16.08.11, 18:15
Cześć kociaczki kiss
Pod koniec sierpnia obchodzę 15-ste urodziny. Z tej okazji chciałam urządzić jakąś "imprezkę". Zaprosiłabym ok. 8 dziewczyn. Zastanawiam się nad chłopakami. Tylko nie wiem w jakim miejscu ją zrobić, co na niej robić robić. Pomóżcie! <3
Obserwuj wątek
    • zdalaodnormy Re: Urodziny 16.08.11, 18:16
      przepraszam za błąd w ostatniej linijce (2 razy `robić`) XDDD
      • jagoda1602 Re: Urodziny 16.08.11, 18:25
        Urodziny możesz zrobić w domu, w swoim ulubionym klubie, zabrać znajomych do kina, na kręgielnie itp. Wszystko zależy co lubisz.
        • murder Re: Urodziny 16.08.11, 18:30
          Jeśli mieszkasz blisko plaży to możesz urządzić urodziny na wydmach. Rozpalisz ognisko, popieczesz kiełbaski albo zaczniecie opowiadać jakieś straszne historyjki. ;P
        • zdalaodnormy Re: Urodziny 16.08.11, 18:53
          jagoda- fajne pomysły, dzięki big_grin
          murder - niestety odpada, mieszkam w górach : o
          • zdalaodnormy Re: Urodziny 17.08.11, 22:11
            odświezam. : >
    • donkey1010 Re: Urodziny 16.08.11, 18:59
      ja zawsze chciałam zrobić na świeżym powietrzu.Może nasz w rodzinie kogoś kto ma jakąś działkę albo coś. Mogłabyś rozpalić ognisko i tak dalej a gdy zprosiłabys chłopaków nie musiałabyś się martwić ,że zdemolują ci dom bo słyszałam o takich przypadkach wink
      • zdalaodnormy Re: Urodziny 16.08.11, 19:31
    • seneka4 Re: Urodziny 17.08.11, 22:18
      Trzeba było najpierw zastanowić się nad tematyką przyjęcia, miejscem w którym je zorganizujesz a potem zapraszać przyjaciółki. Może idźcie grupowo do kina, na jakąś pizzę, a potem się przenieście do Ciebie do domu i zróbcie sobie małą imprezkę.
    • ilovevampires16 Re: Urodziny 18.08.11, 00:19
      Może idźcie na pizze i połaźcie po parku lub ogólnie po mieście ;]
    • ann_eta Re: Urodziny 18.08.11, 12:04
      jeżeli pogoda dopisze znajdź jakąś fajną polankę albo inne miejsce na świeżym powietrzu, chyba że wolisz żeby Ci się wszyscy do domu zwalili. jeżeli masz znajomego, który zajmuje się trochę muzyką zapytaj go czy nie mógłby się pojawić na Twojej imprezie (; a jak nie to pozostaje Ci radio. stwórz jakąś fajną, imprezową playlistę. musisz zapewnić też jakieś jedzenie oczywiście. jeżeli masz możliwość skołuj skądś grilla, a jak nie to może ognisko? kup kiełbaski i inne przekąski na ciepło. oprócz tego warto zaopatrzyć się w wodę niegazowaną, soki, napoje itp. dodatkowo jakieś chipsy, ciastka, paluszki, popcorn? wiesz takie rzeczy do przegryzienia (; do tego potrzebujesz plastikowych kubków, talerzyków, sztućców i tacek.
      aha. i jeżeli pijecie to nie kupuj alkoholu. jak ktoś będzie chciał to sam sobie przyniesie. chociaż 15 lat to jeszcze nie wiek na picie..
      chłopaków tez zaproś, a co ;p co macie robić? no jak już wszyscy się zejdą, dadzą Ci prezenty ;p to rozpalcie grilla/ognisko, muzyka na full i dobrze się bawcie (; możecie też grać w karty, twistera, skrabble, kalambury, butelkę itp.
      koniecznie miej ze sobą aparat [:
      no i wszystkiego najlepszego, udanej imprezy (;
    • klaudia_25 . 18.08.11, 18:40
      Zrób "Moje supersłodkie urodziny" -.-
    • cameron Re: Urodziny 18.08.11, 18:47
      są chłopaki jest czad big_grin
    • blackout. Re: Urodziny 18.08.11, 18:52
      jest dużo miejsc na zrobienie urodzin pizzeria, kręgielnia, zawsze możesz jeszcze w domu zrobić. tutaj jest dużo pomysłów na świetne zabawy urodzinowe. mimo że to już 15 urodziny może znajdziesz coś fajnego : zapytaj.onet.pl/Category/026,002/2,494103,Znacie_jakies_fajne_zabawy_na_urodziny.html
      • zdalaodnormy Re: Urodziny 18.08.11, 21:40
        seneka4 - jeszcze nie zaprosiłam, napisałam że ZAPROSIŁABYM a nie ZAPROSIŁAM : o
        klaudia_25 - ten komentarz mogłaś sobie odpuścić skarbie : > . nie jestem typem słodkiej i rozpieszczonej nastolatki, chcę zrobić tylko skromne urodziny

reszcie dziękuję za pomysły. : - *
        w sumie mam wstępny pomysł na urodziny (piknik pod pewną górą, bo mieszkam w górach, albo na niej- chociaż nie wiem czy będzie się nam chciało wchodzić : D), ale liczę na więcej pomysłów kociaczki : -*
    • nika_xddd .... 18.08.11, 21:52
      Ja robiłam w domu było super
    • rememberina Re: Urodziny 18.08.11, 21:57
      jak masz domek jednorodzinny to na podwórku, albo fajnie jest też na dachu, ale z tym to różnie bywa. w pizzerii (banał, ale dobre żarcie), ja ras zrobiłam na mieście - chodziliśmy cały czas i się wydurnialiśmy.
      • zdalaodnormy Re: Urodziny 23.08.11, 13:34
    • mysiuniaxpp Re: Urodziny 24.08.11, 13:08
      też robiłam ostatnio urodziny ;P zrobiłam je w domu, chłopaków zaprosiłam wink
      hm. a planować nic nie planowałam wgl pomysłów nie miałam ani nic. i jakoś samo wyszło i nawet fajnie było wink więc pomysły już na imprezie ci przyjdą ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka