determinte 29.04.11, 17:03 --> nareszcie Majówka . --> macie jakieś plany na długi weekend ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxy11 Re: Majówka . 29.04.11, 17:09 jutro idę do koleżanki, aby w końcu zabrać się za projekt, niedziela i poniedziałek wolne, we wtorek tylko chór no i środa. a atrakcją główną będzie leżenie na kocu z książką, mp4 i jedzeniem w moim przejzajebistym ogrodzie. ale jak będzie deszcz, to się wkurzę. Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia ;) 29.04.11, 20:33 nie mam żadnych konkretnych planów ale coś sie tam wykombinuje, pewnie jak bd słoneczko to książeczka słuchawki w uszy i bede lezec na ogrodzie, ;p poza tym mam zaległości w sql wiec trzeba tez sie bd cos pouczyc ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: ;) 29.04.11, 21:24 ja w niedziele wybieram się na komunię. a tak to coś się wymyśli ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres Re: Majówka . 29.04.11, 21:16 jeśli pogoda nie nawali zamierzam jeździć na rowerze ; d Odpowiedz Link Zgłoś
watsonemma ... 29.04.11, 21:22 ja idę do przyjaciół na grilla, a później będe cieszyc się wolnością Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Majówka . 29.04.11, 21:27 Mam zamiar wybrać się z koleżankami na pierwszy w tym roku rowerowy wypad... Odpowiedz Link Zgłoś