shadow_95 05.05.11, 17:50 Czy wy tez uważacie że to już przesada ?! Nic do niej nie miałam ale przesadziła, może zaraz bieber wyskoczy z jakąś piosenką Beatlesów ?! Ja pier*ole co się dziej z tym światem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_alex wiesz, tak prawdę mówiąc jako fanka ma do tego 05.05.11, 17:56 prawo.. . może śpiewa pop, to nie jest jej gatunek muzyczny ale pewnie ty jako fanka nirvany i innych zespołów rockowych też śpiewasz ich piosenki. ona jest osobą publiczną więc zaśpiewała na koncercie. ku..., nie lubię jej, wręcz nienawidzę ale jako, ze lubi ten zespół ma prawo w jakiś sposób oddać im szacunek czy coś... spoko, nie ma głosu do tego typu piosenek etc. ale ja też nie mam głosu do śpiewania piosenek GnR bo do Axla mi zajebiście daleko ale lubię je śpiewać i co. zabijesz mnie bo to przesada ? Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_95 Re: wiesz, tak prawdę mówiąc jako fanka ma do teg 05.05.11, 18:05 sorry ale nie mówiłam że od razu zabije , ale uważam że ona przesadziła , Kurt pewnie się w grobie przewraca! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex jak ty śpiewasz może też się przewraca, hm ? 05.05.11, 18:06 nie zaśpiewała dobrze ale niech sobie śpiewa. nie musisz tego słuchać przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_95 Re: jak ty śpiewasz może też się przewraca, hm ? 05.05.11, 18:15 W ogóle to co ja sobie pomyślałam że to tu opublikowałam bo przecież na tym forum 9/10 osób to zagorzali fani Biebera , Cyrus i innych ... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_14 Re: wiesz, tak prawdę mówiąc jako fanka ma do teg 06.05.11, 05:24 mysle ze Kurt by to ial gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: wiesz, tak prawdę mówiąc jako fanka ma do teg 06.05.11, 16:42 Wątpie żeby ona to zrbobila zeby oddac hold Nirvanie Prędzej po to żeby odciąć się od cukierkowego wizerunku Disneya Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: wiesz, tak prawdę mówiąc jako fanka ma do teg 06.05.11, 16:44 Wiesz co, szczerze wątpie, że ona zrobila to zeby oddać hold Nirvanie Prędzej po to żeby odciąć się od cukierkowego wizerunku Disneya Odpowiedz Link Zgłoś
buuum ___ 05.05.11, 18:02 racja, zaśpiewała to tragicznie, no ale w sumie niech sobie śpiewa co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_95 bad_alex 05.05.11, 18:17 sory że napisałam to w odp do twojego komentarza miało być ogólnie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 18:21 Nienawidzę tej sz.maty Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 18:30 Niech lepiej gra w tej Hannci Montanci a nie się za śpiewanie bierze. W ogóle niczego nie powinna śpiewać moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx ... 05.05.11, 18:32 Nie jestem fanką Miley itd (nickname został z dawnych czasów;p) słucham rock'a uwielbiam Nirvane i jestem największą egoistką co do muzyki bo najczęściej "moje" zespoły chce zachować tylko dla siebie, ale bez przesady: a) to że jest TĄ MILEY CYRUS i grała w HM to nie znaczy że nie może słuchać takiej muzyki jak Nirvana+ czy ty byś odmówiła gdyby ci zaproponowali rolę w takim serialu-NIE, przykładowo Taylor Momsen (przeczytaj sobie wikipedie jak nie wiesz o co chodzi) b) ktoś tam powiedział że Kurt przewraca się w grobie-hmm zagorzała fanka rock'a czytająca pudelka i stamtąd bierze swoje teksty (dla wszystkich normalne ale gdyby to był ktoś sławny to już by było) c) czy ty porównałaś Nirvane do Beatelsów cyt. Czy wy tez uważacie że to już przesada ?! Nic do niej nie miałam ale przesadził > a, może zaraz bieber wyskoczy z jakąś piosenką Beatlesów ?! Ja pier*ole co się > dziej z tym światem ? hmm Beatelsi i NIrvana-niekoniecznie trafne porównanie d) nie bronię Miley, ale to przesada żeby nagle wszystkim zabronić słuchać takiej muzyki jakiej chcą bo nie mamy do tego prawa.. mój genialny wywód, mam nadzieję że przeczytaliście i trochę trafi do waszych mózgowin Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: ... 05.05.11, 18:45 O jaa, nie chodziło mi o to, ze ona gra w serialu, bo niech sobie gra (chociaż ten serial nie jest w ogóle interesujący) tylko o to, żeby się za śpiewanie nie brała, bo jej to po prostu nie wychodzi. A to, że wydała płytę czy płyty to nie znaczy, że ma talent, bo nawet Paris Hilton też wydała, a talentu to na pewno do śpiewania nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: ... 05.05.11, 18:50 akurat nie do ciebie mówiłam bo o śpiewaniu nie mówię (masz rację nie umie;DD) ale chodzi mi tylko że jak chce se śpiewać to niech śpiewa jeśli sprawia jej to radość bo oto właśnie chodzi w muzyce że ma łączyć ludzi a nie dzielić na stereotypy ala ty jesteś Miley Cyrus to nie śpiewaj rocka...ja np nie umiem śpiewać a wydzieram Smells Like Teen Spirit na ulicy z koleżanką i o to właśnie chodzi;DD Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: ... 05.05.11, 18:52 Acha, i czy bym odmówiła, gdyby zaproponowali mi role w tym serialu? Tak, odmówiłabym, od razu jakbym się dowiedziała o czym on jest. A porównanie Nirvany do Beatlesów moim zdaniem jest ok, bo chodziło o ich renomę, a nie rodzaj wykonywanej muzyki. I ja jej nie zabraniam lubić Nirvany tylko, na Boga, niech nie śpiewa żadnej piosenki z ich repertuaru! Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_95 Re: ... 05.05.11, 18:51 nie porównywałam Nirvany do Beatlesów tylko tak napisałam bo lubię też ten zespół , nie zabraniam jej słuchać Nirvany ale to ze zaśpiewała to publicznie uważam za przesadę napisałaś "ktoś tam powiedział że Kurt przewraca się w grobie-hmm zagorzała fanka rock'a czytająca pudelka i stamtąd bierze swoje teksty " to byłam ja i nie wchodzę na pudelka , nie wiedziałam ze ten serwis ma zastrzeżone prawo do zwrotu ''przewraca się w grobie" brat mi powiedział o jej występie wiec nawet nie wiedziałam że na pudelku użyli takiego samego sformułowania , i nie wypisuj o mnie bzdur bo nawet mnie nie znasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: ... 05.05.11, 19:00 z tym pudelkiem to mi się tak skojarzyło bo akurat widziałam, że jest tam taki tytuł więc sorry może za pochopnie postąpiłam, ale to tak z przypływu emocji+ja już tak mam a o tych bzdurach to akurat nie wiem do której części wypowiedzi się zwracasz bo w żadnej nie napisałam że wszystko pisze do ciebie tylko przy porównaniu zacytowałam cię bo ty stworzyłaś ten wątek więc postanowiłam odpisać (chyba na tym polega forum?) + odpisek od redakcji- jeśli zaczynasz oceniać kogoś (Miley) licz się z tym że ktoś oceni ciebie ++ na forum dajesz temat do dyskusji (który z resztą jest bardzo dobry bo jest burza na temat tego wszędzie) więc napisałam swoją stronę w tej sprawie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 19:11 PRZESADZIŁA. Jak ja to pierwszy raz usłyszałam, myślałam, że to są jakieś jaja... No żeby zepsuc tak zaje*istą piosenkę? Buhahahaha, ciekawe z czym wyskoczą Zjeber i ta dziefffcynka od Friday Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka __________________________________________________ 05.05.11, 19:15 ah, straszne. zaspiewała sobie piosenke. OJEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki Re: _____________________________________________ 06.05.11, 14:32 a właśnie, że kur/wa straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 19:35 powtórzę to co napisałam pod artykułem : Za to co zrobiła z Nirvaną , dzi.wka pójdzie do piekła . Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 19:37 sasetka54, jestem tego samego zdania. Niech zgnije w otchłaniach ciemności za zniesławienie Nirvany . Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu zaśpiewała, i co z tego? 05.05.11, 19:49 jednak strasznie mnie to dziwi. Miley to artystka grająca satanistyczny black metal w najcięższym wydaniu, grunge jest jak na nią za spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 19:53 alexis69 napisał(a): > sasetka54, jestem tego samego zdania. Niech zgnije w otchłaniach ciemności za z > niesławienie Nirvany . czy ty masz dobrze na umyśle?? chyba nie skoro piszesz takie głupoty Ona wcale nie przesadziła, ale wy tak. Wielbicie Kurta jakby był Bogiem. Jego piosenki są święte i nie wolno ich przez nikogo innego śpiewać. Nie zgadzam się z wami to, że grała w HM to nie znaczy, że nie śpiewa bądź nie słucha takich piosenek. Nie lubię jej, ale jeżeli lubi taką muzykę to nic mi do tego. Jej wykonanie średnio mi się podobało ale nie było tak źle. Jak na nią oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 miley347 05.05.11, 19:58 ojej faneczka Miley się oburzyła. Dla mnie piosenki Kurta są święte. Miley nie powinna się za to brać ! To do niej nie pasuje, po prostu nie powinna i takie jest moje zdanie. Mam prawo mówić tak, jeśli tak uważam, i pier*oli mnie Twoje zdanie, Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: miley347 05.05.11, 20:04 Nie jestem fanką miley i powiem ci że pie*doli mnie twoje zdanie. Uważam po prostu że trochę przesadzacie. Każdy ma prawo śpiewać to co chce i nikt nie powinien z tego powodu kogoś wyzywać Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: miley347 06.05.11, 01:06 " nie jestem fanką miley " - powiedziała osoba z nickiem miley347 Pier*oli Cię moje zdanie? no super, mnie Twoje też, już mówiłam Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_95 Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 20:10 powiedziała użytkowniczka z nickiem "miley" -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pysieek Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 20:02 z szacunku do Kurta nie powinno się wykonywać tej piosenki za sposób wykonania, mam ochotę ją rozszarpać. Co to miało być? Adhd, padaczka? jak się nie ma pojęcia, to się to zostawia w spokoju! Bierze się najpierw za pop, później za techno, a teraz to? jestem ciekawa kiedy do disco dojdzie myślę, że zrobiła to dla rozgłosu, taka piosenka nie może wyjść! to jest klasyk! po za tym rozumiem was, że jesteście rozdrażnieni tym co zrobiła, ale to przesada życzyć jej śmierci i wyzywać o suk itp. to świadczy o was a Cyrus nie jest tego nawet warta... Odpowiedz Link Zgłoś
chaos_i_nielad Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 19:53 Wisi mi ta cała Miley, ale wara od Nirvany ! Ona już nie wie za co się wziąć i tyle. Dziewczyna traci na popularności a covery piosenek, których nie należy robić, w tym Smells Like Teen Spirit są tutaj nie na miejscu. Proszę was Miley i taka piosenka no w ogólne nie pauje... Niech dalej robi ten swój pop i myśli, że jest gwiazdą rocka... Odpowiedz Link Zgłoś
light :c 05.05.11, 20:09 Ja się nie zgadzam na to, aby ktoś z zerowym talentem wokalnym brał się za taką piosenkę... Odpowiedz Link Zgłoś
chaos_i_nielad Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 20:10 Widzę podział społeczeństwa. Ale proszę Was nikt mi nie wmówi, że zrobiła dobrze... Ok niech sobie słucha czego chce, ale jej wizerunek jaki sama sobie wykreowała już nawet po odcięciu się od HM daleko odbiega od Nirvany, To jest dla mnie dziwne, że dziewczyna z zupełnie innego świata bierze sie za taką muzykę. A skoro ją słuch to dlaczego nie robi rocka? No bo się nie sprzedaje, a Miley leci na kase proste... Aaa nie wiem, jedno wiem, że zaśpiewała i życie trudno oby dalej nie bawiła się takimi kawałkami... Odpowiedz Link Zgłoś
pysieek chaos_i_nielad popieram. 05.05.11, 20:17 gdyby nawet słuchała, to by tego nie zrobiła o.O Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 20:34 No moim zdaniem trochę zepsuła tą piosenkę. Nawet gdyby ją zaśpiewała cudnie to i tak nikt by jej nie słuchał . Jednak jak już ktoś to wyżej napisał - ona ma do tego pełne prawo. Mogłaby to zrobić choćby po to aby was wkurzyć a wy najzwyczajniej w świecie dalibyście się sprowokować. Siądźcie se na dupie i zajmijcie się swoimi problemami !. Nie jestem fanką Miley , ale to też człowiek a każda z was śpiewa tą piosenkę. A może ona lubi ? Wszystko wystawia na swój rachunek i to tylko jej sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 20:38 A i tak najważniejsze jest to , że wiecie do kogo należy ta piosenka. Tak już jest , że po śmierci wielkich artystów , robi się covery i wykupuje się prawa autorskie. Najgorsze w tym wszystkim jest to , że później młodzież kompletnie nie zdaje sobie sprawy czyja jest ta piosenka i nawet nie wiedzą czego tak naprawdę słuchają. Jednak piosenka dziedziczy wielką sławę i choćbyście górami ruszali to nic z tym nie zrobicie , więc dajcie sobie spokuj bo złość piękności szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mari86 Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 05.05.11, 22:28 Zgadzam się. Są rzeczy, których po prostu nie powinno się robić. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 06.05.11, 06:59 tak dla wyjaśnienia 1 kurt nie został pochowany i w jakim grobie on się ma przewracać co może ja oczymś nie wiem faneczki uświadomcie mnie . 2 panna miley z tego co mi wiadomo powiedziała tylko że podoba jej się kurt bo ma go za ideał mężczyzny także gdzie wzmianka o muzyce ? 3 ok załóżmy że jest jego fanką [ na pewno nie taką 100% bo coś na jego temat by poczytała i zmieniła ciut zachowanie no ale dobra ] to tak jak każda fanka ma prawo wykonać coś no ale ja nie zabierałabym się za coś czego nie potrafię - co od razu skazane jest na porażkę tylko i wyłącznie na pokaz . Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_95 Re: x__x 06.05.11, 13:26 yy dla twojej wiadomości "przewracać się grobie" to jest metafora .. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 06.05.11, 09:04 Nie powinna zabierać się za coś czego dobrze nie wykona. Zwaliła tylko dobrą piosenkę... Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 06.05.11, 13:27 Ja nie widzę nic w tym złego.Do jasnej cholery to tylko cover !! A kotek to już tak przesadził, że brak mi słów... Pannę ''$łłłł!!!TT'' Gomez wychwala na każdym kroku... Ona śpiewa covery porządnych piosenkarzy, obrażając ich w tym momenie i kotek na to nie zwraca uwagi, bo jest w niej tak zakochany ; // Gomez nie umie spiewac, ale i tak będzie śpiewac covery, których się nie da słuchac w jej wykonaniu, ale kotek i tak będzie zadowolony, że jego najukochańsza gwiazdunia diney'a śpiewa te covery. Kotek powinien byc bardziej obiektywny. Co to za portal bez obiektywności ? WTF ? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki -,- 06.05.11, 14:28 też jestem na NIE! wku...łam się po tym jak rzadko kiedy i nie obchodzi mnie, że ma prawo, bo ma, ale kur/wa pod prysznicem, a nie na koncercie! kto jej pozwolił? szmat/a Love? a aaaa to okej a i jak mam być szczera, to również gówn/o z tego wyszło i przestańcie pisać, że Kurt miałby to w dupie, bo skąd do chu/aj wiecie niby? nikt tego nie wie, więc raczej wyrażajmy opinię w swoim imieniu,a nie zmarłych Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd ... 06.05.11, 14:50 trzeba mieć talent, żeby aż tak zniszczyć tak świetną piosenkę. w takim razie gratulacje dla srajli. udowodniła tym tylko to, że jest idiotką bez głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 06.05.11, 15:21 ta, wiem to dołujące. Gwiazdeczka disneya w dodatku marna nie powinna się zabierać za piosenki z zdecydowanie wyższej półki, ale ludzie opanujcie się. życzyć komuś śmierci z takiego powodu? no coś tu jest nie halo z wami. zaśpiewała, nie cofniecie, gdybyście byli sławni nie skorzystalibyście z możliwości i nie zaśpiewalibyście piosenki swojego idola? zgadzam się, że muzyka w tych czasach stacza się na dno przez takie komercyjne gów.no, no ale ogar. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 06.05.11, 15:51 zachowywała się jak idotka śpiewając to serio . ona chyba na serio myśli że nagle wszyscy przestaną kojarzyć ją z hanną montaną . Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 06.05.11, 15:57 HAHAHAHA, BIEBER I BEATELSI XD Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Miley Cyrys spiewa Smells Like Teen Spirit ! 06.05.11, 17:03 Kurt to się chyba 500 razy w grobie przewrócił. Jak można zbeszcześcić taką piosenkę ?! Niech ta idiotka trzyma się z daleka od takiej muzyki ,bo ona potrafi tylko "śpiewać" słitaśny pop dla dwunastolatek . Na stos z nią ! Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Niech już będzie ten koniec świata,błagam! 07.05.11, 01:00 Za niedługo Bieber dorwie się do Iron Maiden a Miley powie,że gra rocka!Kurt chciała,aby ten utwór nie był komercyjny,pewnie teraz sam by sobie strzelił w głowę,że takie dziewczę bierze się za najwyższą klasykę grunge!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex haha, zacznijmy od tego, że Kurt nienawidził tej 07.05.11, 15:06 piosenki. poczytajcie trochę zanim dziewczynki zaczniecie pie...ć bzdury, bo aż szkoda was słuchać. was i waszych przemyśleń. laska beznadziejnie to zaśpiewała ale ku... robicie z tego awanturę jak śmierć bin ladena -.- + jakby wasze " cudowne " muse lub paramore czy tpr to zaśpiewało to srałybyście w gacie z zachwytu ale, że to majli srajli to burzycie się jak jakieś popie...ne gó...ary.. bo co ? lepiej spójrzcie na wasze słit wokale. ona ma zabronione to śpiewać ? kurt gdzieś napisał ,że nie wolno ?! co z was za fanki, gó... a nie fanki. skoro nie pozwalacie śpiewać innym piosenek zespołów, które lubią " z szacunku do Kurta " -.- Odpowiedz Link Zgłoś