roxana09 24.05.11, 18:46 więcc .. niektóre kociaki chamsko wątki innych kociaków . ja rozumiem , że takie wątki jak " czy lubisz justina biebera itp . " usunąć , no bo takich to już jest tysiące , ale takich jak np . dziewczyna dała , że podoba jej się chłopak , a niektórzy jej w komentarzach piszą , że " nie zaśmiecaj forum" tu mamy zadawać właśnie i pytania i poradzić się , a nie że ktoś usuwa , bo mu się nie podoba , denerwuje mnie to . KAŻDY MA PRAWO DO SWOJEGO ZDANIA I OPINII . ! co wy o tym myślicie . ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxana09 Re: wejdźcie . ! 24.05.11, 18:47 tak powinno jeszcze być " niektóre kociaki chamsko usuwają wątki innych kociaków " sorry . Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: wejdźcie . ! 24.05.11, 19:17 Tak to troszeczkę chamskie. Ale wątki typu "podoba mi się chłopak, co mam zrobić" już się robią nudne. Poza tym uważam, że tym wątkiem i tak nic nie zmienisz więc niepotrzebnie zaśmiecasz forum. Takich wątków było tysiące i jakoś nie widać poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa2226 Re: wejdźcie . ! 24.05.11, 20:00 Oj, ale dziewczyny w tym wieku maja dużo problemów i nie zawsze mogą się komuś wygadać, dlatego piszą na forum. Ja tak mam, dlatego zawsze usuwanie wątków mnie denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
roxana09 Re: wejdźcie . ! 24.05.11, 20:22 twilightowa2226 napisał(a): > Oj, ale dziewczyny w tym wieku maja dużo problemów i nie zawsze mogą się komuś > wygadać, dlatego piszą na forum. Ja tak mam, dlatego zawsze usuwanie wątków mni > e denerwuje. no właśnie mnie też .. każdy ma prawo do swojego zdania , no nie . ? i wgl . po to kotek został założony . Odpowiedz Link Zgłoś