staystrong 31.07.11, 12:11 Wiele osób słucha rapu, polskiego, dla szpanu. Zna tylko dwóch-trzech wykonawców i ani jednej wytwórni! Jak jest z Wami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexis69 Re: Polski rap i hip-hop. 31.07.11, 14:10 nie słucham niczego dla szpanu.. jeśli czegoś słucham, to lubię. ja pier/dole co za problemy -,- Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: Polski rap i hip-hop. 31.07.11, 14:23 nie słucham polskiego rapu, tylko trochę amerykańskiego. to dziwne, że ktoś słucha czegoś dla szpanu -.- to jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Re: Polski rap i hip-hop. 31.07.11, 14:27 Rzadko się zdarza, że słucham polskiego rapu. Coś musi mnie na prawdę zaskoczyć xD Ogólnie sądzę, że to szajs ;/ Nie rozumiem czegoś takiego jak słuchanie dla szpanu ;/ To takie.. Sztuczne. Po to ma się swoje opinie, by słuchać tego czego się chce, a nie tego co wszyscy O.o Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx tu... 04.08.11, 21:29 Nie słucham dla szpanu.Słucham tylko to co lubię i mi się podoba -.- . Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo rap 31.07.11, 14:40 gardzę rapem, w którym jest przeklinanie i wyzywanie kobiet od dziwek. taki o życiu mi nie przeszkadza, ale nie słucham ani amerykańskiego ani polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Polski rap i hip-hop. 31.07.11, 14:45 Hmm, wytwórni nie trzeba znać, bo po co ? Ja polskiego rapu nie słucham dla szpanu po prostu kocham tą muzyke, tak jak wy kochacie metal czy rock. + hip hop to kultura i styl bycia -.-* Odpowiedz Link Zgłoś
litte_pearl Re: Polski rap i hip-hop. 31.07.11, 14:56 Wytwórni znać nie trzeba , po co ? Ja słucham polskiego rapu , nie dla szpanu . To jest głupie moim zdaniem ;/ A dziewczyny które również słuchają rapu niech nie myślą że to dziwne że dziewczyna tego słucha . Każdy lubi coś innego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Polski rap i hip-hop. 31.07.11, 15:04 nie słucham polskiego rapu. nie kręci mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
ejjj_ty_xd Re: Polski rap i hip-hop. 31.07.11, 15:21 ja słucham polskiego rapu. uważam że jest dużo lepszy od zagranicznego. tylko ludzi kierują się popularnościa np GrubSon. Jest popularny i ma tysiące przydupasów 11 - 13 latków którzy gó... wiedzą o rapie i za rok zapomną o swoim idolu... to przykre. z polskich artystów słucham : Rahima, GrubSona, Fokusa, SumaStyli, Buki, OSTR, HiFi Bandy, Paktofoniki, Vixen.. nie chce mi się myśleć, ale jest ich sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
ejjj_ty_xd Re: Polski rap i hip-hop. 31.07.11, 15:24 dlaczego nie? warto wiedzieć nazwę wytwórni. warto coś wiedzieć o tym rapie... warto wiedzieć, kto pomaga temu artyscie w promowaniu się.. w tym jest problem. po co wiedzieć wytwórnię? po co coś tam? wkurzające. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou polski rap to szajs . 31.07.11, 17:18 ja wgl. nie rozumiem jak można tego słuchać ... przecież te teksty są takie płytkie i skupiają się wyłącznie na wyzywaniu kogoś/czegoś . jednym słowem żałosny "gatunek" muzyki . Odpowiedz Link Zgłoś
staystrong Re: Polski rap i hip-hop. 31.07.11, 17:18 Po co znać wytwórnię? A po to, że każdy kto jest PRAWDZIWYM fanem hip-hopu powinien znać te nazwy. A dokładnie dlatego, że powinien wiedzieć gdzie, co, kiedy i jak rapowcy wykonują. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Polski rap i hip-hop. 31.07.11, 19:00 Słucham polskiego rapu nie dla szpanu.Zarazili mnie koledzy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Polski rap i hip-hop. 01.08.11, 12:56 tak, skądś to znam. pierwszogimnazjalistki jarające się, że mamusia kupiła im new erę, ubierają się szeroko i wielce rapu słuchają, bo ich koledzy też. ja polskiej muzyki nie lubie ogólnie, tylko pfk i grubson. Odpowiedz Link Zgłoś
merley_ able 01.08.11, 20:36 ablebleble. polski hip hop to się naprawdę nadaje... oksa, są wyjątki ale porządnych wykonawców nam brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
crazzygirl123 Re: Polski rap i hip-hop. 04.08.11, 11:38 słucham ,ale dla siebie nie ma tu czym szpanować ;D dla mnie ludzie sa śmieszni idą ulicą i jakieś piosenki puszczają dla szpanu poprostu to jest załosne !. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Polski rap i hip-hop. 04.08.11, 21:40 ja słucham GrubSona i Eminema... Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Polski rap i hip-hop. 04.08.11, 21:42 Nie znam żadnej wytwórni ;] słucham rapu... i nawet nie wiem czy ktoś z moich znajomych o tym wie, pomijając kilka osób. Nie słucham dla szpanu, to jest bez sensu, słucham, bo jak słyszę szajs lecący w radiu to nie robię nic innego tylko zamykam się w pokoju, zakładam słuchawki i delektuję się muzyką niosącą jakieś przesłanie. Ale mam też spore ograniczenia. Nie słucham HG, Firmy itp.. nie znoszę tego *.* Za to uwielbiam Eldoke, RR Brygadę, Sokoła. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kara4454 04.08.11, 21:50 nienawidze rapu i hip-hopu zwłaszcza polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
ensuite Re: Polski rap i hip-hop. 04.08.11, 21:53 wgl po co słuchać jakiejkolwiek muzyki dla szpanu?! owszem, słucham rapu. Wytwórni kilka znam. Po co? Warto coś wiedzieć o zespołach, których się słucha, znać historie wykonawców, przecież ktoś musiał im pomóc, wypromować ich. denerwują mnie słit trzynastki, które słuchają Grubsonka tylko dlatego bo aktualnie jest popularny. Idą ulicą i puszczają na fula jego piosenki, żeby było jakie są "fajne". osobiście słucham Grubsona, O.S.T.Ra, Pfk, Rahima, Fokusa, Pezeta, Małolata itd., ale robię to dla siebie, podoba mi się ich muzyka. Innym nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway *______* 04.08.11, 22:03 nie słucham niczego dla szpanu , słucham tego co mi się podoba co do polskiego rapu , jeśli piosenka danego wykonawcy jest dobra , to nic do takiej nie mam (sama nie słucham ) , ale wku...a mnie coś typu ''była impra , lała się wóda , dziwki przyszły'' itp -.- Odpowiedz Link Zgłoś
imyourdream1 Re: Polski rap i hip-hop. 04.08.11, 22:11 Ogólnie ja wole polski rap bo łatwiej słowa zrozumiec, ale angielski też ujdzie. ja słucham bo lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaaa_14_ Re: Polski rap i hip-hop. 04.08.11, 22:14 słucham bo lubie a nie dla szpanu ^^ Odpowiedz Link Zgłoś