14.05.11, 13:22
wątku nie znalazłam , ale jak było to sorry.

a więc akcja robiona często za granicą, ale i w Polsce ( np. było w Krakowie, Mielcu ) jest jedną z tych niecodziennych akcji. polega na tym, że najzwyczajniej w świecie ludzie chodzą w bluzkach lub z tablicami z napisem "free hugs" czyli darmowe przytulanie. ludzie mogą się przytulić, a ponoć przytulanie poprawia nastrój wink
bardzo chciałabym zrobić taką akcję u mnie w mieście. np. na 24 czerwca, czyli na polski dzień przytulania ;d sama wzięłabym udział w takiej akcji, bo na pewno to ekstra zabawa big_grin

a wy, co myślicie o Free Hugs ? ;>

free hugs.
free hugs poland.
Obserwuj wątek
    • paulinka_us5 Gdyby było u mnie takie cos, to bym poszła :D 14.05.11, 13:23
    • lenisis Re: odświeżam. 14.05.11, 15:34
    • chocolatex Re: FREE HUGS 15.05.11, 11:04
      Fajna sprawa. Też bym wzięła udział w tej akcji. tongue_out Gdyby była...
    • elisss92 byłam :) 16.05.11, 13:25
      W zeszłym roku w Poznaniu była taka akcja, koncerty itp. Rozdawali tabliczki z róznymi napisami o przytulaniu i kto chciał to się podchodziło i przytulało smile Generalnie fajna sprawa, chociaż spora grupa ludzi uważała to za dziwactwo, ale reakcje pozytywne.
    • natip11 Re: FREE HUGS 16.05.11, 14:24
      gdyby coś takiego było w mojej okolicy, to chętnie bym się przyłączyła ;d
    • trufla Re: FREE HUGS 16.05.11, 14:30
      Ale to fajne ; )
      • redeemer Re: FREE HUGS 18.05.11, 15:12
        załóżcie na jakiś koncert koszulke z napisem 'free hugs' to wszyscy was będą tulić big_grin ja tak zrobiłem ostatnio. i było fajnie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka