loveicarly01 08.07.11, 16:07 Wyjeżdżam z rodziną na mazury. I mam do was nietypowe pytanie: Czy to obciach pojechać z rodzicami na wycieczkę rowerową ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malowana505 Re: ?? 08.07.11, 20:10 Nie ja jadę w tym roku na mazury z rodzicami 2 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: ?? 08.07.11, 20:31 Nie czemu ? Zobacz sobie tego demota : Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: ?? 08.07.11, 20:35 @ abbey_girl gdy przeczytałam tego posta od razu pomyślałam o tym democie xd cop do pytana jasne , że nie . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pigwa123 Peace 08.07.11, 21:01 O.O Jak tak możesz mówić ?! `` czy to obciach `` nie ! to nie jest obciach !!!! chciałaś pokazać że jesteś dorosła tym pytaniem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: ?? 08.07.11, 21:06 Ta, mega obciach. Normalnie będą Cię wytykać palcami. Tak się będą z Ciebie śmiali, że aż im brzuchy rozerwie. Sory, uwielbiam być sarkastyczna. A tak na serio to.. Czego tu się wstydzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcella_ Re: ?? 08.07.11, 21:15 dziewczyno ... sory , że to powiem ale naprawdę ty robisz sobie wstyd tym , że w ogóle to tutaj piszesz. Przecież to spędzanie czasu z rodziną z najbliższymi rodzicami i w ogóle a ty się pytasz , no dla mnie to jest nienormalne -.- Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ?? 08.07.11, 21:21 Weź się ciesz,że wgl. masz rodziców i możesz z nimi spędzać czas. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria_ zależy 08.07.11, 21:26 zależy : jak jesteś ah jakże piękną laską to tak bo zawsze musisz idealnie wyglądać ale jak jesteś normalna to nie bo to w końcu tylko rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: ?? 12.07.11, 15:50 Niby czemu obciach? A może w tych czasach samo posiadanie rodziny to obciach? Albo ja jestem starodawna, albo XXI wiek jest pojebany, bo dla mnie samo takie pytanie jest absurdalne o.O Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: ?? 12.07.11, 16:24 Dla mnie to nienormalne -.- , nie wstydź sie co do tego demota 'abbey_girl' czy jakoś tak xd, to sie ciesz, że masz możliwość spędzać wakacje z rodzicami, bo niektóre osoby wgl nie mają jednego z rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ?? 12.07.11, 16:34 Ja często jeżdżę z rodzicami na takie wycieczki. I cieszę się że tak jest, bo mam znajomych którzy mają po jednym rodzicu i nie ma on dla nich czasu, lub wcale rodziców nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: ?? 15.07.11, 13:54 Oczywiście że nie. Ja jeżdżę z rodzicami I jest super Odpowiedz Link Zgłoś