riki1246 02.07.11, 16:56 Dlaczego kotek nie pisze o urodzinach Ashley Tisdale ? W tamtym roku napisał a w tym nic Cały czas czekam na artykuł o Ashley i o tym że ma dzisiaj urodziny aby ponownie złożyć jej życzenia urodzinowe a tu nic nie ma __________________________________ A Wy czekacie aż kotek napisze o Ashley ? Złożyliście już jej życzenia ? Tak w ogóle.. lubicie Ashley ? Ps. Jakby co to KOSZ Pozdrawiam największa fanka Ashley Tisdale - riki1246 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meggi_13 ♠ 02.07.11, 17:03 Tak szczerze to nie jestem jakas wielka fanka Ashley, ale ten 'nowy' kotek mnie wkurza. Ciagle sa artykuly o Bieberze i jakies zalosne kopie tekstow z Bravo(nie czytam Bravo, zeby nie bylo -.-) a o innych artystach/gwiazdach NIC nie pisze. Jesli bylyby to urodziny Selenki albo Biebera to napisali by o tym o 6 rano... Mysle ze jeszcze dzisiaj cos napisza o urodzinach Ashley, przynajmniej mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 @meggi_13 02.07.11, 17:06 Też mam nadzieję...jeśli nie napiszę o Ashley to , to po prostu będzie chamskie ze strony kotka! I masz rację.. gdyby były urodzinki Bieberka lub jakiejś innej gwiazdeczki typu on to by o 6.00 rano napisał Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi nawet fotki dnia już nie wybiera, 02.07.11, 17:08 robi literówki w artykułach i te artykuły powtarza. na dodatek coś się czasem dzieje z blogami, z edycją profilu. kotek już się nie stara jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 @kiwi 02.07.11, 17:14 Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Kotek schodzi na psy A najbardziej mnie zdenerwował wygląd kotka.... wygląda to tak jakby kotek chciał się upodobnić do portalu Plotek.pl Prawie identyczny wygląd mają. Lubię kolor biały i w ogóle ale wygląd kotka razi mnie już w oczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: @kiwi 02.07.11, 17:44 na wygląd strony nie ma co się denerwować, bo podobnież agora w ogóle zmieniła wszystkie swoje strony. plotek, tuba, groszki Odpowiedz Link Zgłoś
alivemurderer Re: Dlaczego kotek o tym nie piszę ? 02.07.11, 17:36 wiesz, co innego może się pojawić na portalu społecznościowym o wybornej nazwie "kotek"? Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Re: @riki246 02.07.11, 17:57 zgadzam się! Jakiś czas nie wchodziłam na kotka, teraz jest trochę gorszy. A co do Ash to ją lubię i złożyłam jej urodziny w TEMACIE a nie w artzkule na kotku.... po za tym wy też sądzicie, że kotek.pl zamienia się w disney.pl albo bieberek.pl??? Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: @riki246 02.07.11, 18:05 niestety masz rację o urodzinach Jared'a Leto, też nic nie napisali w zeszłym roku. A jakby Bieber kichnął to kotek, w sekundę napisałby sensacyjną notkę o straszliwym wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Dlaczego kotek o tym nie piszę ? 02.07.11, 18:12 Oj, chyba się nie doczekasz Ja już się przyzwyczaiłam, że kotek pisze tylko o tych "najsławniejszych" i najbardziej słiiiit Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia hmmm no ja też czekam ! 02.07.11, 18:17 Weszłam teraz na kompa sprawdzić ale nic nie ma na temat Ash na innej stronce jest,że ma urodzinki ! I pamiętam,że w tamtym roku kotek pisał o urodzinach Ash jeszcze pamiętam,że kłóciłam się z jakoś debilką bo napisała,że po co składać życzenia Ash jak tego nie przeczyta i mnie to wkurzyło i zaczęła się kłótnia ! PS ostatnio kotek nie piszę o urodzinach gwiazd zauważyłaś ? już tak od 6 miesięcy ! Ash rządzi 100 lat dla niej ! Odpowiedz Link Zgłoś
angelina12 Re: Dlaczego kotek o tym nie piszę ? 02.07.11, 18:22 masz racje cały czas kotek pisze tylko o selenie i biberze.Ja czekam na artykuł o nowym teledysku Eminema... PS.Lubie Ashley Tisdale i mogli by napisać jakiś artykuł Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: Dlaczego kotek o tym nie piszę ? 02.07.11, 18:36 O MAAATKOO! przecież to jest straszne!!!!!! jak kot nie mogł napisać o urodzinach Aszlej?? A tak szczerze.. to mam to gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia ale popatrz . 02.07.11, 18:40 Zauwarzyłyście że kotek już w ogóle nie pisze o urodzinach gwiazd ? Zawsze pisał i dodawał taki fajny filmik a teraz nic. Pewnie uznał że to głupie, bo w końcu przyznajcie same, jest trochę gwiazd. A przecież kotek nie będzie wybierał bo każda kotkowiczka może lubić inną gwiazdę. Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Dlaczego kotek o tym nie piszę ? 02.07.11, 18:46 też się zdziwiłam. O urodzinach Paris Hilton pisał, a o Ash nie. Wkurzyłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
jula4321 Re: Dlaczego kotek o tym nie piszę ? 02.07.11, 18:48 Ojej! Co za tragedia! Ogarnij się dziewczynko, Kotek nie pisze o wielu gwiazdach, które tego czy innego dnia mają urodziny. Nie czekałam aż Kotek napisze o niej, nie złożyłam i nie złożę jej życzeń, tak w ogóle to nienawidzę tej marnej aktoreczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ja4everxd Re: Dlaczego kotek o tym nie piszę ? 02.07.11, 18:53 Ja pamiętam i napisałam o jej urodzinach na Blogu. Dlaczego KOTEK nie napisał??. Niewiem. Wszystkiego najlepszego Ash Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 @jula4321 02.07.11, 18:58 Skarbie... skoro jej nie lubisz to po co tu jesteś ? Po co komentujesz ? Skoro nie lubisz Ash to nie komentuj tego A co do tego że Ash niby jest marną aktoreczką to kochanie gdyby Tizz była marną aktoreczką nie dostawałaby propozycji filmowych i nikt by jej nie lubił a chciałam zauważyć że Ashley bardzo dużo osób lubi... Przykład ? Ashley ma już na facebooku aż 10 milionów fanów! Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ chyba trochę przesadzasz . 02.07.11, 19:10 świat się od tego nie zawali. a to, że na stronie pojawia się ostatnio tylko justin bieber i selena gomez, to fakt. ważne, że ty pamiętasz o tych urodzinach. btw. też kiedyś czekałam, aż kotek na pisze o jakimś temacie, a nie napisał. i jakoś żyję. po prostu na takie sprawy nie ma co liczyć. a jak jednak napisze, to będzie miłe zaskoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: @jula4321 02.07.11, 19:11 Bo, kot pisze tylko o "$wie zjeberku i selci i ich kul love story" ,żeby pokemoniaste dzieci miały się czym jarać. Btw-mam wrażenie,że redaktorzy kotka to 11-letnie gó...ary Odpowiedz Link Zgłoś
forgie Re: Dlaczego kotek o tym nie piszę ? 02.07.11, 19:07 Tak to okropne ! Nie powinien zapomnieć We Ash <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Dlaczego kotek o tym nie piszę ? 02.07.11, 19:19 bo woli zasypywac forum o bimberze i selence ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 02.07.11, 19:58 Straszne. Nawet nie wiedziałam, że ma urodziny, zresztą co to za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Dlaczego kotek o tym nie piszę ? 02.07.11, 20:06 skoro i tak piszecie o tym na blogu to tonie ma sensu ;| Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Dlaczego kotek o tym nie piszę ? 02.07.11, 20:07 No, jasne . Po prostu z niecierpliwością czekam na ten artykuł, bo mnie ona mega interesuje. Taak, jasne dzisiaj rano do niej zadzwoniłam i złożyłam jej życzenia. -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
lovciambruna Re: Dlaczego kotek o tym nie piszę ? 06.07.11, 00:08 E tam, nie jest za fajna... Odpowiedz Link Zgłoś