Dodaj do ulubionych

Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać :)

• bella20 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 18:24
      Moja ulubiona postacią jest Hermiona i Snapewink
    • vampiresfan Re: Dużo tego jest ;D 18.07.11, 18:27
      Oczywiście Harry, Hermiona, Ginny, Draco, Syriusz
      • hilary_fanka . 18.07.11, 18:53
        Moją ulubioną postacią z "Harry'ego" jest chyba Belletriks. Mało która postać w jakimkolwiek filmie tak mnie przeraża. Ciarki przechodza po plecach,kiedy rozlega się jej złowieszczy śmiech.
    • laurka00x Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 19:06
      moją ulubioną postacią jest Hermiona .. ; d swietna aktorka skromna itp ..fajna dziewczyna.
      • kwiatlotosu89 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 19:22
        Tez jestem za Hermioną smile

• pyska. Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 19:23
      Hmm...
      To nie jest takie proste pytanie ! Mam kilku faworytów .
      Snape - był dosyć tajemniczy ... mimo ,że denerwował mnie gdy czepiał Harry'ego zawsze szukałam w jego zachowaniu czegoś dobrego , chciałam aby był dobry ... Był dobrą postacią , mimo ,że przez praktycznie wszystkie książki autorka starała się go pokazać ze złej strony , ja widziałam też tą dobrą on miał uczucia , KOCHAŁ !! A dla sługusów Voldemorta nie było miłości , więc sądzę że był dobry ;d
      Draco - hmm... Wkurzająca postać ale nie wiem czemu ją teraz baaardzo lubię ;d Może był po stronie Voldemorta tylko dlatego ,że rodzice mu kazali ? Dokuczał Harry;emu ale z drugiej strony dlatego ,że mu zazdrościł ... Mam mieszane uczucia co do tej postaci , ale lubię ją mimo wszystko ;d
      Hermiona - inteligentna , zawsze wiedziała co robić ... szacunek ;d
      Dumbledore - już nie raz spotykam się z postaciami typu " człowiek który posiada wielką moc , wie wszystko itd. " ( choćby Gandalf z " Władcy Pierścieni " ) ... On nie był właśnie taki do końca. Popełniał błędy , jak już sam przyznał . Zawsze jak w pobliżu Harry'ego był Dumbledore miałam takie uczucie bezpieczeństwa , że Harry'emu nic się nie stanie , przecież Dumbledore jest znakomitym czarodziejem , potężnym czarodziejem .
      Hagrid - Och ! Gdy tylko w pobliżu był Hagrid przypominała mi się pierwsza część książki , gdzie Hagrid wszystko pokazywał Harry;emu , że wtajemniczał go w to wszystko . Był przyjacielem Harry'ego ... Prosty człowiek ! A raczej czarodziej hehe ! Ale zawsze go lubiłam... Szczególnie jak mówił " Cholibka " ! big_grin big_grin
    • stringusia157 Syriusz Black <3 18.07.11, 19:32
      ahhh uwielbiam go <3 te jego teksty....., i wg wszystko w nim jest fajne big_grin prowadze o nim blog jak by co tongue_out
    • itsjustmee Ooo taak. 18.07.11, 19:40
      Draco Malfoy - bo jest niesamowicie przyciągający. Pod koniec Harry'ego stał się niezłym ciachem, a na początku był naprawdę słodki. wink
      Severus Snape - strasznie mnie wzruszył w ostatniej części historią z Lily. Okazało się, że wcale nie jest takim chamem. Jego oziębłość była uzasadniona przez liczne i mocne zranienia w przeszłości.
      Syriusz Black - lubię go i tyle. Ma w sobie coś fajnego, lojalnego. wink
      • itsjustmee Re: Ooo taak. 18.07.11, 19:41
        I oczywiście Hagrid i Fred i George. Tych trzech chyba nie muszę tłumaczyć. big_grin
    • wilkolak Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 19:57
      Lili Evans, nie wiem czemu
    • the_last_song Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:00
      Severus Snape, jest taki inny ; ] Oryginalny ; D smile
    • anusia14 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:01
      Ronald Wesley, ponieważ jest mega śmieszny, jego niektóre teksty, zwłaszcza w książce, rozwalają. big_grinbig_grinbig_grin UWIELBIAM GO !
    • sarkastyczna Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:02
      Ja najbardziej lubię Rona i Snape'a smile
    • karmel_ Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:05
      Harry ofc. :d
    • lamma Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:05
      ja lubię najbardziej rona za całokształt, lunę za to, że była nieźle pokręcona, ale oddana i pomocna, syriusza i lupina lubię o tak o, urzekli mnie pewnie tymi psimi oczętami.
    • linda8 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:07
      Hermiona i Hagridsurprised
    • lovicz Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:12
      Ron serce
      Hermiona serce
      Syriusz serce
      Draco serce
      i ...
      Dumbledore serce
    • emotix Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:22
      mój to Syriusz Black
    • duskapl Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:47
      James i Oliver Phelps ;*********** czyli Fred i George Weasley. ;**** Oni są super!!serce
    • deedee ^_^ 18.07.11, 20:47
      Bellatrix Lestrange za to w jaki sposób gar uwielbiam takie charaktery . kocham ją !
    • wampiruska Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 21:26
      Ja tam wielbię wszystkichbig_grin Każda postać ma w sobie coś śmiesznego i fajnego,takiego interesującegosmile Wielbię Dracona,Harrego,Hermionę,Rona,Nevilla,Dumbledora,Severusa,Voldemorta.....po prostu wszystkichbig_grin <3
    • mellyx3 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 21:49
      Snape, Syriusz i Draco big_grin
    • lilpoops Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 21:55
      Hermiona big_grin Może dlatego że kocham ją jako aktorkę i wogule jest śliczna i fajna big_grin
    • patka7171 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 21:56
      Ja lubie dwie osoby Syriusza blacka i Hermione.Nie mam pojecia dla czego po prostu ich lubie i tylesmile
    • lilpoops Belatriks Lestrange ... 18.07.11, 22:02
      Ona jest świetna oczywiście Baletriks Lestrange big_grin Taka wredna ale zajebista big_grinbrawo
    • juliafun Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 10:53
      Nevil serce i Luna serce
    • donia2107 Fleur Delacour 19.07.11, 10:59
      Lubię tą postać , dlaczego ? Hmm sama nie wiem , fajnie mówi ,,Arry" xD
    • julka_18 Draco Malfoy & Ron Weasley ♥ 19.07.11, 11:11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka