Dodaj do ulubionych

Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że...

• yyep -.- 09.05.11, 22:26
      niee zdecydowanie nie, to, że obejrzę jakiś film tylko ze względu na mojego ukochanego aktora to jeszcze zniosę, ale żeby słuchać muzyki ze względu na wygląd wykonawcy..nie, nie sugeruję się tym, czy piosenkarz jest ciachem czy nie, większości wykonawców nawet nie wiem jak wyglądają, bo liczy się głos,a nie to jak oni wyglądają.
    • noboundaries Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 09.05.11, 22:35
      Cóż, nie ukrywam, że zwracam uwagę na wygląd, w końcu często on przyciąga, ale powiem szczerze: nawet wokalista wyglądający jak ideał faceta nie przekonałby mnie do słuchania, gdyby muzyka mi się nie podobała wink
    • annrybbams JARED LETO jest brzydki !! 10.05.11, 00:08
      Wiem marsy mają dużo fanek.. bo pedzio (jared) jest sweet itd.. kurde takie dziewczynki uważają się za Echelona, a nawet nie wiedzą jak się czyta "Eszelon" ( widziałam na kotku, że czytają tak jak się piszę). Pewnie wiele was nawet nie wiedzą co to argus apocraphex. Wg uważam, że Jared wcale nie jest już przystojny. Wygląda strasznie, wychudzony, zmęczony itd.. Nie mówię, bo kiedyś też mi się podobał, ale miałam wtedy z 12 lat i był szał na FY smile Teraz na szczęście wolę słuchać go, niż oglądać smile
    • sagrass Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 07:27
      Nie.. To miłe urozmaicenie przy teledyskach ale słucham muzyki dla muzyki i tak powinno być. Śmieszy mnie słuchanie muzyki dla wyglądu jakiegoś członka zespołu.
    • kasia54321 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 10:57
      Np. jeśli chodzi o grupę 30 STM to niby Jared( wokalista) mi się, ale to nie jest głównym powodem, dla którego ich słucham.....Oni tworzą wspaniałą muzykę i to właśnie dlatego jestem ich fanką...Nie z powodu wyglądu członków zespołu smile
    • yellow_celica Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 13:46
      słucham muzyki dla muzyki, nie dla wokalisty czy innego członka zespołu, chociaż często się zdarza, że jak poznam nową kapelę, to później się okazuje, że wokalista wcale nie jest brzydki ^^ słucham też wielu 'brzydali', bo baaardzo często robią lepszą muzę od pięknisiów wysławionych przez BRAVO czy coś. liczy się głos i melodia, a nie śliczne włosy/oczy
    • sponge_edd Niee... 10.05.11, 13:59
      Mi to wisi jak oni wyglądają.
      Liczy się tylko tekst i muzyka! ;D
      • a.l.i.c.e Niby czemu..? *__* 10.05.11, 15:15
        Skąd sie wzięło to pytanie? Czemu zespół Radiohead jest znany i lubiany choc wokalista tego zespolu nie jest przystojny?
        Pewnie zdjecie do tego tematu nie wstawiliście przez przypadek, bo wiekszosc z Was uwaza ze Jared Leto zawdzięcza swoja popularnosc przez "ładną buźkę". W moim przypadku bylo tak ze najpierw uslyszalam ich piosenke a potem dopiero zaczelam szukac informacji na temat zespolu.

