• karolcia909 Re: bi ....? 28.07.11, 16:38
      Jeśli mam być szczera to będę szczera . ! Szczerze powiedziawszy to się z nikim takim nie spotkałam nigdy , ale to że ktoś ma inną orientację seksualną to nie znaczy że jest jakimś dziwolągiem . Tak naprawdę dużo osób z naszego otoczenia jest osobami bi seksualnymi , ale to żaden problem jak dla mnie . Nawet niektóre gwiazdy są osobami BI , np. Adam Lambert, przyznam że denerwuje mnie to iż wielu ludzi się z niego wyśmiewa, że jest gejem . ! I co z tego . ?! Ważne że gościu ma talent i nie skrzeczy jak niektórzy . ; - //
      Podsumowując moją wypowiedź : TOLERUJĘ BI . smile
    • kabanos8 Re: bi ....? 29.07.11, 18:11
      to nic złego że ktoś woli dwie płci wink to jest normalne. chociaż u nas w Polsce jest to zakazane ale i tak wiele osób się do tego nie przystosowuje.
    • mweezy . 29.07.11, 23:47
      @blowie napisała coś ważnego - w okresie dojrzewania dopiero poznajemy swoją, że tak powiem seksualność i w tym czasie faktycznie, może zdarzyć się tak, że dziewczynie może spodobać się jej koleżanka, na ten przykład.
      @rememberina, mądra myśl. Zgadzam się z tobą.
      • mweezy . 29.07.11, 23:48
        Ah, no tak, zapomniałam o najważniejszym - oczywiście, że toleruję biseksualistów. To przecież zwyczajni ludzie, a niektórzy robią z nich nie wiadomo co...
      • rememberina Re: . 30.07.11, 00:06
        @mweezy ależ dziękuję smile
    • ilovevampires16 Moja.. 30.07.11, 15:06
      Moja kuzynka jest bi i nic do niej nie mam. Jak dla mnie biseksualizm jest dobrym wyjściem tongue_out
      Jak zrani cię jakiś facet to szukasz pocieszenia u dziewczyny i na odwrót xD
      Ja sama nie jestem bi [tak w roli wyjaśnienia].
      • chilling mmm 30.07.11, 19:32
        Nie mam nic do nich. przecież to też ludzie. podobają im się obie płcie to ICH sprawa.
    • just...me Re: bi ....? 30.07.11, 19:40
      Toleruję, mam jedną koleżankę, która jest bi, ale jakby facet rzucił mnie dla innego faceta. Jakiś taki niesmak chyba by pozostał... tongue_out
    • hera.xd Re: bi ....? 30.07.11, 22:12
      Toleruje ich i nie mam nic przeciwko big_grin
    • q. Re: bi ....? 30.07.11, 23:22
      Takich powinno się wybijać. Żarcik c:
    • mysiuniaxpp Re: bi ....? 31.07.11, 17:33
      nie spotkałam jeszcze żadnej osoby która była by bi. ale chyba głupio by było się z kimś takim kolegować. znaczy krępująco ;p ale już w takim świecie żyjemy że chyba trzeba to wszystko tolerować ;p
    • niegrzeczna... Re: bi ....? 01.08.11, 11:39
      nie mam nic przeciwko, jestem tolerancyjna ! smile
    • s_e_l_e_n_a Re: bi ....? 01.08.11, 12:10
      Obojętne mi to, tylko żeby taka osoba się z tym nie wychylała.
    • mysterious0 Re: bi ....? 01.08.11, 13:43
      no tak. przecież to tacy sami ludzie jak wszyscy na tym świecie,nie? tongue_out
    • kociara24 Re: bi ....? 01.08.11, 16:34
      Tak, a czemu miałabym ich nie tolerować. Nie mam nic homoseksualistów, biseksualistów, metroseksualistów. To są też ludzie
      • marta.sz ehh 01.08.11, 17:36
        To choroba psychiczna. Zapraszam na kozetkę ;P Tak, tak właśnie myślę. ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka