nickywood 13.08.11, 13:53 Oglądacie 'Pretty Litlle Liars ?? Jeśli tak to kto według Was jest 'A' ? ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goga14 oglądam. <3 13.08.11, 14:05 kocham ten serial. ale nie mam pojęcia, kto jest "A". wydaje mi się, że ojciec Spencer coś ukrywa. Jenna i ten policjant (zapomniałam jak się nazywa xd) też coś knują... ale nie potrafię ich do końca rozgryźć. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_29 Re: oglądam. <3 19.08.11, 20:17 Pretty Little Liars jest jednym z moich ulubionych serialiDla mnie "A" a zabójca to różne osoby. Przez cały 1 sezon podejrzewałam Ian'a o śmierc Alison. W drugim Jasona, ale po 10 odcinku, już mam mętlik w głowie. Na pewno Garett i Jenny są powiazani z jej smiercią. Kim jest "A" - 100% jest to kilka osób i jedna musi być ze szkoły dziewczyn, a druga dorosła - w scenie kiedy "A" przychodzi do lombardu i wykupuje pierścionek który zostawiła spencer, sprzedawca odnosi sie do 'A" bardziej jak do dorosłego. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy A jak ^^ Mega serial 13.08.11, 17:14 z niecierpliwosci czekam na kolejne odc ciesze sie, ze pojawiło sie cos nie wampirowego czy wilkołaczego Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: A jak ^^ Mega serial 14.08.11, 13:57 Mój ukochany serial. Myślę, że Allison zabiła Melissa, gdyż miała motyw. Za to nie mam pojęcia, kto może być A. Stawiam na Jennę, ale to by było chyba za proste, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 14.08.11, 14:37 kocham! mój ukochany serial . wiem kto był A. w książce, ale Lucy powiedziała,że będzie inne zakończenie niż w książce. ale napisze jakie jest w książce. SPOILER SPOILER SPOILER w książce było tak (jeśli dobrze pamiętam),że Ali miała siostrę bliźniaczkę która była w psychiatryku. i ta siostra się kiedyś wbrew woli Ali z nią zamieniła. i wszystkie sekrety koniec,końców znały obie. i w końcu Ali zabiła tą swoją siostrę, co znaczy,że to ciało co znaleźli jest tej siostry. i najpierw A. była Mona( czy jak jej tam, ta przyjaciółka Hanny), ale kiedy ginie w wypadku, A. zostaje Alison wiem ,że trochę nieogarnięcie ,ale kit xd Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 14.08.11, 16:26 Ja w ogóle nie czytałam książki jeszcze, bo nie ma, ale jak wyjdzie, to zamierzam. Niestety przypadkowo dowiedziałam się zakończenia, co mnie trochę zniechęciło, ale i tak zamierzam przeczytać. Chociaż słyszałam, że podobno serial jest dużo lepszy. Nie mogę doczekac się 10 odcinka. SPOILER W 11 odcinku powrócić ma Maya. Co wy na to? Ja osobiście jestem za Emily i Samarą, ale Mayę też nawet lubię. A którą z dziewczyn lubicie najbardziej? Ja uwielbiam Arię i jej związek z Ezrą. Na drugim miejscu jest u mnie Hanna, która też jest świetna, potem Emily. Mniej przepadam za Spencer. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 14.08.11, 16:48 Nie oglądałam jeszcze, ale mam zamiar ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 14.08.11, 18:21 Ja dopiero chcę zobaczyć co to Odpowiedz Link Zgłoś
fleurrebelle Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 14.08.11, 18:25 Oglądałam i oczywiście uwielbiam ten serial . Nie mam pojęcia kto może być A .. na początku myślałam,że to Ian(teraz on już nie żyje) , ale wtedy wszystko byłoby zbyt banalne więc czekam z niecierpliwością na dalsze odcinki . Odpowiedz Link Zgłoś
elena14 Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 14.08.11, 22:20 Uwielbiam PLL ... mi się wydaję, że a to Jason ... Sama nie wiem czemu ... Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Oglądałam dzisiaj swój 1. odc. I wydaje mi się, że 14.08.11, 22:36 Może to dziwne, ale wydaje mi się, że to ten koleś co pomógł sprzedać torebkę i skórzaną kurtkę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 17.08.11, 08:49 Nie mam zielonego pojęcia, kim jest A. Kiedy zaczynam kogoś podejrzewać, pojawia się inna osoba, która także mogła zabić Alison. Stawiałam już na Jennę, Monę, Garreta, Jasona, kiedyś nawet na Toby'ego (olaboga!), Iana, Noela.. Nie wiem. Ten serial powoli zaczyna mnie męczyć. Jak pierwszy sezon trzymał w napięciu, tak drugi jest po prostu zagmatwany. Powinni zakończyć to wszystko na pierwszym sezonie, bo teraz widać, że wymyślają fabułę, postacie i wątki na siłę. Pewnie na końcu okaże się, że Alison jednak żyje i to ona wysyłała im te wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
avi124 Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 17.08.11, 09:00 ei, Kotki, \powiecie mi gdzie leci ten serial, na priv, jeśli mozęcie.. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 17.08.11, 09:21 Teraz na AXN leci pierwszy sezon. Ale ja polecam ci obejrzeć na iitv.info. Ja tam oglądam i wszystko jest na bieżąco. Jest już drugi sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 17.08.11, 10:38 Oglądam ale nie mam pojęcia kto jest "A" Najbardziej lubie Spencer i Arię Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 17.08.11, 10:50 Oglądam, bardzo lubię ten serial Myślę, że "A" to Jason..... Odpowiedz Link Zgłoś
gossipka. Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 17.08.11, 17:45 Serial jest mega, uwielbiam go. Nie mam niestety pojęcia kim jest 'A'.... ale wydaje mi się, że ktoś najmniej o to podejrzewany c; Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 17.08.11, 17:55 uwielbiam nie mam pojęcia kto jest A, ale na pewno jest to ktoś, kogo nikt o to nie podejrzewa .. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 17.08.11, 23:02 Widzieliście 10 odcinek? Moim zdaniem jest świetny. Jak na razie chyba najlepszy z całej drugiej serii. Wiecie, że podobno w połowie tego sezonu (czyli pod koniec wakacji) ma się wyjaśnić kim jest A? Cieszycie się, czy raczej wolicie na razie nie wiedzieć? Ja w sumie jestem zadowolona, bo ciekawość nie daje mi spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjiii Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 19.08.11, 19:26 Nie mam pojęcia kim może być ''A'',ale i tak uwielbiam ten serial. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 19.08.11, 20:13 Ja obstawiam Jennę albooo brata Arri, Mike'a Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 19.08.11, 20:15 A tak poza tym to kocham ten serial hehe :] Odpowiedz Link Zgłoś
pyska6 Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 19.08.11, 20:41 Uwielbiam ten serial .. Kim jest "A" to nie wiem .. Ale w zwiastunie przyszłego odcinka były pediatra dziewczyn ma zadzwonić do nich i powiedzieć .. Wiem kim jest "A" .. 11 odcinek będzie emocjonujący ;D Już się nie mogę doczekać Ja najbardziej lubię Spencer,Hannah,Emily a najmniej Arie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
miss_nothing Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 19.08.11, 21:00 Oglądam, serial trochę w stylu Plotkary, bo tutaj też nikt nie wiem kto nią jest. A kto jest 'A'... mi się wydaje że Alison żyje i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka oglądam. ♥ 19.08.11, 21:23 i kocham ten serial. : D wg mnie ' A ' jest Ian, bo Toby na pewno nie jest. mi przychodzi na myśl tylko Ian, nikt inny.xd kiedyś myślałam, że ' A ' jest Caleb, ale on nim nie jest.xd Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 19.08.11, 22:58 Oglądam od roku. Zanim pojawiło się w tv -.- tak samo jak pamiętniki wampirów i teraz jest milion faneczek, a przedtem było cicho, ale mniejsza z tym.. Nie wiem kto jest A, ale ma coś z tym wspólnego Jenna. Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 19.08.11, 23:23 nie mogę się doczekać worku ! 11 odcinek będzie zajeb.isty. Odpowiedz Link Zgłoś
phraine Re: Słodkie Kłamstewka . ;D 20.08.11, 01:20 Oglądam.Przyznam,że nie wiem kto jest A.Miałam przeczucie,że Jenna,Garret lub Jason jednak to by było za proste xd Odpowiedz Link Zgłoś