pinky33 05.06.11, 12:36 Od kilku dni kicham. Ale wczoraj to naprwde sie zaczeło.Mam katar,wzawią mi oczy,nos mnie piecze ze nie wiem.Nigdzie nie moge wyjsc bo mam czerwone oczy i noc ;/ Kicham po 4-5 razy z wielkim trudem.Krople do nosa nic nie pomagaj tylko podrażniły mi nos i piecze ;/;/ wiem ze to alergia na pyły w powietrzu.Wczoraj ominą mnie festyn dzis jest piknik rodzinny w niedalekiej miejscowosci i pewnie tez nie pojade bo nie dam rady ;/ Mam tego dosc .Myslałam ze ten wekeend bedzie spooko bo ciepło i wogóle a tu jakas jebana alergia. ;/;/ w poniedziałek jade z mama do lekarza a teraz was sie pytam czy znacie jakies doomowe sposoby zeby mi oczy nie wzawiły i zebym nie kichała?? dziewczyny pomzócei Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meredith. Re: ma alergie ;/;/ 05.06.11, 12:46 mam alergię i cóż.... trzeba przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki hm 05.06.11, 12:48 też mam - tylko katar i ból gardła.. weź zyrtec, ja do nosa psikam jakimś Avamys'em jak Ci to pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: ma alergie ;/;/ 05.06.11, 21:15 Cholera no skad ja to znam Tabletki Zyrtec albo Alertec. Pomaga jak nic, naprawde. Tylko nie bierz zbyt czesto, bo jakis skladnik w nich zatrzymuje wode w organizmie i jak bedziesz brala czesto to przybedziesz na wadze. I to wcale nie malo... Mam nadzieje ze pomoglam :') Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia no . 06.06.11, 16:33 nie ma domowych sposobów na alergie, trzeba brać leki. Mam identycznie jak ty ! Nie cierpię tego ! U lekarza będziesz miała robione testy i dowiesz się dokładnie na co masz alergię i będziesz mogła omijać miejsca z tym Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: ma alergie ;/;/ 06.06.11, 16:37 Spróbuj tabletek na alergię albo jakiś kropel. Ja też mam alergię tylko, że bardziej na kurz i pomaga mi wizyta na basenie, możesz spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: ma alergie ;/;/ 07.06.11, 11:22 Nienawidzę alergii. Żyć się z nią nie da na wiosnę. Tabletki Zyrtec pomagają. Ja jeszcze mam jakieś krople do nosa... Odpowiedz Link Zgłoś