bella32
04.07.11, 09:03
Cześć !
Mam do was ogromną prośbę. Zacznę od początku. Od dawna podoba mi się pewien chłopak (brunet, dobrze zbudowany, niebieskie oczy...) Mam pewien chytry pomysł jak coś się o nim dowiedzieć (zacząć znajomość) Jest tylko jeden problem on nie chodzi do mojej szkoły, mieszka zupełnie gdzie indziej ( jakieś 20km. ode mnie ) Więc nie piszcie, że mam do niego podejść uśmiechnąć się i porozmawiać z nim bo to niemożliwe ( widuję go rzadko ) Mam jednak pewien pomysł, a oto on :
Zamierzam napisać do niego na nk.pl powiedzieć, że przeprowadzam "Ankietę na temat WAKACJI" zapytać go gdzie wyjeżdża, jakie ma plany, coś w tym stylu. W ten sposób dowiem się gdzie można go spotkać i może za niedługo "przypadkowo na niego wpadnę". Jeżeli byłby ciekawy po co mi znać jego plany napiszę, że razem z koleżanką pod koniec roku szkolnego zgłosiłyśmy się do przeprowadzenia tej Ankiety za dodatkowe punkty na start w gimnazjum.... Oczywiście to kłamstwo ale czego nie robi się dla miłości?
Jak myślicie czy mój plan się powiedzie? Jeżeli mi się uda wyciągnąć od niego informacje to czy macie jakieś pomysły na moją dalszą z nim znajomość? Muszę dodać, że jestem trochę nieśmiała a więc ni napiszę mu np. czegoś takiego. '' Cześć, ja i ty, ta sobota, kino,o tej godzinie...'' Proszę poradźcie.... Sorry za rozpisanie się...