love.yoou 25.04.11, 11:07 ..Tak jak w temacie . ja kocham ten serial dlatego napisałam taki wątek , a mój ulubiony cytat to : Damon: "Lubię ten nasz trójkącik nie spieprzcie tego" "Ale nie bd jadł niczego z piórami" ;D kocham te teksty Damona <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rockwomen Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 25.04.11, 13:40 "pozdrów wiewiórki" ;d uwielbiam jak Elena i Damon ciągle mówią :auć: to jest cudowne ;p wgl wszystkie teksty Damona są świetne ;p Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 25.04.11, 13:52 ,,Pozdrów wiewiórki'' ,,Nieźle. Jadłeś zające ?'' ,,Nie Eleno, nie pójdę z tobą do twojej sypialni!'' . Ogólnie kocham jego teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 30.04.11, 19:14 Wszyskie Damona, a zwłaszcza " Anyone, anytime, anyplace." Odpowiedz Link Zgłoś
kama13265 Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 01.05.11, 20:26 "Nie eleno nie pójdę z tb do twojej sypialni" "Wampiry się nie rozmnażają. Ale kochamy próbować(Damon)" "Jenna: on jest niedorzecznie seksowny elena: to dupek" "Kathriene w domu jest sześć innych sypialni, znajdź sb jakąś" "Damon: Uuuu Cherie... Znowu wygrałaś. Mam nadzieję, że założyłem dobrą bieliznę" i wiele innych Kocham Damona i jego teksty Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 02.05.11, 22:06 "Fajnie się nie starzec jestem wiecznym ogierem" Damon do Stefana "Nie Eleno nie pójdę z tobą do Twojej sypialni" Damon do Eleny "Wampiry się nie rozmnażają.Ale kochamy próbować " Damon ale nie pamiętam do kogo mówił, ale chyba do Eleny Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 02.05.11, 22:12 Ja go kocham za te teksty, świetny jest ;D Ale teraz jakoś nie przychodzą mi żadne teksty do głowy, oprócz tych, które już były ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milus Pozdrów wiewiórki ;p 02.05.11, 22:17 Jak widziałam już wyżej ktoś pisał, moim ulubionym jest : ''Pozdrów wiewiórki'' Ale jeżeli chodzi ci o serial, a nie książkę, to lubię też : ''A potem wzeszło słońce i nadeszła szara rzeczywistość'' lub ''Tylko to miejsce pozostaje niezmienne, są tu wszystkie wspomnienia, które kiedykolwiek były dla mnie ważne''. milus Odpowiedz Link Zgłoś
jannet Damon, Damon... 03.05.11, 15:12 Będe mało oryginalna. "Pozdrów wiewiórki" "Nawet lubię ten nasz trójkącik, nie spieprzcie tego" "Nie Eleno, nie pójde z tobą do twojej sypialni" "Wampiry się nie rozmnażają ale kochamy próbować" Damon jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
pacia88 Re: Damon, Damon... 03.05.11, 17:16 Mój ulubiony : D : Gdzie jest mój pierścień... No i bach - z prochu jesteś i w proch się obrócisz Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 04.05.11, 09:12 Ulubionych nie mam bo uważam, że wszystkie dialogi są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
verbeena. Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 08.05.11, 14:02 "Nie Eleno, nie pójdę z tobą do Twojej sypialni" Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa13 Damon wyznający Elenie miłość.. 08.05.11, 14:16 D: Fajna piżamka E:jestem zmęczona Damonie D.COŚ CI przyniosłem E:Myślałam że przepadł, Dziękuje. Oddaj go proszę D:Najpierw muszę ci coś powiedzieć E: To dlc nie oddasz mi naszyjnika ? D:To co zaraz powiem, bd najbardziej egoistyczną rzeczą w moim życiu Eamonie nie zaczynaj D:Muszę choć raz to powiedzieć . A ty tego wysłuchasz [i najpiękniejsze] KOCHAM CIĘ ELENO. I WŁAŚNIE DLATEGO NIE MOGĘ BYĆ EGOISTĄ . DLATEGO NIE MOŻESZ O TYM WIEDZIEĆ. NIE ZASŁUGUJĘ NA CIEBIE ALE MÓJ BRAT TAK Szkoda że nie bd tego pamiętać . .. ALe tak musi być.. Kocham ten fragment Odpowiedz Link Zgłoś
selena_gomez129 Teksty Damona 09.05.11, 14:10 Dla mnie wszystkie jego teksty sa zawodowe... Ulubiony cytat był z książki: (Damon do Eleny, gdy umierał): "Bo ja... kochałem tylko raz, tak naprawdę, przez całe życie. Będziesz pamiętała, że cię kochałem? To nadaje mojemu życiu... sens." Płkałam przez resztę książki. Ale słyszałam, że jeszcze mają wyjść kolejne części, a ostatni rozdział niejasno sugeruje, że Damon przeżyje...()). Odpowiedz Link Zgłoś
alyson Re: Teksty Damona 02.07.11, 14:16 On ma zajebiste teksty najlepsze "Pozdrów Wiewiórki" jak mówił do stefana "katherino w tym domu jest 6 innych sypialni znajdź sobie jakąś " jak mówił do katherin "D: szkoda że nie poznałaś mnie w 1864 wtedy byś mnie polubiła E: lubie cię teraz, takiego jakim jesteś" urocze....to jak damon umierał ale najpiękniejsze jest to "KOCHAM CIĘ ELENO. I WŁAŚNIE DLATEGO NIE MOGĘ BYĆ EGOISTĄ . DLATEGO NIE MOŻESZ O TYM WIEDZIEĆ. NIE ZASŁUGUJĘ NA CIEBIE ALE MÓJ BRAT TAK Szkoda że nie bd tego pamiętać . .. ALe tak musi być.." jak wyznał jej miłosc Odpowiedz Link Zgłoś
koaal Re: Damon wyznający Elenie miłość.. 31.12.11, 19:22 @anonimowa13 to był najlepszy moment < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 22.05.11, 22:05 "Znowu wygrałaś. Mam nadzieję, że założyłem dobrą bieliznę." jego teksty,miny,po prostu mnie rozwalają.;D Odpowiedz Link Zgłoś
swetasna Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 23.05.11, 13:51 D: Przyznaj się Stefano co tam jest? Wiewiórka, skunks a może Bambi? Somożesz mi bracie? Kocham cię D: Nie S: Nienawidzę Cię d: Pomogę Ci D: Katerina? K: Tak Damonie? D: Katerina? K; Tak? D: Idź do diabła Odpowiedz Link Zgłoś
alicesalvatore Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 24.05.11, 15:11 nie mam jednego ulubionego , bo wszystkie Damona kocham < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lonellygirl Teksty Damona. 27.12.11, 19:09 Najlepsza jest taka sytuacja, gdy Katherine i Damon jadą razem w samochodzie. Katherine zaczyna go całować i wgl. Ten ją odepchnął i po chwili zatrzymał samochód i wyszedł : - Co robisz? - Wysiadam z samochodu. - Po co? - Muszę sobie zrobić przerwę od napięcia seksualnego. kocham go. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 27.12.11, 20:16 Jakoś nie mam ulubionego cytatu ,ale jak Damon coś powie .. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 28.12.11, 19:31 ' nie eleno nie pójdę do twojego pokoju ' ' kocham cię , ale nie zasługuje na ciebie ' ogólnie to lubię wszystkie teksty damona < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
brokatowa_ Re: Wasz ulubiony cytat z serialu Pamiętniki wamp 30.12.11, 14:18 haha , te teksty Damona ! Odpowiedz Link Zgłoś