29.04.11, 18:08
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • miley_55 Re: Chłopakii :) 29.04.11, 18:21
      Więc tak - na pewno nie szukam ideału jako człowieka. To musi być mój własny wymarzony facet.
      Co do cech charakteru - po prostu nie trawie jak chłopak za dużo przeklina. Rozumiem czasami, ale co kilka słow przekleństwo to tylko z prostactwem mi się kojarzy.Tak już mam.
      Powinien być miły, zabawny, otwarty, na luzie ( ale nie przesadnym, taki z klasą.) no i żeby mi się podobał. I to co, ten błysk w oku. Własnie. I muusi mieć cudne oczka. < 3
      Krócej - musi być taki, żebym potem nie mogła przestać o nim mysleć. Musi mi zaimponować charakterem i osobowością. A jesli przy okazji jest ładny, to jeszcze dodaje mu uroku. ; D

To tyle z mojej strony. ; )

• klama_kcmil # 29.04.11, 18:31
        Hm, no więc tak. Musi byc w miare kulturalny i inteligentny. Sprawny fizycznie, mistrz ciętej riposty, zabawny i zdecydowany, szczery uczciwy. To by wystarczyło xd
      • miley_55 Re: Chłopakii :) 30.04.11, 21:09
        Zapomniałam dodać, że musi mieć nienaganną kulturę i musi być inteligentny. Musimy mieć o czym gadać. Ale inteligencja jest po prostu wymagana, musi byc cudny. ; ))
    • mileymiranda Re: Chłopakii :) 29.04.11, 18:33
      pRYSZCZATY,K WŁOCHATY, ŚMIERDZĄCY I WGLserce
      • roxy11 Re: Chłopakii :) 29.04.11, 18:42
        zabawny i z poczuciem humoru. inteligentny, ale nie na zasadzie średniej 5.0, po prostu musi mieć coś w głowie. szczery, zaskakujący i romantyczny. chyba tyle wystarczyłoby.

całe szczęście, że ideały nie istnieją c:
    • cotton.caandyy. Re: Chłopakii :) 29.04.11, 19:16
      błyskotliwy, TROSZKĘ zagubiony ( ale nie nieogarnięty tongue_out), najlepiej blondyn z grzywką i dłuższymi włosami, pewny siebie, trochę romantyczny, żeby był też przyjacielem, nie nadopiekuńczy, żeby mnie rozumiał ;D
    • marsjanka115 x__x 29.04.11, 20:05
      taki żeby był tylko mój ;3.
      nie ważne jakby wyglądał no ale skoro mowa o ideałach ...
      no to dam ponieść się wodzą fantazji cool
      najlepiej długie włosy tiaaa jacha że chodzi mi o metala no brawo żeby był pokojowo nastawiony do świata i tolerancyjny , żeby był inteligentny najlepiej małomówny [ ale bez przesady ;d ] nie zniosłabym jakiegoś aroganckiego gnojka .
      fajnie jakby był niezależny... miał opinię innych głęboko w poważaniu i może jeszcze.... hmm niech będzie odważny i jak by to powiedzieć ... odnosiłby się do mnie z wielkim szacunkiem o ! a i jeszcze bez nałogów teraz wiem że to zUo .
    • optymistka_ Re: Chłopakii :) 29.04.11, 20:14
      żeby był szczery, i doskonale mnie rozumiał. <3

no, ale ideału nie ma. wink
    • rikkki majne 29.04.11, 20:18
      nie chcę ideału, bo by było nieciekawie (; ale żeby miał podobny gust muzyczny i w ogóle wiele wiedział (heh chyba zaczynam doceniać mojego kolegę w tej kwestii tongue_out), a wygląd to różniasty, naprawdę nie obchodzi mnie kolor oczu czy włosów bo to wszystko zależy od tego co komu pasuje, najważniejszy jest charakter i żeby miał to coś, co mnie zacznie dziwnym sposobem przyciągać suspicious
    • dusssia ;) 29.04.11, 20:26
      co do wyglądu to nie ważne, podobają mi sie i blondyni i bruneci, wysoki niski nie ma to znaczenia, najważniejsze żeby był ze mną szczery, żeby nie był zazdrsony bo tego bym nie zniosła, opiekuńczy, tolrencyjny,i żeby miał duży dystans do siebie tak ja jak, to jest chyba najważniejsze
      <3
    • iampositive Re: Chłopakii :) 29.04.11, 20:29
      Mądry, subtelny, może być trochę zwariowany, opanowany...A jeżeli chodzi o wygląd to mam ideał, mniej więcej chociaż. I nawet dwóch to spełnia po części smile
    • blondzia Brunet z ciemną karnacją ! 29.04.11, 20:29
      Uwielbiam słodkich brunetów z czarnymi oczami i ciemną karnacją serce
      A co do charakteru to sympatyczny , wesoły,pozytywny dowcipny smile może być lekko zboczony ha ha tongue_out
    • mary_ Re: Chłopakii :) 29.04.11, 20:36
      Macieja bym chciała.serce cool
      • karolcia4 Re: Chłopakii :) 29.04.11, 21:06
        Wiecie moze czemu został mój post usunięty ;//
        Jakie naruszenie regulaminu ;/
        O co km ? sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka