abbeydawn 11.06.11, 19:30 Hej. Mam zamiar zacząć używać plastrów z woskiem do depilacji, jednak zastanawiam się czy to bardzo boli. Używacie takich plastrów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiki3113 Re: Depilacja nóg ;) 11.06.11, 21:39 używam depilatora i tak boli,ale można wytrzymać,a potem przez dłuugi czas masz spokój Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Depilacja nóg ;) 11.06.11, 22:48 łaskotać też nie łaskoczę , ale z czasem można przyzwyczaić się do bólu Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka No i jeszcze.......... 13.07.11, 14:06 ........... polecam plastry Velvet. Odpowiedz Link Zgłoś
elle_ Re: Depilacja nóg ;) 11.07.11, 17:58 troche boli, ale ja nie polecam (mi jakos urywa wlosy i malo usuwa, ale mozliwe ze nie dokonca umiem je uzywac) ogolnie jestem za slaba na plastry chyba Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Depilacja nóg ;) 11.07.11, 20:46 ja miałam już kilka razy i mnie to cholernie boli. już nie raz ryczałam z bólu jak mama ciągła za plastry. jednak efekty są najlepsze. gładkie nogi przez prawie 4 tygodnie. mimo tych super efektów depiluję nogi kremem lub pianką. prosta bezbolesna metoda. chociaż po nie całych 2 tygodniach masz już włoski na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 Depilacja nóg ;) 11.07.11, 21:41 Ja też dzisiaj pierwszy raz depilowałam nogi, użyłam plastrów Veet Boli tylko trochę przez kilka sekund, a potem jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Depilacja nóg ;) 13.07.11, 11:42 ja już kilka razy depilowałam nogi woskiem i mnie to cholernie bolało. nie raz ryczałam z bólu. z takiego powodu teraz depiluję nogi kremem veet. bezbolesna metoda. może włoski odrastają szybciej niż po plastrach, ale przynajmniej nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
tamarusia Re: Depilacja nóg ;) 13.07.11, 13:48 nie boli, ale ja polecam krem do depilacji Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka Look here :) 13.07.11, 14:05 Używam - ale rzadko. Na początku boli, ale szybko się przyzwyczaja. Pamiętaj: 1.nie zmywaj wosku wodą! 2. jeżeli skończą Ci się chustki do zmywania wosku, użyj olejku dla dzieci 3. po depilacji i zmyciu resztek wosku, nakremuj nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
katy_13 Re: Depilacja nóg ;) 09.08.11, 11:31 Wypróbowałam i raczej nie polecam według mnie najlepsze jest golenie, prawda, włoski szybko odrastają, ale za to nic nie boli i nie ma podrażnień Odpowiedz Link Zgłoś