wonka 29.04.11, 14:28 w sobie zmienić... ?? W wyglądzie albo w zachowaniu ?! Bo ja gdybym mogła to wszystko zaczynając od zmniejszenia mojej wagi... A wy ? Jeśli było to kosz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seneka4 Re: Co chcielibyście... 29.04.11, 15:01 Chciałabym mieć dłuższe włosy, pozbyć się cieni pod oczami no i mieć szczuplejszą twarz. ;o no i to chyba wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
artemida Re: Co chcielibyście... 29.04.11, 15:14 Oj, baaaardzo dużo. Po pierwsze: pozbyć się cieni pod oczami, przez które wyglądam jak zombie i wszystkie ciocie myślą, że mam anemię. Próbowałam już tysięcy różnych kremów, robiłam okłady z ogórka i z lodu, i wszystko na nic. Po drugie, nie mieć takiej podłużnej twarzy, dzięki której dostałam od moich cudownych kolegów przezwisko Końska Morda. A oprócz tego być szczuplejsza i mieć dłuższe i ciemniejsze włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki hmm 29.04.11, 15:41 to się wypisze xd - większe usta, inny nos, dłuższe włosy, mniejsze uda, wyższa budowa ciała, o fuck, za dużo by było ;P a charakter to może mniejsza nieśmiałość, chociaż w sumie już się przyzwyczaiłam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
niki405 Re: Co chcielibyście... 29.04.11, 16:26 Ja chciałabym byc wyższa ...miec całkiem inne włosy... A co najważniejsze w głupich sytuacja nie czerwinic sie, bo już mnie to wkurza i kumpele sie ze mnie smieją...!!;p porażka! A w zachowaniu to chciałabym byc bardziej śmielsza... bo to utrudnia mi życieeee!!!( Odpowiedz Link Zgłoś
inna_xd Re: Co chcielibyście... 29.04.11, 16:33 Ja bym chciała byc bardziej odważna ;/ jestem strasznie nieśmiała . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 29.04.11, 16:34 Z charakteru - więcej odwagi, pewności siebie i błyskotliwości, lepsza pamięć i więcej talentu, wtedy byłoby OK. A z wyglądu wszystko do wyrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Co chcielibyście... 29.04.11, 17:17 wagę zawsze można zmienić, jestem tego żywym przykładem schudłam około 20kg. a co w sobie bym chciała zmienić? nos mam dość duży, lepszy wzrok bo jestem prawie ślepa, kształt palca u nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Olciaaa03 29.04.11, 17:18 hm.. przytyłabym niestety zawód na to nie pozwala..<zawód/hobby> a w zachowaniu asze rzeczy żeby np taka nerwowa nie była i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
lupitka30 Re: Co chcielibyście... 29.04.11, 17:51 hmm...wzrost to napewno...a oprócz tego to moglabym byc troche śmielsza xDee Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil mam dobrą wiadomośc... 01.05.11, 22:43 ... dla wszystkich dziewczyn, które chcą miec dłuższe włosy- one rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
milus Re: Co chcielibyście... 01.05.11, 22:56 Czasem chciałabym zmienić wiele, ale wtedy dziękuje Bogu za to, że jestem taka, jaka jestem. Że mogę chodzić, cieszyć się życiem, niektórym tego brak Odpowiedz Link Zgłoś
wiktusss Re: Co chcielibyście... 02.07.11, 17:45 NO TO PO PIERWSZE, ALE TEŻ ILOŚĆ MOICH PRYSZCZY TAKTO TO W WYGLĄDZIE NIC. A W ZACHOWANIU WIĘKSZA UPARTOŚC BO NIE MAM JEJ W OGÓLE Odpowiedz Link Zgłoś
katka30 Re: Co chcielibyście... 04.07.11, 14:23 Ja nic nie chciałabym w sobie zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Hmmm :D 04.07.11, 14:35 grubsze włosy, mniejszy nos, brak trądziku, ładniejszy uśmiech (nie chodzi mi o zęby) być bardziej otwarta Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Co chcielibyście... 04.07.11, 14:34 ja moje okropne zębyyy ! i wzrost troszeczkę . a w zachowaniu ... to nie być taką nieśmiała 'dziewczynką' -,- Odpowiedz Link Zgłoś
fantvd Re: Co chcielibyście... 04.07.11, 17:40 chcialabym byc pewna siebie , wygadana, a co do wygladu to chcialabym miec inne wlosy tzn. proste i zeby mi sie nie puszyly. no i chcialabym byc tez szczuplejsza Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Nic :P 04.07.11, 17:59 nie jestem wyjątkowo zgrabna ale akceptuje się w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś