Dodaj do ulubionych

Rachel Berry w "Glee";>

17.07.11, 02:24
Czy ktoś z was ogląda "Glee" Kociaki? Macie swojego ulubionego aktor/a/kę ? Ale pytanie , które ciągle chodzi mi po głowie to czy lubicie moją ulubioną aktorkę z tego serialu: Lea Michele jako Rachel Berry? W tym momencie mam na myśli czy podoba wam się tylko jako postać w "Glee" oraz co myślicie o jej charakterze i wyglądzie? Ja ją wielbię całym sercem! Jest cudowna! I .... bardzo podobna do mnie z charakteru. Może właśnie dlatego, że nic nie stanie mi na przeszkodzie by zostać zawodową aktorką;> Dalej idąc śladami Rachel współczuję jej bardzo utraty Finna i uważam go za dupka, bo zależy mu na Rachel bardziej niż na Queen, a jednak jest z tą drugą. W odcinku 20 sezonu 2 jest taki moment kiedy ona mówi mu, że kibicuję Finnowi i Queen, choć w "środku umiera widząc ich razem". On chyba nadal tego nie pojmując o co chodzi, a raczej nie przejmując się emocjami Rachel, dalej nawija o balu z Queen. Rachel w pewnym momencie mu przerywa mówiąc, jakie kwiaty ma dobrać idąc na bal z Queen. Ale jedno spostrzegłam podczas tej sceny.: Rachel poprzestając na tym i odchodząc od szafki i od niego była bliska płaczu! Wtedy doceniłam ją najbardziej spośród wszystkich jej cech oprócz talentu, bo jej talent nie równa się z niczymwink Lubię Finna...ale nie takiego.Nie znam go i nigdy nie chciałabym raczej poznać. Mam nadzieję, że w końcu zrozumie kogo kocha najbardziej na świecie ...żeby tylko nie było za późno...oby nie było za późno.

Piszcie!
Obserwuj wątek
    • olcia1200 Re: Rachel Berry w "Glee";> 18.07.11, 23:39
    • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 20.07.11, 22:23
      Uwielbiam ten serial, już nie mogę się doczekać trzeciego sezonu. big_grin A jeżeli chodzi o ulubionego bohatera/kę jest nią oczywiście Rachel, kocham ją nad życie, jest taka naturalna i szczera, ale nie w wulgarny sposób jak na przykład Santana. Przyznam się bez bicia, że na początku za nią nie przepadałam, za ten narcyzm, ale od drugiego sezonu jest moim guru!. big_grin Jeżeli chodzi o jej związek z Finnem, to przecież w ostatnim odcinku on ją pocałował na scenie i są razem, ... tylko ciekawa jestem jak długo, ale fajnie by było jakby byli razem do końca trzeciego sezonu, pasują do siebie. Chociaż na początku byłam za St. Berry, ale po jego głupim zdaniu, że nie wie co to jest kryzys, jakoś mi przeszło. Przecież Rachel potrzebuje chłopaka, który dorówna jej na poziomie intelektualnym (tutaj wielki znak zapytania, czy Jessie spełnia ten wymóg) i wokalnym. Bardzo podobał mi się odcinek w którym Rachel zorganizowała imprezę i całowała się z Blainem ( on tam tak słodko wyglądał, ... te roztrzepane włosy mhhm i wreszcie bez mundurka big_grin). Jejku, ale się rozpisałam, ... jeżeli ktoś przeczyta to do końca, będę wdzięczna. tongue_outP
      • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 21.07.11, 15:10
        @milkkaa
        Ha! Ja przeczytałam to co napisałaś do końca xD

Uwielbiam ten serial. .Jest w nim dużo rzeczywistości, muzyki.
        Rachel.. Hmm.. W pierwszym sezonie nie przepadałam za nią, ale od drugiego, kiedy Finn ją rzucił.. Zrobiło mi się jej naprawdę szkoda. Pasują do siebie (cieszę się, że na koniec 2 sezonu jednak wrócili do siebie i mam nadzieję, że będą ze sobą do końca serialu, oczywiście nie bez kłótni).
        Moja ulubiona postać? Sam ; ) Byłam zdziwiona, że pod koniec ostatniego odcinka jest z Mercedes, ale jestem z tego zadowolona. Tutaj chyba chcieli pokazać, że nie ważny jest wygląd, żeby się zakochać i to podziwiam.!
        Od drugiego sezonu polubiłam także Kurta, a później Blaina. Są świetną parą ; )

Też się trochę rozpisałam xD
    • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 21.07.11, 18:44
      @stranger17
      Haha. O dzięki, że przynajmniej Ty jedna podjełaś się tego zadania. big_grin A tak w ogóle to fajnie, że mamy takie same zdanie na ten temat. smile Mnie też postać Sama zaskoczyła i cieszę się, że jest razem z Mercedes, ... tak samo jestem zachwycona, że Kurt znalazł sobie drugą połowkę i jest naprawdę szczęśliwy (chociaż kto by nie był, mając takiego Blaina przy sobie, ... ohh, ale się rozmarzyłam big_grin)
      • olcia1200 Re: Rachel Berry w "Glee";> 26.07.11, 21:31
        Blain .....mmmm...nom jest słodki;> ciekawe czy rzeczywiście też jest gejem?;:d
      • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 29.07.11, 13:23
        @milkka
        Ja z początku nie przepadałam za Blainem, ale kiedy obejrzałam jeszcze raz cały 2 sezon po prostu zaczęłam go uwielbiać ^ ^ Ma fajny głos.. I jak się wtedy upił na imprezie u Rachel xDD I mina taty Kurta jak zobaczył Blaina w łóżku swojego syna xD Niezłe
        • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 29.07.11, 19:01
          @stranger17
          Hahaha. Masz rację mina taty Kurta była zabójcza. big_grin Ale i tak kocham Blaine'a no i żywię ogromne nadzieję, że jednak Darren nie jest gejem. big_grin
          • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 29.07.11, 21:36
            @milkkaa
            nie, Darren nie jest gejem zapewne.. Chris [Kurt] też nim nie jest
            • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 31.07.11, 20:19
              @stranger17
              A ja czytałam, że Darren nie jest (chyba jedyna pozytywna wiadomość, bo ogólnie to wyczytałam, że ma dziewczynę <płacze>wink, ale Chris (Kurt) jest. uncertain big_grin
              • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 01.08.11, 12:39
                @milkkaa
                Chris jest?! <szok> To źle skądś przeczytałam..

Wiesz, że Mercedes będzie w 3 sezonie mieć chłopaka, ale to nie będzie Sam? Szkoda..
                • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 01.08.11, 12:56
                  @stranger17
                  Naprawdę?!. Nie no, nie wierzę, a oni wbrew temu wszystkiemu pasują do siebie (przynajmniej mi się tak wydaje big_grin), ale skoro to nie będzie Sam, to nasuwa się pytanie: KTO?. big_grin
                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 01.08.11, 15:34
                    @milkkaa
                    Nie mam pojęcia, jestem strasznie ciekawa.. Czytałam też, że podobno Chorda [Sam] nie będzie już w 3 sezonie.. Ale mam nadzieję, że to nieprawda..
                    • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 02.08.11, 11:41
                      @stranger17
                      Tak, ja też o tym słyszałam, ale potem przeczytałam na filmweb, że jednak pozwolili mu zostać na 3 sezon. smile <jupi> ale się cieszę, fajny jest ten Sam, w ogóle uwielbiałam jak Santana śmiała się z jego ust. Hahaha
                      • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 02.08.11, 11:56
                        @milkkaa
                        Ta piosenka była dobra xD
                        Co sądzisz o Sue Sylvester?
                        • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 02.08.11, 19:53
                          @stranger17
                          Trudne pytanie, nie powiem, ... na początku wydawała mi się okropna, ale za razem śmieszna, tylko, że to wszystko zmieniło się w drugim sezonie, po pogrzebie jej siostry, już tak nie dokuczała Glee, ale za razem ona nigdy nie była dla nich zła, ... no dobra była wkurzająca i nie lubiła Willa, ale jak nawet to nie krzywdziła (znacząco) Glee, na przykład na zawodach, gdzie była w jury, zagłosowała na nich, ... gdyby była taką zołzą na pewno by tego nie zrobiła. big_grin a Ty co o niej sądzisz?. smile
                          • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 03.08.11, 14:55
                            @milkkaa
                            Uwielbiam ją ;DD W pierwszym sezonie te jej teksty typu `Myślicie, że to jest trudne (...)` rozwalały mnie xD To było miłe, że nie zagłosowała przeciw im. A ten pogrzeb jej siostry.. Ryczałam..
                            Podobno w 3 sezonie znowu będzie im dokuczać..
                            • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 03.08.11, 16:33
                              @stranger17
                              Haha. Powiem szczerze, że się nie dziwię, bo ten serial bez "mściwej Sue" byłby nudny, a poza tym ona ma taką naturę, że jej się już niestety lub stety nie zmieni wink
                              PS. Oglądałam wywiad na youtube z Darren'em Crissem na temat pocałunku z Kurtem i Rachel, ... z koleżanką nie możemy przeżyć jaki on cudny jest (ale to swoją drogą tongue_outP) chciałam Ci tylko powiedzieć, żebyś obejrzała, bo takie tam miny robi hahaha Wpisz Darren Criss Says Kurt Hummel is the Better Kisser - Teen.com i ciekawa jestem, czy Ty też nie możesz wyjść z zachwytu nad jego urodą i talentem?!. big_grin
                              • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 04.08.11, 14:56
                                @milkkaa
                                Haha xDD Boskie ;D Ta jego mina na końcu - bezcenna big_grin
                                Na początku nie przepadałam za nim, ale po kilku odcinków `zakochałam się` w nim <3
                                Ma niesamowity głos, a najlepsza piosenka to ta Kliknij ;P
                                • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 04.08.11, 21:33
                                  @stranger17
                                  Cieszę się, że podzielasz mój zachwyt, ... a ten wywiad jest cuuudny, a piosenka BOSKA, powiem szczerze, że się przy niej wzruszyłam. uncertain a tak w ogóle to ja też się w nim zakochałam, bez "". big_grin
                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 05.08.11, 12:08
                                    @milkkaa
                                    Wiesz, ja bardzo dobrze Darrena nie znam. Zakochałam się w jego głosie i włosach xD dlatego dałam "" ;PP
                                    Właśnie przeczytałam na polskiej stronie Glee, że miał powstać spin-off dotyczące Rachel, Finna i Kurta, ale jednak nie będzie. Oni zostaną jeszcze przez 5 sezonów! To znaczy, że ten serial będzie długo trwać ;DD
                                    • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 05.08.11, 12:53
                                      @stranger17
                                      Wieeesz, ja go bardzo dobrze znam, przyjaźnie się z nim od 5 lat!. Hahaha
                                      WooW, to nieźle, nie myślałam, że, aż tak długo będzie ten serial kręcony. Aa tak w ogóle chciałam Cię zapytać, co sądzisz o "związku" Emmy i Willa?. wink
                                      • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 05.08.11, 13:08
                                        @milkkaa
                                        Z tym Darrenem chodziło mi o to, że nawet nie wiem kiedy się urodził xDD tongue_outP
                                        Związek Willa i Emmy? Nie wiem .. Może pasują do siebie..
                                        A co myślisz o Brittany ? XDD Ja ja uwielbiam big_grinD Piosenka `My Cup` z ostatniego odcinka drugiego sezonu wymiata xDD
                                        • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 05.08.11, 23:09
                                          @stranger17
                                          Haha. A ja wieem. tongue_out Mnie powiem szczerze, denerwują te zaloty Emmy i Willa, niby chcą być razem, ale jakoś im nie wychodzi. Brittany, no cóż, ... jest świetna. Jej głupota mnie powala, najbardziej się uśmiałam, kiedy okazało się, że "B" wierzy w św. Mikołaja, ... wydawało mi się, że głupota ma swoje granice, ale widocznie nie u niektórych ludzi. big_grin
                                          • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 06.08.11, 12:02
                                            @milkkaa
                                            Albo ten odcinek z Britney Spears xD Brittany nie chciała, żeby śpiewali jej piosenki, bo Britney ją od zawsze przyćmiewała xD Brittany S. Pierce xD
                                            • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 06.08.11, 22:19
                                              @stranger17
                                              Haha. Faktycznie, to też było świetne. big_grin A co sądzisz o Jessiem St. James?. big_grin ja napisałam o nim w odpowiedzi dla miley12 . smile
                                              • olcia1200 Re: Rachel Berry w "Glee";> 07.08.11, 00:29
                                                się rozpisały! xD
                                              • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 07.08.11, 12:25
                                                @milkkaa
                                                Jesse ma świetny głos. `Rolling In The Deep` zaśpiewał świetnie z Rachel, `Hello` także. Ale jego osoba mnie irytuje.
                                                • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 07.08.11, 22:52
                                                  @stranger17
                                                  Hmm, ... chciałam o coś jeszcze się zapytać, ale wyleciało mi z głowy (skleroza nie boli, a powinna xD), a chyba wieeem, co sądzisz o Queen?. smile
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 08.08.11, 12:07
                                                    @milkkaa
                                                    Nie przepadałam za nią bardzo w pierwszym sezonie. Myślała, że jak jest w ciąży to jest najważniejsza.. Ale w drugim już ją polubiłam. Ma ładny głos.
                                                    AA!! Darren wygrał jedną nagrodę w Teen Choice Awards ;D `Przełom aktorski`
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 08.08.11, 14:50
                                                    @stranger17
                                                    Ja też za nią nie przepadałam, jeszcze denerwowało mnie to jak okłamała Finna, że to on jest ojcem jej dziecka, ale trzeba przyznać, że głos ma ładny, taki delikatny, słodki. wink
                                                    O.O na prawdę, ... mój Darren, haha. Ale z drugiej strony powiem szczerze, że zasłużył na tą nagrodę, na pewno nie jest łatwo zagrać geja, kiedy jest się hetero. big_grin
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 08.08.11, 16:48
                                                    @milkkaa
                                                    Racja.. I właśnie taka rola pokazuje, kto jest dobrym aktorem ;D
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 08.08.11, 18:05
                                                    @stranger17
                                                    Doookładnie. big_grin ale jak patrzyłam dużo nagród dostał też Justin Bieber i Selena Gomez ( Selena rozumiem, ale on ... nie żeby mi to przeszkadzało, aleee). big_grin
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 08.08.11, 18:47
                                                    @milkkaa
                                                    O! Widzę, że nie lubisz Biebera.. Witam w klubie ; ))
                                                    Taaa.. I jeszcze wygrana w `Pożądany mężczyzna`.. Przecież on nie jest mężczyzną -.-
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 09.08.11, 14:27
                                                    @stranger17
                                                    Jejku, jak fajnie, że znalazła się przynajmniej jedna osoba, która mnie rozumie. Na serio, to ja nawet nie zwróciłam na to uwagi, byłam zajęta kim innym. big_grin próbuje ułożyć równanie Justin Bieber + mężczyzna = no właśnie i mi nic nie wychodzi, a co dopiero dodając "pożądany mężczyzna", żarty sobie chyba z nas robią. uncertain
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 09.08.11, 14:55
                                                    @milkkaa
                                                    A i jeszcze wygrał w kategorii "Choice TV: Villain" -.- Przecież Joseph Morgan (Vampire Diaries), czy Jane Lynch byli i są o wiele lepsi od niego -.-
                                                    Te Teen Choice Awards jest trochę głupie ...
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 09.08.11, 21:41
                                                    @stranger17
                                                    Dlatego powiem szczerze, nie interesuje się tymi galami, kto co wygrał, bo zawszę się denerwuje, że nie jest tak jak po mojej myśli?. uncertain big_grin a tak z innej beczki, ... piłaś może FRUGO?. Bo ja dzisiaj miałam okazję napić się tego różowego, mhmm pycha. tongue_out
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 10.08.11, 12:19
                                                    @milkkaa
                                                    Tak, piłam pomarańczowy i różowy. Zielony i czarny tylko mi został.. Pomarańczowe jest baardzo dobre <3 Różowy smakuje jak grejpfrut, a za tym smakiem trochę nie przepadam.
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 10.08.11, 19:56
                                                    @stranger17
                                                    O.o a mi ten różowy właśnie smakuje, ale to kwestia gustu, a jak wiemy o gustach się nie rozmawia. big_grin Jej, już nie mogę się doczekać 3-ego sezonu Glee, powiem szczerze, że stęskniłam się za Finnem, Rachel, Queen, Puckiem, Kurtem, no i nie wspomnę o Blaine, bo to chyba wiadomo?!. big_grin tongue_out
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 11.08.11, 12:44
                                                    @milkkaa
                                                    No jasne ;D Ja tęsknię też za Blainem, Kurtem, Brittany rzecz jasna xD No i nie mogę doczekać się Mercedes i Sama.!! To będzie niezłe big_grin
                                                    A tak po za Glee to jaki jeszcze lubisz serial/film.?
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 11.08.11, 14:31
                                                    @stranger17
                                                    Hmm pomyślmy, ... jeżeli chodzi o seriale to lubię Plotkarę (Chuck rządzi!. tongue_out), Pamiętniki wampirów, Dr. House, 90210 i to chyba wszystko. A jeżeli mówimy o filmach, to ubóstwiam Buntownika bez powodu (z James'em Deanem), ale podoba mi się też Jestem numerem cztery, Angus, stringi i przytulanki, Dziewczyny z St. Trinian. Ogóle to oglądam komedie, bo na przykład na Ostatniej piosence, to płakałam jak bóbr. uncertain A Ty jakie lubisz seriale i filmy?. smile
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 11.08.11, 15:43
                                                    @milkkaa
                                                    Seriale - Pamiętniki Wampirów, Dr House, 90210 też, Nie z tego świata..
                                                    Film - Harry Potter, Jestem numerem cztery, Edward Nożycoręki..
                                                    Ja też przy Ostatniej piosence płakałam ..
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 11.08.11, 21:43
                                                    @stranger17
                                                    No tak jeszcze Nie z tego świata, Edward Nożycoręki. smile a jakiej muzyki słuchasz?. big_grin
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 11.08.11, 22:23
                                                    @milkkaa
                                                    Różnej. Jednego dnia podoba mi się rock, drugiego pop, trzeciego regge .. Słucham różnych rodzajów. A ty?
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 11.08.11, 22:23
                                                    *reggae
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 12.08.11, 13:07
                                                    @stranger17
                                                    Ja tak samo, mi muzyka musi się podobać, nie ważne jaki jest jej rodzaj, ale jestem pewna na 100%, że nigdy nie będę wielką fanką hip-hopu. big_grin
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 12.08.11, 14:14
                                                    @milkkaa
                                                    Ja też. A z rapu mogę słuchać tylko Eminema. Nikogo więcej..
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 12.08.11, 14:29
                                                    @milkkaa
                                                    Właśnie spróbowałam zielone i czarne Frugo XD Zielone jest dobre, czarne też jest nie najgorsze, ale smak taki dziwny xD
                                                    Najlepsze pomarańczowe i zielone.. Podobno pod koniec sierpnia mają być nowe smaki/kolory ;D
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 15.08.11, 22:26
                                                    @stranger
                                                    WooW, to ja muszę nadrobić zaległości, ... Tak słyszałam, podobno biały będzie. Już nie mogę się doczekać. tongue_outP Sorry, że nie pisałam, ale czytałam książki i nie wchodziłam na kompa nawet. big_grin
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 16.08.11, 17:08
                                                    @milkkaa
                                                    Spoko ; ) Też słyszałam o tym białym.. Ciekawe jaki smak ..
                                                    Glee ma nominację do nagród Emmy.! big_grin
                                                    1 2 3 4 5 5
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 16.08.11, 17:42
                                                    @stranger17
                                                    No ciekawe, ciekawe już normalnie nie mogę się doczekać, ale, żeby nie okazało się, że jest jakiś taki bez wyrazu jak jego kolor. big_grin Jeeeejku, jesteś GENIALNA, skąd masz te gify i zdjęcia?. Jeeest mój Blaine <3! Na serio, a wiesz w jakiej kategorii?!. Mam nadzieję, że wygrają. smile ja nawet nie miałam czasu, żeby poszukać żadnych informacji związanych z Glee. uncertain Tak jak mówiłam, ... czytałam. Zbliża się rok szkolny i chcę wyjść na czysto ze wszystkimi książkami, bo w roku szkolnym mam tylko czas na czytanie w ferie, święta, no i w weekendy, ale to też nie zawsze. uncertain a na dodatek mam remont i nie posiadam żadnych rzeczy do szkoły, nawet głupich zeszytów!. uncertain ale dobra jeszcze do rozpoczęcia roku zostały dwa tyg. (w sumie to nawet trochę więcej big_grin), więc damy radę. tongue_out ale od przyszłego tyg. idę na porządne zakupy, ... może jeszcze sobie nową książkę kupię, ... a niech czeka, do świąt. big_grin
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 17.08.11, 12:11
                                                    @milkkaa
                                                    Te zdjęcia i gify znalazłam jak przeglądałam kwejka [uzależniona jestem chyba od tej strony xD] ;D
                                                    Ja mam kilka książek, m.in. do polaka, biologii (chociaż nie skończyliśmy jeszcze poprzedniej części), do geografii, historii. Zeszyty mam.
                                                    A Glee ma nominacje w: Najlepszy serial komediowy ;
                                                    Najlepszy aktor drugoplanowy w serialu komediowym - Chris ;
                                                    Najlepsza aktorka drugoplanowa w serialu komediowym - Jane Lynch ;
                                                    Najlepsza aktorka występująca gościnnie w serialu komediowym - Kristin Chenoweth, Dot-Marie Jones i Gwyneth Paltrow
                                                    i to wszystko ; )
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 17.08.11, 12:20
                                                    @stranger17
                                                    Hahaha. Ja też jestem uzależniona od kwejka, ale też często wchodzę na hopaj. big_grin Nie, to Ty masz dobrze, ja muszę w przyszłym tyg. jechać na porządne zakupy, muszę też nowy plecak kupić, bo w końcu nowa szkoła i w ogóle. uncertain tongue_out O.o ale to i tak nieźle, myślałam, że dostaną jakąś jedną nagrodę za całokształt. smile
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 17.08.11, 13:36
                                                    @milkkaa
                                                    To ty teraz idziesz do 1 gimnazjum, czy do 1 liceum? Z resztą ja też pod koniec wakacji, jak co roku, idę na większe zakupy po zapas zeszytów, długopisy i inne bzdety xD
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 17.08.11, 14:56
                                                    @stranger17
                                                    Ja do 1 liceum, a Ty?. smile a tak w ogóle to zapytam się, czym się interesujesz?. smile
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 17.08.11, 15:58
                                                    @milkkaa
                                                    Do trzeciej gimnazjum.. A jaki profil wybrałaś?
                                                    Czym się interesuję? Muzyką, filmami.. Lubię też pisać opowiadania, ale nikomu ich nie pokazuję. Są tylko dla mnie ;P Jednak w domu ciągle słyszę, że niczym się nie interesuję -.- Ale szczerze, mam to gdzieś piwo
                                                    A ty czym się interesujesz?
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 17.08.11, 17:19
                                                    @stranger17
                                                    O.o to życzę powodzenia na egzaminie gimnazjalnym. smile słyszałam, że będziecie mieli trochę inny niż poprzednie, prawda?. A interesuje się książkami, muzyką, filmami, no i jeżdżę konno. smile poszłam do liceum o profilu humanistycznym, ... na innym bym chyba sobie rady nie dała. tongue_out
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 17.08.11, 17:32
                                                    @milkkaa
                                                    tak, będą inne. Mój rocznik jako pierwszy jedzie na nowym programie nauczania, który (można rzec) jest do dup** <
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 17.08.11, 17:57
                                                    @stranger17
                                                    Weeeź mi nic nie mów, ... to to samo co u nas, tylko ja akurat miałam fajną nauczycielkę od fizyki, na koniec trzeciej klasy miałam 5, a z matmy 3, bo taką babę mieliśmy wredną, która nie umie niczego nauczyć. Hahaha, ale to nic najlepsza jest babka od angielskiego, niby postawiła mi 6, ale powiem szczerze, że nic nie umiem powiedzieć po angielsku, tylko to co sama się nauczyłam z tekstów piosenek, czy internetu, a sama nie umie dobrze w tym języku mówić!. Pamiętam jak w piątek klasie, sprawdzała w translatorze, jak się "cat" pisze, o zgrozo!!!. A na lekcjach zgrywała taką wymagającą, Ty sobie nawet nie zdajesz sprawy, jak ja musiałam się starać na tą 6, masakra jednym słowem. uncertain
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 17.08.11, 18:09
                                                    @milkkaa
                                                    Oj.. Nasza babka od angilka.. Najlepsza xD Na lekcjach były takie luzy.. Sprawdziany - mogliśmy spisywać wszystko z zeszytów, książek, z internetu, sama nam pomagała. Ale nikt powyżej 2 (w mojej grupie) nie dostał.. Tyle tego było, że nie dało się wszystkiego spisać.. Tylko niby na kartkówkach nie można było ściągać, ale na luzie wyciągało się zeszyt i przepisywało xD Z kartkówek miałam same 6, raz tylko 5, ze spr. same 2, bo nigdy nie mogłam skończyć wszystkiego.
                                                    Jednak, niestety, w tym roku nie będzie już nas uczyć .. Teraz będzie pracować w podstawówce (prawdopodobnie), bo w naszej szkole przezywali ją od Gumisia (bo wygląda jak Gumiś xD) i od goryli i małp (jej mąż wygląda jak prawdziwa małpa, uczy historii w podstawówce).
                                                    A babka od matmy? Koszmar.. Mnie chyba nienawidzi najbardziej, a nawet nie wiem co jej zrobiłam -.- Wstawiła mi uwagę, bo niby przeszkadzałam na lekcji, a to koleżanka z ławki rzucała we wszystkich papierkami xD
                                                    A babka od fizyki nie potrafi przeczytać mojego imienia z dziennika XD
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 17.08.11, 21:36
                                                    @stranger17
                                                    Hahaha. To niezłe jazzy masz, ... a to takie trudne imię masz, czy po prostu babka niedowidzi?. big_grin No nasza ta od anglika, tak jak powiedziałam uważa się za taką wymagającą i poważna, a wszyscy na jej lekcjach sobie z niej jaja robią. Najlepiej się uśmialiśmy, kiedy opowiadała o swoich nocach spędzonych z mężem, hahaha. Ale gdybyś jej męża zobaczyła, oni w ogóle do siebie nie pasują. tongue_out xD
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 17.08.11, 21:47
                                                    @milkkaa
                                                    Opowiadała co w nocy robili?! haha xD
                                                    Moje imię nie jest takie trudne - Iga. Czyta albo Iza, Inga, Kina -.- Wkurza mnie to. Jak w tym roku choć jeszcze raz przekręci moje imię to na następnej kartkówce, czy sprawdzianie na całym marginesie napiszę tylko imię, a nazwisko na samym dole małymi literami xD
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 18.08.11, 14:29
                                                    @stranger17
                                                    Taaak, to co robili w nocy, ohyda, bleee. uncertain Hahaha. Dobry pomysł. tongue_out Ja wczoraj, a może nawet dzisiaj oglądałam mecz FCB - Real Madryd. No i oczywiście wygrała moja ukochana Barsa, jeżeli nie oglądałaś, to powiem szczerze, że możesz żałować, jak na samym końcu zaczeli się wyzywać, bo Marcelo rzucił się na jakiegoś piłkarza z Barsy, aż nawet trenerzy włączyli się w te "grupowe wyzywanie". tongue_out
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 18.08.11, 14:54
                                                    @milkkaa
                                                    Nie przepadam za piłką nożną, ale ta `bitwa` musiała być piękna [lubię jak ludzie się biją xD] .. Wiesz, że na TVP1 będą od września emitować Glee? xD

_________________________________________________________________
                                                    Czas zapier*dalać na Pokątną po podręczniki i nową różdżkę xD
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 18.08.11, 20:04
                                                    Kilkinij ; )
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 18.08.11, 20:51
                                                    @stranger17
                                                    Nie gadaj, na serio?!. Co prawda, pierwszy sezon w porównaniu z drugim jest słaby, chociaż i tak go kocham, ale nie będę rozpaczała jak ominę jeden odcinek, ale drugiego sezonu sobie nie daruje. tongue_out
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 18.08.11, 20:52
                                                    A tak BTW, to ja też muszę się wreszcie wybrać. big_grin
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 18.08.11, 20:55
                                                    Jeej, czemu Darren jest taki słodki?!. Na tym gifie wygląda jak taki mały, bezbronny szczeniaczek. xD
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 19.08.11, 13:04
                                                    @milkkaa
                                                    Racja ;D On w ogóle zawsze wygląda jak mały szczeniaczek xDD
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 19.08.11, 13:33
                                                    @stranger17
                                                    Hahaha. Taak, ale na tym gifie jest taki no bardziej szczeniaczkowaty!. big_grin
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 19.08.11, 18:05
                                                    @milkkaa
                                                    Kliknij
                                                    Kliknij
                                                    Kliknij <
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 19.08.11, 21:36
                                                    @stranger17
                                                    WooW, no masz rację słodkie, ale powiedz mi, ... wiesz o której godzinie będzie Glee na TVP 1 puszczane?. wink
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 19.08.11, 21:48
                                                    @milkkaa
                                                    W każdą niedzielę o 14:55 ; )
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 20.08.11, 19:15
                                                    @stranger17
                                                    O.o to świetnie, przynajmniej nie będzie problemów z wyrobieniem się w czasie. xD Jak na razie, to ja nie mogę doczekać się meczu o Super Puchar Europy FCB - FC Porto, który będzie 26.08.11r. na Polsacie. A dowiedziałam się o nim przypadkiem oglądając Magazyn Ligi Mistrzów UEFA. smile
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 20.08.11, 22:16
                                                    @milkkaa
                                                    Kliknij <- świetne ; )
                                                    Kliknij
                                                    Kliknij <
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 21.08.11, 16:22
                                                    @stranger17
                                                    Hahaha. Masz rację genialne. Jej, Ty to normalnie masz talent do szukania takich gifów. big_grin
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 21.08.11, 17:21
                                                    @milkkaa
                                                    Wiesz, prawie bez przerwy siedzę na kwejku .. Po za tym uwielbiam gify <3 big_grin
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 21.08.11, 21:45
                                                    @stranger17
                                                    Haha. Ja też uwielbiam gify, ... wchodzę na kwejka, ale uzależniona od niego nie jestem. big_grin
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 21.08.11, 22:11
                                                    @milkkaa
                                                    Ja chyba jestem xD Zresztą na google grafika też szukam różnych gifów .. Znalazłam kilka z Glee, a przede wszystkim z Darrenem i Chrisem : )
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 22.08.11, 20:50
                                                    @stranger17
                                                    Ja się nie dziwię, że większość jest z nimi, bo według mnie są świetną parą. big_grin
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 22.08.11, 22:46
                                                    @milkkaa
                                                    Harry Potter <3 - strasznie mi się to podoba piwo
                                                    Najbardziej to chyba lubię gify z Darrenem, są śmieszne : )
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 23.08.11, 11:34
                                                    @stranger17
                                                    Hahaha. Faktycznie są bardzo fajne i zabawne, a ten Harry Potter to mnie rozbroił
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 23.08.11, 19:15
                                                    1
                                                    2
                                                    3
                                                    4
                                                    kolejna dawka xD
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 24.08.11, 15:54
                                                    @stranger17
                                                    Nie no, pierwsze jest genialne. big_grin I te z wywiadu też!. tongue_out
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 24.08.11, 17:21
                                                    W BRAVO Girl podobno jest plakat Glee.. Zaraz idę do kiosku po gazetę ; )
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 24.08.11, 20:17
                                                    @stranger17
                                                    O.o naprawdę?. Ja nie kupuje takich gazet, ale moja siostra taaak, więc muszę jej o tym powiedzieć. smile
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 24.08.11, 20:34
                                                    @milkkaa
                                                    Ja kupuję tylko dla plakatów xD Jak czytam co piszą w BRAVO to płakać mi się chce.. Tyle tam błędów jest..
                                                    A plakat jest fajny.. Mój pierwsze z Glee ; )
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 25.08.11, 17:03
                                                    @stranger17
                                                    Moja siostra ma już z dwa (ha!). Ja jak nie mam co robić, to czytam sobie gazetki typu BRAVO, Popcorn itp. Ale powiem szczerze, że nie przepadam za nimi, jakieś głupie artykuły tam piszą, noo o błędach to nie wspomnę już. uncertain
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 26.08.11, 00:38
                                                    @milkkaa
                                                    W BRAVO znalazłam co najmniej 10 błędów (ale nie w jednej gazecie, tylko w kilku).. Mogliby trochę uważniej pisać.. Napisali, że ktoś tam (jakaś piosenkarka, nie pamiętam kto dokładnie) zaśpiewała jakąś piosenkę do filmu, a w ogóle nie chodziło o tą piosenkę, tylko o inną sciana to ja już nie jestem jej fanką, a wiem takie rzeczy..
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 26.08.11, 09:47
                                                    @stranger17
                                                    Hahaha. to nieźle!. Jej, miałam jechać wczoraj po książki, ale się rozchorowałam, całą noc nie spałam, bo miałam taki katar, a dzisiaj budzę się (na szczęście po przespanej nocy), z podrażnionym gardłem, normalnie nie mogę nic powiedzieć, bo skrzypię jak zawiasy. uncertain Został w końcu jeszcze przyszły tydzień!. big_grin
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 26.08.11, 12:05
                                                    @milkkaa
                                                    A ja miałam wczoraj piękny dzień i piękną noc -.- sciana Pół dnia musiałam spędzić u babci - urodziny, a od 21:00 moja kotka zaczęła rodzić. Tzn. Od 21 biegała po domu, miauczała.. Około 2 dopiero urodziła pierwszego kota, później do 4:00 dwa, ale nieżywe..
                                                  • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 27.08.11, 18:56
                                                    @stranger17
                                                    O ja, to nieźle. W takim razie moja noc była cudowna. big_grin
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 28.08.11, 11:52
                                                    @milkkaa
                                                    Bardzo cudowna xD Z mamą siedziałyśmy pół nocy, a rano ona jeszcze musiała jechać do pracy XD Ja to tam mogłam się wyspać ;D
                                                  • stranger17 Re: Rachel Berry w "Glee";> 01.09.11, 12:08
                                                    @milkkaa
                                                    Jak rozpoczęcie roku szkolnego? xD
    • juliap1999 Rachel Barbra Berry! 29.07.11, 20:54
      Moja ulubiona bohaterka! Jest genialna! "My Man" było genialne... Ogólnie jestem wielką fanką seriali, to mój ulubiony, co widać na moim profilu tongue_out Ale jej sceny były świetne. Np. w "Night Of Neglect", czy "The Substitute". A tak z innej beczki, Santana też jest świetna. "I gotta gay... Go... I gotta go.", czy "I'm about to go all Lima Heights".
    • saily Re: Rachel Berry w "Glee";> 03.08.11, 21:01
      Mnie akurat zachowanie Rachel strasznie wkurza. Za to lubię Santanę, Pucka, Kurta i Blaina wink
    • buuuh Re: Rachel Berry w "Glee";> 04.08.11, 23:28
      Uwielbiam ten serial, już nie mogę się doczekać trzeciego sezonu smile
      Super dobrane postacie,nie są nudne tylko zróżnicowane (spokojny Will, czarny charakterek Sue, mozofobiczna Emma, wytrwała Rachel, Kurt-gej, Tina i Mike-Azjaci, Mercedes-ciemnoskóra dziewczyna o okrągłych kształtach, Finn rozgrywający, Artie na wózku, Santana-wulgarna lesbijka, Brittany-licealistka wierząca w Mikołaja, Puckerman-dręczyciel z drużyny, Quinn-nastolatka w ciąży ). Dzięki tym postaciom nigdy nie jest nudno i serial nie jest monotonny. Momentami zabawny , a chwilami wzruszający.
      Ogólnie serial porusza wiele ważnych problemów jak tolerancja i radzenie sobie przeróżnych sytuacjach.
      Polecam smile
      Wracając do Rachel według mnie jest godna podziwu. Wybrała pasję i nie bała się o tym mówić. Gdyby nie ona chór by nie istniał. Z każdym razem stara się wybić ponad przeciętność. Ma ogromny talent i śpiewa z serca wink
      Dziękuję z uwagę kiss
    • lara12 Re: Rachel Berry w "Glee";> 05.08.11, 12:59
      kogo jak kogo, ale Rachel (i Finna) najbardziej nie cierpię. oboje są głupi i wnerwiający smile aktorka Lea Michelle jest bardzo ładna, świetnie śpiewa, nic do niej nie mam, ale rolę w Glee ma beznadziejną. najbardziej lubię oczywiście Sue Sylvester, poza tym Kurta (<3), Santanę, Pucka, Brittany i Mercedes.
      • jolene_ Re: Rachel Berry w "Glee";> 05.08.11, 13:10
        hm. uwielbiam Rachel zarówno jak Lee Michele. uważam , że jej uroda, a zwłaszcza nos są niezwykłe ... niezwykle piękne! no i ma niesamowity głos i chociaż Rachel czasami .. dosyć często irytuje mnie w serialu, to gdy zaczyna śpiewać.. zapominam jak wkurzając potrafi być. xd a co do Finchel to jest to moja ulubiona para. Pomimo tego, co Finn robił w 2 sezonie nadal go uwielbiam i mam nadzieję, że dorośnie i będzie z Rachel. : ) a oprócz Finna i Rachel uwielbiam też Santanę, Brittany i Sama : p
    • miley112 Re: Rachel Berry w "Glee";> 05.08.11, 15:40
      Rachel ...Rachel ... nie przepadam za nią , ale aktorkę bardzo lubię . wydaje się strasznie miła no i oczywiście ma świetny głos ;D Jonathan Groff jako Jessie St. James - może nie dużo osób go lubi (ja wręcz przeciwnie big_grin) trzeba przyznać , że gościu ma niezły talent smile
      • milkkaa Re: Rachel Berry w "Glee";> 05.08.11, 23:15
        @miley12
        O.o no właśnie zapomniałam o Jessiem, ... bardzo go lubię i powiem szczerze, że jak oglądałam kolejne odcinki Glee, nie mogłam się doczekać, kiedy ON pojawi się na ekranie. Co prawda, bardzo zniesmaczyło mnie to co zrobił Rachel (obrzucenie jej jajkami), ale jak wrócił, wiedziałam, że on na prawdę ją kocha, przemyślał sprawę i dojrzał do przyznania się przed sobą i Rachel do błędu, ... a jeżeli chodzi o głos, to powiem szczerze, że jest GENIALNY i nie dziwię się, że dostawał wszystkie solówki w Vocal Adrenaline. big_grin
    • primas Cóż... 05.08.11, 18:53
      GLEE zaczęłam oglądać w te wakacje i zostały mi dwa odcinku do końca drugiego sezonu. Nie mogę się doczekać trzeciego! Hm, ulubiona postać/aktor z tego serialu? Pod względem postaci jest to zdecydowanie Puck! Uwielbiam go. Jest szczery, bezczelny, a przy tym bardzo uroczy i słodki. Nie udaje nikogo, jest sobą, co bardzo w nim lubię. Do gustu przypadła mi również Britanny, Kurt oraz Jessie. Co do Rachel... Lubię ją, ale czasami mam dość, jak chyba większość Gleek'ów wink Lea jest bardzo ładna i jest wręcz idealna go roli Rachel. Jej głos... jest po prostu cudowny. Za każdym razem, gdy ją słyszę, mam ciarki na plecach. Szczególnie przy słuchaniu "Get it right". A Finn jest żałosny i nie wie, czego chce. Tyle Wam powie. Dobrze wie, że Rachel go nadal kocha i sam nie potrafi się przed sobą przyznać, że coś jeszcze do niej czuje. Queen również to wie, więc wychodzi taki mały trójkącik wink Ale takiego Finna bym chciała poznać xD Oprócz tego, że jest troszkę głupkowaty, to jest bardzo, hm, uroczy?
      Pozdrawiam wszystkich Glee'ków wink
      • gguciaa Rachel Berry w "Glee" 07.08.11, 18:29
        Glee jest najfajniejszym serial jaki oglądam.smile Bardzo lubię Kurta i Blaine.big_grin
    • justine95 Re: Rachel Berry w "Glee";> 08.08.11, 18:18
      Ja lubię Rachel wink Ale uważam ze nie powinna byc z Finnem ,bo go nie cierpie ;]
    • evangelily Re: Rachel Berry w "Glee";> 09.08.11, 13:53
      Lubię Lea, a także Rachel wink czasami potrafi działać na nerwy, ale robi wszystko by spełnić swoje marzenie, za co ją podziwiam ;D Lubię FIna, ale sama nie wiem, czy chciałabym , żeby znowu był z Rachel, chociaż widać, że między nimi nadal jest chemia , te spojrzenia i filmowa randka w Nowym Yorku wink
      • olcia1200 Re: Rachel Berry w "Glee";> 09.08.11, 19:59
        Nooom jak byli w NY to był zajebisty odcinek ! wink i Love It!<3
    • baby95 lubie ją... 09.08.11, 14:59
      ... i oglądam Glee jestem na 5 odcinku 2 sezonu ;d i w sumie to wszystkich po trochę lubię ;d a co do Finn'a to mógłby się zdecydować a nie raz za Queen, raz za Rachel lata ;d
    • itsjustmee Re: Rachel Berry w "Glee";> 09.08.11, 15:15
      Lubię ją, jest świetna. Kocham Finna/Cory'ego Monteitha. big_grin Sympatię mam praktycznie do wszystkich, ale denerwuje mnie Queen. Grrr! Co za rozpieszczona, egoistyczna, narcystyczna lalunia, której się wydaje, że może wszystko! Nie mogłam jej oglądać, ale mimo to serial uwielbiam. ;D
      • itsjustmee Re: Rachel Berry w "Glee";> 09.08.11, 15:16
        Ach, no, i kocham Pucka. Trochę głupek, ale jaki uroczy! big_grin
        • angelina12 Re: Rachel Berry w "Glee";> 10.08.11, 13:14
          Ktoś wie kiedy będzie trzeci sezon?
          • olcia1200 Re: Rachel Berry w "Glee";> 11.08.11, 12:08
            chyba tak jak zawsze zacznie się jakoś we wrześniu czy na początku października , bo też tak czasami jest z innymi serialami ale większość ma premierę 9.września . smile a tak wgl chyba bd film "Glee 3D movie " .wink)Jedziecie ? ;D
    • kama96 Re: Rachel Berry w "Glee";> 11.08.11, 16:05
      Oczywiście, że oglądam Glee. Moi ulubieni bohaterowie do Finn i Rachel. Nie może być inaczej. Mam nadzieję, że w 3 sezonie dalej będą razem i Quinn im nie przeszkodzi.
    • elisss92 Rachel mnie irytuje! 11.08.11, 16:09
      Jest taka denerwująca, szczególnie jak śpiewa, bo wali takie kasty, że nie można na nią patrzeć wink
      O wiele bardziej lubię chociażby Queen, Santanę (twarda suka, ale ogólnie ją lubię), Brittany, Kurta czy chociażby Sue (kocham ją!)
    • papusia96 Re: Rachel Berry w "Glee";> 16.08.11, 22:01
      Ja ich tam wszystkich uwielbiam . Każdy ma wady i zalety, więc nikt nie jest idealny .
      Cieszę się, że będzie więcej Blaina, bo ma chłopak głos ^^ .
      • sweetkotek Re: Rachel Berry w "Glee" 17.08.11, 18:34
        Jest jak dla mnie za mądra na Finna i bardziej pasuje do Jessiego ale nie lubie jej za to że wtedy gdy Queen była w ciąży ciągle próbowała jej go odebrac i za to że jest wkurzająca
        • sweetkotek Re: Rachel Berry w "Glee" 17.08.11, 18:35
          Odebrac Finna
    • klaudia_25 . 18.08.11, 20:21
      Co to jest to glee? ;3
      • olcia1200 pff ..! 19.08.11, 01:48
        no chyba żartujessz ?! ogarnij -,-
        • jolene_ Re: pff ..! 26.08.11, 01:10
          co ty, w jaskini mieszkasz ? : o xd
    • eurodont Re: Rachel Berry w "Glee";> 26.08.11, 06:31
      najlepszy jest Sam i Artie !
    • aveugle Re: Rachel Berry w "Glee";> 28.08.11, 12:04
      Nienawidzę jej, strasznie mnie denerwuje zachowanie takiej superbohaterki z milionami pomysłów, która chce jak najlepiej dla każdego, jednak ona w tym wszystkim nigdy nie zapomina o sobie. Flynn to głupek, bez przerwy obraca się między Rachel a Quinn, która jest moją ulubioną bohaterką
      • poker Re: Rachel Berry w "Glee";> 29.08.11, 08:00
        aveugle napisał(a):

> Nienawidzę jej, strasznie mnie denerwuje zachowanie takiej superbohaterki z mil
        > ionami pomysłów, która chce jak najlepiej dla każdego, jednak ona w tym wszystk
        > im nigdy nie zapomina o sobie. Flynn to głupek, bez przerwy obraca się między R
        > achel a Quinn, która jest moją ulubioną bohaterką

Zgadzam się w 90 procentach.Finn to głupek,ale jak nie robi zakłopotanej minki to to jest kochany głupek < 3
    • emwatson Re: Rachel Berry w "Glee";> 29.08.11, 08:46
      Bardzo lubię Rachel. <3 Scena pocałunku na zawodach w Nowym Yorku była prze prze piękna ^^. Uwielbiam także Quinn , choć czasami jest wredna w stosunku do Rachel. Hmm.. lubię Santanę... Ale do polubienia jej potrzebowałam obejrzeć wszystkie odcinki serialu suspicious Do tego grona lubianych przeze mnie osób dodam Pucka i Finna. Puck - bo jest sobą i nikogo nie udaje xD a Finna - to tylko czysta sympatia suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka