Dodaj do ulubionych

wejdźcie . !

24.05.11, 18:46
więcc ..

niektóre kociaki chamsko wątki innych kociaków . angryuncertainuncertain
ja rozumiem , że takie wątki jak " czy lubisz justina biebera itp . " usunąć , no bo takich to już jest tysiące , ale takich jak np . dziewczyna dała , że podoba jej się chłopak , a niektórzy jej w komentarzach piszą , że " nie zaśmiecaj forum" uncertainuncertainuncertain
tu mamy zadawać właśnie i pytania i poradzić się , a nie że ktoś usuwa , bo mu się nie podoba , denerwuje mnie to .

KAŻDY MA PRAWO DO SWOJEGO ZDANIA I OPINII . ! scianasciana

co wy o tym myślicie . ? serceserceserce
Obserwuj wątek
    • roxana09 Re: wejdźcie . ! 24.05.11, 18:47
      tak powinno jeszcze być " niektóre kociaki chamsko usuwają wątki innych kociaków "
      sorry . serceserce
      • charlotte__ Re: wejdźcie . ! 24.05.11, 19:17
        Tak to troszeczkę chamskie. Ale wątki typu "podoba mi się chłopak, co mam zrobić" już się robią nudne. Poza tym uważam, że tym wątkiem i tak nic nie zmienisz więc niepotrzebnie zaśmiecasz forum. Takich wątków było tysiące i jakoś nie widać poprawy.
        • twilightowa2226 Re: wejdźcie . ! 24.05.11, 20:00
          Oj, ale dziewczyny w tym wieku maja dużo problemów i nie zawsze mogą się komuś wygadać, dlatego piszą na forum. Ja tak mam, dlatego zawsze usuwanie wątków mnie denerwuje.
          • roxana09 Re: wejdźcie . ! 24.05.11, 20:22
            twilightowa2226 napisał(a):

> Oj, ale dziewczyny w tym wieku maja dużo problemów i nie zawsze mogą się komuś
            > wygadać, dlatego piszą na forum. Ja tak mam, dlatego zawsze usuwanie wątków mni
            > e denerwuje.
            no właśnie mnie też .. uncertainuncertain
            każdy ma prawo do swojego zdania , no nie . ?
            i wgl . po to kotek został założony .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka