Dodaj do ulubionych

Temat : ,,Szeptem"

16.08.11, 18:40
Hejka.
Przed chwilką czytałam naprawdę dużo wypowiedzi jeśli chodzi o polecanie książek. Ja osobiście czytam książki takie jak: ,,Wiedźmin" , ,,Igrzyska śmierci" , ,,Zwiadowcy" i seria o Toraku . (wszystkie polecam. Ale wracając do tematu ,, Szeptem". Połowa ludzi poleca tą książkę. I to zaczeło mnie zastanawiać. Gdyby nie to nigdy bym na tę ksiażke nawet nie spojrzała,ale teraz... Czy ta książka naprawdę jest warta przeczytania?
Proszę, pomóżcie kwiat
Obserwuj wątek
    • klaudia_25 Re: Temat : ,,Szeptem" 16.08.11, 18:45
      Nie zakończyłaś swojego zdania nawiasem tongue_out

Nie mam pojęcia jeśli w necie pisze, że tak to na pewno TAK! <3
      • pony Re: Temat : ,,Szeptem" 16.08.11, 18:51
        Dopiero po fakcie zauważyłam brak nawiasu. wink
        • ilovevampires16 Re: Temat : ,,Szeptem" 16.08.11, 20:51
          Ej no bez kitu tongue_out
          Też zaczęłam się interesować tą książką, ale nie mam kiedy podjechać do mojej biblioteki o.O
          dzisiaj byłam oddać książkę, ale nie miałam karty ;/
    • madzix1604 Re: Temat : ,,Szeptem" 18.08.11, 22:27
      Osobiście uważam że ta książka nie jest najlepszą jaką czytałam ale nie jest najgorsza. Ale jednak uważam że warto ją przeczytaćsmile
    • topparis Re: Temat : ,,Szeptem" 18.08.11, 22:38
      Ja czytałam "Szeptem" i bardzo polecam dla fanów fantastyki i upadłych aniołów. Jest warta przeczytania, przeczytałam także, drugą część "Crescendo" ale to to już dla mnie nie to samo, według mnie najlepsza jest pierwsza część, gorąco polecamwink Uwielbiam Patcha serce
    • rememberina jest warta. 18.08.11, 22:45
    • nessy96 Re: Temat : ,,Szeptem" 18.08.11, 22:51
      według mnie nie. Bardzo podobna do Zmierzchu.
    • kajkaa14 Re: Temat : ,,Szeptem" 18.08.11, 23:13
      Yes, Yes, Yes !!! big_grin

Jedna z najlepszych książek.Jutro idę do biblioteki i mam nadzieje że wreszcie natknę się na 2 część. (ostatnio była w czytaniu)

Czytaj, czytaj.;*
    • wampire13 Re: Temat : ,,Szeptem" 19.08.11, 10:54
      Tak. Według mnie jest świetna, czekam właśnie na 3 część. Moje koleżanki również oszalały na jej punkcie....polecam! big_grin
    • xxlilyxx Re: Temat : ,,Szeptem" 19.08.11, 15:15
      taaaak jest świetna. < 3
    • olcia1200 Re: Temat : ,,Szeptem" 19.08.11, 15:20
      Oj ! Uwierz ! To jest zajebista książka ! Tylko strasznie krótko ją się czyta xxx No ale pokochałam tamte postacie (Patch<3!) i można czasem naweet się pośmiać xd POLECAM !
    • chocolatte Re: Temat : ,,Szeptem" 19.08.11, 18:58
      Wg mnie taka sobie, za wolno akcja się rozwijała.
    • blizniaczkii tutaj 19.08.11, 19:04
      Oczywiście..

Dostałam "Szeptem" na gwiazdkę i przeczytałam w 2 dni... tak mi się spodobała, że kupiłam kontynuację "Crescendo".

Gorąco polecam, nie pożałujesz, ta książka trzyma w napięciu aż do ostatniej strony....

• colorova Pokochasz tę książkę od 1 strony! 20.08.11, 16:59
    • song Re: Temat : ,,Szeptem" 20.08.11, 17:08
      Nie czytałam, ale też mnie ta książka zaciekawiła, bo wszyscy ją chwalili. Kiedyś oszukałam na necie recenzji...znów ją każdy wychwalał. Poszperałam jeszcze trochę i znalazłam krótki opis tej książki. Od razu zaczęło mi zalatywać zmierzchem. Główna bohaterka poznaje chłopaka na lekcji biologi, a ten chłopak jak się okazuje nie jest taki zwyczajny...brzmi znajomo?
      • olcia1200 Re: Temat : ,,Szeptem" 20.08.11, 18:55
        @song

Może i tak z recenzji i z krótkiego opisu,ale to nie jest o wampirach ani o żadnych wilkołakach. Jest debeściacka,ale ..nie najlepsza ;P Baedzo szybko się ją czyta i wgl i polecam ! Ale jeśli jednak woli co s w podobnym stylu jak ta książka to polecałabym raczej serię "Upadłych" kiss smirk smile
      • nessy96 Re: Temat : ,,Szeptem" 21.08.11, 11:16
        dokładnie song, nawet lekcja na której się poznali ta sama.
    • miley138 Re: Temat : ,,Szeptem" 20.08.11, 19:12
      Własnie mam zamiar przeczytać smile Też ludzie mówią, że fajna ^^
      • marys1 Re: Temat : ,,Szeptem" 21.08.11, 15:07
        Jeżeli lubisz fantasy jak najbardziej polecam.Dla mnie jest o wiele lepsza od Zmierzchu mimo że niektóre momenty są do niego podobne.Jednak w Szeptem jest coś czego zabrakło zmierzchowi tam ciężko jest coś przewidzieć.winkGorąco polecam.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka