23.05.11, 20:57
Jak w temacie chodzi o włosy. Nie bardzo lubię swoje włosy. Po umyciu,rozczesaniu i wysuszeniu moje włosy stają się szopą. Denerwują mnie, że nie można ich uczesać w kitkę. Stosowałam już wiele odżywek które pomagają w łatwiejszym rozczesywaniu włosów, ale nic to nie dało. Znajomym i rodzinie podobają się moje gęste włosy. Macie jakieś rady co do włosów. Nie wiem czy mam się cieszyć, że mam takie włosy czy płakać?
Obserwuj wątek
    • falinka6 Re: Włosy 23.05.11, 23:36
      A może spróbuj użyć jedwabiu do włosów, mi bardzo pomógł okiełznać moje niepokorne kosmyki smile Polecam Biosilk, zdecydowanie najlepszy.
      • gosia_91 Re: Włosy 24.05.11, 09:02
        Nie martw się, nie Ty jedna masz taki problem smile Ja po wysuszeniu włosów mam na głowie szopę, każdy włos w inną stronę i powiem Ci szczerze, że żadne specyfiki na to nie pomagają tylko i wyłącznie prostownica. Nawet kiedy chcę zrobić kucyka muszę je prostować, od tego zrobiły mi się strasznie wysuszone włosy dlatego po każdym prostowaniu smaruję włosy jedwabiem, wtedy nie wyglądają na tak bardzo zniszczone smile
        • seneka4 Re: Włosy 24.05.11, 14:47
          Zgadzam się także z gosia_91 prostownica bardzo pomaga, ale lepiej kup sobie od razu z ceramicznymi płytkami, które chronią włosy przed ich zniszczeniem. Lepiej zainwestować te 150-200 zł, w dobrą prostownicę niż kupić jakiś shit za 40 zł, który sie zepsuję za pół roku i zepsuje Ci włosy.
      • scarrlet Re: Włosy 24.05.11, 14:30
        falinka6 napisał(a):

> A może spróbuj użyć jedwabiu do włosów, mi bardzo pomógł okiełznać moje niepoko
        > rne kosmyki smile Polecam Biosilk, zdecydowanie najlepszy.

Najlepszy jedwab jest ze sleek'a Sleek silk, a przetestowałam juz sporo tego typu kosmetyków, więc nie piszcie biosilk jeśli nie używałyście innych. pozdrawiam
      • seneka4 Re: Włosy 24.05.11, 14:45
        falinka6 napisał(a): Polecam Biosilk, zdecydowanie najlepszy.

O tak jedwab z Biosilk jest świetny, używam go od półtora roku, nie dość ,że wygładza włosy, to jeszcze je prostuję i odnawia. Miałam bardzo suche i matowe włosy, a teraz są prawie jak nowe. ;D
        • gosia_91 Re: Włosy 24.05.11, 15:27
          seneka4 napisał(a):

> falinka6 napisał(a): Polecam Biosilk, zdecydowanie najlepszy.
          >
          > O tak jedwab z Biosilk jest świetny, używam go od półtora roku, nie dość ,że wy
          > gładza włosy, to jeszcze je prostuję i odnawia. Miałam bardzo suche i matowe wł
          > osy, a teraz są prawie jak nowe. ;D

Muszę koniecznie wypróbować smile
    • a_vie Re: Włosy 29.05.11, 16:06
      nie susz włosów suszarką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka