Dodaj do ulubionych

Jakie gwiazdy widzieliście na żywo?

14.07.11, 20:06
Kogo sławnego widzieliście w realu? Podawajcie wszystkich nawet tych ,którzy są już mniej znani.wink
Obserwuj wątek
    • najladniejsze Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 14.07.11, 20:13
      A zapomniałam powiedzieć ja widziałam tak: Rafała Kwietniewskiego (Bartek z pierwszej miłości),Doda,Maryla Rodowicz ,Maciej Miecznikowski(jako pierwszy dał mi autograf) Natasza Okupnik ,Reni Jusis Sumptuastic smile
      • sims Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 15.07.11, 11:59
        Pectus , Doda , i ktoś jeszcze ale mi wypadło xD
        • shadow_ Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 15.07.11, 12:09
          Doda, Pectus, ten zespół Kombi, Blue Cafe, Maryla Rodowicz + cała reprezentacja w siatkówce, awww.;d
        • mali Rihanne (będę xd ) + jeszcze.. 20.07.11, 13:10
          Majka jeżowska, michał szpak, ewa farna, ada szulc smirk
          • xis Fajny tytuł, by zwrócić na siebie uwagę 21.07.11, 12:44
            Widziałam Tokio Hotel, Ewę Farną, D (koncert D był najzajebistszy na świecie, polecam ten zespół), Michała Szpaka (LOL), a za miesiąc zobaczę Dir En Grey.
      • cupcakes OJ DUŻO. : ) 19.07.11, 18:58
        50 cent, Shaggy, Muse, Panic! At The Disco, 2 razy 30 seconds to mars, Simple Plan, Happysad kilka razy... a polskich sław raczej nie pamiętam , ale widziałam m.in. Dodę i Damięckiego.
        • kasia8528 Re: OJ DUŻO. : ) 19.07.11, 21:36
          Omg... tego bd dużo.
          Z polskich : Dodę , Ewę Farnę, Afromental , Happysad , Paulla , Sylwia Grzeszczak , Doniu , Honey ( byłam na jakimś tam festiwalu co wczoraj w telewizji leciał) Agnieszka Chylińska , Czesław Mozil. ^^
          Zagraniczni : Justin Bieber ( w londynie) , Katy Perry , Lady Gaga , Alexis Jordan ( na EMA) 50 cent , Kanye West , Eminem , Selena Gomez, Demi Lovato , Michael Jackson , Miley Cyrus widziałam na ulicy... bo byłam w L.A , Britney Spears , Bruno Mars. Baardzo dużo serce
          • sara297 Re: OJ DUŻO. : ) 19.07.11, 22:30
            Dodę,Filla,Anię wyszkoni.
        • cukeireczek oj duuuużo ;d 20.07.11, 15:13
          baaardzo dużo ;d m.in. feel, mandaryna ;d gosia andrzejewicz ;d 2 razy patrycja markowska, ira, sami, happy end xd neonówka i wiele, wiele innych smile
      • angel_anulka Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 19.07.11, 18:58
        Ja widziałam : enej , blue cafe ,varius manx ,pectus , 4szmery , kombi , big cyc , brawo i jeszcze
        • wercia94 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 19.07.11, 21:55
          Ja widziałam:Ewe Farne,Andrzeja Piasecznego,Stachulskiego,kabaret Rak,Kabaret młodych panów,FEEL,Łzy(w składzie z Anią Wyszkoni).big_grinbig_grin
        • ksena1200 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 20.07.11, 13:20
          Ja widziałam Dodę <mam jej autograf>, Grzegorza Schetynę<polityka>, Kamila Bednarka, Piotra Adamczyk<mam jego autograf>,Big Cyc, Justynę Steczkowską, Monikę Brodkę, Afromental.
      • kalkusia Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 19.07.11, 19:10
        Ja widziałam Andrzeja ,,Piaska'' i Ewę Farnę:serce.
      • haditaa ANAHI <3 19.07.11, 23:10
      • papiszonek Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 19.07.11, 23:24
        beyonce i jay-z, chamillionaire i norweskich duzo i szwedzkich, m.i.
        Erik og kriss, BYZ, Admiral P, Chris Medina, A1, Vinny, big_grin nie pamietam wiecej.
      • mlecyk_mine Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 20.07.11, 17:38
        Martyna Wojciechowska, Katarzyna Figura, Mirosław Baka wink
      • mileylove4ever Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 22.07.11, 12:59
        No więc ja widziałam Dodę (mam jej autograf), Ingrid, Marylę Rodowicz, zespół Budka Suflera, Marcina Prokopa, Szymona Hołownia (ich dwóch też mam autograf, ten Szymon wydaje się niski, ale był wyższy od większości osób na lotnisku), Małgorzatę Foremniak (do niej bałam się podejść, gadała przez telefon i surowo wyglądała), Shakirę, Macieja Brzoska
    • avril1028 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 15.07.11, 12:24
      ewe farne,dode,kult,myslovitz,wojciech waglewski.,maleńczuk,abradab,
      ktoś tam jeszcze.
      • myszqa13 tutaj!! 15.07.11, 13:31
        Michał Milowicz,Piotr Adamczyk(mam z nim zdjęcie na profilu),Marcin Mroczek,Radek Majdan,Olaf Lubaszenko,Michał Chorosiński,Marek Włodarczyk,Piotr Zelt,Robert Moskwa,Tomasz Puzon,Wojciech Majchrzak,Agnieszka Szulim,Anna Głogowska,Piotr Gąsowski,Michał Piela,Krzysztof Materna,Tomasz Karolak,Olga Borys,Anna Guzik,Piotr Szwedes,Ewa Kasprzyk,Kasia Kwiatkowska,Tomasz Stockinger i wiele wiele innych bo byłam w tym roku na festiwalu gwiazd w Międzyzdrojach i od tych wszystkich co wymieniłam mam autografy a z Milowiczem,Mroczkiem,Majdanem,Puonem i Adamczykiem mam zdjęcia(ale wstawiłam tylko a Adamczykiem bo reszta nie chce się wstawić...nie wiem dlaczego) a tak to widiałam jeszcze Tole Szlagowską i Alę Boratyn bo byłam na ich koncercie a już w grudniu będę widziała cały zespoł Red Hot Chili Peppers big_grin ale widiałam więcej sławnych osób ale za dużo by już wymieniać smile
        • patka_54 Re: tutaj!! 18.07.11, 11:25
          I jeszcze Renata Dancewicz
          • emostus Re: tutaj!! 19.07.11, 21:28
            Robert Moskwa (bo to mój wujeksmile) Katy Melua, David Garret , Grupa Mocarta
            i Miley Cyrus była na premierze w Monachium ;];]
        • my.versace Re: tutaj!! 18.07.11, 16:06
          Marta Żmuda-Trzebiatoska, Paweł Małaszyński, Artur Żmijewski, Mandaryna, Krzysztof Hołowczyc, Borys Szyc, Sting (byłam na koncercie), Joanna Brodzik, Ania Dąbrowska. Spotakałam jeszcze paru znanych ludzi, ale szczerze, to nie wiem jak się nazywają. Np. w hotelu Gołębiewskim w Wiśle, spotkałam jednego aktora i modelkę, ale nie wiem jak się nazywają (a właściwie zapomnialam), w hotelu Bryza spotkałam wielu aktorów i projektanta mody. A na Gran Caranarię w samolocie ze mną leciała jedna aktorka straszych filmów i jakiś mężczyzna, który w telewizji rozmawia z różnymi gośćmi o pieniądzach i kredytach i takich tam, ale jego nazwisko też zapomniałam.
          Jak sobie jeszcze kogoś przypomnę, to dopiszę smile
          • adela69 Re: tutaj!! 19.07.11, 18:58
            Enej, Kasię Kowalską, T. Love, Edytę Herbuś, Łukasza Zagrobelnego, Marcina Mrozińskiego i chyba to wszystko.
          • domi.k Re: ;D 19.07.11, 20:22
            No to tak Urszule, Piotra Kupiche, Szymona wygra, Dode, Kombi i tych takich braci co w 3 edycji mam talenty wystepowali ( tak operowo śpiewali no tak mniej wiecej buczeli jakośbig_grin) a z zagranicznych to jak u babci w londynie byłam to na koncercie rihanny byłam wink
        • buhaha127 Re: tutaj!! 19.07.11, 23:54
          widzialam pare znanych osob ale nie widzialam tych ktorych naprawde chcialabym zobaczyc 30 seconds to mars i muse sad(
    • emma.14 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 15.07.11, 13:48
      Więc tak :
      - Beata Kozidrak
      - Edyta Górniak
      - Stachursky
      - Wokalista zespołu "Pectus"
      - Mrozu
      - Agnieszka Maciąg

wink
    • nessy96 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 15.07.11, 13:54
      tego który gra Tomka w M jak Miłość, Kasię Kowalską, Andrzeja Piasecznego, Romana Czejarka i chyba tyle.
      • paulinka_us5 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 15.07.11, 14:04
        Wszystkich Polskich skoczków oprócz A. Małysza (jak na złość -.-)
        Annę Guzik
        Julię Kamińską
        Marka Michalaka
        Zespół Myslovitz
        Zespół No No No.