Zresztą jesli nawet by tak bylo to nikt na dluzsza mete nie słuchałby tego zespolu bo po prostu nudziłoby go to. Takie jest moje zdanie;/
    • kakusiaa__ Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 15:00
      nie .
    • justine1495 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 15:03
      Nie. Chodzi przecież o muzykę, a nie o wygląd.
    • maczekx3 Nie. 10.05.11, 15:32
      Taaak !! Jared Leto jest taki seksowny ! Nie no żartuje. Najpierw słucham muzyki, potem oceniam wygląd zespołu. Ale Jared nie jest taki zły.wink
    • kocio Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 15:42
      jeszcze się z czymś takim nie spotkałam na szczęście bo bym zabiła ;p ale no często podoba nam się zespół ale i wokalista big_grin
      • kara33441 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 16:02
        Zdecydowanie nie patrze na to jak wygląda tylko jaką muzykę tworzy...nie ukrywam niektórzy wokaliści mi sie podobają,ale to nie dlatego słucham jego muzyki tylko dlatego, że mi się podoba muzyka jaką tworzy...
    • lovelena Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 15:54
      Hmm... raczej nie. Jeśli widze w tv jakis wywiad z ladnym facetem, to go poslucham. Zobacze jak spiewa. A jak zobacze, ze ktos super spiewa, to pozniej zobacze, jak wyglada, ale nie jest to glowny atut akurat sluchania jakiejs muzyki
    • chrupek Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 16:10
      TAK!
      hahahaha. hahahahahahahaa tongue_out
    • olka23415 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 16:24
      nie i nigdy czegos takiego nie robiłam bo to jak ktos spiewa nie musi sie wcale wiązać z niego wyglądem co innego jest u mnie jak ogladam filmy czy seriale musi byc w nich jakis przystojniak!smile
    • linda Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 16:48
      Hahahaah nie ;c
    • lovejustin__ Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 16:52
      Najpierw usłyszałam "A beautiful lie" z samym tekstem. A później dopiero zobaczyłam teledysk oraz Jareda, Shannona i Tomo. Więc nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia.
    • aleksandra25 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 17:00
      ja słucham bo maja fajne piosenki
      • i_love_jasper Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 17:07
        słucham dlatego, że piosenki mi się podobają
    • lola9217 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 18:58
      Ja tak nie robię. Słucham głównie Eminema i zespołu Linkin Park. Może i są ładni, ale mnie jakoś nie kręcą. Słucham ich, bo mają świetne teksty, głosy, oraz klipy. Pozdrawiam.
    • star_is_best nie 11.05.11, 09:07
    • monik4 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 11.05.11, 09:38
      słucham bo uwielbiam jego muzę i dlatego też że jest przystojny xDDD
    • frau_jonas Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 12.05.11, 12:20
      Nie. Wygląd nie jest ważny dla mnie. Zespołu chcę SŁUCHAĆ, a nie na niego patrzeć. Poza tym uroda przemija.
    • miki19958 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 12.05.11, 16:34
      Oczywiście, że nie.. słucham to co lubią moje uszy. Muzyka jest dla mnie czymś więcej.. dla mnie w każdej nucie kryją się uczucia i przygody które oczywiście kojarzą mi się z daną sytuacją którą przeżyłam.

• superagniesia NOT 12.05.11, 16:49
      Ja for exemple lubie TR i mnie jara jego muyzka + nie zwracam uwagi na look bo jakiś rok temu nie wiedziałam jak wyglądają. teraz wiem i jakoś mnie nie rusza.. chyba kategorycznie oprócz tych fot w pamiętniku... na ścianie....big_grin
    • ktoss. Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 12.05.11, 20:41
      Ja np. nie słucham TH tylko dlatego, że są tacy cudowni(choć to prawdabig_grin). Ich muzyka nie jest ani trochę od nich gorsza...podoba mi się ich twórczość oraz sami oniwink
      • redeemer Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 16.05.11, 16:29
        szczerzę mówiąc to nie cierpię tego gatunku ludzi, którzy słuchają muzyki tylko dlatego, że artyści są ładni. przez to na koncertach są tłumy piszczących dziewczynek, które myślą, że są fajne. wstyd, wstyyyd!
    • nieogarniamcie Raczej nie, ale..... :D 16.05.11, 17:34
      Raczej nie, ale większość zespołów, których słucham wokaliści czy gitarzyści są przystojni ! big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka