Dodaj do ulubionych

Do you ... :~~:

27.05.11, 00:33
Pytanie kieruję iwyłącznie z ciekawości .
Jesteście typem duszy towarzyskiej,czy samotnika ?
Jak to u Was wygląda w relacjach z rówieśnikami ?
Ja osobiście jestem typem samotnika smile
Lubię co prawda być w centrum uwagi,ale nie lubię przebywać w dużej grupie .
Wolę mieć jedną dobrą koleżankę,z którą od czasu do czasu pogadam,ale też często nawet jak ją widzę,wolę być sama .
Jak wracam ze szkoły,czy idę do niej,to unikam grupy,bo wtedy mam słuchawki na uszach i "Swój włąsny świat: big_grin Do tego piszę książki i wiersze,nie mam rodzeństwa i wcale nie potrzebuję być akceptowaną,tj. nie zależy mi na tym wink
Bardzo mało osób z klasy mnie zna . Nawet ta najlepsza koleżanka nie ma tak naprawdę pojęcia o mnie . Dlaczego ? W szkole staję się strasznie spokojna i poważna,nie wiem czemu,ale wiem,że to nie jest "pancerz",tylko część mojego charakteru,który jest hm...skomplikowany xD Ale nie ukrywam,że mi z tym dobrze. Jestem inna i się do tego przyzwyczaiłam .
Nie znoszę jak ktoś przeklina i kocham osoby z osobowością .
A zwłaszcze te wyciszone i tajemnicze kiss
Jak tam u Was?
Obserwuj wątek
    • monia12xd Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 10:09
      zdecydowanie dusza towarzystwa. nie lubię być sama muszę być z kimś. ;D Zawsze jak mam czas wolny idę się spotkać z kumplami. ;p nie mogę chodzić po szkole, po dworze czy coś sama. muszę być z kimś ;DDD wtedy nigdy się nie nudzę ;p ;*** kocham wszystkich moich ziomków <3
    • by_moonlight Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 15:16
      Jestem raczej typem samotnika. Zwykle, gdy przebywam w grupie większej niż cztery osoby po prostu wsłuchuję się w rozmowę i tylko od czasu do czasu dorzucę swój komentarz. Zazwyczaj jestem spokojna (panuje takie ogólne przekonanie), rzadko się odzywam, bo wolę słuchać innych. Co nie znaczy, że nie lubię rozmawiać, o nie. Wszystko zależy od tego, czy mój rozmówca jest ciekawy. Bo jeśli nie jest interesujący lub najzwyczajniej w świecie rozmowa z nim opiera się głównie na "obrabianiu czyjegoś tyłka" to możemy sobie darować dalsze dyskusje. Nie wiem, czy jakaś osoba zna mnie na tyle dobrze, by mogła wyrobić sobie o mnie zdanie bliskie prawdy. Z kolei gdy jestem szczęśliwa to potrafię biegać, skakać po pokoju, rzucać się na szyję każdemu, kto mi się mi się nawinie i gadać jak nakręcona. Różnie to bywa, ale zdecydowanie do duszy towarzystwa mam jeszcze dość daleko. ;]
      • charlotte__ Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 15:20
        Jestem taka jak ty. Cieszę się, że nie tylko
        ja jestem taka 'inna'.
    • ann_rock .. 27.05.11, 15:32
      zależy od humoru, raz cicha ispokojna raz roześmiana i radsna czyli 'cicha woda brzegi rwie'... big_grin
    • estrellaa Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 15:36
      po srodku . xd
    • vaniney Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 16:00
      kochasz osoby wyciszone?ja nienawidzę.i uwielbiam przeklinać.cóż,nie dogadałybyśmy się.
    • kara4454 Re: kara4454 27.05.11, 16:14
      lubie być w grupie ale jakoś mi to tak nie wychodzi xd więc jestem samotnikiem
      • jolene_ hm. 27.05.11, 16:34
        w sumie to różnie . są dni, w których mogę przesiedzieć cały dzień w domu sama i nie mam ochoty się wtedy spotykać ze znajomymi, a często cały dzień spędzam praktycznie poza domem. także chyba pół na pół. chociaż gdybym miała wybrać tylko jedno, to raczej wybrałabym duszę towarzyską
    • stranger17 Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 16:36
      Samotnik ; DD I pasuje mi to ; DD
      • pola16 Zależy. 27.05.11, 16:44
        Głównie od nastroju, czasem bez powodu mam jakiegoś doła to nie chcę, aby ktoś zawracał sobie mną głowę, ale kiedy indziej sama chcę się tam znajdować. Nie jest tak, że zawsze musi być jak ja chcę. Wśród swoich naj znajomych nie ma takiego podziału, o który tu pytasz;d.
    • madalena Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 16:42
      zależy jaki mam humor, czasami uwielbiam być między ludźmi, śmiać się, niczym się nie przejmować, ale mam takie dni, gdzie muszę pobyć w samotności, pomyśleć, popłakać.
    • pwe Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 16:45
      Jestem osobą spokojną do czasu aż mi się nie znudzi a później wybucham taką energią nieraz jakbym miała ADHD ale bez żadnych insynuacji nie mam...wink
    • koniara8 Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 16:57
      U mnie to tak.. Pół na pół. Lubię przebywać w zwartej grupie znajomych, ale czasami potrzebuję pobyć trochę sama.
    • marsjanka115 x__x 27.05.11, 17:11
      zdecydowanie samotnik , ale lubię wracać z kimś do domu najlepiej z 1 osobą . ludzie znają mnie trochę bo znamy się od zerówki ale nowym nie opowiadam o sobie.
    • seneka4 Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 17:19
      Jestem samotnikiem. Lubię spotykać się tylko z bliższymi przyjaciółmi. (:
    • alice087 __________________________________ 27.05.11, 17:25
      nie, nie
      na pewno nie jestem typem samotnika

często się spotykam z przyjaciółmi, tylko, że nie lubię dużych grup. już powyżej 4 mi nie pasi.
    • chocolatex Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 20:49
      Nie nie nie. Samotnik i ja to dwa różne pojęcia, że tak powiem. Ale też nie jestem duszą towarzystwa, w sensie, zawsze w centrum uwagi i tak dalej. Jestem tym kimś po środku. suspicious
    • katiediamond Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 20:56
      Jestem taka sama jak Ty wink 99% Twojej wypowiedzi mogłabym dopasować do siebie.
    • beemazzy Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 21:03
      ja jestem osobą towarzyską, chociaż jak wszyscy, miewam gorsze dni - wtedy chcę być sama, założyć słuchawki i wyjść na spacer gdzieś, gdzie nie będę musiała się do nikogo odzywać.
    • fankazmierzch3 Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 21:21
      Mam podobnie do ciebie.
      Tylko,że ja jestem przyzwyczajona do przeklinania,słysze to praktycznie codziennie.
      Nie mam takiej bliskiej koleżanki,a najbliższa poszła do innego gimnazjum.
      Czasami chciałabym być bardziej eee że tak powiem akceptowana,chociaż to złe słowo,ale jak mnie nie chcą to nie "wpycham się drzwami i oknami".
      Nie potrafie tego opisac

Samotnik i to bardzo
    • niedzwiadek Re: Do you ... :~~: 27.05.11, 21:37
      Ja jestem troszke inna , mam bardzo duzo kolegow i kolezanek w sumie nie wiem za co oni mnie tak lubia smile . Mam tylko jedna przyjaciolke ( i tyle mi starcz) . W szkole troszke zamulam ale na dworze czy na wycieczce jestem crazy wink w koncu Kobieta zminna jest .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka