Dodaj do ulubionych

Papa Roach

12.07.11, 21:03
Więc... dużo zespołów ma tutaj swoje fora - 30 Seconds to Mars, Green Day, My Chemical Romance.. teraz przyszedł czas na... PAPA ROACH wink
Wypowiadajcie się, co uważacie o tym zespole, piosenkach, ogólnie o wszystkim co dotyczy Papa Roach.
Dobrej zabawy ;D
Obserwuj wątek
    • cooma Re: Papa Roach 12.07.11, 21:11
      odświeżam! ;P
      • cooma Re: Papa Roach 31.07.11, 16:08
        nikt tutaj nie lubi tego zespołu? crying
        • niemampomyslu Re: Papa Roach 31.07.11, 18:19
          słabo ich znam, ale przez pewien czas w kółko słuchałam Hollywood Whore. świetna piosenka. oni jakoś niedawno wydali albo będą wydawać nową płytę, nie?
    • cooma płyta 31.07.11, 20:36
      ostatnią płytę wydali w 2010, a z tego co widziałam wywiad z nimi po koncercie w Warszawie to mówili, że jeszcze trochę będą w trasie, potem przerwa i zabiorą się za nową płytę wink
      jeżeli nie znasz dobrze tego zespołu to polecam zapoznanie się z innymi kawałkami, jak na przykład 'Scars', 'Forever', 'Last Resort' ... ;D
      • niemampomyslu Re: płyta 31.07.11, 20:54
        kilka kawałków znam. last resort, hollywood whore, getting away with murder, kick in the teeth i taką jedna, co zapomniałam tytułu. c;
        • cooma Re: płyta 31.07.11, 21:01
          ooo jak miło wink a już straciłam nadzieję, że ktoś na kotku ich zna i słucha wink
          • cooma Re: płyta 31.07.11, 21:13
            jest ktoś jeszcze na kocie? ;D
            • dundersztyc Re: płyta 31.07.11, 21:21
              ja ich słucham <3
              • cooma Re: płyta 31.07.11, 21:53
                widzę, że zaczyna się ktoś już odzywać, więc może:
                - imię
                - jak ktoś chce to wiek
                - od kiedy słuchacie
                - ulubiona piosenka wink
                • dundersztyc Re: płyta 03.08.11, 10:16
                  paulina, 16 lat, słucham od wiosny 2010 roku.
                  ulubiona piosenka? hmmm.. nie mam chyba konkretnej. dużo ich piosenek mi się podoba. to be loved to była pierwsza jaką usłyszałam. lubie też forever, black clouds, burn, last resort, hollywood whore, sometimes, kurde, mogłabym tak wymieniać, haha big_grin
    • creeping_death creeping_death 08.08.11, 10:19
      Wypowiadam sie nienawidzę ich muzyki,stylu i wgl dla mnie są bezndziejni.
    • beautiful_ Re: Papa Roach 09.08.11, 18:01
      Ja jak na razie słyszałam jedną ich piosenkę ale już ją kocham 'Kick in the teeth' ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka