vampiresfan Re: 50/50 07.05.11, 18:38 Własciwie to chyba pol na pol. Zazwyczaj w moim przypadku rozum ma przewage na sercem ale w niektorych sytuacjach wymięka Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 18:40 Chyba częściej rozumem. Staram się najpierw coś przemyśleć, żeby wszystko sobie poukładać. Ale czasami takie spontaniczne akcje są o niebo lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
paulka243 Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 18:47 Rozumem... I to jest moj najwiekszy bład, poniewaz duzo juz przez to straciłam Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 18:53 hahah od razu przypomnaiały mi się te reklamy : czy kierujesz się sercem czy rozumem ... a co do pytania różnie bywa . Odpowiedz Link Zgłoś
miley_55 więc tak 07.05.11, 18:57 to zalezy od sytuacji. Choć w wiekszości, trzeba przyznać, że kieruję się rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 19:07 Zarówno sercem jak i rozumem. Gdyby ludzie kierowali się tylko rozumem, świat byłby pusty i bez uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 19:09 jestem rozsądna wiec raczej kieruje się rozumem, ale często idę za głosem serca ostatnio coraz częściej. nie miałam jeszcze takiej typowej sytuacji, że musiałam wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
superwhoree_xd Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 19:49 Obydwoma , trudnie to uzasadnić ale potrzebne mi obojga xD Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka00 Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 19:52 w milości sercem w nauce rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
sophie17 Sercem ale rozum terz się czasem przyda :) 07.05.11, 20:00 Serce zawsze ma racje wiec staram się nim kierować. Czasami myśle ze to złe co zrobiłam kierując się sercem , wiec szczypta rozumu się przydaje Odpowiedz Link Zgłoś
anetka_aa Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 20:08 Nooo.. Ekhemm... Zależy od sytuacji www.kotek.pl/i/emoticons/wink.gif jak jest czas to se przemyśle co trzeba a jak tego czasu nie ma zdaję sie na własną intuicję Ale zazwyczaj kieruję sie rozumem, ponieważ jak dawniej kierowałam sie sercem to mnie to serce kilka razy bolało więc wolę przemyśleć zanim coś zrobię a jak nie ma to sensu to sobie odpuszczam aby potem nie cierpieć ^^www.kotek.pl/i/emoticons/tongue_out.gif Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 20:29 Ja wiem? Chyba sercem,bo łatwo się wzruszam, mam beznadziejną psychikę i o byle co potrafię się popłakać. Odpowiedz Link Zgłoś
hopeandsmile . 07.05.11, 20:47 Zależy w jakiej sytuacji, choć zazwyczaj ''niestety'' sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 21:14 Trudno powiedzieć.......w sumie to nie wiem ! zależy w jakiej sytuacji , ale coś mi się wydaje , że rozumem bo ja nie jestem zdolna do jakich kolwiek uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 21:37 I sercem i rozumem. Różnie.. zależy od sytuacji ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 21:44 różnie .. chociaż wydaje mi się, że częściej sercem . Odpowiedz Link Zgłoś
united12 Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 21:58 Głową bo analizuje różne sytuacje i wiem co dobre co złe. Sercem się nie kieruje prawie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Sercem! 07.05.11, 22:12 zdecydowanie... chociaż zdarza mi się myśleć rozsądnie aczkolwiek lubię, gdy wszystko dzieje się spontanicznie. czasem mówię coś o czym myślę nie zastanawiając się nad skutkami. czasem wychodzi mi to na dobre, czasem nie. ale nigdy nie żałuję - wiem, że jestem ze sobą szczera. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia.96.96 Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 22:47 szczerze to niewiem... raz tak raz tak Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 powiedzmy, że współpracują. 07.05.11, 22:47 btw, ja się nie kieruję. to one kierują mną. Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa_ Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 22:52 To zależy w jakich sytacjach . Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Sercem czy rozumem? 07.05.11, 22:54 częściej chyba rozumem, taka moja wada. jak mam to niby uzasadnić? sytauacje ci podać? po prostu się nim kieruję i tyle, jeez. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudis19 Re: Sercem czy rozumem? 08.05.11, 07:35 Szczerze mówiąc mam problem żeby odpowiedzieć na to pytanie . Lecz jeśli zastanowię się nad tym dłuuużej to więcej rozumiem niż sercem - zbyt wiele razy zawiodłam się na . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Sercem czy rozumem? 08.05.11, 09:33 Zależy kiedy. Czasem sercem, a czasem rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
catchagrenade. Re: Sercem czy rozumem? 08.05.11, 09:40 cóż , zgaduję , że wątek powstał z okazji reklamy tp . XD ale ja różnie . czasem trzeba użyć rozumu , a czasem posłuchac serca . ( ; ja zależnie od sytuacji . Odpowiedz Link Zgłoś