        smile
      • buniaczek541 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 17.07.11, 20:54
        Rynkowskiego , kombi i golec orkiestra ;p
        • kwiatlotosu89 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 17.07.11, 21:08
          Ja ostatnio Olgę Bończyk bez makijażu - MASAKRA

• nektarynka123 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 17.07.11, 21:20
      Zakopower, Me myself and i, kabaret rak i paru innych ale już nie pamiętam dokładniewink
    • miastowa. Wojewódzki i ... 17.07.11, 21:25
      Kuba wojewódzki serce Czesiu Mozil ,pani Sablewska , Gienek Loska , Patrycja Kazadi , kiedyś tam Ola Szwed była w centrum handlowym i dawała autografy w butiku . Zbigniew Stryj ( aktor ) Patrycja Markowska serce i Kasia Kowalska . To chyba tyle
    • karolinaaks Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 17.07.11, 21:35
      ja widziałam afromental i kube wojewódzkiego wraz z szymonem majewskim big_grin
    • blondzia Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 17.07.11, 21:43
      Mandarynę byłą żonę Michała Wiśniewskiego była u mnie w mieście i śpiewała i ją trochę widziałam . Mieszkam w małym mieście i u mnie nie ma żadnych gwiazd niestety uncertain
      • lovegaga13 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 19.07.11, 19:55
        Jakieś gwiazdy polskie to na pewno, a z zagranicznych to byłam na Lady Gadze w Gdańsku- było cudownie ;P
    • stayaway *______* 17.07.11, 21:45
      ten gostek co Kidlera gra w '' daleko od noszy '' szedł se raz chodnikiem i jeszcze widziałam jednego gościa z mam talent i tego ten chyba Bednarka ale nie wiem czy to był on xD
    • primas TOMEK DOLSKI! 17.07.11, 21:45
      Był na koncercie u mnie we wiosce, gdy jeszcze nie był sławny. W tym roku także da występ big_grin
      Poza tym widziałam Kalwiego&Remiego, Oddział Zamknięty, Big Cyc, Czerwone Gitary, Verbę, Łzy, Ich Troję, Mandarynę, Drugą M.
    • oleska940 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 17.07.11, 21:49
      Ja byłam na tańcu z gwaizdami
      • olenka. Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 17.07.11, 22:38
        Hmm... Gienek Loska Bend serce, Piotra Kupiche z zespołem i Żebrowskiego big_grin
    • domelciaxdd Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 17.07.11, 22:56
      Natalie Kukulska, Michała Wisniewskiego, Stachurskiego, Kombii, Golec Uorkiestra, Andrzeja Rybinskiego, Cezarego Pazure, Bohdana Smolenia, Zbigniewa Wodeckiego i chyba ktos jeszcze tam byl ale nie pamiętam;p
      • roxy11 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 17.07.11, 23:26
        Andrzeja Sołtysika, a co :3
    • whitered Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 17.07.11, 23:34
      ja widziałam reprezentację Polski piłki siatkowej mężczyzn . big_grin
    • coldprincess Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 18.07.11, 09:28
      Michała Wiśniewskiego xD. Marina, Mrozu, Robert M, ta klientka co ma piosenka oh my gosh, Afromental - i jeszcze jacyś którzy byli na hitach na czasie.
      A z tych prawdziwych gwiazd to widziałam Linkin Park <3 Na koncercie w Stuttgarcie.
      • fun Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 18.07.11, 10:08
        jakiegos z na dobre i na zle ale niewiem jak sie nazywa. Agata Mlynarska, Akcent, kilka ludzi z kabaretow. Kurdę nie mogę sb przypomniec więcej.
    • crazyandlazy Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 18.07.11, 10:14
      Gienka Loskę jak grał na gitarze przy metrze wink, Alana z 39 i pół, Damięckiego, Stachurskiego, Golec orkiestra i jeszcze paru innych ale już nie pamiętam dokładnie kto to był smile
    • kokoss_ Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 18.07.11, 10:28
      PARAMORE
      a inni się nie liczą.
    • olcissia_1998 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 18.07.11, 11:18
      Wczoraj były "Hity na Czasie" w moim mieście i widziałam kilka gwiazd, np. Sylwię Grzeszczak, Andrzeja Piasecznego, Corinę, Roberta M, The Nycer, oj długo by wymieniać wink
    • patka_54 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 18.07.11, 11:23
      Dodzia,Kombi,Enej,Lady GaGa,PARMOREserceserce i Katy Perry
      Najbardziej wspominam parmore-chodziaż widziałąm ich tylkona telebimach to i tak było świetniesmile
    • klaudiau11 ; d 18.07.11, 11:49
      ja to takie tylko 'gwiazdy' muzyczne widziałam xD
      Budka Suflera, Maryla Rodowicz, Andrzej Piaseczny, Perfekt, Video, Enej, Bednarek, MCR, Moby, Skunk Anansie, Szpak, Piotr Lisiecki,
    • litte_pearl Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 18.07.11, 12:20
      Liber , Doniu , Honorata Skarbek , Matt Pokora (mam autograf ), Mandaryna , Eddy Wata , Borys , i chyba tyle , więcej nie pamiętam wink
      • nati34512 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 19.07.11, 18:41
        marysia i paweł a pierwszej miłości, kombi, video, honey,doda
        • gocha9 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 19.07.11, 18:43
          nie.
    • gwiazdka_1997 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 19.07.11, 18:48
      Paulla, Kasia Zielińska, Całą ekipa Majki (widziałam jak nagrywają serial), Wesołowski,
    • gwiazdka_1997 Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 19.07.11, 18:49
      A i jeszcze Mandaryna
    • miisia. Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 19.07.11, 18:49
      ` Norbi - nazywałam go z koleżankami " wujek Norbi " .
      Kayah .
      Enej .
    • adiczka Re: Jakie gwiazdy widzieliście na żywo? 19.07.11, 18:51
      Yh .. Doda , ich Troje X D , Markowska , Ira .. I kogoś tam jeszcze ... : D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka