, 20:13 ja zawsze sprzątam tuż przed spaniem, bo nie mogę łóżka znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: koncert 06.05.11, 20:17 ja nie sprzątam moja siostra sprząta a ja ściele łózko codziennie xd Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: koncert 06.05.11, 20:32 Ja sprzątam codziennie , bo rodzice późno z pracy wracają i zazwyczaj sama muszę cały dom posprzątać . Dzisiaj kosiłam trawę i była cała zielona. xd Wiecie może z czego można zrobić sztuczną krew ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: koncert 06.05.11, 20:38 czystą krew ? ;> mam już takie odchyła jak ktoś mówi o krwi xd haitsu, zazdroszczę! ;* ja często odkurzam i ścieram kurze bo boje się pająków ; / strasznie. nie potrafię się zbliżyć na 1 metr i nie mogę zabić ; o ukraiiinaaaa <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: koncert 06.05.11, 20:41 przepisy na sztuczną krew: www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-sztuczna-krew-na-szybko www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-sztuczna-krew-zylna www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-sztuczna-krew-1 mam nadzieję, że się przydałam Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: koncert 06.05.11, 20:48 marsowy_odlot - dziękuję Ta krew jest mi potrzebna do zadania z plastyki . To będzie wojenna rzeźba . Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: koncert 06.05.11, 20:54 nie ma za co wojenna rzeźba?podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: koncert 06.05.11, 21:38 heh. krew xd Oglądałam dzis rock am ring Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: koncert 06.05.11, 22:43 Ja sprzatam tylko jak mi grozi szlaban tak to mi balagan nie przeszkadza (dla moich rodzicow to jest straszne dziwne czasami sie zastanawiaja czy jestem ich ). Na koncert MCR z checia bym poszla ale nie ma szans. Tez jeszcze dzis nie pilam Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: koncert 07.05.11, 07:12 Dzień Dobry Pewnie wszystkie jeszcze śpicie , a ja już sie biorę za sprzątanie . Kurde , przez cały weekend musze sie uczyć , bo w poniedziałek mam 2 sprawdziany i kartkówke . Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 10:19 Siema dziewczyny! Ja właśnie wstałam i oczywiście słucham muzyki! Mam genialny humor! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 10:41 Hej ja wstałam, zaraz się ubieram i uwaga, uwaga!!! Idę sprzątać! Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 10:56 Też już wstałam, ide sprzątać, mam okropnie zły humor. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 11:13 O kurna, 2 dni mnie nie było,a wy już tyle postów Jesteście szalone Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 11:23 Dzień dobry siostry!!!! No tak, klauduss nadal sprzątasz ja Ci wspólczuje wczoraj 3 godziny bez przerwy nawalałam w minecrafta widziałyscie, na blogu jest nagranie jak jakiś gostek w amerykańskim idolu śpiewal CTTE Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 11:46 widziałam tego Idola z CTTE i to był mój błąd ... Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 11:51 ja też sprzątam ;d a Idola sobie zaraz obejrze ;d Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 11:55 tak, zdecydowanie to byłoby lepsze rozwiązanie .. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 11:58 ja po tym, jak skopiował od Jareda nawet 'let me here your scream' wyłączyłam. wolę się nie denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 12:28 ja sobie zaraz obejrzę. nic mi nie zepsuje dziś humoru jeszcze bardziej niż to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 12:53 Widziałam i kopiowanie Jareda mu nie wyszło . Ja mam dziś bardzo popsuty humor , wszystko przez to , że byłam u babci , jej pies się spuścił z łańcucha i poszedł za mną do domu , a gdy zobaczył mojego psa podbiegł do niego i zaczęli się gryźć. Nie mogłam ich rozdzielić , nawet miotłą próbowałam , ale tylko miotłę złamałam . Na szczęście mój piesek wszedł do budy i zabrałam tamtego , musiałam wsiąść go do domu i czekać aż tata przyjedzie . A teraz mój pies scały pogryziony siedzi w budzie i nie chce wyjść . Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 12:54 co wy tak ciągle sprzątacie ja za jakieś 2h jade do wawy ale neta bd mieć więc będe pisać Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 13:21 @lovesick, biendy pies ( @kara4454, jak daleko masz do Warszawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 13:52 dołączam się do pytania gossip_girl_fan Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 13:54 Ave ja dzisiaj najpierw wstałam o 5, bo mnie obudziła syrena, bo jakiś pożar był, o 7 poszłam spać, o 9 znowu się obudziłam, bo dzwony w Kościele biły (blisko Kościoła mieszkam). Więc jestem na nogach od rana, a raczej jestem przy telefonie, bo moja koleżanka ma w pon urodziny, a my nie mamy prezentu i dzwonimy do siebie, żeby coś wymysleć, ale w końcu nam się udało a tak wogóle to jest tu ktoś z mazowieckiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 14:05 a ja miałam taki strasznie okropny sen! płakałam w tym śnie tak strasznie, że obudziłam się z płaczem! i płakałam chyba 5 minut bo juz później uswiadomiłam sobie, że to był tylko sen... a sen był straszny bo .. tam w nim .. marsi byli .. tacy .. martwi ; o Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 14:28 @mabmouldheel - ty biedaczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 15:33 Sen musiał być w takim razie rzeczywiście okropny Ja na szczęście mam same miłe sny z Marsami. I obejrzałam te nagranie z Idola... Może jestem wybredna, ale znalazłam same negatywy... To już nasza Arletta (dobrze napisałam imię?) jest o 100 razy lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 16:05 ja mieszkam w warszawie. i green_alien. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 16:05 mam takie dziwne pytanie. Jakbyście NIE WIEDZIAŁY ile jared ma lat to ile byście mu dały ? Ja na początku jak jeszcze nie wiedziałam że ma tyle ile ma byłam pewna, że najwięcej to 29 lat ma. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 16:21 gossip- Ja bym mu dała tak..30-35max. A tak w ogóle to zasuwacie z tymi postami Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 16:25 zrobiłam dawno temu taki test mojej mamie i powiedziała, że około 25 xd a jak moje koleżanki dowiedziały się ile ma na serio to ... o.O zrobiły właśnie takie oczy. ; d no.. sen był straszny ; / taki mega realny. przypomniała mi się sytuacja z czerwca 2009. budzę się rano, włanczam tv a tam oznajmiają, że mój ulubiony artysta nie żyje. i byłam taka zła w tym śnie! i taka na maxa wystraszona! [ co teraz będzie? o.O ] i oni wszyscy byli martwi ... nigdy, nigdy, nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: 30 Seconds To Mars! 07.05.11, 16:27 no i jeszcze moja ortografia mnie przeraża <facepalm> Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 07.05.11, 16:26 To koniec 30 Seconds To Mars?! 30 Seconds To Mars Jared Leto Frontman grupy, Jared Leto, nie jest przekonany, czy zespół nagra jeszcze jakąś płytę. Póki co planują tylko koncertowanie do końca roku, a co potem będzie z grupą - nie wiadomo. te ku... informacje wzięłam z jebanych gwiazdunie.pl! ______________________________________ Jeśli to prawda ZAŁAMIE SIĘ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 07.05.11, 16:29 ja pie... <megamegamegafacepalm> oddychaj, ku.... nie pisz jak fg. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 07.05.11, 16:47 Na gwiazduniach piszą ploty,które sami wymyślają także się nie martw. I oddychaj! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 07.05.11, 16:49 mab-Nie zazdroszczę twojego snu ,to musiało być okropne Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 07.05.11, 16:59 Kurwa ale jak ja to przeczytałam serce momentalnie tak zaczęło mnie boleć jak cholera..a łzy same mi po prostu leciały.. Wiem że może być to tylko jakaś ploteczka wzięta spod kontekstu...ale jak to prawda jest to cały Echelon się załamie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 07.05.11, 17:02 płakać ?! ahahahahah .. ekhem .. sorry ale .. nie, no .. okej ; d jak chcesz ; o Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 07.05.11, 17:12 Masz coś do powiedzenia??? Jeśli tak to ja Cb słucham...i jeśli coś nie pasuje to napisz mi a nie jakieś uniki robisz...;/ JA mam szacunek to fanów 30STM.... Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 07.05.11, 17:25 xdxdfankaxdxd ogarnij! To prawda, Jared tak powiedział, ale kilka dni wcześniej Tomo mówił, że już pracują nad nową płytą. O ile dobrze pamiętam, to przed wydaniem TIW Jared mówił to samo. Chodzi o to, że oni nie zamierzają tworzyć pod presją, że potrzebują czasu i spokoju by nagrać coś epickiego, a jednocześnie takie gadanie sprawia, że atmosfera się podkręca i bardziej na ten krążek oczekujemy. i dziewczyny spokojnie, napijcie się za zgodę Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ @xdxdfankaxdxd 07.05.11, 17:41 nie jesteśmy tutaj po to, żeby się kłócić. już, sza..! zgadzam się z milenką2822. a nawet, jeśli by się okazało, że kolejnej płyty faktycznie nie będzie, to musimy to uszanować. oni nie tworzą tylko dla nas, ale przede wszystkim dla siebie i swojej satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: @xdxdfankaxdxd 07.05.11, 17:52 chodziło mi o to, że jak nie będzie następnej płyty to nie skoczę z okna, nie wskoczę do kominka i płaczu też nie będzie ; o och, no już! wdech. wydech. “I went over and the Bieb turned around, he was practicing his dance moves with his crew, which is completely different to what we do. We usually drink goats blood or something before we go on stage, or sacrifice a small young boy, kinda like Justin Bieber.” — Jared Leto matko, chyba oprawię tą wypowiedź w ramkę i powieszę na ścianie ; d Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: @xdxdfankaxdxd 07.05.11, 17:57 mammouldheel - proszę cię, nawet szef może czasem palnąć głupstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: @xdxdfankaxdxd 07.05.11, 18:01 jakie głupstwo masz na myśli? to o bieberze było zabawne ; o Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: @xdxdfankaxdxd 07.05.11, 18:24 “I went over and the Bieb turned around, he was practicing his dance moves with his crew, which is completely different to what we do. We usually drink goats blood or something before we go on stage, or sacrifice a small young boy, kinda like Justin Bieber.” — Jared Leto Może ktoś to przetłumaczyć xd Bo chcę dokłądnie wszystko zrozumieć bo nie rozumiem jednego Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: @xdxdfankaxdxd 07.05.11, 18:40 "przeszedłem obok [czy cos takiego] i bieber obrócił się, ćwiczył układ taneczny ze swoją grupą, co jest kompletnym przeciwieństwem do tego co my robimy. my zwykle pijemy krew kóz albo czegoś innego przep wejściem na scenę albo składamy ofiary z małych chłopców, takich jak justin bieber" cos w ten deseń ; d Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: @xdxdfankaxdxd 07.05.11, 19:12 jezu, szef to geniusz a mi się śniło, że w Polsce będą trzy koncerty Marsów - Warszawa, Gdynia, Bydgoszcz (nie ma pojęcia co tu robi Bydgoszcz ale to chyba przez te afery na stadionach ;o) i może Poznań. Obudziłam się i już chciałam pisać do laney. a potem przypomniałam sobie, że to sen Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 ... 07.05.11, 19:40 Ja tam wole poczekać nawet 5 lat na porządną płyte niż mieć po roku jakiś badziew, że tak to ujme. Mam nadzieję, że wydadzą jeszcze chociaż jedną płyte. A to o Bieberze jest normalnie genialne Chociaż kiedyś słyszałam, że Marsi staneli w jego obronie Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ... 07.05.11, 19:46 Popieram Wole poczekać na coś genialnego niż robionego pod presją Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: ... 07.05.11, 19:56 ja w sumie nic do biebera nie mam ; o niech sobie żeje i oddycha jak chce. jeeeej! chciałabym miec taki sen o marsach, ramen ; d jak się obudziłam o 2 w nocy to chciałam sprawdzać w necie czy oni faktycznie nie umarli o.O xd Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: ... 07.05.11, 19:56 Za nowe płyty, bo jak nie to pojadę do LA i powystrzelam ich... HaHa Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ... 07.05.11, 19:59 mówisz, chaster, że są hardkorami i zrobią płytę zza grobu ;o Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ... 07.05.11, 22:42 co do pytania to mam 2h do wawy ja nie miałam nigdy złych snów tylko dobre i marsi mają racje z tym nagrywaniem płyty lepiej dłuzej poczekać na coś lepszego niz krócej na jakieś gó... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: ... 07.05.11, 23:02 ja na początku jak zaczęłam słuchać Marsów i weszłam gdzieś, żeby o nich poczytać i tak patrzę datę ur Jay'a i wtf? jak to możliwe? i mówie koleżance, że on ma tyle lat, i w nocy spać przez to nie mogłam i myślę, na 100% źle policzyłam i on najwięcej ma 31, i następnego dnia wchodzę i 'on ku*** ma 40 lat' o.o mama moja dała mu 27 ;p Święta Trójca się nie starzeje ;D Też wolę poczekać dłużej na płytę, niż miałoby wyjść jakieś gó.... A teraz lecę ..... tak, tak, idę sprzątnąć ;D bo rano muszę wstać gdzieś o 5, żeby się uszykować, pomóc mamie boje się jutrzejszego dnia.... i nie wiem, czy uda mi się do Was wejść i może mnie nie być aż do piątku Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: ... 07.05.11, 23:16 zgadzam się z wami ;d lepiej poczekać na mega za*ebistą płyte nić na byle co ;d nie ma sie czym martwić i sie kłócić ! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: ... 07.05.11, 23:28 Moja znajoma zrobiła dziwną minę, że Marsi przez ten czas co grają wydali tylko 3 płyty. Przyznam, mija trochę czasu zanim coś nowego wydadzą, no ale opłaca się czekać. Są wykonawcy, którzy robią muzykę dla kasy i wydają byle g.ówno żeby pokemony i dzieci neo kupowały, a są i tacy, którzy tworzą dla przyjemności. Poza tym im dłużej się czeka tym większa radość Ja na początku też myślałam, że Jared ma jakieś... max 30 lat Moja mama też ma dar młodego wyglądu, mam nadzieję, że to po niej odziedziczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: ... 08.05.11, 09:25 a ja byłam w kościele na 8 ; o i zaraz lecę na angielski ;| nienawidzę niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ... 08.05.11, 11:23 nie! klaudusss nie zostawiaj nas!!! a jak musisz, to robisz pierogisy dla każdej z nas po 30 jutro masz komunię?? ja mam w rodzince dopiero za rok dzień dobry tak w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ... 08.05.11, 11:29 kwejk.pl/obrazek/76043/keep,calm,and,listen,to,30stm.html a tu kolejny kwejk, tym razem z poczekalni Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ... 08.05.11, 11:49 co ja pierdziele z tą komunią...myślałam że dziś sobota wycieczka, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: ... 08.05.11, 12:02 Komunia? Jestem inna i przeczytałam kolumna, a skoro mowa o kolumnach to widzę że mamy już 700 postów... a dopiero zaczynała się nasz przygoda z Echelonem!!! Za Rodzinkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: @xdxdfankaxdxd 08.05.11, 12:19 Nie no ten tekst o bimbrze jest wyku...sty!;d mi sie tak podoba jak ch...:p Miałam dzisiaj dość dziwny i straszny sen.. kurcze...śnił mi się koncert Mrasów...ja się tam zajebiście bawię z moją załogą..patrze na Jareda..i tu nagle słyszę strzały...przestraszona zaczęłam się rozglądać...Popatrzyłam czy komuś z zespołu nic sie nie stało!...A tu Jared leży zakrwawiony..chciałam lecieć mu pomóc..a ja nagle zrywka z łóżka przestraszona bo budzik zadzwonił.. Nigdy więcej takich snów nie chce!!;/ Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 08.05.11, 12:04 HAha dzięki za wsparcie kurcze noo!;D piwko na zdrowie;P Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 08.05.11, 12:14 A ja musze na jutro napisać dwa wypracowania na polski i nauczyć sięna fizyke... Będę tu co chwile zalądać (chyba). Zalinkowałam dla Was obrazek, a nawet dwa Znalazłam chyba na weheartit.com (polecam <3 stronke) imageshack.us/photo/my-images/218/66029keepcalm.jpg/ imageshack.us/photo/my-images/834/tumblrljwicy9rum1qdebqn.jpg/ Mam nadzieję, że Wam weszły <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 08.05.11, 12:25 gossip, a wiesz że ten pierwszy keep calm to mój kwejk?? Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 08.05.11, 12:34 Nie no ten tekst o bimbrze jest wyku...sty!;d mi sie tak podoba jak ch...:p Miałam dzisiaj dość dziwny i straszny sen.. kurcze...śnił mi się koncert Mrasów...ja się tam zajebiście bawię z moją załogą..patrze na Jareda..i tu nagle słyszę strzały...przestraszonascaredscaredscared zaczęłam się rozglądać...Popatrzyłam czy komuś z zespołu nic sie nie stało!...A tu Jared leży zakrwawiony..chciałam lecieć mu pomóc..a ja nagle zrywka z łóżka przestraszona bo budzik zadzwonił..devil Nigdy więcej takich snów nie chce!!;/sad serio to twój kwejk???? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 08.05.11, 12:27 kurna, ostatnio się spóźniam na forum I znów nie jestem w temacie,ale to nadrobię Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 08.05.11, 12:32 Co Wy macie z tymi marsowymi koszmarami?! Mi się akurat dzisiaj śniłyście WY Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 08.05.11, 12:41 we heart it mam ustawioną jako stronę startową ; d Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 08.05.11, 12:43 @xdxdfankaxdxd- tak, to mój kwejk moge Ci linka wysłać:kwejk.pl/obrazek/66029/keep,calm.html a nick chyba poznajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 08.05.11, 12:47 Ooo to zajebiście! No jasne że poznaje noo;0 Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 08.05.11, 12:41 Mi się może dlatego przyśnił..bo codziennie przed snem słucham ich piosenek to taka moja kołysanka jest xd Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 08.05.11, 12:56 apropo snów: Hmmm, pamiętam,że gdy po raz pierwszy z wami gadałam, później tak zasypiałam na kanapie,ale nie spałam,tylko byłam przymulona i wgl. No i tak coś mi umknęło,tylko nie pamiętam dokładnie co,ale spróbuję to opisać. Więc, był koncert marsowych ludków i tam był cały kotkowy echelon. Mieliśmy jakiś zaciesz,że się tu spotkałyśmy i coś tam jeszcze gadałyśmy. Potem Jared,Shannon i Tomo zabrali nas na piwo (). I co tam jeszcze było...o! Pamiętam,że jared miał kota na głowie(?) . Obudziłam się i okazało się ,że mój kot mi zasnął na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 08.05.11, 12:59 Kot na głowie u Jareda(?) zajebisty sen nie ma co:0 i zabrali nas jeszcze na piwo:] hehe Odpowiedz Link Zgłoś