bella20 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 18:24 Moja ulubiona postacią jest Hermiona i Snape Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: Dużo tego jest ;D 18.07.11, 18:27 Oczywiście Harry, Hermiona, Ginny, Draco, Syriusz Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka . 18.07.11, 18:53 Moją ulubioną postacią z "Harry'ego" jest chyba Belletriks. Mało która postać w jakimkolwiek filmie tak mnie przeraża. Ciarki przechodza po plecach,kiedy rozlega się jej złowieszczy śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka00x Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 19:06 moją ulubioną postacią jest Hermiona .. ; d swietna aktorka skromna itp ..fajna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatlotosu89 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 19:22 Tez jestem za Hermioną ______________________ megavideo-bezlimitu.pl/MTA/Harry_Potter_i_insygnia_smierci_czesc_2 Odpowiedz Link Zgłoś
pyska. Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 19:23 Hmm... To nie jest takie proste pytanie ! Mam kilku faworytów . Snape - był dosyć tajemniczy ... mimo ,że denerwował mnie gdy czepiał Harry'ego zawsze szukałam w jego zachowaniu czegoś dobrego , chciałam aby był dobry ... Był dobrą postacią , mimo ,że przez praktycznie wszystkie książki autorka starała się go pokazać ze złej strony , ja widziałam też tą dobrą on miał uczucia , KOCHAŁ !! A dla sługusów Voldemorta nie było miłości , więc sądzę że był dobry ;d Draco - hmm... Wkurzająca postać ale nie wiem czemu ją teraz baaardzo lubię ;d Może był po stronie Voldemorta tylko dlatego ,że rodzice mu kazali ? Dokuczał Harry;emu ale z drugiej strony dlatego ,że mu zazdrościł ... Mam mieszane uczucia co do tej postaci , ale lubię ją mimo wszystko ;d Hermiona - inteligentna , zawsze wiedziała co robić ... szacunek ;d Dumbledore - już nie raz spotykam się z postaciami typu " człowiek który posiada wielką moc , wie wszystko itd. " ( choćby Gandalf z " Władcy Pierścieni " ) ... On nie był właśnie taki do końca. Popełniał błędy , jak już sam przyznał . Zawsze jak w pobliżu Harry'ego był Dumbledore miałam takie uczucie bezpieczeństwa , że Harry'emu nic się nie stanie , przecież Dumbledore jest znakomitym czarodziejem , potężnym czarodziejem . Hagrid - Och ! Gdy tylko w pobliżu był Hagrid przypominała mi się pierwsza część książki , gdzie Hagrid wszystko pokazywał Harry;emu , że wtajemniczał go w to wszystko . Był przyjacielem Harry'ego ... Prosty człowiek ! A raczej czarodziej hehe ! Ale zawsze go lubiłam... Szczególnie jak mówił " Cholibka " ! Odpowiedz Link Zgłoś
stringusia157 Syriusz Black <3 18.07.11, 19:32 ahhh uwielbiam go <3 te jego teksty....., i wg wszystko w nim jest fajne prowadze o nim blog jak by co Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Ooo taak. 18.07.11, 19:40 Draco Malfoy - bo jest niesamowicie przyciągający. Pod koniec Harry'ego stał się niezłym ciachem, a na początku był naprawdę słodki. Severus Snape - strasznie mnie wzruszył w ostatniej części historią z Lily. Okazało się, że wcale nie jest takim chamem. Jego oziębłość była uzasadniona przez liczne i mocne zranienia w przeszłości. Syriusz Black - lubię go i tyle. Ma w sobie coś fajnego, lojalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Re: Ooo taak. 18.07.11, 19:41 I oczywiście Hagrid i Fred i George. Tych trzech chyba nie muszę tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 19:57 Lili Evans, nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
the_last_song Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:00 Severus Snape, jest taki inny ; ] Oryginalny ; D Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:01 Ronald Wesley, ponieważ jest mega śmieszny, jego niektóre teksty, zwłaszcza w książce, rozwalają. UWIELBIAM GO ! Odpowiedz Link Zgłoś
sarkastyczna Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:02 Ja najbardziej lubię Rona i Snape'a Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:05 Harry ofc. :d Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:05 ja lubię najbardziej rona za całokształt, lunę za to, że była nieźle pokręcona, ale oddana i pomocna, syriusza i lupina lubię o tak o, urzekli mnie pewnie tymi psimi oczętami. Odpowiedz Link Zgłoś
linda8 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:07 Hermiona i Hagrid Odpowiedz Link Zgłoś
lovicz Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:12 Ron Hermiona Syriusz Draco i ... Dumbledore Odpowiedz Link Zgłoś
emotix Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:22 mój to Syriusz Black Odpowiedz Link Zgłoś
duskapl Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 20:47 James i Oliver Phelps ;*********** czyli Fred i George Weasley. ;**** Oni są super!! Odpowiedz Link Zgłoś
deedee ^_^ 18.07.11, 20:47 Bellatrix Lestrange za to w jaki sposób gar uwielbiam takie charaktery . kocham ją ! Odpowiedz Link Zgłoś
wampiruska Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 21:26 Ja tam wielbię wszystkich Każda postać ma w sobie coś śmiesznego i fajnego,takiego interesującego Wielbię Dracona,Harrego,Hermionę,Rona,Nevilla,Dumbledora,Severusa,Voldemorta.....po prostu wszystkich <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mellyx3 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 21:49 Snape, Syriusz i Draco Odpowiedz Link Zgłoś
lilpoops Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 21:55 Hermiona Może dlatego że kocham ją jako aktorkę i wogule jest śliczna i fajna Odpowiedz Link Zgłoś
patka7171 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 21:56 Ja lubie dwie osoby Syriusza blacka i Hermione.Nie mam pojecia dla czego po prostu ich lubie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lilpoops Belatriks Lestrange ... 18.07.11, 22:02 Ona jest świetna oczywiście Baletriks Lestrange Taka wredna ale zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
juliafun Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 10:53 Nevil i Luna Odpowiedz Link Zgłoś
donia2107 Fleur Delacour 19.07.11, 10:59 Lubię tą postać , dlaczego ? Hmm sama nie wiem , fajnie mówi ,,Arry" xD Odpowiedz Link Zgłoś