Dodaj do ulubionych

Włosy....

19.06.11, 19:50
Zafarbowałam włosy szamponetką na brązowo i bardzo mi pasuje taki kolor tylko, że szybko zejdzie bo to szamponetkasad Czym mogłabym zafarbować włosy żeby kolor został na dłużej? Farba(trwała) nie wchodzi w grę, ale myślałam o takich piankach co teraz reklamują, co o nich myślicie, są dobre używacie takich ?
Obserwuj wątek
    • igusiaaa Re: Włosy.... 19.06.11, 20:01
      Zapewniam cię, że szamponetka nie schodzi tak szybko, jak piszą na opakowaniu. poza tym już raczej nigdy nie będziesz miała takiego koloru, jaki miałaś przed farbowaniem. będzie on zbliżony, ale nie identyczny. proponuję ponowne zastosowanie szamponetki, jeśli nie chcesz stałej farby. oczywiście możesz spróbować z tymi piankami, ale wątpię, żeby to coś dało.
      • morelka227 Re: Włosy.... 19.06.11, 20:08
        Użyj kolejnej szamponetki. Te pianki (jeśli myślimy o tych samych) działają jak zwykła, stała farba tylko inaczej się ją nakłada. A szamponetek nawet sama używam i wcale tak szybko nie schodzą wink
        • simpleplan Re: Włosy.... 19.06.11, 20:14
          Nie pierwszy raz robię szamponetką. To już 3 raz, jak nie więcej. Tylko teraz mam rude włosy i czekam, żeby to zeszło i w wakacje na koloniach chcemy z koleżanką się farbować. Ja na ciemny brąz,(ale rudy musi zejść)i chodzi o to, żeby był ładny i fajny kolor. SZamponetką też wychodzi ale myślałam, że ta pianka jest lepsza. Może takich używacie to możecie doradzić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka